Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

arkadaşlar ben çıkıyorum halsizim biraz malum.:10::10:.öpüyorum sizleri:54::54:..iyi geceler :16::16:

iyi geceler canım:16::16:

İşallah böyle gider hamileyken vede emzirirken bilee :54:
haşlanmışı sevmediğimden değil Karatay hoca öyle tavsiye ediyo ya ondan yoksa tereyağında omlet ilk tercihim bol yeşillikli salatası ise hafta sonu tercihim canikom :34:
akşam az yemenini çok etkili olduğunu biliyorum fakat öğlen işyeri yemekleri genelde mideme dokunan çoğunlukla yasaklı şeyler bende mecburen ayran ceviz peynirle geçiştiriyorum ama akşam en geç 18:30 da bitmiş oluyor

bende umutluyum haftaya hadi hayırlısı :16:

inşallah canım:16::16:

:3: Kardelen cim geçmiş olsun :38: holter takılması iyi olmuş için rahat olur bencede çok stres ve koşturmacadandır ama yinede dikkatli olmak lazım şakası yok bunun :50: bol limonlu su içiyosundur umarım :34:

Sersum :46: yürüyüş ve kaçamaksız gün için :46: ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak :16: :7:

Leylak sanada tebriks :46: bravos aynen devam kahvaltı öncesi yürüyüşlere, ben malesef yapamadım işyerine özellikle yumurtayı rafadan tercih ettiğim için götürmeyi göze alamadım evde yapıp çıkıyorum öğlen az yiyip akşam biraz fazla kaçırıyorum ama kendimi daha iyi frenliyorum şimdilik regl bitince du bakalım nolcek :31:

Regen buralarda hava ısınsada bi sıkıcılık hakim çoğumuzda baş ağrısı yorgunluk hissi falan var canım :34:

napsak da sIkIntImizi gidersek yaaa aynisi benim de basimda :31::31::31:

inşallah canım:16::16:

senin katettiğin yolu bilse tebrik ederdi bence:34::34:

yani amma güzel moral veriyosun sağol:37::1::1::1:cicim kilo almadımki duraklama yaşıyordum onun nedenini bilmiyordum o da çıktı çok şükür regl ymiş:34::34::52::52:

evet bence de cumaya tartılıp yeni kilonla yaparsın canım:34::34:

selam canım.:29:sağol:16:.bakalım umutluyum haftaya..:52::52:

hehehehee yok kuzum yaa, hepimiz icin gecerli, kendimden de örnek verdim yaaa :9::9::9: iki haftami bosa yedim yaa kacamaklarla.. neyse duraklama haftasi olsun onlar da :9::9::9:

insallah cumaya hafiflemis oluruz canim insallah yaaa, bilmiyorum ynai ben mi hata yapiyorum diyorum ama vücut alisiyo galliba ve kilo evridkce enerji ihtiyaci azaliyo, ondan heralde.. öyle düsünüyorum artik :31:

Haftada bi gun okuldan arkadaslarla pilatese gidioz onun disinda kizima bagli o 1yasinda
Onun keyfi ne gore arada:)

Canım sana bebişin peşinde koşturmak yeter zaten, kaçamak da yapmazsân kilo falan kalmaz:34:

çok mutluyum çünkü 1 haftadır tartının gr oynamamsının hatta bazen ++ olmasının sebebi ortaya çıktı regl oldum:52::52:..daha 5-6 gün gelmez diyordum ama geldiler maalesef ama en azından boşa kürek çekmediğimi anlamış oldum.:1::1:.

akşam öğünüm
:56::56::56:
2-3 kaşık pazı yemeği
2-3 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık tavuk sote
yoğurt
bol tere
domates

Bak gördün mü canım, hiç moral bozmak yok, bak bana tartı sürekli artılarda, haftalardır hatta aylar da diyebilirim, mezun olduğum
Kilomu göremedim, buna rağmen arada bozsam da bırakmıyorum, sen de sakın bırakma:38::38::34::34:

kızlar bende yaklaşık 2.5 aydır karatay diyeti yapıyorum ama bir kaç haftadır inanılmaz yorgunluk var bende kolumu kaldıracak halim bile olmuyor benim merak ettiğim sizde de böyle bir yorgunluk var mı?
kafama takıldı diyetten mi? yoksa havalaradan mı? anlamadım

