Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar bugün öğlen:tarhana çorba,2 tane etli bulgurlu dolma ve 1 küçük kase yoğurt.okuldan gelince oğlumla yürüye yürüye parka gittik geldik.ağır tempoda olsa 3km falan yürümüş olduk.sabahda yürümüştüm süper oldu bence.yüryünce mutlu oluyorum.iş kapıdan çıkabilmekte sonrası kolay:)))gelince de sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası yedim

afiyet olsun kolay gelsin canım taşınırken arada olur kaçamak kolay değil taşınma yerleşinceye kadar dikkat et yinede

Kaç gündür menü bildiremiyordum kızlar.
Arada kaçamaklar falan oldu ya Bu taşınma işi benim düzenimi baya etkiledi. Şuan için artıdayım. Cumaya kadar ++ lar gitse iyi olur Bu aralar iyice cozuttum.

:
olur okaa çiğdoşum ben geçen yıl taşınırken tepetaklak olmuştu düzenim.yine iyisin maşallah hiç kaçamak yapmamışsın bugün bravoo

yürüyüş canım harikadediklerine aynen katılıyorum yürüyüş beni de çok mutlu ediyor

afiyet olsun kolay gelsin canım taşınırken arada olur kaçamak kolay değil taşınma yerleşinceye kadar dikkat et yinede

Yerleşinceye kadar o kadar uzun zaman var ki araya tatil fln giricek yandım ben. :18::18::18: Bir tatil programı çizmeliyim kendime. En azından spor eklemek gibi :18::18:

olur okaa çiğdoşum ben geçen yıl taşınırken tepetaklak olmuştu düzenim.yine iyisin maşallah hiç kaçamak yapmamışsın bugün bravoo

Ya 65.3 e düşmüştüm geçen hafta ne güzel. Ama bugün 65 im Cumaya kadar dikkat edersem en azından aldıklarımı veriyim ya emeğime yazık. Bir daha kaçamak yok

Gerekirse dışardan bana uygun bişiler alcam

Merhaba kizlar ..

Ben geldim ..

Bugun yine isteydimmm .. Karataya devam ediyorum hersey yolunda .. keyifler yerinde .. yuruyusleryapiliyor skar iciliyor .. ama sosyallesmeye .. burada girmeye vakit olmuyor malesef ki ama biliyorum ki hersey yolunda .. herkezin keyifi tikirinda ..

Ben cuma calisacagim ve buyuk bir ihtimalle bildirim yapamayacagim .. durumumda bir degisiklik olursa size bildiririm.. Opuldunuz kizceler !!

ooyyy kuzuya bak yaa kibarca söylemis anlamak lazim, o aslinda sadece sana degil hepmize yapilmis bi uyari

ayyyy ne desem bilemedim ki simdi :26::26::26: vallahi iyice hizadan ciktik :18::18::18::18:

ayyy biz simdi burda bedevi miyiz yoksa kutup ayisi mi tabiki muattabimiz kilolar

4.5 km yürüdüm

kahvalti:

iki tane pisi
domates salatalik zeytin penyir
2 kayisi
yesil cay

aksam:
bi tabak etli fasülye
salata
4 tane cig köfte

sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagı
aksam
2 tavuk baget b
bıraz sebze
1 brdak şalgam
kızlar şalgam yasak mı acaba?

Sağol sersumum,amin inşallah

Gerçekten kimseler yok,biz de Ankara'dayız canım,kaldığınız iyi olmuş

ne iyi yapmışsın canım yürü tabi

iyi tatiller ve bolca dinlenmeler şekerim
evet canım düzeni kurduk allaha şükür

Akşamda yürüdüm

Afiyet olsun
i

akşam

menemen
5 tane yaprak sarma
3 mücver(actifrayda)
roka,nane,maydanoz
ceviz
peynir,zeytin
yoğurt
domates salatalık

şimdi de çay çayy

hava yine yağmurlu ama çıkıp şansımı deniyeceğim

Menü süper afiyet olsun

Canım ne güzel bugünü hasarsız atlatmışsın o kadar işin arasında

4.5 km yürüdüm

[h=3] KARATAY BESLENME PİRAMİDİ [/h]
Aralık, 2002’de Harvard Tıp Fakültesi Beslenme bölümü Başkanı Profesör Walter C. Willet ve Meir J. Stamper, bilimsel araştırmalar sonucu elde ettikleri verilere dayanarak, eski pramidi de değiştirmişler ve yenilikler getirmişlerdir. Yeni piramide göre, bazı yağların kalp sağlığı için şart olduğu ve bazı karbonhidratların da kalp sağlığı için tehlikeli olduğunu bildirmişlerdir. Bizde kendi ülkemizde beslenme şeklini göz önüne alarak halkımız için sağlıklı bir beslenme piramidi hazırladık. (Karatay Kitapları, 2011-2012-2013) 2001/YENİ HARVARD BESİN PRAMİDİ TERK EDİLMİŞ ESKİ PİRAMİD-USDA

sabah
2 kk yumurtayla karatay tabagı
aksam
2 tavuk baget b
bıraz sebze
1 brdak şalgam
kızlar şalgam yasak mı acaba?

Tam hatırlamıyorum kitaptan:44: ama sersumum bazen içiyor

Offff çiğ köfteee Bayılrıım.

Artık hasar olmamalı ya Valla evden çok kilolara takık durumdayım şuan

İşleri kolaylamışındır inşallah, Karatayı da araya sıkıştırıyorsun ya daha ne olsun

İyi tatiller canım

1. öğün =1 yumurta çok az peynir fındık acayip tok tutuyo gerçekten
2. öğün = 3 tane kanat 1 kase yoğurt fındık çay
3. öğün = sulu köfte 1 kase yoğurt 1 parça helva
bu gün işlerim vardı yürüdüm eve gelincede temizlik yaptım
parkta 1 bardak çay iştim bi bayan oturdu yanıma parkta aletlerle spor yapıyodu
sabah akşam devamlı yapıyomuş hiç faydasını görememiş diyetisyen ekmekli diyet veriyomuş
bende dedimki ben karatay diyeti uyguluyorum ama ekmek yok sadece1 dilim yiyorum dedi
sonra bırakırsın onuda dedim mantıklı geldi deneyeyim dedi çok acıdım ya kocası az yürüdüğü halde vermiş
o yerinde sayıyomuş tahlil yaptırmış hiç bişey çıkmamış sebebi menepoz ve kabızlık diyor halime şükrettim kızlar
menopoza girmeden tanıştığım iyi oldu bu diyetle annem 45 yaşında kesilmiş adeti ona çekerim büyük ihtimal 6-7
senem var fit olursam inşallah menepozdada kilomu korurum dimi ya nasip tabi bizim gibiler daha şanslı hakikaten
metebolizma yavaşlıyomuş kızlar öptüm hepicinizi

Tam hatırlamıyorum kitaptan:44: ama sersumum bazen içiyor

İşleri kolaylamışındır inşallah, Karatayı da araya sıkıştırıyorsun ya daha ne olsun

İşleri kolayladım kolaylamasına da karatayım kaçtıııııı :18::18::18::18:

Tatile de çok az kaldı zaten 60 la gitmem lazımdı Bakalım kaç la gidicem

İşleri kolayladım kolaylamasına da karatayım kaçtıııııı :18::18::18::18:

Tatile de çok az kaldı zaten 60 la gitmem lazımdı Bakalım kaç la gidicem

bozma moralini ve motivasyonunu öncelikle herşeyin başı sağlık bunu hiçbir zaman unutma canım gidecek o kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…