- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
bende mamalarını yapayım
ben ne yapsam acep recep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mamalarını yapayım
hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimmben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya
Heh , hoşgeldin...Duramazdın valla.Ben de hem dün hem de önceki gün içtim , bugün de canım istiyo valla ama içmicem bugün...
Seviyorum ben bu cuğarayı yawwww
hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimm
sen yavaş yavaş arttırıyon mu ne enişteme şikayet edicem senii zaptetsin
memuryuslarız..
ben de toz aliimmm..
bende mamalarını yapayım
Oyyy ne çok hırslanmışınız ben yokken kıssss , bravo valla , yarın tartılar inlicek vallakizlar ben de bugün leslie ablam ile 5 mil yürüdüm, hatta 2 mil boyunca evin icinde kostum epeyce kalori harcamisimdir
ayyy yarin büyük gün bakalim nolcakkkk :18::18::18::18::18:
popom acıyiii...söylemeyi unuttum ben bugün deposilinimi oldum..aciyyooo
Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım ...
İyiyim tatlişkom , toparladım şükür.He canım , misafir var.Bööle az misafir gelince hamlıyorum işte.Halbuki Papadiya öyle mi ? Sürekli misafiri var , dolayısıyle sürekli antremanlı.Baksana sabah kalk poğaça mayala , mıhlama yap didi bana
Tabe canım , yardımcı ol , çok sevinirim.Yarın temizlik yapiciim , sen süpürsen de ben silsem olur mu
2 güne 1 pakete düştü canım ya bazen günde 1.5 paket içiyodum :26::26::26::26::18::18:
Heee sen de misafir gelince koy-kaldır kısmına yardımcı olursın Aplam ...ben ne yapsam acep recep
Valla canım çekti içyim muhtarım.Baktım hem hastayım , hem bişi yiyemiyorum , hem tadım-tuzum yok , bari sigara içiim de keyifleniim dedim...hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimm
sen yavaş yavaş arttırıyon mu ne enişteme şikayet edicem senii zaptetsin
Ohhh 2 günde 1 paket şahane canımcım.Muhtarım hiç içmediği için günde 1 tane bile içsen çok gelir ona.. Baksana hala benim sigaralarımı sayıyo :18::18::18::18:2 güne 1 pakete düştü canım ya bazen günde 1.5 paket içiyodum :26::26::26::26::18::18:
Ooohhh kızlar harikasınız valla , ne şanslıyım sizin gibi dostlarım var beee , teyteytey
Oyyy ne çok hırslanmışınız ben yokken kıssss , bravo valla , yarın tartılar inlicek valla
Heee sen de misafir gelince koy-kaldır kısmına yardımcı olursın Aplam ...
Valla canım çekti içyim muhtarım.Baktım hem hastayım , hem bişi yiyemiyorum , hem tadım-tuzum yok , bari sigara içiim de keyifleniim dedim...
Ohhh 2 günde 1 paket şahane canımcım.Muhtarım hiç içmediği için günde 1 tane bile içsen çok gelir ona.. Baksana hala benim sigaralarımı sayıyo :18::18::18::18:
azaltarak bırakamam biliyorum bırakınca hiç içmemek lazımmaşallah canım..ama tanıdıklarımdan maalesef azaltarak bırakan çok az..motivasyonunu düşürmek istemem tabii ama genelde azaltarak değil de biranda tamamen bırakmak işe yarıyor diyorlar..tabii senin ki de büyük başarı..umarım tamamen bırakırsın..sen güçlü kadınsın maşallah
Heee sen de misafir gelince koy-kaldır kısmına yardımcı olursın Aplam ...
Valla canım çekti içyim muhtarım.Baktım hem hastayım , hem bişi yiyemiyorum , hem tadım-tuzum yok , bari sigara içiim de keyifleniim dedim...
Ohhh 2 günde 1 paket şahane canımcım.Muhtarım hiç içmediği için günde 1 tane bile içsen çok gelir ona.. Baksana hala benim sigaralarımı sayıyo :18::18::18::18:
sana iş bırakmadık cicim sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..ben ne yapsam acep recep
hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..geçmiş olsun datlum,o ne ki:44::44:
oy oy oy geçmiiş olsun çok agrıtır o
amanın ürkek teyzem nisayı dövdü abowww yıkılıyo yan komşu komşunun adı rukiye alttakinin kızı diyemiyo ürkek diyo
oy oy oy geçmiiş olsun çok agrıtır o
amanın ürkek teyzem nisayı dövdü abowww yıkılıyo yan komşu komşunun adı rukiye alttakinin kızı diyemiyo ürkek diyo
sana iş bırakmadık cicim sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..
hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..
yaparken sağolsun hemşire arkadaş uyuşturucu da ekledi ama yeri acıyo kıss
şimdi üst kat komşun alt kat komşunun kızını mı dövdü :44::44:anladıysam arap olayım..
sana iş bırakmadık cicim sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..
hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..
yaparken sağolsun hemşire arkadaş uyuşturucu da ekledi ama yeri acıyo kıss
şimdi üst kat komşun alt kat komşunun kızını mı dövdü :44::44:anladıysam arap olayım..
kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa
kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa
Call 911oy oy oy geçmiiş olsun çok agrıtır o
Hehehe kısss sırf moral-motivasyonsun ...Bunu okuyup da sigarayı bırakmayacak bi adam yoktur bence Karışmasan daha az içecek zannımcamaşallah canım..ama tanıdıklarımdan maalesef azaltarak bırakan çok az..motivasyonunu düşürmek istemem tabii ama genelde azaltarak değil de biranda tamamen bırakmak işe yarıyor diyorlar..tabii senin ki de büyük başarı..umarım tamamen bırakırsın..sen güçlü kadınsın maşallah
Heee hem yedin hem çalıştın yanibu haftaki tek sporum sayilir canim yaaa, bi kere de cilyin yaptim.. yürüyüsüm de oldu iki gün ikiser saat ama kacamaktan hic bahsetmeyim, mesela tiramisu gibim ooffff olsa yine yerim yaaa iyiki yok