Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ufak ufak folik asit kullanmaya başladınmı bakiim kimseler yokken teftiş yapiim he sööle bakiim![]()
![]()
ohh miss güle güle kirlenafiyet olsun iyi yürüyüşler
keşkek yogurt
anca yeni oturdum ev mis gibi oldu cam balkonlarda silindi haberlere baktıkca canım sıkılıyo ne oluyor bize böle![]()
Sağol canım
Sana da afiyet olsun datlum,iyi yürümeler bolca kalori yakmalar
Bende temizledim bugün heryeri,her pazartesi aynı şey.o yüzden hiç sevmiyorum pazartesileri![]()
hadi gözünaydın seninki gelmiş:
Ben ise dün geceye kadar hep ev içinde ayaktaydım ve geçen haftadan beri göğsümün teki ve belim ağrıyor diyordum ya nihayet gece regl oldum bugün belim ve başım çok şiddetli ağrıyor, arada karnımda şimşekler çakıyor falan bugün öğlene kadar kaçamaksızdı ama akşam üstü koptum malesef tatlı ve simit yedim:18: neyse artık uykusuz olunca böle oluyorum bide regl olunca ikiye katlanıyor ama yinede regl olmama çok sevindim acaba keten tohumu ve arada zerdeçal+zencefil karışımımı etkiledi :44:
aynennSağol canımay sorma o saçları,bende dökülmesin diye hep toplarım saçımı
yerde görürsem gıcık oluyorum yoksa
![]()
O zaman buyur al süpürgeyi kızım de diycem ama bi hafta sonu geliyo zaten diye insan kıyamıyo dimi canım benimki 12 yaşında eli alışsın diye küçük süpürgeyle odasını süpürsün diye veriyorum saatlerce çalıştırıyor bakiim niye bu kaa uzun sürdü diye gidince bi bakıyorum makine yerde çalışır vaziyette kendisi kah pencereden arkadaşına bakıyor kah bilgisayardan müzik indirmiş şarkı ve dansa dalmış![]()
perşembe günü doktora gidicem canım,korkuyorum ama artık kendimi yiyip bitirmekten bıktım.ucunda ölüm yok ya dimi:18::18:
biz çalışanlarda olur diye bilirdim pazartesi sendromunu sende de mi var cicim..
aynenn
evet haklısın sağolsun okusunlar da biz temizleriz naapalım..anneme şikayet ediyorum çok dağınık düzensiz pis diye o da diyor ki kızım zamanı gelince diyeceksin keşke olsada kirletse dağıtsa diyeceksin..şunun şurasında daha kaçyıl senin yanında..diyor o zaman çok üzülüyorum haklı annembenimki de 13 yaşında 5 yıl sonra üniversite tamam bitti.
.sağlık olsun naapalım
bizi çıldırtsalar da manyak etselerde iyi ki varlarr..Allah eksikliklerini göstermesin
![]()
git tatlım üzme kendini..perşembe günü doktora gidicem canım,korkuyorum ama artık kendimi yiyip bitirmekten bıktım.ucunda ölüm yok ya dimi:18::18:
hoşgeldin mıhtarım nasılsın ? yürüyüşün de tamam
![]()
3 km yürüyüş cepte
ama kilom hala 76 nooldu bilmiyom yaa..yine benimki tırtladı galiba bakalım burada nekaa yerimde sayıcam..
![]()
Allahım aklım mukayyat ol, her halde yani bugüne kadar beklemene vede sebebini bile bilmeden kendini yiyip bitirmene en başta eşin ve ailen olmak üzere sevenlerinide strese sokmana hala inanamıyorum ya valla bak ciddiyim yani bak göreceksin geçen zamana üzüleceksin
hadi hayırlısı perşembeye bişey kalmamış![]()
![]()
git tatlım üzme kendini..hayırlısı olsun..bir görüş almak iyidir.
