Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aboovv saat 23:15 olmuş bende dışarı çıkmaktan bahsediyom üstelik o kaa yorgunum delimiyim neyim hadi yatalım barii herkese iyi geceler bol leptinler yarın akşam görüşmek üzere

aynı ben de basen sorunu yüzünden hiç alt almak istemiyorum..bi 5 kilo daha gitse alıcam birsürü alt..
yok canım lojman içi yürüyüş için gayet uygun..takıyorum kulaklıkları yürüyorum..ben yalnız yürümeyi daha çok seviyorum ..daha hızlı yürüyorum

daha yeni geldim kıss yürüyüşten..yarın sabah yürüyücem..öğlenciyim yarın..eşimi yollayıp yürüyüşe çıkarım

inşallah canım..

Gerçi geç olmasaydı olsuun git biraz daha yürü derdim hadi sen yarın iş öncesi yürüycen ben anca iş çıkışı alışveriş yemek ve belki wc temizliği ve ütü yapcam malum annem bu haftada yok

kaçamakları azltmamız lazım gerçekten vericez hep birlikte canım eminim şok olurlar bizimde bi gelinimiz var abimin eşi kadın acayip fesat o kadar diyim geçen bizdelerdi hala devammı ediyosun dedi evet dedim kaç kilosun dedi 73 arası oldum dedim geçen geldimde 73 deyilmiydin beee diyo vururmusun öldürürmüsün ben zaten gıdım gıdım veriyom hakaret gibi geldi valla

Aboovv saat 23:15 olmuş bende dışarı çıkmaktan bahsediyom üstelik o kaa yorgunum delimiyim neyim hadi yatalım barii herkese iyi geceler bol leptinler yarın akşam görüşmek üzere

22.15 kıss bi saat ileri mi aldın saatlerinii

öptüm canım..sana da iyi geceler..

güneş leke yapıyor bana yasakladı doktor tedavi sürüyoya bkı da çok ince olcan diyo yaaaçok zor inşallah çabalıyoz

söylememek lazım aslında diyet yaptığımızı..o tipler geldiğinde de yiyormuş gibi yapıp çaktırmadan sadece cıss olmayan şeyleri yemek lazım. zamanla kilo verdiğimizi gördükçe sinir olsunlar

Hızlı yürmek için yalnızlık daha iyi bencede bende annem gelsin akşamları çıkcam yürüyüşe valla olmuyo böyle

Hızlı yürmek için yalnızlık daha iyi bencede bende annem gelsin akşamları çıkcam yürüyüşe valla olmuyo böyle
format gitmiş gene

orantılı olanlar çok şanslı ..ama napalım yapısal

burada havalar daha yeni ısındı canım artık yürürüm..bugün yağmurda yürüdüm mesela 2-3 turu şemsiyeyle yürüdüm sonra dindi..devam ettim..harikaydı

canıııım çok geçmiş olsun,iyileş de hemen gel aramısa

iyiyim canım sen nasılsın?sen kaçamağın dibine vurmuşsun gibi görünüyo
ben de akşama kadar gayet iyiyidim de annem dondurma almış dayanamadım yedim 2 topgerçi yemekten hemen sonra yedim arada değil ama olsun yine de

Leylakım o -leri kahvaltı öncesi yürüyüş nedeniylemi gördün yoksa başka sebepdenmi? :44:

canım 1 haftadır kahvaltı öncesi 5 km yürüyorum.inan bu 1 haftada inceldim bilepantolonlar hafiften bollaşmaya başladıyürüyüş ve 0 kaçamak dışında(bugün hariç)başka bir sebebim yoktur datlum

Evet bende onun için devam ediyorum deseydin alla alla hiç takma kafaya değmez hele bi hedefine gel ondan sonra bakalım ne yapcaklar bana da annem bile yeterverme yüzün çöküyor diyo zaten 45 yaşındayım tabi çökcek diyom

22.15 kıss bi saat ileri mi aldın saatlerinii

öptüm canım..sana da iyi geceler..

aaa valla sen diyince baktım cep saatim normal yiğenin pc 1 saat ileriymiş :44: kazmaya söliim de düzeltsin bari

güneş leke yapıyor bana yasakladı doktor tedavi sürüyoya bkı da çok ince olcan diyo yaaaçok zor inşallah çabalıyoz

O zaman sen mecburen ilaçla yükselticen ama kesinlikle yükseltmelisin yazın 100 kışın 50 olmalı

söylememek lazım aslında diyet yaptığımızı..o tipler geldiğinde de yiyormuş gibi yapıp çaktırmadan sadece cıss olmayan şeyleri yemek lazım. zamanla kilo verdiğimizi gördükçe sinir olsunlar

Valla hiç uğraşamam istedikleri gibi konuşup sabote etmeye çalışsınlar umrumda değil tabağımdakileri eve götürüp kahvaltıda yiycem der alırım böylece dır dır etmezler.

aynen canım ama çay saati geliyolar meyve falan koyuyorum haliyle yemiyoruz dikkat çekiyo

çok boğazlı bi de fındıklarımı yedi gitti kızlar
ama şöle bakıyorumda etrafımdakiler ne kadar yanlış besleniyo fark ediyosun nerdeyse onu bu saatte yeme diyesim geliyo
o kadar bilinçlenmişiz yaşasın karatay:

aynen canım ama çay saati geliyolar meyve falan koyuyorum haliyle yemiyoruz dikkat çekiyo
8 den sonra benim mideme dokunuyor dersin çıkarsın işin içinden..takma yaa..

hah hah işe de o saate bakıp gitmeyesin

aynen ben de takmıyorum artık..ama insanlar gıcık..diyet yaptığını bilince inadına ayy yazık al bikereden bişey olmaz diyolar..iyiliğine mi gıcıklığına mı o tartışılır tabeee

iyi geceler kızlar geçmişi biraz okudum çok vaktim yok. ficans ve birdy eçok geçmiş olsun.allah şifa versin.bu arada akşam yemeğini 4 te yiyince çok acıktım 9 buçukta 1 bardak süt içtim leptin gittimi şimdi :18::18::18:

naapıyon beyaaadondurmayı yemişin..ama çok güzel yürüyorsun maşallah canım
ben de tatilde madodan koocaman karışık meyveli dondurma yiyicem..

süt içince leptin gitmez korkma canım

evet yaw arada böyle içine şeettiriyorum formatın (çiğdoş kulakların çınlasın nerde bu kıs)

evet orantılılar şanslı emme velekin kilo verirken sarkmaları önlemek için zipor yapmayınca pörsüyüp sallandığında hiiiç fark etmiyo anacım

Kaçamaklar dışında bende iyiyim canım devam ediyorum koşturmacalara geçen ve bu hafta cift mesai yapıyom hafta içi annemin evini temizle yemek alışveriş ütü hafta sonu kendi evimde aynıları zorunlu zipor oliyi işte

dondurmayı eritirsin sen

ya bende başlarda özellikle hafta sonları kahvaltı öncesi yürüyordum ama sonra karatayın kitaplarından birindemi yoksa başka biyerdemi okudum hatırlamıyorum :44: ama çok uzun süreli açlık ta vücut kıtlık moduna geçip metabolizmayı yavaşaltıp en sonunda durduruyormuşhaberin varmıydı bilmiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…