Bu diyeti yapan büyük çoğunluk daha enerjik oluyor ama bu ara mevsimlerden zaman zaman bizde de yorgunluk olabiliyor

İyi akşamlar kızlar

sabah klasik kahvaltı yaptım öglen güveçde mantarlı kaşarlı tavuk yanına karışık salata akşam üzeride annemdeydik 4-5 kaşık bugday salatası biraz kiraz annemin bahceden daldan koparıp yedim

ilaç içmeme rağmen tansiyon iyice sapıttı 15-9 du hastanede ölçtüler bi ton tahlil bide holter istedi sonuclar ne cıkacak bakalım yürümeye halim kalmadı koşturmacaydı sabah yine hastanedeyim

Canım geçmiş olsun, inşallah bişey çıkmaz, bu aralar çok yoruluyorsun ondan da olabilir:34:

kesinlikle haftaya 1-2 kilo gitmiş göreceksin emin ol buna benim nerdeyse cumadan bugüne 1.300 gitmiş şok oldum tartırda gr gr gidiyordu :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

90 lı kilolarda görseydi doktor kesin kilodan diyecekti :9::9::9::9::9::9::9::52::52::52::52::52:

tebrik ederim canım, çok iyi gidiyorsun:16:

hadi toparlan ama ficansım,yaz çoktan geldi..ben de kaç kez başlangıç yaptım hatırlamıyorum:1::1:ama 2 haftadır iyi gidiyorum.az kaçamak yapsan da yürüyüşünü ihmal etme tatlım olur mu?

ayyyy ne güzel bi haber bu didemcim:21::21:çok sevindim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:16::16:
yeni işiniz de hayırlı olsun,bebiş uğur getirsin bol kazancınız olsun:16::16:

hoşgeldin canım:16::16:tatil iyi gelmiş çok sevindim:52::52:

iyiyim canım sen nasılsın:38::38: sabah bi ara baktım alıntıları da yapmıştım ama işim çıkınca yazamadım canım:34::34:

Sağol leylakım, evet canım, toparlanmam lazım,kaçamakları anında telafi etsek yürüyüşle iyi olacak da onu da bi düzene koyamadım,bi çıkıyorum bi çıkmıyorum, ev müsait olsa ben de koşu bandı alırdım herhalde ya hayırlısı :9:

Son düzenleme:
Selam kızlar

Bugün tüm gün ev işi yaptım, o kadar yorgunun ki anlatamam

Dünüm kaçamaklı idi, ama 5 de dükkanı kapadım ve akşam da 1 saat yürüdüm

Bu sabah klasik Karatay ve akşam da kıymalı taze fasulye ve yoğurt yedim, tüm gün iş yaptım ayrıca akşam da 30 dakika yürüyüş yaptım, yarına da bi sürü ütüm var, bir de mutfak temizlenecek:37:

Hepinize iyi geceler:16:

Canlarım selam ,
Ancak fırsat bulup girebildim topiğe ama kimse yokmuş.Hepinizi çok özledim , inşallah herkes iyidir...
Hepinizi çok öpüyorum...

günaydınlar.kilo çizelgesi nere gitti yav:44:sabah hava felaketti yani yürüyüş saatimde.dolayısıyla çıkamadım bugün.ama şimdi hava açtı.ne yanar döner havası buranın yaaa.şimdi kahvaltımı ediyorum.peynir,1 dilim kaşar,ince bir dilim kızarmış hellim,5 zeytin,domates,salata,2 gün kurusu,5 kiraz ve 3 çilek 1 avuçda ceviz.yuh bana ya amma yemişim.neyse hayırlı günler hepinize

Bak gördün mü canım, hiç moral bozmak yok, bak bana tartı sürekli artılarda, haftalardır hatta aylar da diyebilirim, mezun olduğum
Kilomu göremedim, buna rağmen arada bozsam da bırakmıyorum, sen de sakın bırakma:38::38::34::34:

yok canım yok yılmak yok..sen de ben de hepimiz..devam canım:kkk::kkk::kkk:..sağol:38::38::29:

