arkadaşlar ben çıkıyorum halsizim biraz malum..öpüyorum sizleri ..iyi geceler
İşallah böyle gider hamileyken vede emzirirken bilee
haşlanmışı sevmediğimden değil Karatay hoca öyle tavsiye ediyo ya ondan yoksa tereyağında omlet ilk tercihim bol yeşillikli salatası ise hafta sonu tercihim canikom
akşam az yemenini çok etkili olduğunu biliyorum fakat öğlen işyeri yemekleri genelde mideme dokunan çoğunlukla yasaklı şeyler bende mecburen ayran ceviz peynirle geçiştiriyorum ama akşam en geç 18:30 da bitmiş oluyor
bende umutluyum haftaya hadi hayırlısı
Kardelen cim geçmiş olsun holter takılması iyi olmuş için rahat olur bencede çok stres ve koşturmacadandır ama yinede dikkatli olmak lazım şakası yok bunun bol limonlu su içiyosundur umarım
Sersumyürüyüş ve kaçamaksız gün için ayrıca gözün aydın duraklamanın sebebi ortaya çıkmış bakalım bitince asıl bomba nasıl patlıycak
Leylak sanada tebriksbravos aynen devam kahvaltı öncesi yürüyüşlere, ben malesef yapamadım işyerine özellikle yumurtayı rafadan tercih ettiğim için götürmeyi göze alamadım evde yapıp çıkıyorum öğlen az yiyip akşam biraz fazla kaçırıyorum ama kendimi daha iyi frenliyorum şimdilik regl bitince du bakalım nolcek
Regen buralarda hava ısınsada bi sıkıcılık hakim çoğumuzda baş ağrısı yorgunluk hissi falan var canım
inşallah canım
senin katettiğin yolu bilse tebrik ederdi bence
yani amma güzel moral veriyosun sağolcicim kilo almadımki duraklama yaşıyordum onun nedenini bilmiyordum o da çıktı çok şükür regl ymiş
evet bence de cumaya tartılıp yeni kilonla yaparsın canım
selam canım.sağol .bakalım umutluyum haftaya..
Haftada bi gun okuldan arkadaslarla pilatese gidioz onun disinda kizima bagli o 1yasinda
Onun keyfi ne gore arada:)
çok mutluyum çünkü 1 haftadır tartının gr oynamamsının hatta bazen ++ olmasının sebebi ortaya çıktı regl oldum..daha 5-6 gün gelmez diyordum ama geldiler maalesef ama en azından boşa kürek çekmediğimi anlamış oldum. .
akşam öğünüm
2-3 kaşık pazı yemeği
2-3 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık tavuk sote
yoğurt
bol tere
domates
kızlar bende yaklaşık 2.5 aydır karatay diyeti yapıyorum ama bir kaç haftadır inanılmaz yorgunluk var bende kolumu kaldıracak halim bile olmuyor benim merak ettiğim sizde de böyle bir yorgunluk var mı?
kafama takıldı diyetten mi? yoksa havalaradan mı? anlamadım
İyi akşamlar kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım öglen güveçde mantarlı kaşarlı tavuk yanına karışık salata akşam üzeride annemdeydik 4-5 kaşık bugday salatası biraz kiraz annemin bahceden daldan koparıp yedim
ilaç içmeme rağmen tansiyon iyice sapıttı 15-9 du hastanede ölçtüler bi ton tahlil bide holter istedi sonuclar ne cıkacak bakalım yürümeye halim kalmadı koşturmacaydı sabah yine hastanedeyim
kesinlikle haftaya 1-2 kilo gitmiş göreceksin emin ol buna benim nerdeyse cumadan bugüne 1.300 gitmiş şok oldum tartırda gr gr gidiyordu
90 lı kilolarda görseydi doktor kesin kilodan diyecekti
hadi toparlan ama ficansım,yaz çoktan geldi..ben de kaç kez başlangıç yaptım hatırlamıyorumama 2 haftadır iyi gidiyorum.az kaçamak yapsan da yürüyüşünü ihmal etme tatlım olur mu?
ayyyy ne güzel bi haber bu didemcimçok sevindim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yeni işiniz de hayırlı olsun,bebiş uğur getirsin bol kazancınız olsun
hoşgeldin canımtatil iyi gelmiş çok sevindim
iyiyim canım sen nasılsınsabah bi ara baktım alıntıları da yapmıştım ama işim çıkınca yazamadım canım
Bak gördün mü canım, hiç moral bozmak yok, bak bana tartı sürekli artılarda, haftalardır hatta aylar da diyebilirim, mezun olduğum
Kilomu göremedim, buna rağmen arada bozsam da bırakmıyorum, sen de sakın bırakma
günaydınlar.kilo çizelgesi nere gitti yav:44:sabah hava felaketti yani yürüyüş saatimde.dolayısıyla çıkamadım bugün.ama şimdi hava açtı.ne yanar döner havası buranın yaaa.şimdi kahvaltımı ediyorum.peynir,1 dilim kaşar,ince bir dilim kızarmış hellim,5 zeytin,domates,salata,2 gün kurusu,5 kiraz ve 3 çilek 1 avuçda ceviz.yuh bana ya amma yemişim.neyse hayırlı günler hepinize
gününüz güzel olsun ..Miraç Kandilimiz mübarek olsun ..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
kulağım ağrıyor çiğdoşum seni andım sabah..nedendir bilmem..dün yürüyüşte hava rüzgarlıydı o mu çarptı bilmem
kahvaltımı yapıp biraz uzanıp benim klasik filmlerimden izlemeyi ve mümkünse kestirmeyi umuyorum..
kahvaltım,
pastırmalı yumutra
peynir
yoğurt
Miraç kandilimiz mübarek olsun. Hasta olanlara şifa olsun inşallah. Herkesin duları kabul olsun. Ülkemiz de huzura ersin inşallah
Geçmiş olsun sersumcum. Muhtemelen ondan olmuştur rüzgarlı havalarda kapşonla yürü. Bişi olmaz sanıyosun ama kulaklar gidiyo.
Afiyet olsun canım
amin canım..sağol
ağrı kesici aldım canım sanırım rüzgardan evet..bi de regl ağrısı..off neyse ki öğlenciyim de fazla hasta olmuyor
Bol bol dinlencen işte. Kulaklık takmıcan gürültüden hep kaçıcan.Kısıtlı bir hayatt
Ben şuan geçmesine rağmen kulaklık takamıyorum mesela. Ya da telefonu o kulağımla konuşamıyorum. En az 6 ay böyle devam edicek malesefGeçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemen.
amin canımselam kızlar mırac kandılımız mübarek olsun
sersumum gecmıs olsun canım
çiğdoş selam tatlım sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?