.ama iyi düşün iyi olsun
![]()
ohh miss güle güle kirlen
biz çalışanlarda olur diye bilirdim pazartesi sendromunu sende de mi var cicim..
hadi gözünaydın seninki gelmiş
aynenn
evet haklısın sağolsun okusunlar da biz temizleriz naapalım..anneme şikayet ediyorum çok dağınık düzensiz pis diye o da diyor ki kızım zamanı gelince diyeceksin keşke olsada kirletse dağıtsa diyeceksin..şunun şurasında daha kaçyıl senin yanında..diyor o zaman çok üzülüyorum haklı annembenimki de 13 yaşında 5 yıl sonra üniversite tamam bitti.
.sağlık olsun naapalım
bizi çıldırtsalar da manyak etselerde iyi ki varlarr..Allah eksikliklerini göstermesin
![]()
3 km yürüyüş cepte
ama kilom hala 76 nooldu bilmiyom yaa..yine benimki tırtladı galiba bakalım burada nekaa yerimde sayıcam..
![]()
git tatlım üzme kendini..hayırlısı olsun..bir görüş almak iyidir.
.ama iyi düşün iyi olsun
selam sarfoşum:13::13::13:..iyi diyelim iyi olalım hepberaber..çok halsizim bugün..zor yürüdüm valla..benim regl ye de 1 hafta kadar var ama belli de olmaz göğüslerim acıyor..ondan halsiz olabilirim..
![]()
ah canım,neler yaşadığımı bir bilsenkötü bişey duymak istemedim,bu zamana kadar da bu sebepten kaçtım hep.ama artık herşey kabulüm.asla üzülmiycem
![]()
Evet ya iyi düşün iyi olsun
aman 10 gündür sol göğsüm acayip hassastı bugün iyi ama belim çok fecii fazla yürümediğim gibi uykusuzluktan iştahımda feci açıktı neyse 1 simit 1 acıbadem kurabiyesiyle günü kapattım artık 10 gün sonra anca gerçek kilomu görürümen son 63.4 görmüştüm hayırlısı
Bilmesemde az çok tahmin edebiliyorum canımama daha öncede dediğim gibi tıp hızlı ilerliyor hele bu konuda problemlerin % 90 çözülüyor artık geri kalanlarında alternatifi var baksana Akdeniz ünv. rahim nakli falan daha ilk adım bundan sonra daha hızlancak bak gör
İnşallah o kadar ciddi bi sorununuz yoktur
![]()
![]()
fazla geçe kalmadan yat da dinlen o zaman canımSağol canım geçen aydan tam 1 ay sonra hemde pek mesutum emme belim feci başımda uykusuzluktan çatlıyii
Amiiiin amiin![]()
Çoğunluk böyle ya Sersum bende anlamıyorum artık acaba gül63 ne durumda oda arada bi gelse eskisi gibi ne iyi olur tecrübelerini anlatsa değişiklik varmı söylese :44:
Evet ya iyi düşün iyi olsun
aman 10 gündür sol göğsüm acayip hassastı bugün iyi ama belim çok fecii fazla yürümediğim gibi uykusuzluktan iştahımda feci açıktı neyse 1 simit 1 acıbadem kurabiyesiyle günü kapattım artık 10 gün sonra anca gerçek kilomu görürümen son 63.4 görmüştüm hayırlısı
:
ah canım,neler yaşadığımı bir bilsenkötü bişey duymak istemedim,bu zamana kadar da bu sebepten kaçtım hep.ama artık herşey kabulüm.asla üzülmiycem
:
inşallah canımsenin özel mesajda yazdıkların bana çok büyük moral oldu,beni kendime getirdi
![]()
kızlar ben kaçıyorum..eşimle revolution dizisine başladık.
.bayaa sardı onu izliycez..hepinize iyi geceler.
.
fazla geçe kalmadan yat da dinlen o zaman canım
değil mi yaa ben aylarca 80 de kaldım sonra 79-78 derken 75 i gördüm diye sevinirken yine ++ sında takıldım kaldım..
bakalım yaa sabır..
benim de canım acayip tatlı istiyor..az önce kızımın supanglesinden 1 tatlı kaşığı yedim..
![]()
inşallah canım,iyi düşünücem ve herşey güzel olacakevet kesinlikle doğru karar canım..üzülmek yok.
.iyi şeyler düşünüp evrene iyi mesajlar verelim canım..Allah dualarımızı kabul edecek
![]()