Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun iyi yürüyüşler

keşkek yogurt

anca yeni oturdum ev mis gibi oldu cam balkonlarda silindi haberlere baktıkca canım sıkılıyo ne oluyor bize böle:20::20::20::20:
ohh miss güle güle kirlen:16::16:
Sağol canım:16::16:

Sana da afiyet olsun datlum,iyi yürümeler bolca kalori yakmalar:52::52:

Bende temizledim bugün heryeri,her pazartesi aynı şey.o yüzden hiç sevmiyorum pazartesileri:1::1:
:16::16::16::16:
biz çalışanlarda olur diye bilirdim pazartesi sendromunu sende de mi var cicim..:1::1::1::1:

:
Ben ise dün geceye kadar hep ev içinde ayaktaydım ve geçen haftadan beri göğsümün teki ve belim ağrıyor diyordum ya nihayet gece regl oldum bugün belim ve başım çok şiddetli ağrıyor, arada karnımda şimşekler çakıyor falan bugün öğlene kadar kaçamaksızdı ama akşam üstü koptum malesef tatlı ve simit yedim :17: :18: neyse artık uykusuz olunca böle oluyorum bide regl olunca ikiye katlanıyor ama yinede regl olmama çok sevindim acaba keten tohumu ve arada zerdeçal+zencefil karışımımı etkiledi :44:
hadi gözünaydın seninki gelmiş:9::9::9:
Sağol canım:16: ay sorma o saçları,bende dökülmesin diye hep toplarım saçımı:1:yerde görürsem gıcık oluyorum yoksa:27::27:
aynenn:47::47::47::47:
O zaman buyur al süpürgeyi kızım de diycem ama bi hafta sonu geliyo zaten diye insan kıyamıyo dimi canım benimki 12 yaşında eli alışsın diye küçük süpürgeyle odasını süpürsün diye veriyorum saatlerce çalıştırıyor bakiim niye bu kaa uzun sürdü diye gidince bi bakıyorum makine yerde çalışır vaziyette kendisi kah pencereden arkadaşına bakıyor kah bilgisayardan müzik indirmiş şarkı ve dansa dalmış :60:
:60::60::60::60:

evet haklısın sağolsun okusunlar da biz temizleriz naapalım..anneme şikayet ediyorum çok dağınık düzensiz pis diye o da diyor ki kızım zamanı gelince diyeceksin keşke olsada kirletse dağıtsa diyeceksin..şunun şurasında daha kaçyıl senin yanında..diyor o zaman çok üzülüyorum haklı annem:5: benimki de 13 yaşında 5 yıl sonra üniversite tamam bitti.:5::5::5:.sağlık olsun naapalım:16::16::16::16:

bizi çıldırtsalar da manyak etselerde iyi ki varlar:1::1:r..Allah eksikliklerini göstermesin:16::16::16:

Son düzenleme:
3 km yürüyüş cepte :8::8:

ama kilom hala 76 nooldu bilmiyom yaa:37:..yine benimki tırtladı galiba bakalım burada nekaa yerimde sayıcam..:31::31::31:

perşembe günü doktora gidicem canım,korkuyorum ama artık kendimi yiyip bitirmekten bıktım.ucunda ölüm yok ya dimi:18::18:

Allahım aklım mukayyat ol, her halde yani bugüne kadar beklemene vede sebebini bile bilmeden kendini yiyip bitirmene en başta eşin ve ailen olmak üzere sevenlerinide strese sokmana hala inanamıyorum ya valla bak ciddiyim yani bak göreceksin geçen zamana üzüleceksin
hadi hayırlısı perşembeye bişey kalmamış :54: :7:

biz çalışanlarda olur diye bilirdim pazartesi sendromunu sende de mi var cicim..:1::1::1::1:

evet haklısın sağolsun okusunlar da biz temizleriz naapalım..anneme şikayet ediyorum çok dağınık düzensiz pis diye o da diyor ki kızım zamanı gelince diyeceksin keşke olsada kirletse dağıtsa diyeceksin..şunun şurasında daha kaçyıl senin yanında..diyor o zaman çok üzülüyorum haklı annem:5: benimki de 13 yaşında 5 yıl sonra üniversite tamam bitti.:5::5::5:.sağlık olsun naapalım:16::16::16::16:

bizi çıldırtsalar da manyak etselerde iyi ki varlar:1::1:r..Allah eksikliklerini göstermesin:16::16::16:

