Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dun cok harika bir ask hikayesini anlatan bir film izledim .. Cok guzeldi sizlere de oneririm.
[h=1]Silver Linings Playbook turkcesi umut isigim
[/h]
iyi geceler canım
yooo görmedim bebişim zuppersin valla
![]()
yeterki havamiz iyi olsun ben yururum ama burada o sansimiz biraz az ama bu hafta harika bir hava bizi bekliyor en az 10 km yuryus canim kocisim ile .................
bu arada utaniyorum soylemeye ama bugun omega 3 aldim 3 mg 600 tane 25 euroya .. Turkiyede cok pahaliymis ya kizz .. geldiginde 900 luk aldim yolladim![]()
ben de geçen hafta izledim haklısın çok güzeldi canım![]()
tesekkur ederim canim burada en pahali olan benim aldigim yoksa 4 , 5 euroya bile 100 tane satiliyor .. gercekten vitamin takviyeleri burada ucuz .. ve kesinlikle katkisiz !süper böyle devam et canım..
evet özellikle bazı markalar çok pahalı canım..çok şanslısın
![]()
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız
Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım![]()
Ficansım ellerine sağlık canikom.Ben de burda olan , burda olmak için çaba gösteren herkesi gönülden kutluyorum
Ficansım müsait olduğunda Kıbrıs tatlısının tarifini verebilirsen sevinirim canım.Sen tavsiye ettiğine göre çok güzeldir mutlaka
Finanscin bnde seninle ayni durumdayim.surekli istahima yenilip yiyorum.
Karataya uygun yemek hazirlayip son anda ekmekle yemek gibi mesela
Yada aksam oturmasinda 8den sonra pasta Börek yemek gibiama bi yerden yeniden baslamaliyiz.madem sikintimiz aynı birbirimizi yakindan takip edelim.
Ben kaysrideym yas 28 calisiyorum
tuz kullanmıyorum yemekler falan tuzsuz pişer evde anlamadımki 2-3 gündür 15-10 larda geziyo tansiyonum salak gibioldum 1 yıl öncesine kadar tansiyon hapı ve belloc diye bi ilaç kullanıyordum taşıkardi için sonrasında normale döndü doktorum bıraktırdı 1 yıldır hiç olmamıştı yine başladı anlamadım bende
en kötüsü de aynı şehirde olmayınca ev bakamama sorunuyakın bi yer olsa rahat rahat gezerek bakardınız ama uzak olunca aceleye geliyo biraz:18::18:
valla sen anlattıkça ben strese giriyom:18::18::18:
sersum can iyi geceler kizcem ..
Kizlar bende cikiyorum cunku yarin okulum var tum gun .. Herkeze iyi geceler !! umudlarimiz gercek olsun !!![]()
hoşgeldin aramıza..ilk sayfamızda çok detaylı açıklamalar var canım..incelersen sana çok yardımı dokunur..takıldığın yerlerde bizler buradayız başarılarkızlar ben karatay diyetini yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam yardımcı olur musunuzz??örnek listelere baktım ama diyet hakkında bi bilgim yok danışmak istedim size.galiba günde 2ögün yicez erken yicez ya başka???:)))yardımlarınızı bekliyorummmm
ficansım yılmak yok motive olmalısın yine..toparlan lütfenGünaydın kızlar hepinize nasılsınız
Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım![]()
canım sen de kendi kendini moive etmelisinFinanscin bnde seninle ayni durumdayim.surekli istahima yenilip yiyorum.
Karataya uygun yemek hazirlayip son anda ekmekle yemek gibi mesela
Yada aksam oturmasinda 8den sonra pasta Börek yemek gibiama bi yerden yeniden baslamaliyiz.madem sikintimiz aynı birbirimizi yakindan takip edelim.
Ben kaysrideym yas 28 calisiyorum
tarif için sağol canım ben de kaydettim..arkadaş yapmıştı yemiştim çok leziz oluyorBişey değil tatlım
Kıbrıs Tatlısı
.
canım kusura bakma görmemişim haberlere daldıydım..günaydıngünaydın sersum, nasılsın canım?
evetipin ucu kaçtı çok kaçamaklar oldu.Ama bugün itibariyle sıkıyönetim kararı aldım.İnşallah vazcaymayacağım...![]()
![]()
![]()
bu sabah:
1 bardak doğal elma sirkeli su
1 tatlı kaşığı polen
yediklerimi tek tek paylaşacağım kısmetse...
Akşamada yürüyüş yapacağım...
:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18: