- 4 Eylül 2011
- 2.924
- 8
- 158
halledersin eminim teşekkürler anca ptesi salı kullanırım ctesi gelecek sonra servis ooooo![]()
Hadi bakalım , Allah bacaklarına derman versin ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halledersin eminim teşekkürler anca ptesi salı kullanırım ctesi gelecek sonra servis ooooo![]()
Hadi bakalım , Allah bacaklarına derman versin ...
Canlarım herkese selam ,
Topiğe girdim ama daha okuyamadan yemeğe oturduk sonra da yarına yemek yaptım falan-filan derken ancak döndüm velhasıl...
Hepiciğinizin "hoşgeldinleriniz" için kalpten teşekkürler , valla çok seviyorum sizi
Ayrıca kahvaltı sorunsalımla ilgilenip bana cevaplar yazdığınız-fikirler verdiğiniz için de çok ama çok teşekkürler ...
Papadiyam , Çiğdemim , Ficansım (başka atladığım isim var mı ) soğuk tatlı konusunda sizi dinlicem canlarım.Bisküvili pasta yapmayı düşünüyorum ...Aslında irmik tatlısı da olabilir , kararsızım...Ficansım Kıbrıs tatlısını ilk kez senden duydum ve de internetten baktım ; Kek+şerbet+muhallebi şeklinde yapılıyor galiba , çok güzel gözüküyor ama ilk kez yapıcam ya çuvallarım belki...:18::18::18:Kurabiye de benim favorim olduğu için onu da yapıcam tabe...Hmmmm Pampişim sen poğaça kraliçesisin , ancak sen sabah erken uyanıp hamur yoğurup mayalayabilirsin , o iş beni aşar bitanem ama ben bir gün önceden yapıcam ve ogün ısıtıcam.Mıhlama şahane fikir ve bende Trabzon'dan o iş için getirdiğim telli peynir var ama kalabalık olucaz , onun servisi beni kasar , o bakımdan sonra kendimize yaparım.Bi de patatesli sucuklu bişi yapıcam fırında , simit , falan-filan , ellerinin körü , zıkkımın peki
Sersumum niçün iki hafta üstüste geliyolar kısmı valla bana da biraz emrivaki oldu.Normalde gelecek hafta öğle yemeğine geleceklerdi ama sonra bi de bu kahvaltı işi çıktı.Yemek kolay da , kahvaltı çok facia bi durum be![]()
Aplasının kuzusu , 3 gün yattım ya şimdi fitil fitil geliyo
Sen nörüyon aplacım , keyfin nasıl ?
vericiiz tabii kıssleylak kadar versek bizde maşallahı var bizde vereceğiz dimi![]()
evet canım iyi gidiyoruz bu arainşallah böyle azimle devam ederiz
![]()
Ben eskiden beri kizartma pek yapmam sagliksiz oldugu icin. zaten biz surekli zeytin yagi kullaniyoruz. Baska yag kullanmam. Karataydan bu yana tereyagda kullanmaya basladim. tefal actifrayi bendemi alsam acaba cunku hic inanmiyordum bir kasik yagla pisirdigine ama yapiyomus
vericiiz tabii kıss
harika bir alet kesinlikle tavsiye ederim..eşim ve kızım (ben yemiyorum tabee
)patates kızartmasına bayılıyorlar..çıtır çıtır oluyor..
![]()
Canikom kendimize yapmak için isterim tarifini valla..Annem ekmek dilimlerinin üstüne yumurta+peynir+maydanoz vs karıştırıp fırında yapardı , öyle bişi mi ? Merak ettim...kayınçom fikrim geldi kısskahvaltıda ekmek pizzası da çok güzel olur ve çok kolaydır biliin miii
tarif verebilirim
emrivakilerden hiç hoşlanmam![]()
Oh Leylakım çok güzel yapıyosun , benim yapamadığımı yapıyosun afferim sana2 hafta üst üste bu kaa hazırlık yapmak sıkar insanı aplam![]()
keyfim iyidir aplacım,bu aralar yaptığım tek şey bolca yürümek![]()
aklımı çeliyon sersum kızlar için alacagım galiba eşime yasak zaten kızartma hafta sonu kızlara yapıyorum sadece
gidecek gidecek kalmayacak bu kilolar![]()
canım bitek kızartma değil arnavut ciğeri mücver köfte hepsini onda yapıyorum ben..güzel ama kıss
hem onda olunca kabak biber patlıcan karışık ben de yiyebiliyorum daha ne olsun
![]()
Muhtarım herkes kaçmış , hayırdır , ne iş ?
Canikom kendimize yapmak için isterim tarifini valla..Annem ekmek dilimlerinin üstüne yumurta+peynir+maydanoz vs karıştırıp fırında yapardı , öyle bişi mi ? Merak ettim...
Oh Leylakım çok güzel yapıyosun , benim yapamadığımı yapıyosun afferim sanaBenim tüm düzenim Kasım ayında bi bozuldu , bi daha da asla eskisi gibi olmadı...Hem kendim , hem ev , hiç tam manasiyle düzene giremedik valla....Yaz sıcaklarında zaten çok zor o işler , du bakalım nasıl olcek :18::18::18:
Muhtarım herkes kaçmış , hayırdır , ne iş ?
çok doğru demiş hahahhaha![]()
Alla Alla , acaba bu saatlerde dondurma yemeye mi kaçıyo bizim kızlar ?niyetim var almaya bi o kaldı sadece bu ara hep böyle birdy canım
eevet benzeri canım..ben çok severim mesela ani baskın misafire bile çıkarılır..
yumurta domates rendesi peynir baharat(ben nane toz kırmızı biber karabiber koyarım)çok az zeytinyağı ya da ekmeklerin üzerine tereyağısürüyorum..fırında harika..anneler bilir zaten..çok kolay ama çok leziz valla
![]()
Kurucam inşallah ama nasıl bilemiyorum.Tam bişeylere başlıyorum , hop bişey çıkıyo....Neyse yaww , tek derdim bu olsun ,
sağol aplammmm
sen bi şekilde düzen kurarsın datlum,sıkma canınıdediğin gibi yaz sıcağında daha da erken yürümek lazım bundan böyle
![]()