Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

enemm hava bi karardı ki sormayın ve biz dışarı çıkıcaz allam allam accayip yağmur geliiirrr:18::18::18:

veee geldi bilee

Burda da 2 gündür acayip bi rüzgar var. Her yer toz... 2 gündür bu yüzden alerjim tavan yaptı yine(

Ficansım ellerine sağlık canikom.Ben de burda olan , burda olmak için çaba gösteren herkesi gönülden kutluyorum
Ficansım müsait olduğunda Kıbrıs tatlısının tarifini verebilirsen sevinirim canım.Sen tavsiye ettiğine göre çok güzeldir mutlaka

kıbrıs tatlısında mı karar kıldın aplam

akşam yemeğimi yedim ama zorla,hiç acıkmadım bugün
sadece 1 karnıyarık ve 1 kaşık barbunya yedim

eşimin arkadaşına ev baktık yürüyüşümü yarına bıraktım..yağmur devam ediyor..sabah yürümüştüm nasılsa..

akşam

pazı yemeği
eşimle kızıma yaptığım pizzzadan 1 kk kadar
yoğurt
şalgam suyu
2 kayısı
1 erik

selam kızlar bu hafta listede 3.olarak yüzüm güldü çok şükür.kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.bugünkü menüm:
kahvaltıyı yazmıştım.okulda nöbetçi olduğum için süt ve çiğbadem+yaban mersini
akşam yorgunluktan yine kahvaltılık yedik:sucuklu yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1 tane pötibör bisküvi çok canım çektiçaya bandıra bandıra

İlaç 10:00

1 kuru kayısı

14:00 Kahvaltı

1 kk peynir
4 siyh zeytin
3 kaşık yoğurt + keten tohumu
2 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı
1 bardak rezene çayı

19:00 Akşam Yemeği + İlaç

5 tne tavuk kanat
5 tane kabak mücveri

Kaldı 15 gün :18:

kıbrıs tatlısında mı karar kıldın aplam

Aplasının güzeli :) Yok , onu önce bize bi yapıp elimi alıştırmam lazım.Bisküvili pasta yapıcam misafirlere.Herkes sever diye düşünüyorum.Bizim yaşıtlar için bi çocukluk klasiğidir aslında..Hemen herkesin evinde yapılırdı eskiden...Sonra tiramisu çıktı , mertlik bozuldu

he kıs ne güzeldi bisküvili pasta mozaik pasta tiramisu da neymişş..

Gavur icadı muhtarım.Amerika'nın oyunları hep.........
(Sarı kafalar çıkmadı niyeyse...)

evet kayınçom labnesi kreması annemin güzelim nişastalı muhallebisi varken..zinhar yasaklanmalı emperyalist güçlerin bir oyunu bu soframıza giren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…