Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya
hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimm
Heh , hoşgeldin...Duramazdın valla.Ben de hem dün hem de önceki gün içtim , bugün de canım istiyo valla ama içmicem bugün...
Seviyorum ben bu cuğarayı yawwww

sen yavaş yavaş arttırıyon mu ne enişteme şikayet edicem senii zaptetsin

memuryuslarız..

ben de toz aliimmm..

bende mamalarını yapayım

Ooohhh kızlar harikasınız valla , ne şanslıyım sizin gibi dostlarım var beee , teyteytey

kizlar ben de bugün leslie ablam ile 5 mil yürüdüm, hatta 2 mil boyunca evin icinde kostum epeyce kalori harcamisimdir

ayyy yarin büyük gün bakalim nolcakkkk :18::18::18::18::18:
Oyyy ne çok hırslanmışınız ben yokken kıssss , bravo valla , yarın tartılar inlicek valla

popom acıyiii...söylemeyi unuttum ben bugün deposilinimi oldum..aciyyooo

olur kuzum oluuurrrr, bugün otomatige bagladim zaten spor aletlerini cekip her taraflarini temizledim, yarin da sana gelirim

benim de pek misafirim olmadigi icin antremanli degilimdir yaaa, yani bi anda 10 kisi arti cocuk gelse sistem cöker yani o derece

2 güne 1 pakete düştü canım ya bazen günde 1.5 paket içiyodum :26::26::26::26::18::18:

maşallah canım..ama tanıdıklarımdan maalesef azaltarak bırakan çok az..motivasyonunu düşürmek istemem tabii ama genelde azaltarak değil de biranda tamamen bırakmak işe yarıyor diyorlar..tabii senin ki de büyük başarı..umarım tamamen bırakırsın..sen güçlü kadınsın maşallah

ben ne yapsam acep recep
Heee sen de misafir gelince koy-kaldır kısmına yardımcı olursın Aplam ...
hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimm

sen yavaş yavaş arttırıyon mu ne enişteme şikayet edicem senii zaptetsin
Valla canım çekti içyim muhtarım.Baktım hem hastayım , hem bişi yiyemiyorum , hem tadım-tuzum yok , bari sigara içiim de keyifleniim dedim...
2 güne 1 pakete düştü canım ya bazen günde 1.5 paket içiyodum :26::26::26::26::18::18:
Ohhh 2 günde 1 paket şahane canımcım.Muhtarım hiç içmediği için günde 1 tane bile içsen çok gelir ona.. Baksana hala benim sigaralarımı sayıyo :18::18::18::18:

Ooohhh kızlar harikasınız valla , ne şanslıyım sizin gibi dostlarım var beee , teyteytey

Oyyy ne çok hırslanmışınız ben yokken kıssss , bravo valla , yarın tartılar inlicek valla

bu haftaki tek sporum sayilir canim yaaa, bi kere de cilyin yaptim.. yürüyüsüm de oldu iki gün ikiser saat ama kacamaktan hic bahsetmeyim, mesela tiramisu gibim ooffff olsa yine yerim yaaa iyiki yok

yaparım aplam ni demek

azaltarak bırakamam biliyorum bırakınca hiç içmemek lazım

eşimde aynı bırakamadın şu mereti diyor

ben ne yapsam acep recep
sana iş bırakmadık cicim sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..
geçmiş olsun datlum,o ne ki:44::44:
hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..
oy oy oy geçmiiş olsun çok agrıtır o

amanın ürkek teyzem nisayı dövdü abowww yıkılıyo yan komşu komşunun adı rukiye alttakinin kızı diyemiyo ürkek diyo

yaparken sağolsun hemşire arkadaş uyuşturucu da ekledi ama yeri acıyo kıss

şimdi üst kat komşun alt kat komşunun kızını mı dövdü :44::44:anladıysam arap olayım..

amanın ürkek teyzem nisayı dövdü abowww yıkılıyo yan komşu komşunun adı rukiye alttakinin kızı diyemiyo ürkek diyo

kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa

hıımm anladım canım
...

battı balık diyosunn

hee herşeyi sayıyom ben piskopata bağladım artık..yediklerinizi de içtiklerinizi de sayıyom

kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa

hahahahhahaha anlamazsınız tabi nasıl yazdıysam

yan komşu kendi kızını dövdü (ürkek) canavar ya delirtti galiba ürkeği parkdan geldiler aglayarak ev yıkıldı sonrasında

popom acıyiii...söylemeyi unuttum ben bugün deposilinimi oldum..aciyyooo

Amanııın , yazık popona yawww , çok geçmiş olsun ...Kaç tane daha kaldı ? Yoksa bu ay bitti mi ?

Call 911
Hehehe kısss sırf moral-motivasyonsun ...Bunu okuyup da sigarayı bırakmayacak bi adam yoktur bence Karışmasan daha az içecek zannımca
bu haftaki tek sporum sayilir canim yaaa, bi kere de cilyin yaptim.. yürüyüsüm de oldu iki gün ikiser saat ama kacamaktan hic bahsetmeyim, mesela tiramisu gibim ooffff olsa yine yerim yaaa iyiki yok
Heee hem yedin hem çalıştın yani
Regenim misafir konusunda aynen ...Keşke haftada bir birileri gelse de antreman yapsam valla...Bi de yemekli misafiri hiç dert etmem , çok severim de bööle kahvaltıymış-beş çayıymış gibi şeylerin çok acemisiyim çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…