Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ay gerçekten ya yıllık izinde bakıcaz işte. :5::5: Stres Stres Stres :47:

:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18:

Canım inşallah gönlüne göre bi ev bulursun:16:

ficansım yılmak yok motive olmalısın yine..toparlan lütfen:29::29::kkk::kkk:

tarif için sağol canım ben de kaydettim..arkadaş yapmıştı yemiştim çok leziz oluyor:16::16:

İnşallah canım, toparlanmam şart yoksa verdiklerimi geri alıcam bu gidişle:38:

Bişey değil canım, çok leziz, valla yazarken ben de bugün yapayım dedim, tabi yememem lazım gerçi ev ahalisi Sağolsun anında biter bana kalmaz:9:
bugün uyanamadım ve sabah yürüyüşümü yapamadım.:37:.biraz halsizim..akşama devam:kkk::kkk:

kahvaltım
:56::56::56:
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz

şimdi de çayy çayy...:7::7::7:

Bu sabah ben de uyanamadım, akşama yapalım sersum yürüyüşümüzü:8:

Afiyet olsun:16:

günaydın,iyi haftalar kızlar ben geldim:16::16:
4 günlük ara tatili bana çookk yaradı:52::52:sersum buradasın galiba canım,geçmişe biraz bakayım dedim yetiştiremedim,ben bu hafta bildirim yapmayayım mümkünse..şu ödemlerimi bir atayım 14 hazirandan itibaren devam edeyim nasıl olur..

Özlemcim hoşgeldin, ne güzel değişiklik olmuştur tatil, ödemleri de halledersin merak etme:16:

Neredeyse 1 ay olmuş buraya giremeyeli..arada rada yazdıklarınızı takip ettim ama hiç yazamadım..

Tam zamanlı çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de ailece (ablam-halam-annem-babam) çok sevdiğimiz ve zevk aldığımız organiasyon işine girmiş bulunmaktayız..

Önce sadece butik pasta ve kurabiye yaparız dedik..Sonra hastanelerde doğum odaları süsleme işi oldu..baktık iyi gidiyor hastaneye yöneldik..şimdi de sünnet ve düğün organizasyonları..

Neredeyse 1 aydır iş çıkışı gidip bir de evde bu işler için hazırlıklar yapıyoruz..ama kızlar nasıl keyifli bir bilseniz..insan sıkılmaya vakit bulamıyor..rahmetli babanemin evini atölye haline getirdik..her yerde tüller çiçekler, şamdanlar, mumlar..

rengarenk bir ev oldu..incelemek isteyenler için sayfamızın adresini verebilirim.. https://www.facebook.com/kucukmucizelerimiz

Neyse bu arada tabi ben yediklerime dikkat ediyorum falan ama öyle tam anlamıyla olmasa da o kadar koşuşturmaca içinde kilo veririm sanıyordum..ama tık yok...hatta tartı yukarıya meyilli..

Ve dün nedenini anladık ki..

hamileymişimm...:17::17::17::17:

evet kızlar hem çok istiyordum hem de biraz kilo vereyim öyle olsun istiyordum..ama kısmet..4 haftalık bir bebişim var artık..ve maalesef o tartı aşağıya hiç inemeyecek..

güleryüz sanırım hamileyken de karatayı devam ettiriyordu..ben nasıl yapıcam bilmiyorum..yarın doktora gidicem ve beslenme ile ilgili aklımda ne varsa sorucam..fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışacağım...

Allah tamamına erdirsin canım:16:, yeni işiniz de hayırlı olsun:16:

Son düzenleme:
Neredeyse 1 ay olmuş buraya giremeyeli..arada rada yazdıklarınızı takip ettim ama hiç yazamadım..

Tam zamanlı çalıştığımız yetmiyormuş gibi bir de ailece (ablam-halam-annem-babam) çok sevdiğimiz ve zevk aldığımız organiasyon işine girmiş bulunmaktayız..

