- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
bilirizzzz..
itiraflarrr....
enemm hava bi karardı ki sormayın ve biz dışarı çıkıcaz allam allam accayip yağmur geliiirrr:18::18::18:
veee geldi bilee
O ne kız öyle geliyür geliyüüürr ve geldiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilirizzzz..
itiraflarrr....
enemm hava bi karardı ki sormayın ve biz dışarı çıkıcaz allam allam accayip yağmur geliiirrr:18::18::18:
veee geldi bilee
bilirizzzz..
itiraflarrr....
veee geldi bilee
Burda da 2 gündür acayip bi rüzgar var. Her yer toz... 2 gündür bu yüzden alerjim tavan yaptı yine(
Geçmiş olsun canım
Burada da fırtına geliyor arada sırada her yer aynı galiba
Verenler
leylak % 2.73
sea % 1.61
elifce % 1.35
habercice % 0.683
kardelen % 0.625
birdy % 0.444
Aynı kalanlar
papadiya
sersum
adigegupse
cigdemklcsn
Alanlar
filiztoprak % 0.13
regen % 0.29
ficans % 1.05
borayse % 1.41
makbule % 2.25
nurudilara % 2.615
Ficansım ellerine sağlık canikom.Ben de burda olan , burda olmak için çaba gösteren herkesi gönülden kutluyorum
Ficansım müsait olduğunda Kıbrıs tatlısının tarifini verebilirsen sevinirim canım.Sen tavsiye ettiğine göre çok güzeldir mutlaka
akşam yemeğimi yedim ama zorla,hiç acıkmadım bugün
sadece 1 karnıyarık ve 1 kaşık barbunya yedim
kıbrıs tatlısında mı karar kıldın aplam
Aplasının güzeli :) Yok , onu önce bize bi yapıp elimi alıştırmam lazım.Bisküvili pasta yapıcam misafirlere.Herkes sever diye düşünüyorum.Bizim yaşıtlar için bi çocukluk klasiğidir aslında..Hemen herkesin evinde yapılırdı eskiden...Sonra tiramisu çıktı , mertlik bozuldu
he kıs ne güzeldi bisküvili pasta mozaik pasta tiramisu da neymişş..
Gavur icadı muhtarım.Amerika'nın oyunları hep.........
(Sarı kafalar çıkmadı niyeyse...)
Gene herkes dondurma yemey gitmiş muhtarım (çıktı şimdi)