Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar dun cok harika bir ask hikayesini anlatan bir film izledim .. Cok guzeldi sizlere de oneririm.
[h=1]Silver Linings Playbook turkcesi umut isigim :16:
[/h]

iyi geceler canım:16::16:

:53::53::53:yooo görmedim bebişim zuppersin valla:46::46::nazar::nazar:

yeterki havamiz iyi olsun ben yururum ama burada o sansimiz biraz az ama bu hafta harika bir hava bizi bekliyor en az 10 km yuryus canim kocisim ile .................

bu arada utaniyorum soylemeye ama bugun omega 3 aldim 3 mg 600 tane 25 euroya .. Turkiyede cok pahaliymis ya kizz .. geldiginde 900 luk aldim yolladim
:9:

yeterki havamiz iyi olsun ben yururum ama burada o sansimiz biraz az ama bu hafta harika bir hava bizi bekliyor en az 10 km yuryus canim kocisim ile .................

bu arada utaniyorum soylemeye ama bugun omega 3 aldim 3 mg 600 tane 25 euroya .. Turkiyede cok pahaliymis ya kizz .. geldiginde 900 luk aldim yolladim
:9:

süper böyle devam et canım..:8::8::16:

evet özellikle bazı markalar çok pahalı canım.:30::31:.çok şanslısın:16::16:

süper böyle devam et canım..:8::8::16:

evet özellikle bazı markalar çok pahalı canım.:30::31:.çok şanslısın:16::16:
tesekkur ederim canim burada en pahali olan benim aldigim yoksa 4 , 5 euroya bile 100 tane satiliyor .. gercekten vitamin takviyeleri burada ucuz .. ve kesinlikle katkisiz !:1:

sersum can iyi geceler kizcem ..

Kizlar bende cikiyorum cunku yarin okulum var tum gun .. Herkeze iyi geceler !! umudlarimiz gercek olsun !!
:16:

kızlar ben karatay diyetini yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olur musunuzz??örnek listelere baktım ama diyet hakkında bi bilgim yok danışmak istedim size.galiba günde 2ögün yicez erken yicez ya başka???:)))yardımlarınızı bekliyorummmm

Günaydın kızlar hepinize nasılsınız:16:

Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım:kkk:

Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım:kkk:

Finanscin bnde seninle ayni durumdayim.surekli istahima yenilip yiyorum.
Karataya uygun yemek hazirlayip son anda ekmekle yemek gibi mesela:(
Yada aksam oturmasinda 8den sonra pasta Börek yemek gibi:(ama bi yerden yeniden baslamaliyiz.madem sikintimiz aynı birbirimizi yakindan takip edelim.
Ben kaysrideym yas 28 calisiyorum

Ficansım ellerine sağlık canikom.Ben de burda olan , burda olmak için çaba gösteren herkesi gönülden kutluyorum
Ficansım müsait olduğunda Kıbrıs tatlısının tarifini verebilirsen sevinirim canım.Sen tavsiye ettiğine göre çok güzeldir mutlaka

Bişey değil tatlım

Sen de dene canım, gerçekten güzel ve hafif bir tatlı oluyor, özet olarak kekini yapıyorsun, şerbetle ıslatıp üzerine kremasını koyup onun üstüne de kakao serpiyorsun bu kadar

Kıbrıs Tatlısı

Keki

4 yumurta
1 su bardağı kadar şeker
1 su bardağı Galeta unu
1 su bardağı Hindistan cevizi
3 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı iri çekilmiş fındık
1/4 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu

Şerbeti

1 su bardağı kadar şeker
2.5 su bardağı su

Şerbet kaynatılmıyacak, şeker erisin yeterli

Kreması

Muhallebi pişip ılıdıktan sonra 2 paket vanilya ve şanti ile birlikte 10 dakika kadar çırpılır

Muhallebi

1 su bardağı kadar şeker
2.5 kahve fincanı un
1 litre süt

Krem şanti

1 paket krem şanti
1 su bardağı süt

Bu ölçüyü ben 40x27 lik dikdörtgen borcama yapıyorum, tam oluyor, keki biraz katı bir hamur oluyor, bir kâseye su koyuyorum, kaşığı suya batırıp, tersiyle düzelterek yağlanmış borcamın heryerine yayıyorum. Bir de şerbet soğuk olsun, kekin ilk sıcaklığı geçince ıslatıyorum.

Yada aksam oturmasinda 8den sonra pasta Börek yemek gibi:(ama bi yerden yeniden baslamaliyiz.madem sikintimiz aynı birbirimizi yakindan takip edelim.

Ben de dün aynen öyleydim, menü de cıss yoktu ama ekmek yedim, bir de hafta sonu evde değildim , neyse bundan sonra dikkat ederiz inşallah , takip edelim birbirimizi, spor yapıyor musun peki, ben akşamları yürüyüş yapıyorum, yaş 35

ipin ucu kaçtı çok kaçamaklar oldu.Ama bugün itibariyle sıkıyönetim kararı aldım.İnşallah vazcaymayacağım...:45: :45: :45:

bu sabah:
1 bardak doğal elma sirkeli su
1 tatlı kaşığı polen

yediklerimi tek tek paylaşacağım kısmetse...
Akşamada yürüyüş yapacağım...