Önce sadece butik pasta ve kurabiye yaparız dedik..Sonra hastanelerde doğum odaları süsleme işi oldu..baktık iyi gidiyor hastaneye yöneldik..şimdi de sünnet ve düğün organizasyonları..

Neredeyse 1 aydır iş çıkışı gidip bir de evde bu işler için hazırlıklar yapıyoruz..ama kızlar nasıl keyifli bir bilseniz..insan sıkılmaya vakit bulamıyor..rahmetli babanemin evini atölye haline getirdik..her yerde tüller çiçekler, şamdanlar, mumlar..

rengarenk bir ev oldu..incelemek isteyenler için sayfamızın adresini verebilirim.. https://www.facebook.com/kucukmucizelerimiz

Neyse bu arada tabi ben yediklerime dikkat ediyorum falan ama öyle tam anlamıyla olmasa da o kadar koşuşturmaca içinde kilo veririm sanıyordum..ama tık yok...hatta tartı yukarıya meyilli..

evet kızlar hem çok istiyordum hem de biraz kilo vereyim öyle olsun istiyordum..ama kısmet..4 haftalık bir bebişim var artık..ve maalesef o tartı aşağıya hiç inemeyecek..

güleryüz sanırım hamileyken de karatayı devam ettiriyordu..ben nasıl yapıcam bilmiyorum..yarın doktora gidicem ve beslenme ile ilgili aklımda ne varsa sorucam..fırsat buldukça sizlere yazmaya çalışacağım...

canım çok sevindim .:52::52::52:.Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.:16::16:.ben de diyodum didem gelicem burdayım dedi nerelere gitti.:44::44:

harika bir iş yapmışsınız..ne zevklidir..:34:başarılar bol kazançlar dilerim:34:..sen dediğin gibi arada bize uğra kendinden ve bebişinden haberdar et bizi..öpüyorum:38::38::38:

günaydın,iyi haftalar kızlar ben geldim:16::16:
4 günlük ara tatili bana çookk yaradı:52::52:sersum buradasın galiba canım,geçmişe biraz bakayım dedim yetiştiremedim,ben bu hafta bildirim yapmayayım mümkünse..şu ödemlerimi bir atayım 14 hazirandan itibaren devam edeyim nasıl olur..

hoşgeldin bebişim.:48::48:.bu hafta da izinli yazarım ayıpsın..:34:

çok sevindim tatilinin iyi geçtiğine..dinlenmiş zinde bir vücut ve kafayla devam canım..:16::16:

canım çok sevindim .:52::52::52:.Allah sağlıkla kavuştursun bebişine.:16::16:.ben de diyodum didem gelicem burdayım dedi nerelere gitti.:44::44:

harika bir iş yapmışsınız..ne zevklidir..:34:başarılar bol kazançlar dilerim:34:..sen dediğin gibi arada bize uğra kendinden ve bebişinden haberdar et bizi..öpüyorum:38::38::38:

çok çok teşekkür ederim sersum cum..inşallahh iyi olucak her şey..benim için çok yeni ve farklı bir durum..bir de bebeği kaybetmekten çok korkuyorum..

Son zamanlarda etrafımda o kadar çok duyuyorum ki böyle şeyler.. o yüzden söylemekten de çekiniyorum aslında..sonradan hayal kırıklığı yaşamayayım die..ama sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu..

çok çok teşekkür ederim..

İnşallah canım, toparlanmam şart yoksa verdiklerimi geri alıcam bu gidişle:38:

Bişey değil canım, çok leziz, valla yazarken ben de bugün yapayım dedim, tabi yememem lazım gerçi ev ahalisi Sağolsun anında biter bana kalmaz:9:

Bu sabah ben de uyanamadım, akşama yapalım sersum yürüyüşümüzü:8:

Afiyet olsun:16:

almazsın canım sen yeter ki toparlanmaya karar ver..:kkk::kkk:

yapma kıss görünce dayanamıyo insan bari hafta sonu yap..:18::18:

akşama söz canım yürüyelim:kkk::kkk:

çok çok teşekkür ederim sersum cum..inşallahh iyi olucak her şey..benim için çok yeni ve farklı bir durum..bir de bebeği kaybetmekten çok korkuyorum..

Son zamanlarda etrafımda o kadar çok duyuyorum ki böyle şeyler.. o yüzden söylemekten de çekiniyorum aslında..sonradan hayal kırıklığı yaşamayayım die..ama sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu..

çok çok teşekkür ederim..

rica ederim canım senin sevincin bizim sevincimiz..:29::29::38::38:
öyle kötü şeyler getirme aklına ..iyi düşün iyi olsun..Allah senin bebişine de öyle süslü püslü odalarla kavuşmanı nasip etsin.:52::52:.sayfanı inceledim canım çok güzel:16::16:başarılar:34::34:

hayırlı olsun işin bebeğin allahın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar hepinize nasılsınız:16:

Bende motivasyon falan kalmadı kızlar:18:, bu kaçıncı diyeceksiniz ama:44:, sürekli bozuyorum karatayımı:26:, kilo aldım özellikle göbek kısmından, bu da beni çok rahatsız ediyor, bu hafta yeni bir başlangıç yapabilirim umarım:kkk:

komşu yılmak yok devam karataya

Canım bazen stres kaynaklı da vucut yükseltiyo tansiyonu bu ara sen baya koşuşturuyosun streslisin ondan da olabilir. Biraz rahatlamaya çalış. :5:

Ay gerçekten ya yıllık izinde bakıcaz işte. :5::5: Stres Stres Stres :47:

:18::18::18::18: Tek korkum ev ya :18: İstediğim gibi olur inşallah :18:

istediğin gibi bulursun canım sıkma canını

bugün uyanamadım ve sabah yürüyüşümü yapamadım.:37:.biraz halsizim..akşama devam:kkk::kkk:

kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
ceviz

şimdi de çayy çayy...:7::7::7:

afiyet olsun canım

sabah 2 km yürüdüm duşu aldım şimdide çay içiyorum:7::7::7: kafam halen sersem gibi

rica ederim canım senin sevincin bizim sevincimiz..:29::29::38::38:
öyle kötü şeyler getirme aklına ..iyi düşün iyi olsun..Allah senin bebişine de öyle süslü püslü odalarla kavuşmanı nasip etsin.:52::52:.sayfanı inceledim canım çok güzel:16::16:başarılar:34::34:

çok sağol canım..inşallahh..

almazsın canım sen yeter ki toparlanmaya karar ver..:kkk::kkk:

yapma kıss görünce dayanamıyo insan bari hafta sonu yap..:18::18:

akşama söz canım yürüyelim:kkk::kkk:

İnşallah almayalım hiçbirimiz, kalanları da verelim:kkk::kkk:

Bence de yapmayım, dayanılmıyo tabi, bir de herkes karşında yiyor:18:

Söz:kkk::kkk:

hayırlı olsun işin bebeğin allahın sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

komşu yılmak yok devam karataya

istediğin gibi bulursun canım sıkma canını

afiyet olsun canım

sabah 2 km yürüdüm duşu aldım şimdide çay içiyorum:7::7::7: kafam halen sersem gibi

Tamam komşum:kkk::kkk:

çok şükür normale döndü ama yıprattı baya resmen dengem bozuldu
çizelgelere ne olmuş haberiniz varmı

Geçmiş olsun canım:16:

Çizelge bende görünmüyor sanıyordum sadece, nereye gitmişler:44:

bakımda silinmiş canlarım ben yeniden yaptım..sizler de yeniden yapınca gelicek..:34::34:

İnşallah almayalım hiçbirimiz, kalanları da verelim:kkk::kkk:

Bence de yapmayım, dayanılmıyo tabi, bir de herkes karşında yiyor:18:

Söz:kkk::kkk:

Çizelge bende görünmüyor sanıyordum sadece, nereye gitmişler:44:
:kkk::kkk::kkk::kkk::16::16:

yeniden yapıcan maalesef canım:34:

Back