Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar sabah 1 saar yürüdüm.gelince duşumu aldım ve 4 çilek ve 6 tane kiraz yedim.sonrada peynir,zeytin,domates,salata ceviz ve 1 gün kurusu yedim.halsizliğim devam ediyo ama yürüyüşlere zor kalkıyorum ve çok yoruluyorum yürürken haftasonu doktora gitcem memlekette.buralarda doktor yok maalesef

halsizlik bende de var canım ..zor yürüyüş yapıyorum valla

Ben haftasonundan bu yana bildirim yapamadım. haftosunu hamur işi tatlı çok yedim. Eşimle tartıştım bir gece çikolataya vurdum kendimi. Sabaha kadar uyuyamadım ve çıkolata yedim. bir kilo olarak bana geri döndü. üç gündür kaçamak yük ama o bir kiloyu hala veremedim. tabiii eşimle herşey yolunda ama olanlar benim karataya oldu.
Gerçmişide okuyamadım umarım herşey yolundadır.
Bu arada Türkiye'de olanlar bizide çok üzüyor lütfen herkes sağduyulu davransın. Çünkü inananın dış güçler fırsat kolluyor. Umarım herşey yoluna girer.
Bugünkü menüm

sabah 1 muz ve ceviz

akşamda
mantarlı tavuk ve salata

öpüldünüz...

işyerindeki öğlen menüsü:

yayla çorbası
kızartma
makarna
yoğurt....

aç kaldım yani....

çorba aldım az taneli
yoğurt ve birada patlıcan kızartması.yoksa açlıktan bayılıcam

Dün

10:00 İlaç

4-5 tane siyah çekirdekli kuru üzüm

13:00 Kahvaltı

1 kk peynir
10 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı kabuklu yer fıstığı

18:00 Akşam

2 tane küçük boy közlenmiş karnıyarık

1 kase salata

Bugun

09:00 İlaç

4-5 siyah çekirdekli kuru üzüm

12:00 Kahvaltı

10 siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
4 ceviz
yarım çay bardağı kabuklu yer fıstığı
1 domates
1 salatalık

18:00 Akşam

1 tane karnıyarık
1 kase salata
1 kase ayran çorbası

Haftada bi gun okuldan arkadaslarla pilatese gidioz onun disinda kizima bagli o 1yasinda
Onun keyfi ne gore arada:)

2.öğünümü de yedim
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
1 bardak ayran
1 tane kurabiye

işyerindeki öğlen menüsü:

yayla çorbası
kızartma
makarna
yoğurt....

aç kaldım yani....

çorba aldım az taneli
yoğurt ve birada patlıcan kızartması.yoksa açlıktan bayılıcam

böyle durumlarda ben dışarıdan ton balığı yiyorum canım..işlenmiş yasak normalde ama diyetimizi bozmuyor enazından..aç kalmaktansa

çok mutluyum çünkü 1 haftadır tartının gr oynamamsının hatta bazen ++ olmasının sebebi ortaya çıktı regl oldum..daha 5-6 gün gelmez diyordum ama geldiler maalesef ama en azından boşa kürek çekmediğimi anlamış oldum..

akşam öğünüm

2-3 kaşık pazı yemeği
2-3 kaşık taze fasulye
2-3 kaşık tavuk sote
yoğurt
bol tere
domates

Selam kızçeler.yorgun elif geldi:))bugün öğlen tavuk sote ve 2 kaşık yoğurt yedim.ev tamtakır kuru bakır valla dolaba fare düşse başı yarılır.eşim geçen pazar hiç yemeklik sebze almamış sağolsun.burdada haftada bir pazar kurulur dandikten.aldın aldın yoksa pek bişey bulamazsın buralarda sonradan.mecburen akşam verdik yumurtanın gözüne,domates salata zeytin peynir.cuma memlekete gitcez ya bende ses etmiyorum.canım resmen mis gibi sebze yemeği istedi yaaa.evde birtek patates vaonuda yiyemiyok zaten.yarına da eşime ve oğluma makarna yaparımda ben ne yiycem asıl mesele o of içim kurudu beaaaaa

kızlar bende yaklaşık 2.5 aydır karatay diyeti yapıyorum ama bir kaç haftadır inanılmaz yorgunluk var bende kolumu kaldıracak halim bile olmuyor benim merak ettiğim sizde de böyle bir yorgunluk var mı?
kafama takıldı diyetten mi? yoksa havalaradan mı? anlamadım

İyi akşamlar kızlar

sabah klasik kahvaltı yaptım öglen güveçde mantarlı kaşarlı tavuk yanına karışık salata akşam üzeride annemdeydik 4-5 kaşık bugday salatası biraz kiraz annemin bahceden daldan koparıp yedim

ilaç içmeme rağmen tansiyon iyice sapıttı 15-9 du hastanede ölçtüler bi ton tahlil bide holter istedi sonuclar ne cıkacak bakalım yürümeye halim kalmadı koşturmacaydı sabah yine hastanedeyim

hoşgeldin canım..karatayla aksine genelde daha dinç hissediyor insan kendini ama ilk zamanlar insülin direnci kırılana kadar ilk başlarda baş ağrısı olabiliyor..bence halsizliğin havaların sürekli değişmesindendir canım..başarılar..

naber kizlar yaaaa ugrayamiyorum son günlerde pek

kahvaltim iki yumurta ile ypailmis salata, kuruyemis, cay, biraz ekmek ve tereyagiydi...
aksam yemegim ise, yine tereyagi (napim canim cok cekti), bi tabak dolusu menemen, birazcik badem ve yesil cay...

neler yapiyosunuz nerelerdesiniz bakalim?? beni hic özleyen olmamis bakiyorum daa

holter takmaları iyi olmuş canım..enazından gün içinde nasıl bir grafik izlediğini görürsünüz..ona göre de ilacını düzenlerler canım..
geçmiş olsun

hoşgeldin canım..zaten bu sıralar topik çok sessiz herkes bildirim yappıp çıkıyor genelde..herkesler biryanda..senlik bişey yok cicim üzülme gündem de yordu herkesi sanırım..

Son düzenleme:
holter takmaları iyi olmuş canım..enazından gün içinde nasıl bir grafik izlediğini görürsünüz..ona göre de ilacını düzenlerler canım..
geçmiş olsun

teşekkürler 8 ay öncesine kadar hem tansiyon hemde taşikardi için ilaç kullanıyordum tansiyonum düşmeye başladı dengemi kaybediyordum bırakalım dedim doktor şimdiye kadar bişey yoktu yine yeniden başlıyacagım galiba hepsi stres ve yorgunlukdan eminim

çay içen varmı yeni demledim

yaz geldi herkes sadece menü yazıp çıkıyor koşturmaca içindeyiz sen nasılsın bakalım sende gelemiyorsun zaten cee diyip çıkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…