Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

olabilir valla..otoritemin sarsıldığını hissediyorum kayınçom..çok muzdaripim bu konuda..

yap gülüm sen ye bari bisim yerimize

Markete gidip geleceğim cigaram kalmamış
sabredeydin kıss sabaha kadar..
O cadıyı da çok ösledim yawww , o nereye kayboldu ki ? Bi de İyiniyetlim yok çok uzun zamandır...

he valla nerelerde bilmem..bişey de demedi..iyiniyetlim enson iyiyim dediydi..sanırım bakıcısı ayrıldı tayin durumları falan..umarım gelir aramıza yeniden

olabilir valla..otoritemin sarsıldığını hissediyorum kayınçom..çok muzdaripim bu konuda..

yap gülüm sen ye bari bisim yerimize

Muhtar olarak bi uyarma - kınama gibi bişi yap bence , olmaz bu bööle
Eeeee yarın tartıya hazır mısın , ben hiç diilimın , paso karbonhidrat yedim bu hafta , hatta bu öğlen bile yayla çorbasından kalan (pirinçli tabe) son kaseyi yedim.Yarın büyük bomba gelecek benden...

he valla nerelerde bilmem..bişey de demedi..iyiniyetlim enson iyiyim dediydi..sanırım bakıcısı ayrıldı tayin durumları falan..umarım gelir aramıza yeniden

Aaa onların da mı çıktı tayini ? Doğuya gideceklerdi , neresi oldu muhtarım ?

de mi yanee bi ceza yaptırım neyim olmalı.çok mu yumuşak davranıyom azalarımıza
senin ve leylakımın parmaklarından daha etkili bir yol bulmalıyız derhal

ooo karbonhidrat kürüü seni 1.lik koltuğuna oturtabilir bencee

ben de leylakım gibi paso yürüdüm bakalım noolcek..

Son düzenleme:

firaaattt askim benim yaaaa :98::98::98::98:

birdyyy nasil oldun kuzu daha iyisindir insallaahhh

misafirin geliyo galiba, kolay gelsin sana.. elimden bir sey gelirse ben de yardimci olmak isterim..

Çok yumuşaksın , çok merhametlisin muhtarım.Daha haşin olman lazım bence
Heee siz baştan ben de sondan birinci olucam demek ki
Evet yawww , kusura bakma şekerim , sen uyma bana ...Yarın için bol şans

doğuya olacak ama daha belli değildi canım..haziranda dediydi..
Hayırlısı bakalım ...Ne çok memur var bu topikte muhtarım ...
firaaattt askim benim yaaaa :98::98::98::98:

birdyyy nasil oldun kuzu daha iyisindir insallaahhh

misafirin geliyo galiba, kolay gelsin sana.. elimden bir sey gelirse ben de yardimci olmak isterim..

İyiyim tatlişkom , toparladım şükür.He canım , misafir var.Bööle az misafir gelince hamlıyorum işte.Halbuki Papadiya öyle mi ? Sürekli misafiri var , dolayısıyle sürekli antremanlı.Baksana sabah kalk poğaça mayala , mıhlama yap didi bana
Tabe canım , yardımcı ol , çok sevinirim.Yarın temizlik yapiciim , sen süpürsen de ben silsem olur mu

Tikkatli ol Kardelenim ....

ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya

memuryuslarız..

ben de toz aliimmm..

kizlar ben de bugün leslie ablam ile 5 mil yürüdüm, hatta 2 mil boyunca evin icinde kostum epeyce kalori harcamisimdir

ayyy yarin büyük gün bakalim nolcakkkk :18::18::18::18::18:

ben geldim yakındı canım evin hemen köşeşinde ufak bi market var allahdan aboww sabaha kadar duramazdım ya

Heh , hoşgeldin...Duramazdın valla.Ben de hem dün hem de önceki gün içtim , bugün de canım istiyo valla ama içmicem bugün...
Seviyorum ben bu cuğarayı yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…