• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Alla Alla , acaba bu saatlerde dondurma yemeye mi kaçıyo bizim kızlar ?

Evet ya , annem de çok sık yapardı ööle habersiz misafire.O da bi parça tereyağ koyar üzerine , biraz da kırmızı toz biber , hmmmm çok leziz olur jidden...Geçen yıl bize de yapmıştı hatta...Bak iyi aklıma getirdin , bize yapiiim ben onu bi ara...
:

olabilir valla.:27::27:.otoritemin sarsıldığını hissediyorum kayınçom.:ssz::ssz:.çok muzdaripim bu konuda..:60::60::60:

yap gülüm sen ye bari bisim yerimize:31::31:

Markete gidip geleceğim cigaram kalmamış :52::52::52::52:
sabredeydin kıss sabaha kadar..:ssz::ssz:
O cadıyı da çok ösledim yawww , o nereye kayboldu ki ? Bi de İyiniyetlim yok çok uzun zamandır...

he valla nerelerde bilmem.:27:.bişey de demedi..:31::31:iyiniyetlim enson iyiyim dediydi..sanırım bakıcısı ayrıldı tayin durumları falan..umarım gelir aramıza yeniden:5::5:

olabilir valla.:27::27:.otoritemin sarsıldığını hissediyorum kayınçom.:ssz::ssz:.çok muzdaripim bu konuda..:60::60::60:

yap gülüm sen ye bari bisim yerimize:31::31:

Muhtar olarak bi uyarma - kınama gibi bişi yap bence , olmaz bu bööle :45::45::45::45:
Eeeee yarın tartıya hazır mısın , ben hiç diilimın , paso karbonhidrat yedim bu hafta , hatta bu öğlen bile yayla çorbasından kalan (pirinçli tabe) son kaseyi yedim.Yarın büyük bomba gelecek benden...

he valla nerelerde bilmem.:27:.bişey de demedi..:31::31:iyiniyetlim enson iyiyim dediydi..sanırım bakıcısı ayrıldı tayin durumları falan..umarım gelir aramıza yeniden:5::5:

Aaa onların da mı çıktı tayini ? Doğuya gideceklerdi , neresi oldu muhtarım ?

Muhtar olarak bi uyarma - kınama gibi bişi yap bence , olmaz bu bööle :45::45::45::45:
Eeeee yarın tartıya hazır mısın , ben hiç diilimın , paso karbonhidrat yedim bu hafta , hatta bu öğlen bile yayla çorbasından kalan (pirinçli tabe) son kaseyi yedim.Yarın büyük bomba gelecek benden...

de mi yanee bi ceza yaptırım neyim olmalı:27::27:.çok mu yumuşak davranıyom azalarımıza :47::47:
:60::60::60:senin ve leylakımın parmaklarından daha etkili bir yol bulmalıyız derhal :kkk::kkk:

ooo karbonhidrat kürüü :53::53:seni 1.lik koltuğuna oturtabilir bencee:30::30::30:

ben de leylakım gibi paso yürüdüm bakalım noolcek..:23::23::23:

Son düzenleme:

firaaattt askim benim yaaaa :98::98::98::98:

Canlarım herkese selam ,
Topiğe girdim ama daha okuyamadan yemeğe oturduk sonra da yarına yemek yaptım falan-filan derken ancak döndüm velhasıl...
Hepiciğinizin "hoşgeldinleriniz" için kalpten teşekkürler , valla çok seviyorum sizi :16::16::16:
Ayrıca kahvaltı sorunsalımla ilgilenip bana cevaplar yazdığınız-fikirler verdiğiniz için de çok ama çok teşekkürler ...
Papadiyam , Çiğdemim , Ficansım (başka atladığım isim var mı ) soğuk tatlı konusunda sizi dinlicem canlarım.Bisküvili pasta yapmayı düşünüyorum ...Aslında irmik tatlısı da olabilir , kararsızım...Ficansım Kıbrıs tatlısını ilk kez senden duydum ve de internetten baktım ; Kek+şerbet+muhallebi şeklinde yapılıyor galiba , çok güzel gözüküyor ama ilk kez yapıcam ya çuvallarım belki...:18::18::18:Kurabiye de benim favorim olduğu için onu da yapıcam tabe...Hmmmm Pampişim sen poğaça kraliçesisin , ancak sen sabah erken uyanıp hamur yoğurup mayalayabilirsin , o iş beni aşar bitanem ama ben bir gün önceden yapıcam ve ogün ısıtıcam.Mıhlama şahane fikir ve bende Trabzon'dan o iş için getirdiğim telli peynir var ama kalabalık olucaz , onun servisi beni kasar , o bakımdan sonra kendimize yaparım.Bi de patatesli sucuklu bişi yapıcam fırında , simit , falan-filan , ellerinin körü , zıkkımın peki :37::37::37:
Sersumum niçün iki hafta üstüste geliyolar kısmı valla bana da biraz emrivaki oldu.Normalde gelecek hafta öğle yemeğine geleceklerdi ama sonra bi de bu kahvaltı işi çıktı.Yemek kolay da , kahvaltı çok facia bi durum be :37::37::37::37:

