Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyii gidiyosun leylakım
Aplasının güzeli :) Yok , onu önce bize bi yapıp elimi alıştırmam lazım.Bisküvili pasta yapıcam misafirlere.Herkes sever diye düşünüyorum.Bizim yaşıtlar için bi çocukluk klasiğidir aslında..Hemen herkesin evinde yapılırdı eskiden...Sonra tiramisu çıktı , mertlik bozuldu
Gavur icadı muhtarım.Amerika'nın oyunları hep.........
(Sarı kafalar çıkmadı niyeyse...)
evet kayınçom labnesi kreması annemin güzelim nişastalı muhallebisi varken..zinhar yasaklanmalı emperyalist güçlerin bir oyunu bu soframıza giren
leylakım asyam kardelen makbuşşş naapıyonuz beyaaa
leylakım asyam kardelen makbuşşş naapıyonuz beyaaa
Vayyyy leylakım tebrik ederim canım kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum akşam 1 lahmacun ayran çok yoruldum yarın yine hastane işimiz var
yarın için kolay gelsinVayyyy leylakım tebrik ederim canım kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum akşam 1 lahmacun ayran çok yoruldum yarın yine hastane işimiz var
teyzeme selam sööleeİyiyim sersumum yaw,annemlerdeyiz
oooo sarfoşum geldiii
Genç olmak lazım ya nasılda heyecanlı heyecanlı anlatıyo
İyiyim sersumum yaw,annemlerdeyiz
Hee cistak cistak assolistler en son çıkarmış sahneye
Bizde gençtik ama heyacanla anlatıcaklarımızı can kulağıyla dinleyen ebeveyn yoktu malesef hayat koşturmacasıydı şuydu buydu... dimi millet :44:
yaş farkı çok olmayıncamı artık arkadaş gibiyim kızlarımla :13::13::13::13:
Ohh ne güseel benim annemde cumartesi gelecek inşallah görevi devredip bende anca pazartesi göreceğim
bu arda kızlar co cok üzgünüm ya kesilen agaclara içim gidiyor
basbakan resmen diktatörlügünü ilan ediyor
ayyas dedigi atatürk 1 agac için köskünü yerinden oynattı
rte bi avm için binlerce agac söküyor
bu arda kızlar co cok üzgünüm ya kesilen agaclara içim gidiyor
basbakan resmen diktatörlügünü ilan ediyor
ayyas dedigi atatürk 1 agac için köskünü yerinden oynattı
rte bi avm için binlerce agac söküyor
Nasılsınız millet geçmişin tamamını okuyamadım ama listeye baktım Leylak bravo özellikle kahvaltı öncesi yürüyüşler daha faydalıymış demekki bundan sonra bende kahvaltımı işe götürüp yicem
Ben bu sabah 63.7 çıktım çok şaşırmadım o kadar kaçamaktan sonra normal dedim bide adet olacakmış gibi göğüs ve bel ağrısı vardı göğüs azaldı bel devam ediyo ama şimdilik tık yok hayırlısı