Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hangimiz daha şanslı acaba
ben kilo almaya calısıyorm alamıyorum siz kilo vermeye calısıyosunuz
Hehehe kısss sırf moral-motivasyonsun ...Bunu okuyup da sigarayı bırakmayacak bi adam yoktur bence Karışmasan daha az içecek zannımca
hee anladım şimdiiihahahahhahaha anlamazsınız tabi nasıl yazdıysam
yan komşu kendi kızını dövdü (ürkek) canavar ya delirtti galiba ürkeği parkdan geldiler aglayarak ev yıkıldı sonrasında
Amanııın , yazık popona yawww , çok geçmiş olsun ...Kaç tane daha kaldı ? Yoksa bu ay bitti mi ?
Hehehe kısss sırf moral-motivasyonsun ...Bunu okuyup da sigarayı bırakmayacak bi adam yoktur bence Karışmasan daha az içecek zannımca
:
Ooohhhh yırttık abicimyaparım aplam ni demek
Sen bu dönem iç tatlım , yoksa delirirsin.Sonra , herşey yoluna girince istersen bırakırsın...azaltarak bırakamam biliyorum bırakınca hiç içmemek lazım
eşimde aynı bırakamadın şu mereti diyor
Ben Arap oldum bilesana iş bırakmadık cicim sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..
Kısss Receplerle ailecek görüşmüyoruz bizzzz....Bu durumda benim işler bitti bile hehehe...
hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..
yaparken sağolsun hemşire arkadaş uyuşturucu da ekledi ama yeri acıyo kıss
şimdi üst kat komşun alt kat komşunun kızını mı dövdü :44::44:anladıysam arap olayım..
kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa
Demiyorum , ayyy ne obsesif adamsın kızzzz , illallah vallabattı balık diyosunn
hee herşeyi sayıyom ben piskopata bağladım artık..yediklerinizi de içtiklerinizi de sayıyom
Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım ?hahahahhahaha anlamazsınız tabi nasıl yazdıysam
yan komşu kendi kızını dövdü (ürkek) canavar ya delirtti galiba ürkeği parkdan geldiler aglayarak ev yıkıldı sonrasında
Amanııın , yazık popona yawww , çok geçmiş olsun ...Kaç tane daha kaldı ? Yoksa bu ay bitti mi ?
Call 911
Heee hem yedin hem çalıştın yani
Regenim misafir konusunda aynen ...Keşke haftada bir birileri gelse de antreman yapsam valla...Bi de yemekli misafiri hiç dert etmem , çok severim de bööle kahvaltıymış-beş çayıymış gibi şeylerin çok acemisiyim çokkk
hahahahhahaha anlamazsınız tabi nasıl yazdıysam
ürkek i alt komşunun kızı diyo ürkek teyze diyeOoohhhh yırttık abicim
Sen bu dönem iç tatlım , yoksa delirirsin.Sonra , herşey yoluna girince istersen bırakırsın...
Ben Arap oldum bile
Demiyorum , ayyy ne obsesif adamsın kızzzz , illallah valla
Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım ?
İyi geceler canım...sabah
2 tereyagda yumurtayla kk
aksam
2 tabak yogurtlu kabak yemegı
herkese ııı geceler
İyi hadi , 1 tane kalmış...hee anladım şimdiii
önümüzdeki ay da vurulcem bitçek kışa kadar inşallah
accayipim değil mii
Ooohhhh yırttık abicim
Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım ?
ben size 911 maceramı anlatmadımdı..bizim izmirdeki evde bigün apartmanı bi tüp kokusu sardı hepimiz indik aşağı evlerin içinde yok ama apartmanda var..uleyyn patladı patlıycak..en altt bekar kızlar var onlar haber verdi..benim altımdada sorunlu bi aile var bi gece önce kavga ettilerdi..dedik tüpü açtılar intihar ederken hepimizi uçuracak şerefsizler..
kapıyı çalıyoz çalıyoz açan yok..korktuk hepimiz indik aşağı iner inmez eşime 911 i ara 911 diyorum..eşim şööle bi baktıı..kızım dalga mı geçiyon dedi..yooo niye ki dedim..kızlar başladı gülmeye abla sen çok ameriken filmi izlemişin dediler..bende sonra jeton düştü tabee..
