afiyet olsun kolay gelsin canım taşınırken arada olur kaçamak kolay değil taşınma yerleşinceye kadar dikkat et yinedeKaç gündür menü bildiremiyordum kızlar.
Arada kaçamaklar falan oldu ya Bu taşınma işi benim düzenimi baya etkiledi. Şuan için artıdayım. Cumaya kadar ++ lar gitse iyi olurBu aralar iyice cozuttum.
09:00 İlaç
2 Kuru kayısı
13:00 Kahvaltı
4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
2 kayısı içine kaymak
18:30 Akşam + İlaç
1 tabak kuru patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
2 çay kaşığı keten tohumu
1 elma
3 erik
olur okaa çiğdoşum ben geçen yıl taşınırken tepetaklak olmuştu düzenimKaç gündür menü bildiremiyordum kızlar.
Arada kaçamaklar falan oldu ya Bu taşınma işi benim düzenimi baya etkiledi. Şuan için artıdayım. Cumaya kadar ++ lar gitse iyi olurBu aralar iyice cozuttum.
:
selam kızlar bugün öğlen:tarhana çorba,2 tane etli bulgurlu dolma ve 1 küçük kase yoğurt.okuldan gelince oğlumla yürüye yürüye parka gittik geldik.ağır tempoda olsa 3km falan yürümüş olduk.sabahda yürümüştüm süper oldu bence.yüryünce mutlu oluyorum.iş kapıdan çıkabilmekte sonrası kolay:)))gelince de sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası yedim
afiyet olsun kolay gelsin canım taşınırken arada olur kaçamak kolay değil taşınma yerleşinceye kadar dikkat et yinede
olur okaa çiğdoşum ben geçen yıl taşınırken tepetaklak olmuştu düzenim.yine iyisin maşallah hiç kaçamak yapmamışsın bugün bravoo
Ben şu çoklu mesajı bir türlü öğrenemedim.
:2::2::2:brdycim geçmiş olsun. çevremde herkes aynı şekilde hasta benimde dünden beri midem çok kötü (ama yemede bende sorun yok.)
Çiğdemcim yeni yeriniz hayırlı olsun. İnşallah güzel günleriniz olr olu Eskişhir'de.
Regencim çok haklısın toparlanmamız lazım. Yaz geldi. Bende bikinilerimi deneyeyim dedim. Oğlu gördü(9 yaşında) "anne sanki birz küçük gelmiş "dedi. Oğlum bu arada çok kibardır. Siz düşünün gerisini.
Kardelencim annene geçmiş olsun. Çok şükür birşey çıkmamış. Senin kaçamakların ne ki benim haftasonu yedikleri yazsam beni topikten atarsınız.
Neyse dün normale döndüm
dünkü menüm
sabah
1 muz bir avuç ceviz
akşam
taze fasulye
ciğer
ayran
bugün
sabah 12
1 yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
ceviz
bugün işten erken çıkıcam lahmacun yapıcam. İnşallah fazla kaçırmam.
he kıss doğuştan ordan şanslıyım..büyürkene de kocaeliden şanslıyım..muğlayı gezmek nasip olmadı hiç ama ilçelerine çok gittim.
yolarız tabee..ben kafasına bastırırım ıssırmasın diye sen yolarsıntavık gibi..
sen de hırs ters tepti gülüm.
doy gülüm doyy..çok güzel tayin valla..
he kıss az veriim di mi çok verirsem daha çok bekler benim sıpa
niye güliim kıss..sevgili günlük..
toparlanırsın canım artık
ne güzel işte canım veriyosun daha ne olsun
kızım kaç kere sıkıyönetim ilan edicem..takmıyonuz beni mıhtarınız olarak ben napıyım..
otoritem sarsıldı valla
aman canım kötü birşey çıkmasın da hallolur..sen yoruldun ama baya..
79 a da tebrikler
4.5 km yürüdüm
yine kimseler yok..