bende de var kıss:1::1:her pazartesi dip köşe girişme günü çünkü:27::27:
amin canım:16::16:

perşembe günü doktora gidicem canım,korkuyorum ama artık kendimi yiyip bitirmekten bıktım.ucunda ölüm yok ya dimi:18::18:
git tatlım üzme kendini..:38:hayırlısı olsun..bir görüş almak iyidir.:34:.ama iyi düşün iyi olsun:16::16::16:
:3: hoşgeldin mıhtarım nasılsın ? yürüyüşün de tamam :46:

selam sarfoşum:13::13::13:..iyi diyelim iyi olalım hepberaber..çok halsizim bugün..zor yürüdüm valla:36::36:..benim regl ye de 1 hafta kadar var ama belli de olmaz göğüslerim acıyor..ondan halsiz olabilirim..:31::31:

ama kilom hala 76 nooldu bilmiyom yaa:37:..yine benimki tırtladı galiba bakalım burada nekaa yerimde sayıcam..:31::31::31:

:46::46::46:

Allahım aklım mukayyat ol, her halde yani bugüne kadar beklemene vede sebebini bile bilmeden kendini yiyip bitirmene en başta eşin ve ailen olmak üzere sevenlerinide strese sokmana hala inanamıyorum ya valla bak ciddiyim yani bak göreceksin geçen zamana üzüleceksin
hadi hayırlısı perşembeye bişey kalmamış :54: :7:

ah canım,neler yaşadığımı bir bilsen:14::14:kötü bişey duymak istemedim,bu zamana kadar da bu sebepten kaçtım hep.ama artık herşey kabulüm.asla üzülmiycem:34::34:
git tatlım üzme kendini..:38:hayırlısı olsun..bir görüş almak iyidir.:34:.ama iyi düşün iyi olsun:16::16::16:

:38::38::16::16:

ohh miss güle güle kirlen:16::16:

hadi gözünaydın seninki gelmiş:9::9::9:

:60::60::60::60:

Sağol canım geçen aydan tam 1 ay sonra hemde pek mesutum emme belim feci başımda uykusuzluktan çatlıyii :31:

Amiiiin amiin :1: :54:

Çoğunluk böyle ya Sersum bende anlamıyorum artık acaba gül63 ne durumda oda arada bi gelse eskisi gibi ne iyi olur tecrübelerini anlatsa değişiklik varmı söylese :44:

selam sarfoşum:13::13::13:..iyi diyelim iyi olalım hepberaber..çok halsizim bugün..zor yürüdüm valla:36::36:..benim regl ye de 1 hafta kadar var ama belli de olmaz göğüslerim acıyor..ondan halsiz olabilirim..:31::31:

Evet ya iyi düşün iyi olsun :54:

aman 10 gündür sol göğsüm acayip hassastı bugün iyi ama belim çok fecii fazla yürümediğim gibi uykusuzluktan iştahımda feci açıktı neyse 1 simit 1 acıbadem kurabiyesiyle günü kapattım artık 10 gün sonra anca gerçek kilomu görürüm :31: en son 63.4 görmüştüm hayırlısı

:46::46::46:
ah canım,neler yaşadığımı bir bilsen:14::14:kötü bişey duymak istemedim,bu zamana kadar da bu sebepten kaçtım hep.ama artık herşey kabulüm.asla üzülmiycem:34::34::38::38::16::16:

Bilmesemde az çok tahmin edebiliyorum canım :34: ama daha öncede dediğim gibi tıp hızlı ilerliyor hele bu konuda problemlerin % 90 çözülüyor artık geri kalanlarında alternatifi var baksana Akdeniz ünv. rahim nakli falan daha ilk adım bundan sonra daha hızlancak bak gör :34: İnşallah o kadar ciddi bi sorununuz yoktur :54: :7:

aman 10 gündür sol göğsüm acayip hassastı bugün iyi ama belim çok fecii fazla yürümediğim gibi uykusuzluktan iştahımda feci açıktı neyse 1 simit 1 acıbadem kurabiyesiyle günü kapattım artık 10 gün sonra anca gerçek kilomu görürüm :31: en son 63.4 görmüştüm hayırlısı

