selam kızlar sabah 1 saar yürüdüm.gelince duşumu aldım ve 4 çilek ve 6 tane kiraz yedim.sonrada peynir,zeytin,domates,salata ceviz ve 1 gün kurusu yedim.halsizliğim devam ediyo ama yürüyüşlere zor kalkıyorum ve çok yoruluyorum yürürken haftasonu doktora gitcem memlekette.buralarda doktor yok maalesef
Ben de dün aynen öyleydim, menü de cıss yoktu ama ekmek yedim, bir de hafta sonu evde değildim , neyse bundan sonra dikkat ederiz inşallah , takip edelim birbirimizi, spor yapıyor musun peki, ben akşamları yürüyüş yapıyorum, yaş 35
işyerindeki öğlen menüsü:
yayla çorbası
kızartma
makarna
yoğurt....
aç kaldım yani....
çorba aldım az taneli
yoğurt ve birada patlıcan kızartması.yoksa açlıktan bayılıcam
kızlar bende yaklaşık 2.5 aydır karatay diyeti yapıyorum ama bir kaç haftadır inanılmaz yorgunluk var bende kolumu kaldıracak halim bile olmuyor benim merak ettiğim sizde de böyle bir yorgunluk var mı?
kafama takıldı diyetten mi? yoksa havalaradan mı? anlamadım
İyi akşamlar kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım öglen güveçde mantarlı kaşarlı tavuk yanına karışık salata akşam üzeride annemdeydik 4-5 kaşık bugday salatası biraz kiraz annemin bahceden daldan koparıp yedim
ilaç içmeme rağmen tansiyon iyice sapıttı 15-9 du hastanede ölçtüler bi ton tahlil bide holter istedi sonuclar ne cıkacak bakalım yürümeye halim kalmadı koşturmacaydı sabah yine hastanedeyim
naber kizlar yaaaa ugrayamiyorum son günlerde pek
kahvaltim iki yumurta ile ypailmis salata, kuruyemis, cay, biraz ekmek ve tereyagiydi...
aksam yemegim ise, yine tereyagi (napim canim cok cekti), bi tabak dolusu menemen, birazcik badem ve yesil cay...
neler yapiyosunuz nerelerdesiniz bakalim?? beni hic özleyen olmamis bakiyorum daa
holter takmaları iyi olmuş canım..enazından gün içinde nasıl bir grafik izlediğini görürsünüz..ona göre de ilacını düzenlerler canım..
geçmiş olsun
naber kizlar yaaaa ugrayamiyorum son günlerde pek
kahvaltim iki yumurta ile ypailmis salata, kuruyemis, cay, biraz ekmek ve tereyagiydi...
aksam yemegim ise, yine tereyagi (napim canim cok cekti), bi tabak dolusu menemen, birazcik badem ve yesil cay...
neler yapiyosunuz nerelerdesiniz bakalim?? beni hic özleyen olmamis bakiyorum daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?