Son düzenleme:
tuz kullanmıyorum yemekler falan tuzsuz pişer evde anlamadımki 2-3 gündür 15-10 larda geziyo tansiyonum salak gibioldum 1 yıl öncesine kadar tansiyon hapı ve belloc diye bi ilaç kullanıyordum taşıkardi için sonrasında normale döndü doktorum bıraktırdı 1 yıldır hiç olmamıştı yine başladı anlamadım bende

Canım bazen stres kaynaklı da vucut yükseltiyo tansiyonu bu ara sen baya koşuşturuyosun streslisin ondan da olabilir. Biraz rahatlamaya çalış. :5:

en kötüsü de aynı şehirde olmayınca ev bakamama sorunu:31::31:yakın bi yer olsa rahat rahat gezerek bakardınız ama uzak olunca aceleye geliyo biraz:18::18:

Ay gerçekten ya yıllık izinde bakıcaz işte. :5::5: Stres Stres Stres :47:

:16::16::16::16:

valla sen anlattıkça ben strese giriyom:18::18::18:

:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18:

sersum can iyi geceler kizcem ..

Kizlar bende cikiyorum cunku yarin okulum var tum gun .. Herkeze iyi geceler !! umudlarimiz gercek olsun !!
:16:
:16::16::16::16::16:kolay gelsin marimm:29:
kızlar ben karatay diyetini yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olur musunuzz??örnek listelere baktım ama diyet hakkında bi bilgim yok danışmak istedim size.galiba günde 2ögün yicez erken yicez ya başka???:)))yardımlarınızı bekliyorummmm
hoşgeldin aramıza..ilk sayfamızda çok detaylı açıklamalar var canım..incelersen sana çok yardımı dokunur..takıldığın yerlerde bizler buradayız başarılar:16::16:

ficansım yılmak yok motive olmalısın yine..toparlan lütfen:29::29::kkk::kkk:
canım sen de kendi kendini moive etmelisin:kkk:..yoğun çalışıyorsun belli ama burayı ihmel etme..herşey kilo verince daha da güzel olacak:16::16:
Bişey değil tatlım

Kıbrıs Tatlısı

.
tarif için sağol canım ben de kaydettim..arkadaş yapmıştı yemiştim çok leziz oluyor:16::16:
günaydın sersum, nasılsın canım?
canım kusura bakma görmemişim haberlere daldıydım..günaydın:16::16:
ipin ucu kaçtı çok kaçamaklar oldu.Ama bugün itibariyle sıkıyönetim kararı aldım.İnşallah vazcaymayacağım...:45: :45: :45:

bu sabah:
1 bardak doğal elma sirkeli su
1 tatlı kaşığı polen

yediklerimi tek tek paylaşacağım kısmetse...
Akşamada yürüyüş yapacağım...
evet :kkk::kkk::kkk:
:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18:

inşallah gönlüne göre olur kuşummm:29::29::29::16::16:

bugün uyanamadım ve sabah yürüyüşümü yapamadım.:37:.biraz halsizim..akşama devam:kkk::kkk:

kahvaltım
:56::56::56:
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz
:56::56::56:

şimdi de çayy çayy...:7::7::7:

Neredeyse 1 ay olmuş buraya giremeyeli..arada rada yazdıklarınızı takip ettim ama hiç yazamadım..

Tam zamanlı çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de ailece (ablam-halam-annem-babam) çok sevdiğimiz ve zevk aldığımız organiasyon işine girmiş bulunmaktayız..

Önce sadece butik pasta ve kurabiye yaparız dedik..Sonra hastanelerde doğum odaları süsleme işi oldu..baktık iyi gidiyor hastaneye yöneldik..şimdi de sünnet ve düğün organizasyonları..

Neredeyse 1 aydır iş çıkışı gidip bir de evde bu işler için hazırlıklar yapıyoruz..ama kızlar nasıl keyifli bir bilseniz..insan sıkılmaya vakit bulamıyor..rahmetli babanemin evini atölye haline getirdik..her yerde tüller çiçekler, şamdanlar, mumlar..

rengarenk bir ev oldu..incelemek isteyenler için sayfamızın adresini verebilirim.. https://www.facebook.com/kucukmucizelerimiz

Neyse bu arada tabi ben yediklerime dikkat ediyorum falan ama öyle tam anlamıyla olmasa da o kadar koşuşturmaca içinde kilo veririm sanıyordum..ama tık yok...hatta tartı yukarıya meyilli..

Ve dün nedenini anladık ki..

hamileymişimm...:17::17::17::17:

evet kızlar hem çok istiyordum hem de biraz kilo vereyim öyle olsun istiyordum..ama kısmet..4 haftalık bir bebişim var artık..ve maalesef o tartı aşağıya hiç inemeyecek..

güleryüz sanırım hamileyken de karatayı devam ettiriyordu..ben nasıl yapıcam bilmiyorum..yarın doktora gidicem ve beslenme ile ilgili aklımda ne varsa sorucam..fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışacağım...

günaydın,iyi haftalar kızlar ben geldim:16::16:
4 günlük ara tatili bana çookk yaradı:52::52:sersum buradasın galiba canım,geçmişe biraz bakayım dedim yetiştiremedim,ben bu hafta bildirim yapmayayım mümkünse..şu ödemlerimi bir atayım 14 hazirandan itibaren devam edeyim nasıl olur..

Back