ben de ozluyorum sersumum ınankı.fırsat buldukcada gelıp okumaya çalışıyorum.hersey yolundadır ınsallahıgneoyamı goremedım gelmıyomu
selam kızlar mırac kandılımız mübarek olsun
sersumum gecmıs olsun canım
çiğdoş selam tatlım sanada
İyi akşamlar kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım öglen güveçde mantarlı kaşarlı tavuk yanına karışık salata akşam üzeride annemdeydik 4-5 kaşık bugday salatası biraz kiraz annemin bahceden daldan koparıp yedim
ilaç içmeme rağmen tansiyon iyice sapıttı 15-9 du hastanede ölçtüler bi ton tahlil bide holter istedi sonuclar ne cıkacak bakalım yürümeye halim kalmadı koşturmacaydı sabah yine hastanedeyim
naber kizlar yaaaa ugrayamiyorum son günlerde pek
kahvaltim iki yumurta ile ypailmis salata, kuruyemis, cay, biraz ekmek ve tereyagiydi...
aksam yemegim ise, yine tereyagi (napim canim cok cekti), bi tabak dolusu menemen, birazcik badem ve yesil cay...
neler yapiyosunuz nerelerdesiniz bakalim?? beni hic özleyen olmamis bakiyorum daa
Canlarım selam ,
Ancak fırsat bulup girebildim topiğe ama kimse yokmuş.Hepinizi çok özledim , inşallah herkes iyidir...
Hepinizi çok öpüyorum...
gününüz güzel olsun ..Miraç Kandilimiz mübarek olsun ..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
kulağım ağrıyor çiğdoşum seni andım sabah..nedendir bilmem..dün yürüyüşte hava rüzgarlıydı o mu çarptı bilmem
kahvaltımı yapıp biraz uzanıp benim klasik filmlerimden izlemeyi ve mümkünse kestirmeyi umuyorum..
kahvaltım,
pastırmalı yumutra
peynir
yoğurt
Canlarım selam ,
Ancak fırsat bulup girebildim topiğe ama kimse yokmuş.Hepinizi çok özledim , inşallah herkes iyidir...
Hepinizi çok öpüyorum...
olmazmı hayatım merak ettim doğrusu ama bende hep menü bildirdim çıktım muhabbet edemedim pc de problem vardı modemden sanırım onla uğraşıyo eşim
özledik canım önemli bişey yoktur umarım
Canlarım selam ,
Hepinizi çok öpüyorum...
gününüz güzel olsun ..Miraç Kandilimiz mübarek olsun ..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
kulağım ağrıyor çiğdoşum seni andım sabah..nedendir bilmem..dün yürüyüşte hava rüzgarlıydı o mu çarptı bilmem
kahvaltımı yapıp biraz uzanıp benim klasik filmlerimden izlemeyi ve mümkünse kestirmeyi umuyorum..
kahvaltım,
pastırmalı yumutra
peynir
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?