Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hoşgeldin biz de seni özledik
Amin canım
Geçmiş olsun, benim de gene boğazlar alarm veriyor, şişmişler:26:
amin canım..Allah kabul etsin orucununasılsınız bakalım miraç kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olur inşallah
3 mil leslie kızlar yorgunluktan ben de zor yaptım noluya bize yavvv
gece 3 te kalktım karatay kahvaltı 1 tabak çorba bol su
bugün artık orucumu 20:22 de açıcam actifry da kekikli baget but yapıcam yanına pilav ben bulgur
yerim salata ayran cacık bişeler yaparım belki çorba da yaparım eşim tekrar modemle uğraşacak yaparsa girerim
kızlar hepinizi öptüm bayyyy![]()
iyi seyirler canım keyfine bak![]()
senin de mübaek olsun canımmerhaba arkadaşlar
...miraç kandilimiz mübarek olsun..
sersum geçmiş olsun canım,dinlenebildin mi biraz..
gece 50 dk yürüyüş yaptım
sersumcum hoşgeldin![]()
sağol canımcım ben çıkarken gelmişsin görmedim kusura kalmamaşallah canım![]()
sağol bebeemmSersumum geçmiş olsun bacım dikkat et kendine
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun...tüm hastalar sağlığına kavuşsun.dualarınızdaki herşey kabul olsun![]()
sağol canımcımsersumum benim de kulagim agriyor yaabiraz kulaklikla müzik dinleyince hemen aciga cikiyo ya da rüzgar vurunca...
bilgisayarsiz kalinca da insan kendini eksik hissediyo yaa dimi? yani benim yegane arkadasim oldugu icin, cok hissediyorum eksikligini.. degisik bi durum yok canim, cok sükür kötü bi sey yok, 12 gün sonra türkiyeye geliyorum onun sevinci icindeyim
kandiliniz de kutlu olsun kizlar, dualariniz kabul olsun![]()
:26::26::26:aman ficanscım dikkat et kıss..Geçmiş olsun, benim de gene boğazlar alarm veriyor, şişmişler:26:
SelaamSersum bi sen varsın dujunu alıp geldin arada bi mi yoksa süreklimi bakıyosun ?
Kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
Ben bugün sabah ve öğlen az kaçamaklı yememe rağmen akşam cozuttum resmen o kadar fazla yedim ama yerken doygunluk hissetmememe rağmen kendimi zorla durdurdum şimdide nefes alamaz haldeyimbana noldu bilmiyorum regl denmi nedir
![]()
Nerelerdesin sen ablacım![]()
Ablasının güzeli , ben gezmeyi çok severim o yüzden bu aralar hep "Gezi" deyim canım...
erkenden uyandım gene..kızımı doyurup okula yollayıp azcık uzanmaca..kahvaltım sonra..uyumak istiyorum uyuyamıyorum
![]()
Ablasının güzeli , ben gezmeyi çok severim o yüzden bu aralar hep "Gezi" deyim canım...
Güzeller hepinize merhaba ,
Nasılsınız , diyet işleri nasıl gidiyor ? Ben tam saldım çayıra modundayım , gündem yoğun ...
Yarın vakit bulabilirsem tartılıcam ve şimdiden söyliim ; En büyük çantaya talibim şimdiden
Hepinizi çok öpüyorum , iyi geceler , tatlı rüyalar...![]()
erkenden uyandım gene..kızımı doyurup okula yollayıp azcık uzanmaca..kahvaltım sonra..uyumak istiyorum uyuyamıyorum
![]()
evet tatlım yaa.günaydın canım aynı dert bendede var kalkınca tekrar yatılmıyo ben tatile gircem kızla ama sen çalışıyon canım yaa allah sabır versin
regl ken o yatak nasıl çekiyo insanı kalkasın gelmiyo dimi![]()
6 km yürüdüm bugün de![]()
oh maşallah sana da almışsın yımırtalarını tazecikkızmı okula götürdüm ordan pazara uğradım sütümü yumurtamı aldım
şu an kahvaltımı yaptım yeşil çay içiyorum
kahvaltı2 yumurta az peynir zeytin roka fındıkçeri 3adet domates
yarım portakal yeşil çay
dün kızlar oruç olunca canım kandil simidi istedi 4 tane yedim
zaten biliyosunuz ezan geç okununca leptin gittiydi çayla yedim artık
ramazanda da böle olursa kötü olacak zor veriyom zaten dikkat edicem kararlıyım
zaten leptin gidiyo diye meyve falan yememem lazım
ama şunu söyleyebilirim ki geç yemek hiç iyi deyil hafifilik gidiyo vücut ağırlaşıyo
birazdan cilt doktoruna gidicem kontrol canlarım ordan biraz işlerim var onlara bakıcam
baya yürürüm herhalde akşama nasipse girerim kızlar bayyy![]()
günaydın kızlar..kahvaltımı yaptım işlere dalmadan önce kahvemi içerken size bakayım dedim...2-3 sayfadan geriye gidemedim yine...
sersum ne grevi bu,duymadım ben..sabah kahvaltıda televizyonu açıp haber dinliyorum bu aralar,akşamları izleyemiyorum...bilgim de o kadar oluyo haliyle..gazete okumak hak getire...
leylakım yürüyüş yapılmış maşallah
ficansım geçmiş olsun tatlım,nedir bu çektiğin senin bacım ya
birdy benim için de gez canım
oruç tutan arkadaşların ibadetlerini Allah kabul etsin...
dünkü menümü vereyim..iyi oluyo böyle bir gün geriden..günahı sevabı daha bi belli oluyo...
kahvaltı 08.30;2 yumurta,3 ceviz,2 kk tuzsuz peynir,10 zeytin,1 domates,1 biber,1 taze kayısı,yarım elma,1 kuru kayısı
öğle 13.00;1 tabak bulgurlu kabak boranisi,yarım kase yoğurt,3 taze kayısı
akşam 18.00;1 kase yoğurt,içine bir miktarkuru kayısı,1 avuç çiğ çekirdek,