155 i diyceme 911 demişim ..nekaa etkilenmiş beynim.
sonuç kısmına gelince patlamadık çok şükür..bizim alttaki teyze küçük tüpü merdiven altına koymuş oda kaçırıyomuşş..bulduk netekim
Demiyorum , ayyy ne obsesif adamsın kızzzz , illallah valla
Yan komşu : Rukiye , Yan komşunun kızı : Nisa , Nisa annesini ne diyo : Ürkek , Rukiye = Ürkek ve Ürkek Nisa'yı dövdü ...Anlamış mıyım :
nisa demiyo alt komşu diyo ürkek diye(yoksa ben de mi yanlış anladım)havuz problemi çözeydik bundan daha iyiydi
nisa demiyo alt komşu diyo ürkek diye(yoksa ben de mi yanlış anladım)havuz problemi çözeydik bundan daha iyiydi
iyi ki hakkarideyim demii..şükredin bakiim yakında olmadığıma şimdiİyi hadi , 1 tane kalmış...
Çok acaaayipsin valla , deli yaaaa , o nasıl moral vermektir ööle kısss , evlerden ırak....
ürkek i alt komşunun kızı diyo ürkek teyze diye
ben size 911 maceramı anlatmadımdı..bizim izmirdeki evde bigün apartmanı bi tüp kokusu sardı hepimiz indik aşağı evlerin içinde yok ama apartmanda var..uleyyn patladı patlıycak..en altt bekar kızlar var onlar haber verdi..benim altımdada sorunlu bi aile var bi gece önce kavga ettilerdi..dedik tüpü açtılar intihar ederken hepimizi uçuracak şerefsizler..
kapıyı çalıyoz çalıyoz açan yok..korktuk hepimiz indik aşağı iner inmez eşime 911 i ara 911 diyorum..eşim şööle bi baktıı..kızım dalga mı geçiyon dedi..yooo niye ki dedim..kızlar başladı gülmeye abla sen çok ameriken filmi izlemişin dediler..bende sonra jeton düştü tabee..
155 i diyceme 911 demişim ..nekaa etkilenmiş beynim.
sonuç kısmına gelince patlamadık çok şükür..bizim alttaki teyze küçük tüpü merdiven altına koymuş oda kaçırıyomuşş..bulduk netekim
He valla ya , havuz daha iyiydi...Peki alttaki komşunun koca kadın olduğunu varsayarsak : 1- Niye dili dönmeyip de Rukiye'ye Ürkek diyo ???
He oldu , çok güzel yönlendirdin , Kardelen bu gece sigarayı bırakır artık Ben desen , zaten bıraktımmmmtamam mı delirttim mi oldu muu
accayipp anlamışın kayınçomm zekana hayranım valla
He valla ya , havuz daha iyiydi...Peki alttaki komşunun koca kadın olduğunu varsayarsak : 1- Niye dili dönmeyip de Rukiye'ye Ürkek diyo ???
2- Niye kızı diil , bişeyi diil Nisa'yı dövüyo ???
Çok karmaşık bi durum yawwww...
Kardelen kısss , manyağa çevirdin hepimizi akşam akşam...
2- Niye kızı diil , bişeyi diil Nisa'yı dövüyo ???
Çok karmaşık bi durum yawwww...
Kardelen kısss , manyağa çevirdin hepimizi akşam akşam...
He oldu , çok güzel yönlendirdin , Kardelen bu gece sigarayı bırakır artık Ben desen , zaten bıraktımmmm
Kötü mü zekam , çözemedim mi , :44::44::44::44: , ama soru çok kazık , gidiş yolundan bikaç puan almaz mıyım ki ?
Bu arada senin 911 olayını da tiklemiştim ama gelmemiş....He , hepimiz ööleyiz , direkt 911 geliyo aklımıza ... Tüp de kaçırıyomuş sonuçta , iyi burun varmış valla sizde...
yan komşunun adı rukiye ve kızını döven de o.alt komşunun küçük kızı rukiye ismini söyleyemediği için ürkek diyo
gece gece devrelerim yandı yeminlesenin bir zamanlar yaptığın hesaplamalardan sonra böyle olmuştum en son