özlemim..izinlisin canım ne 2 haftası kıss gelince toparlanıp başlarsın..iyi tatiller bebişim..
kızımı ben de çözebilmiş değilim
habercice..bence toparlanmalısın artık..hepimiz yazı bekliyoruz onun için daha sabırlı olmalıyız. .aldığın helva tatlandırıcılıysa diyettir ve bizde yasak..normalini balıkla yemelisin
ficansım halanın iyi olmasına sevindimAllah birdaha göstermesin canım
boraysecim benim tayinim seneye ama çiğdoşun eskişehire çıktı hayırlısı bakalım.
akasyamm fethiye benim de favorim şekerim
muhtarım topik bomboş oluyor yazdan dolayı galiba bugün ev temizlemece yemekde ise tavuk mercimekli bulgur pilavı salata sonrada yürüyüş hiçde canım istemiyor ama gideceğim yinede bizimde ankara oldu tayin buna çok gülüyorum gerçi ankaradayız zaten malum eşimin durumundan dolayı
ne iyi yapmışsın canım yürü tabi
iyi tatiller ve bolca dinlenmeler şekerim
evet canım düzeni kurduk allaha şükür
herkese selamlarbugün pazarımız vardı ancak gelebildim
bugün sabah hem canım istemedi hem de vaktim yoktu kahvaltı yapamadım.dışarda köfte yedim öğleyin
biraz önce de 1 kase tavuk suyuna çorba ve 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu yedim.
yine 5 km yürüdüm
akşam
menemen
5 tane yaprak sarma
3 mücver(actifrayda)
roka,nane,maydanoz
ceviz
peynir,zeytin
yoğurt
domates salatalık
şimdi de çay çayy
hava yine yağmurlu ama çıkıp şansımı deniyeceğim
Kaç gündür menü bildiremiyordum kızlar.
09:00 İlaç
2 Kuru kayısı
13:00 Kahvaltı
4 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
2 kk beyaz peynir
2 kayısı içine kaymak
18:30 Akşam + İlaç
1 tabak kuru patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
2 çay kaşığı keten tohumu
1 elma
3 erik
4.5 km yürüdüm
kahvalti:
iki tane pisi
domates salatalik zeytin penyir
2 kayisi
yesil cay
aksam:
bi tabak etli fasülye
salata
4 tane cig köfte
Canım ne güzel bugünü hasarsız atlatmışsın o kadar işin arasında
sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagı
aksam
2 tavuk baget b
bıraz sebze
1 brdak şalgam
kızlar şalgam yasak mı acaba?
Offff çiğ köfteeeBayılrıım.
Artık hasar olmamalı yaValla evden çok kilolara takık durumdayım şuan
merhaba kızlar
dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptık..eve geldik biraz uzanayım dedim saat 9 buçukta bir uyumuşum sabaha kadariyi oldu ama dinlendim..canlarım ben pazartesine kadar yokum sersumum bildirim işini ne yapayım..yarın mı tartılayım..ama en iyisi sen beni izinli yaz bu hafta...izin bitince nasıl devam edeceğimi de bilmiyorum ama en kötü ihtimal izin bitimi 2 hafta listeye girmem sonra devam ederim dimi
geçmişe çok az bakabildim..çiğdem iyi bir yere tayin olmuşsunuz canım gözünüz aydın,mutlu yaşarsınız orada inşallah
biry hastalanmış kıyamam minik serçeme çok geçmiş olsun tatlışım
papiş ve oyayı göremedim kızlar bencileyin işler sarpa mı sardı
leylakım düzeni kurdun artık canım ne mutlu
sersumum kızını benim için öp başarısından ötürübaşarısı sonuna kadar sürsün ve sevdiği güzel prestijli bir mesleğin sahibi olup annesine de gurur yaşatsın canım demek ki bu ergenyusların bi bildiği var bizimkinin de yazılı haftası..iyi gidiyor ama asla çalışmak yok
kardelen maşallah çok iyi gidiyorsun canım örnek almak lazım seni
bense günlük rutin koşturma dışında bu hafta yürüyüşümü yapamadımakşamları hafif yemeye çalışıyorum...ana kurallara uyuyorum ama yemek saatleri düzensiz düzelecek inşallah:26:
kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın canlarım
Sabah ve akşam olmak üzere 1 er saat yürüdüm, ama menüleri yazamıyacağım:18:
Tam hatırlamıyorum kitaptan:44: ama sersumum bazen içiyor
İşleri kolaylamışındır inşallah, Karatayı da araya sıkıştırıyorsun ya daha ne olsun
İşleri kolayladım kolaylamasına da karatayım kaçtıııııı :18::18::18::18:
Tatile de çok az kaldı zaten60 la gitmem lazımdı Bakalım kaç la gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?