günaydınlar.kilo çizelgesi nere gitti yav:44:sabah hava felaketti yani yürüyüş saatimde.dolayısıyla çıkamadım bugün.ama şimdi hava açtı.ne yanar döner havası buranın yaaa.şimdi kahvaltımı ediyorum.peynir,1 dilim kaşar,ince bir dilim kızarmış hellim,5 zeytin,domates,salata,2 gün kurusu,5 kiraz ve 3 çilek 1 avuçda ceviz.yuh bana ya amma yemişim.neyse hayırlı günler hepinize

günaydın canım..çizelgeni yeniden yapman lazım silinmiş:34::34:

gününüz güzel olsun .:16:.Miraç Kandilimiz mübarek olsun:71::71:..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:16::16::16:

kulağım ağrıyor çiğdoşum seni andım sabah.:5:.nedendir bilmem..dün yürüyüşte hava rüzgarlıydı o mu çarptı bilmem:31:

kahvaltımı yapıp biraz uzanıp benim klasik filmlerimden izlemeyi ve mümkünse kestirmeyi umuyorum..:ssz::ssz:

kahvaltım,
pastırmalı yumutra
peynir
yoğurt

öncelikle hoşgeldiniz:16::16:

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..:kkk::kkk:

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..:kkk::kkk::kkk:

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten :34::34:
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz:34:
bana bunu kabul ettiğinizi özel mesaj olarak gönderirseniz sizi de listemize eklerim...:34:başarılar:16:

Günaydın herkese.
Mirac kandiliniz mübarek olsun.
kahvalti:2yumurta biraz kasar 4zeytin 2ceviz

gününüz güzel olsun .:16:.Miraç Kandilimiz mübarek olsun:71::71:..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:16::16::16:

kulağım ağrıyor çiğdoşum seni andım sabah.:5:.nedendir bilmem..dün yürüyüşte hava rüzgarlıydı o mu çarptı bilmem:31:

kahvaltımı yapıp biraz uzanıp benim klasik filmlerimden izlemeyi ve mümkünse kestirmeyi umuyorum..:ssz::ssz:

kahvaltım,
pastırmalı yumutra
peynir
yoğurt

Miraç kandilimiz mübarek olsun. Hasta olanlara şifa olsun inşallah. Herkesin duları kabul olsun. Ülkemiz de huzura ersin inşallah :16:

Geçmiş olsun sersumcum. Muhtemelen ondan olmuştur rüzgarlı havalarda kapşonla yürü. Bişi olmaz sanıyosun ama kulaklar gidiyo. :5:

Afiyet olsun canım :16::16::16:

Miraç kandilimiz mübarek olsun. Hasta olanlara şifa olsun inşallah. Herkesin duları kabul olsun. Ülkemiz de huzura ersin inşallah :16:

Geçmiş olsun sersumcum. Muhtemelen ondan olmuştur rüzgarlı havalarda kapşonla yürü. Bişi olmaz sanıyosun ama kulaklar gidiyo. :5:

Afiyet olsun canım :16::16::16:

amin canım:16:..sağol:16:

ağrı kesici aldım canım sanırım rüzgardan evet..bi de regl ağrısı.:31:.off neyse ki öğlenciyim de fazla hasta olmuyor:34:

amin canım:16:..sağol:16:

ağrı kesici aldım canım sanırım rüzgardan evet..bi de regl ağrısı.:31:.off neyse ki öğlenciyim de fazla hasta olmuyor:34:

Bol bol dinlencen işte. Kulaklık takmıcan gürültüden hep kaçıcan. :37: Kısıtlı bir hayatt :52:

Ben şuan geçmesine rağmen kulaklık takamıyorum mesela. Ya da telefonu o kulağımla konuşamıyorum. En az 6 ay böyle devam edicek malesef :52: Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemen.

Bol bol dinlencen işte. Kulaklık takmıcan gürültüden hep kaçıcan. :37: Kısıtlı bir hayatt :52:

Ben şuan geçmesine rağmen kulaklık takamıyorum mesela. Ya da telefonu o kulağımla konuşamıyorum. En az 6 ay böyle devam edicek malesef :52: Geçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemen.

:31::31::31::31:inşallah

Haydi öpüyorum ben kaçıyorum sıcaktan bunalmazsam bi 1/2 saat-1 saat arası yürümeyi deneyeceğim. :10::10::10:

ben de ozluyorum sersumum ınankı.fırsat buldukcada gelıp okumaya çalışıyorum.hersey yolundadır ınsallahıgneoyamı goremedım gelmıyomu

Back