- 23 Şubat 2010
- 19.718
- 18.098
- 498
herkes yeninde yapacak sabah şok oldum tartıda gitmiş kilocuklar![]()
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeniden yapıcan maalesef canım![]()
hoşbulduk canımÖzlemcim hoşgeldin, ne güzel değişiklik olmuştur tatil, ödemleri de halledersin merak etme![]()
sağol canımhoşgeldin bebişim..bu hafta da izinli yazarım ayıpsın..
çok sevindim tatilinin iyi geçtiğine..dinlenmiş zinde bir vücut ve kafayla devam canım..![]()
Sabah tartılacaktım unutmuşum, şimdi tartıldım, cumadan 1100 gram fazla, yarın sabah tartılıp öyle yaparım artık![]()
sağol canımdinlendim şükür
lakin insanı strese sokacak bi sürü şey var etrafta
sadece kendini düşünen bencil insanlara uyuz oluyorum..ben 2 gün izin yaptım işlerimi ayarlayarak...bu ortamda diyete konsantre olmak da zor ama vazgeçmeyeceğim...akşama ben de yürüyüşümü yapacağım inşallah..
öyle yap canımcım..ben kahvaltıdan sonra nerdeyse 1 kg fazla geliyom çay falan da içince..yarın öyle olmaz merak etme![]()
aç tok fark ediyor tartıda bazen 500 gr bazende 1 kilo fark çıkıyor benimde ne sorunluyuz yayerken hiç sorun etmiyorduk vermesi çok zormuş cidden
![]()
hocamız boşuna demiyor bu yağlar tavada erir gibi erimez diye..keşke erise.popomuzu kaloriferden ayırmazdık valla
![]()
öyle yap canımcım..ben kahvaltıdan sonra nerdeyse 1 kg fazla geliyom çay falan da içince..yarın öyle olmaz merak etme![]()
hoşbulduk canımdinlendim de gelir gelmez işleri dayadılar canım...millet izne ayrılıyo işini ayarlamadan,arkadaşına yük olacağını bile bile...ne pervasız insanlar var ya...kendi işimin yanında bide bu düşüncesizlerin işlerini halledicem şimdi
sağol canımdinlendim şükür
lakin insanı strese sokacak bi sürü şey var etrafta
sadece kendini düşünen bencil insanlara uyuz oluyorum..ben 2 gün izin yaptım işlerimi ayarlayarak...bu ortamda diyete konsantre olmak da zor ama vazgeçmeyeceğim...akşama ben de yürüyüşümü yapacağım inşallah..
aç tok fark ediyor tartıda bazen 500 gr bazende 1 kilo fark çıkıyor benimde ne sorunluyuz yayerken hiç sorun etmiyorduk vermesi çok zormuş cidden
![]()
İinşallah:18:
Düşüncesizler maalesef her yerde var canım, kolay gelsin
Alması kolay vermesi zor![]()
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız
Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım![]()
Neredeyse 1 ay olmuş buraya giremeyeli..arada rada yazdıklarınızı takip ettim ama hiç yazamadım..
Tam zamanlı çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de ailece (ablam-halam-annem-babam) çok sevdiğimiz ve zevk aldığımız organiasyon işine girmiş bulunmaktayız..
Önce sadece butik pasta ve kurabiye yaparız dedik..Sonra hastanelerde doğum odaları süsleme işi oldu..baktık iyi gidiyor hastaneye yöneldik..şimdi de sünnet ve düğün organizasyonları..
Neredeyse 1 aydır iş çıkışı gidip bir de evde bu işler için hazırlıklar yapıyoruz..ama kızlar nasıl keyifli bir bilseniz..insan sıkılmaya vakit bulamıyor..rahmetli babanemin evini atölye haline getirdik..her yerde tüller çiçekler, şamdanlar, mumlar..
rengarenk bir ev oldu..incelemek isteyenler için sayfamızın adresini verebilirim.. https://www.facebook.com/kucukmucizelerimiz
Neyse bu arada tabi ben yediklerime dikkat ediyorum falan ama öyle tam anlamıyla olmasa da o kadar koşuşturmaca içinde kilo veririm sanıyordum..ama tık yok...hatta tartı yukarıya meyilli..
Ve dün nedenini anladık ki..
hamileymişimm...
evet kızlar hem çok istiyordum hem de biraz kilo vereyim öyle olsun istiyordum..ama kısmet..4 haftalık bir bebişim var artık..ve maalesef o tartı aşağıya hiç inemeyecek..
güleryüz sanırım hamileyken de karatayı devam ettiriyordu..ben nasıl yapıcam bilmiyorum..yarın doktora gidicem ve beslenme ile ilgili aklımda ne varsa sorucam..fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışacağım...
günaydın,iyi haftalar kızlar ben geldim
4 günlük ara tatili bana çookk yaradısersum buradasın galiba canım,geçmişe biraz bakayım dedim yetiştiremedim,ben bu hafta bildirim yapmayayım mümkünse..şu ödemlerimi bir atayım 14 hazirandan itibaren devam edeyim nasıl olur..
napıyon beyaaa![]()
canım ilk sayfayı okusan yeter zaten ilk etepta..tüm ana kurallar ilk sayfamızda yazıyor.selamlar
cuma akşamı yemek yemedim
c.tesi sabah klasik kahvaltı
akşamına da patatesleri ayıklanmış sebzeli güveç ve salata
pazar sabah 1 dilimcik ekmek ilaveli kahvaltı
akşamına da ciğer ve ayran
sabah kahvaltı yapamadım 1-2 tek çubuk kraker yedim. öğlen gibi 1 tabak kuru fasulye ve yoğurt yedim.
bu akşam da kabak yemeği yapacağım pirinçsiz belki yerim...
kitabı alamadım bura da da fazla kalıp okuyamıyorum baş sayfaları.
tam uyamasamda yapmaya gayuret ediyorum
umarım başarılı sonuç alırım
Bugün yediklerim:
Sabah 2 haşlanmış yumurta,pastırma,domates ve salatalık...
2.öğünde de 1 kase yoğurt çorbası,5 kaşık barbunya ve yoğurt...
Sabah kahvaltıdan önce de 5 km yürüdüm![]()