• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya :9::9::9::9::9::52::52::52::ssz::ssz::7::7:
hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimm:27:
Heh , hoşgeldin...Duramazdın valla.Ben de hem dün hem de önceki gün içtim , bugün de canım istiyo valla ama içmicem bugün...
Seviyorum ben bu cuğarayı yawwww :ssz::ssz::ssz:

sen yavaş yavaş arttırıyon mu ne :53::53:enişteme şikayet edicem senii zaptetsin:57::57:

memuryuslarız..:60::60::60:

ben de toz aliimmm..:ssz::ssz:

bende mamalarını yapayım

Ooohhh kızlar harikasınız valla , ne şanslıyım sizin gibi dostlarım var beee , teyteytey :21::21::21::21:

kizlar ben de bugün leslie ablam ile 5 mil yürüdüm, hatta 2 mil boyunca evin icinde kostum :10::10::10::10: epeyce kalori harcamisimdir :8::8::8:

ayyy yarin büyük gün bakalim nolcakkkk :18::18::18::18::18:
Oyyy ne çok hırslanmışınız ben yokken kıssss , bravo valla , yarın tartılar inlicek valla :52::52::52:

popom acıyiii.:37:..söylemeyi unuttum ben bugün deposilinimi oldum..aciyyooo:14::14::14:

Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım ...

İyiyim tatlişkom , toparladım şükür.He canım , misafir var.Bööle az misafir gelince hamlıyorum işte.Halbuki Papadiya öyle mi ? Sürekli misafiri var , dolayısıyle sürekli antremanlı.Baksana sabah kalk poğaça mayala , mıhlama yap didi bana :52::52::52::52:
Tabe canım , yardımcı ol , çok sevinirim.Yarın temizlik yapiciim , sen süpürsen de ben silsem olur mu :34::34::34:

olur kuzum oluuurrrr, bugün otomatige bagladim zaten spor aletlerini cekip her taraflarini temizledim, yarin da sana gelirim :9::9::9::9:

benim de pek misafirim olmadigi icin antremanli degilimdir yaaa, yani bi anda 10 kisi arti cocuk gelse sistem cöker yani o derece :30::30::30:

:42::42::42::42::42:

2 güne 1 pakete düştü canım ya bazen günde 1.5 paket içiyodum :30::30::26::26::26::26::20::20::18::18::17::17::17:

maşallah canım.:nazar:.ama tanıdıklarımdan maalesef azaltarak bırakan çok az:31:..motivasyonunu düşürmek istemem tabii ama genelde azaltarak değil de biranda tamamen bırakmak işe yarıyor diyorlar..tabii senin ki de büyük başarı..umarım tamamen bırakırsın..sen güçlü kadınsın maşallah:nazar::nazar::nazar:

ben ne yapsam acep recep:27::27:
Heee sen de misafir gelince koy-kaldır kısmına yardımcı olursın Aplam ...
hani azaltıyom dediydin ya oyüzden şeyytiimm:27:

sen yavaş yavaş arttırıyon mu ne :53::53:enişteme şikayet edicem senii zaptetsin:57::57:
Valla canım çekti içyim muhtarım.Baktım hem hastayım , hem bişi yiyemiyorum , hem tadım-tuzum yok , bari sigara içiim de keyifleniim dedim...
2 güne 1 pakete düştü canım ya bazen günde 1.5 paket içiyodum :30::30::26::26::26::26::20::20::18::18::17::17::17:
Ohhh 2 günde 1 paket şahane canımcım.Muhtarım hiç içmediği için günde 1 tane bile içsen çok gelir ona..:34::34::34: Baksana hala benim sigaralarımı sayıyo :18::18::18::18:

Ooohhh kızlar harikasınız valla , ne şanslıyım sizin gibi dostlarım var beee , teyteytey :21::21::21::21:

Oyyy ne çok hırslanmışınız ben yokken kıssss , bravo valla , yarın tartılar inlicek valla :52::52::52:

bu haftaki tek sporum sayilir canim yaaa, bi kere de cilyin yaptim.. yürüyüsüm de oldu iki gün ikiser saat ama kacamaktan hic bahsetmeyim, mesela tiramisu gibim :17::17::17: ooffff olsa yine yerim yaaa :56: iyiki yok :51::51::51:

Valla canım çekti içyim muhtarım.Baktım hem hastayım , hem bişi yiyemiyorum , hem tadım-tuzum yok , bari sigara içiim de keyifleniim dedim...

