Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de ozluyorum sersumum ınankı.fırsat buldukcada gelıp okumaya çalışıyorum.hersey yolundadır ınsallahıgneoyamı goremedım gelmıyomu

ondan haber yok canım ben de merak ediyorum faceden yazdım daha cevap vermedi..iyidir umarım

hayırlı kandiller hepimize....

kitabı aldım henüz okumaya başlamadım

akşam 20 dk yürüyüş ve yemek yemedim ama 1-2 sarma attım ağzıma

sabah süper bi kahvaltı yaptım karnım hala şiş :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba. uzun süre giremedm topiğe. hafta sonu sınavlarım vardı şehir dışındaydım. hafta başından bu yana maşallah işler dinlenmeme izin vermedi baya yoğundu. sizde ne var ne yok. umarım herkez iyidir. yokluğum süresnce kaçamaklarım oldu ama artık tekrar birson verme vakti gldi.sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım. öğlende yemek yememeyi düşünüyorum ama bakalım bu arada hepinizin miraç kandilini de kutluyorum. kendinize iyi bakın

Selam kızlar hayırlı kandiller

gittim tahlilleri verdim tahlil sonraı 1 ceviz 2 günkurusu biraz su eve gelince yürüdüm kahvaltıya anca sıra geldi

2 yumurta ceviz yeşil zeytin domates közlenmiş kırmızı biber peynir keten tohumu omega 3 ve çay çay

geçmiş olsun canım allah kolaylık versin

olmazmı hayatım merak ettim doğrusu ama bende hep menü bildirdim çıktım muhabbet edemedim pc de problem vardı modemden sanırım onla uğraşıyo eşim
özledik canım önemli bişey yoktur umarım

merhaba arkadaşlar
vakit bulmuşken yazayım dedim,sabah bir ara girdim ama internet kesildi...miraç kandilimiz mübarek olsun..
sersum geçmiş olsun canım,dinlenebildin mi biraz..
kardelen sana da geçmiş olsun canım..tahlillerin iyi çıkar umarım..
bi yandan yemek yiyorum kızlar..13.30 da işim var akşama kadar sürer artık...

dünkü menümü de vereyim
kahvaltı 08.30;2 yumurta,2 ceviz,2 kk tuzsuz peynir,10 zeytin,1 domates,yarım salatalık,yarım biber,2 taze kayısı
öğle 13.00;1 tabak bezelye,1 büyük bardak ayran
akşam 18.00;1 kase yoğurt,1 salatalık,1 tatlı kaşığı zeytinyağı,1 avuç çiğ fıstık,3 çilek,3 erik,1 kayısı
gece 50 dk yürüyüş yaptım

iyi seyirler canım keyfine bak

nasılsınız bakalım miraç kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olur inşallah
dün öğlen menümü yazayım
anneme gidecektim aksilik çıktı annem geldi
öğlen =ezogelin çorbası 1 tabak
1 kase tarçınlı yoğurt
fındık çay
akşam=actifry da tas kebabı 1 tabak küçük tabak bulgur pilavı
yoğurt salata daha daha sonra çay yatarken de ayran
3 mil leslie kızlar yorgunluktan ben de zor yaptım noluya bize yavvv
gece 3 te kalktım karatay kahvaltı 1 tabak çorba bol su

bugün artık orucumu 20:22 de açıcam actifry da kekikli baget but yapıcam yanına pilav ben bulgur
yerim salata ayran cacık bişeler yaparım belki çorba da yaparım eşim tekrar modemle uğraşacak yaparsa girerim
kızlar hepinizi öptüm bayyyy

Sersumum geçmiş olsun bacım dikkat et kendine
Kardelenim sana da geçmiş olsun,tahlillerin iyi çıkar inşallah

Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun...tüm hastalar sağlığına kavuşsun.dualarınızdaki herşey kabul olsun

merhaba kizzllllaaarrrrr

kahvaltida iki yumurtali menemen yedim, aklima baska bisey gelmedi

sersumum benim de kulagim agriyor yaa biraz kulaklikla müzik dinleyince hemen aciga cikiyo ya da rüzgar vurunca...

olmazmı hayatım merak ettim doğrusu ama bende hep menü bildirdim çıktım muhabbet edemedim pc de problem vardı modemden sanırım onla uğraşıyo eşim
özledik canım önemli bişey yoktur umarım

bilgisayarsiz kalinca da insan kendini eksik hissediyo yaa dimi? yani benim yegane arkadasim oldugu icin, cok hissediyorum eksikligini.. degisik bi durum yok canim, cok sükür kötü bi sey yok, 12 gün sonra türkiyeye geliyorum onun sevinci icindeyim

kandiliniz de kutlu olsun kizlar, dualariniz kabul olsun

merhaba arkadaşlar bende ne diyeti yapacağıma karar veremedim bir türlü nasıl karatay diyetinin bir etkisni gördünüzmü ( bu arada kandiliz mübarek olsun )

Canlarım selam ,
Ancak fırsat bulup girebildim topiğe ama kimse yokmuş.Hepinizi çok özledim , inşallah herkes iyidir...
Hepinizi çok öpüyorum...

Canım hoşgeldin biz de seni özledik

Amin canım

Geçmiş olsun, benim de gene boğazlar alarm veriyor, şişmişler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…