- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
- 158
kayınçom herkesler kaçak evet..oyam da epeydir uğramıyo
..yaz geldi boşaldı topiğimiz..
![]()
O cadıyı da çok ösledim yawww , o nereye kayboldu ki ? Bi de İyiniyetlim yok çok uzun zamandır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınçom herkesler kaçak evet..oyam da epeydir uğramıyo
..yaz geldi boşaldı topiğimiz..
![]()
Alla Alla , acaba bu saatlerde dondurma yemeye mi kaçıyo bizim kızlar ?
Evet ya , annem de çok sık yapardı ööle habersiz misafire.O da bi parça tereyağ koyar üzerine , biraz da kırmızı toz biber , hmmmm çok leziz olur jidden...Geçen yıl bize de yapmıştı hatta...Bak iyi aklıma getirdin , bize yapiiim ben onu bi ara...
:
Markete gidip geleceğim cigaram kalmamış![]()
sabredeydin kıss sabaha kadar..Markete gidip geleceğim cigaram kalmamış![]()
O cadıyı da çok ösledim yawww , o nereye kayboldu ki ? Bi de İyiniyetlim yok çok uzun zamandır...
olabilir valla..otoritemin sarsıldığını hissediyorum kayınçom.
.çok muzdaripim bu konuda..
![]()
yap gülüm sen ye bari bisim yerimize![]()
sabredeydin kıss sabaha kadar..
he valla nerelerde bilmem..bişey de demedi..
iyiniyetlim enson iyiyim dediydi..sanırım bakıcısı ayrıldı tayin durumları falan..umarım gelir aramıza yeniden
![]()
Muhtar olarak bi uyarma - kınama gibi bişi yap bence , olmaz bu bööle
Eeeee yarın tartıya hazır mısın , ben hiç diilimın , paso karbonhidrat yedim bu hafta , hatta bu öğlen bile yayla çorbasından kalan (pirinçli tabe) son kaseyi yedim.Yarın büyük bomba gelecek benden...
tipki ben
Aaa onların da mı çıktı tayini ? Doğuya gideceklerdi , neresi oldu muhtarım ?
Canlarım herkese selam ,
Topiğe girdim ama daha okuyamadan yemeğe oturduk sonra da yarına yemek yaptım falan-filan derken ancak döndüm velhasıl...
Hepiciğinizin "hoşgeldinleriniz" için kalpten teşekkürler , valla çok seviyorum sizi
Ayrıca kahvaltı sorunsalımla ilgilenip bana cevaplar yazdığınız-fikirler verdiğiniz için de çok ama çok teşekkürler ...
Papadiyam , Çiğdemim , Ficansım (başka atladığım isim var mı ) soğuk tatlı konusunda sizi dinlicem canlarım.Bisküvili pasta yapmayı düşünüyorum ...Aslında irmik tatlısı da olabilir , kararsızım...Ficansım Kıbrıs tatlısını ilk kez senden duydum ve de internetten baktım ; Kek+şerbet+muhallebi şeklinde yapılıyor galiba , çok güzel gözüküyor ama ilk kez yapıcam ya çuvallarım belki...:18::18::18:Kurabiye de benim favorim olduğu için onu da yapıcam tabe...Hmmmm Pampişim sen poğaça kraliçesisin , ancak sen sabah erken uyanıp hamur yoğurup mayalayabilirsin , o iş beni aşar bitanem ama ben bir gün önceden yapıcam ve ogün ısıtıcam.Mıhlama şahane fikir ve bende Trabzon'dan o iş için getirdiğim telli peynir var ama kalabalık olucaz , onun servisi beni kasar , o bakımdan sonra kendimize yaparım.Bi de patatesli sucuklu bişi yapıcam fırında , simit , falan-filan , ellerinin körü , zıkkımın peki
Sersumum niçün iki hafta üstüste geliyolar kısmı valla bana da biraz emrivaki oldu.Normalde gelecek hafta öğle yemeğine geleceklerdi ama sonra bi de bu kahvaltı işi çıktı.Yemek kolay da , kahvaltı çok facia bi durum be![]()
aman deyyimt
kizlar benim icime canavar girmeden yatiyom. yarin insallah hepimizin yuzu guler:18::18::18:
bol leptinler herkese![]()
Çok yumuşaksın , çok merhametlisin muhtarım.Daha haşin olman lazım bencede mi yanee bi ceza yaptırım neyim olmalı.çok mu yumuşak davranıyom azalarımıza
senin ve leylakımın parmaklarından daha etkili bir yol bulmalıyız derhal
ooo karbonhidrat kürüüseni 1.lik koltuğuna oturtabilir bencee
ben de leylakım gibi paso yürüdüm bakalım noolcek..![]()
Evet yawww , kusura bakma şekerim , sen uyma bana ...Yarın için bol şanstipki ben
Kiz bridy aklimiza olmicak seyler getiriyonacaba yesemmi
saka yaptim yarin tarti gunu sanirim ilk defa arti cikicam.
kizlar benim icime canavar girmeden yatiyom. yarin insallah hepimizin yuzu guler:18::18::18:
bol leptinler herkese![]()
Çok yumuşaksın , çok merhametlisin muhtarım.Daha haşin olman lazım bence
Heee siz baştan ben de sondan birinci olucam demek ki
:
Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım ...
doğuya olacak ama daha belli değildi canım..haziranda dediydi..
firaaattt askim benim yaaaa :98::98::98::98:
birdyyy nasil oldun kuzu daha iyisindir insallaahhh
misafirin geliyo galiba, kolay gelsin sana.. elimden bir sey gelirse ben de yardimci olmak isterim..
Tikkatli ol Kardelenim ....
sabredeydin kıss sabaha kadar..
he valla nerelerde bilmem..bişey de demedi..
iyiniyetlim enson iyiyim dediydi..sanırım bakıcısı ayrıldı tayin durumları falan..umarım gelir aramıza yeniden
![]()
Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım .
..
Halbuki Papadiya öyle mi ? Sürekli misafiri var , dolayısıyle sürekli antremanlı.Baksana sabah kalk poğaça mayala , mıhlama yap didi bana
Tabe canım , yardımcı ol , çok sevinirim.Yarın temizlik yapiciim , sen süpürsen de ben silsem olur mu![]()
kizlar ben de bugün leslie ablam ile 5 mil yürüdüm, hatta 2 mil boyunca evin icinde kostumepeyce kalori harcamisimdir
ayyy yarin büyük gün bakalim nolcakkkk :18::18::18::18::18:
ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya![]()
memuryuslarız..
![]()
ben de toz aliimmm..![]()