Ohhh 2 günde 1 paket şahane canımcım.Muhtarım hiç içmediği için günde 1 tane bile içsen çok gelir ona..:34::34::34: Baksana hala benim sigaralarımı sayıyo :18::18::18::18:

yaparım aplam ni demek:27::27::16::16:

maşallah canım.:nazar:.ama tanıdıklarımdan maalesef azaltarak bırakan çok az:31:..motivasyonunu düşürmek istemem tabii ama genelde azaltarak değil de biranda tamamen bırakmak işe yarıyor diyorlar..tabii senin ki de büyük başarı..umarım tamamen bırakırsın..sen güçlü kadınsın maşallah:nazar::nazar::nazar:
azaltarak bırakamam biliyorum bırakınca hiç içmemek lazım

eşimde aynı bırakamadın şu mereti diyor :27::27::27::27:

ben ne yapsam acep recep:27::27:
sana iş bırakmadık cicim:27: sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..:ssz::ssz:
geçmiş olsun datlum,o ne ki:44::44:
:16::16:hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..:31::31:
oy oy oy geçmiiş olsun çok agrıtır o

amanın ürkek teyzem nisayı dövdü abowww yıkılıyo yan komşu komşunun adı rukiye alttakinin kızı diyemiyo ürkek diyo:9::9::9::9:

yaparken sağolsun hemşire arkadaş uyuşturucu da ekledi ama yeri acıyo kıss:ssz::ssz:

şimdi üst kat komşun alt kat komşunun kızını mı dövdü :44::44:anladıysam arap olayım..:60::60::60:

sana iş bırakmadık cicim:27: sen recepler gelince bişeyler yaparsın artuk..:ssz::ssz:

:16::16:hani her regl olduumda boğazım şişiyor ya canım..onu engellemek için oluyorum 2 aydır..:31::31:

yaparken sağolsun hemşire arkadaş uyuşturucu da ekledi ama yeri acıyo kıss:ssz::ssz:

şimdi üst kat komşun alt kat komşunun kızını mı dövdü :44::44:anladıysam arap olayım..:60::60::60:

:9::9::9::9:
hıımm anladım canım
...

battı balık diyosunn:27::27::9::9::9:

hee herşeyi sayıyom ben piskopata bağladım artık..yediklerinizi de içtiklerinizi de sayıyom:27::27::27::27:

kim kimi dövdü alt komsu kim yan komsu kim hatalar karisti kardelenim yaaaa :9::9::9::9:

hahahahhahaha anlamazsınız tabi nasıl yazdıysam

yan komşu kendi kızını dövdü (ürkek) canavar ya delirtti galiba ürkeği parkdan geldiler aglayarak ev yıkıldı sonrasında

popom acıyiii.:37:..söylemeyi unuttum ben bugün deposilinimi oldum..aciyyooo:14::14::14:

Amanııın , yazık popona yawww , çok geçmiş olsun ...Kaç tane daha kaldı ? Yoksa bu ay bitti mi ?

oy oy oy geçmiiş olsun çok agrıtır o

amanın ürkek teyzem nisayı dövdü abowww yıkılıyo yan komşu komşunun adı rukiye alttakinin kızı diyemiyo ürkek diyo:9::9::9::9:
Call 911 :52::52::52:
Hehehe kısss sırf moral-motivasyonsun ...Bunu okuyup da sigarayı bırakmayacak bi adam yoktur bence :52::52::52::52: Karışmasan daha az içecek zannımca :60::60::60::60::60::60:
bu haftaki tek sporum sayilir canim yaaa, bi kere de cilyin yaptim.. yürüyüsüm de oldu iki gün ikiser saat ama kacamaktan hic bahsetmeyim, mesela tiramisu gibim :17::17::17: ooffff olsa yine yerim yaaa :56: iyiki yok :51::51::51:
Heee hem yedin hem çalıştın yani :1::1::1:
Regenim misafir konusunda aynen ...Keşke haftada bir birileri gelse de antreman yapsam valla...Bi de yemekli misafiri hiç dert etmem , çok severim de bööle kahvaltıymış-beş çayıymış gibi şeylerin çok acemisiyim çokkk :ssz::ssz::ssz:

Back