Bilmesemde az çok tahmin edebiliyorum canım :34: ama daha öncede dediğim gibi tıp hızlı ilerliyor hele bu konuda problemlerin % 90 çözülüyor artık geri kalanlarında alternatifi var baksana Akdeniz ünv. rahim nakli falan daha ilk adım bundan sonra daha hızlancak bak gör :34: İnşallah o kadar ciddi bi sorununuz yoktur :54: :7:

inşallah canım:16::16:senin özel mesajda yazdıkların bana çok büyük moral oldu,beni kendime getirdi:38::16::16:

Son düzenleme:
Sağol canım geçen aydan tam 1 ay sonra hemde pek mesutum emme belim feci başımda uykusuzluktan çatlıyii :31:
Amiiiin amiin :1: :54:
Çoğunluk böyle ya Sersum bende anlamıyorum artık acaba gül63 ne durumda oda arada bi gelse eskisi gibi ne iyi olur tecrübelerini anlatsa değişiklik varmı söylese :44:
fazla geçe kalmadan yat da dinlen o zaman canım:5::5:

değil mi yaa ben aylarca 80 de kaldım sonra 79-78 derken 75 i gördüm diye sevinirken yine ++ sında takıldım kaldım..
bakalım yaa sabır..:ssz::ssz::ssz:

:

benim de canım acayip tatlı istiyor.:36::36:.az önce kızımın supanglesinden 1 tatlı kaşığı yedim..:17::17:

ah canım,neler yaşadığımı bir bilsen:14::14:kötü bişey duymak istemedim,bu zamana kadar da bu sebepten kaçtım hep.ama artık herşey kabulüm.asla üzülmiycem:34::34:
:

evet kesinlikle doğru karar canım.:34::34:.üzülmek yok.:16:.iyi şeyler düşünüp evrene iyi mesajlar verelim canım..Allah dualarımızı kabul edecek:16::16::16:

merhaba kizlar nasilsiniz ?
Olaylar nedeni ile keyifler yerinde degil biliyorum ama tam destek tam destek diyip soze basliyorum!
Bugun tum gun okuldaydim .. herkez bana turkiyede ki huzursuzlugu sordu.. ve herkezin destegini gordum bende objektif olarak ne oldugunu ne yapilmak istendigini anlattim .. Cok buyuk bir destek gordum .. Cok sevindim ..

bugun dedigim gibi tum gun okuldaydim..

kacamak yapmadim..

1 saat disarida tempolu yurudum.

Yediklerime gelince :

Sabah:
beyaz peynir , 1 avuc badem , biber , salatalik ,kahve

Ogle:
1 bardak domates corbasi , 1 paket yogurt %0 yagsiz

Aksam:
2 parca kadar tavuk gogusu , kozlenmis patlican salatasi , bir kac zeytin , bir kac dilim kasar peyniri , kahve , su

yemekten sonrada 2 bardak cay ictim simdi su icmeye devam ediyorum bir yandan da +1 i izliyorum kizceler .. Opuldunuz ..

Sizleri okuyacagim ..

inşallah canım:16::16:senin özel mesajda yazdıkların bana çok büyük moral oldu,beni kendime getirdi:38::16::16:

Cidden mi? valla ben birazda kızgınlıkla yazmıştım ama inan bu konuda yazmaya kalksalar inanılmaz bilgiler var aslında her şey internettede var ama tahlil ve muayene ilk adımdır ve şarttır gereksiz korkularla daha fazla kaçmanın anlamı yok :34: :54: :7:

kızlar ben kaçıyorum.:10::10:.eşimle revolution dizisine başladık.:34:.bayaa sardı onu izliycez..hepinize iyi geceler.:16::16::16:.

fazla geçe kalmadan yat da dinlen o zaman canım:5::5:

değil mi yaa ben aylarca 80 de kaldım sonra 79-78 derken 75 i gördüm diye sevinirken yine ++ sında takıldım kaldım..
bakalım yaa sabır..:ssz::ssz::ssz:

benim de canım acayip tatlı istiyor.:36::36:.az önce kızımın supanglesinden 1 tatlı kaşığı yedim..:17::17:

bu saatte supangle he:22:olmadı sersumum:20::20:
evet kesinlikle doğru karar canım.:34::34:.üzülmek yok.:16:.iyi şeyler düşünüp evrene iyi mesajlar verelim canım..Allah dualarımızı kabul edecek:16::16::16:
inşallah canım,iyi düşünücem ve herşey güzel olacak:16::16:

Back