birdyyy nasil oldun kuzu daha iyisindir insallaahhh :16::16::16::16:

misafirin geliyo galiba, kolay gelsin sana.. elimden bir sey gelirse ben de yardimci olmak isterim..

de mi yanee bi ceza yaptırım neyim olmalı:27::27:.çok mu yumuşak davranıyom azalarımıza :47::47:
:60::60::60:senin ve leylakımın parmaklarından daha etkili bir yol bulmalıyız derhal :kkk::kkk:

ooo karbonhidrat kürüü :53::53:seni 1.lik koltuğuna oturtabilir bencee:30::30::30:

ben de leylakım gibi paso yürüdüm bakalım noolcek..:23::23::23:
Çok yumuşaksın , çok merhametlisin muhtarım.Daha haşin olman lazım bence :27::27::27:
Heee siz baştan ben de sondan birinci olucam demek ki :9::9::9:
tipki ben:9::9::9:

Kiz bridy aklimiza olmicak seyler getiriyon:27::27:acaba yesemmi:27::27::27:
saka yaptim yarin tarti gunu sanirim ilk defa arti cikicam.
kizlar benim icime canavar girmeden yatiyom. yarin insallah hepimizin yuzu guler:18::18::18:
bol leptinler herkese:16::16::16::16:
Evet yawww , kusura bakma şekerim , sen uyma bana ...Yarın için bol şans :16::16::16:

doğuya olacak ama daha belli değildi canım..haziranda dediydi..
Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım ...
firaaattt askim benim yaaaa :98::98::98::98:

birdyyy nasil oldun kuzu daha iyisindir insallaahhh :16::16::16::16:

misafirin geliyo galiba, kolay gelsin sana.. elimden bir sey gelirse ben de yardimci olmak isterim..

İyiyim tatlişkom , toparladım şükür.He canım , misafir var.Bööle az misafir gelince hamlıyorum işte.Halbuki Papadiya öyle mi ? Sürekli misafiri var , dolayısıyle sürekli antremanlı.Baksana sabah kalk poğaça mayala , mıhlama yap didi bana :52::52::52::52:
Tabe canım , yardımcı ol , çok sevinirim.Yarın temizlik yapiciim , sen süpürsen de ben silsem olur mu :34::34::34:

Tikkatli ol Kardelenim ....

ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya :9::9::9::9::9::52::52::52::ssz::ssz::7::7:

Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım .
..
Halbuki Papadiya öyle mi ? Sürekli misafiri var , dolayısıyle sürekli antremanlı.Baksana sabah kalk poğaça mayala , mıhlama yap didi bana :52::52::52::52:
Tabe canım , yardımcı ol , çok sevinirim.Yarın temizlik yapiciim , sen süpürsen de ben silsem olur mu :34::34::34:

memuryuslarız..:60::60::60:

ben de toz aliimmm..:ssz::ssz:

kizlar ben de bugün leslie ablam ile 5 mil yürüdüm, hatta 2 mil boyunca evin icinde kostum :10::10::10::10: epeyce kalori harcamisimdir :8::8::8:

ayyy yarin büyük gün bakalim nolcakkkk :18::18::18::18::18:

ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya :9::9::9::9::9::52::52::52::ssz::ssz::7::7:

Heh , hoşgeldin...Duramazdın valla.Ben de hem dün hem de önceki gün içtim , bugün de canım istiyo valla ama içmicem bugün...
Seviyorum ben bu cuğarayı yawwww :ssz::ssz::ssz:

Back