Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...
akşam
kurufasulye
cacık
2 kaşık kısır
3km yürüdüm geldim
şimdi de çay çayyy
nasılsınız kıslar günü kaçamaksız kurtarabildinizmi bakem ?
Beni soracak olursanız cuma arkadaşlarda durdum durdum geç saatte 1 mini kurabiye ve kuruyemişle kapatmıştım hafta sonu 1 orta boy lavaş ekmeği yedim pazar günü yine geç saatte akşam yemeği yerine bi avuç tuzlu kavrulmuş fıstık ve 2 parça bitter çikolata ve 4-5 cips yedim, bugün ise arada kahve yanına bitter ve 1 parça krokanlı çikolata öğle yemeği olarakta 1 paket şekersiz limon lifli bisküvi ve 1 paket çubuk kraker yedim akşam 1 parça kıymalı yufka böreği yedim 3-4 erik yedim başkada bişey yemedim:18:
Afiyet olsun muhtarımyürüyüşte yapilmış oh miss
selam canımcım..sen kaçamağın dibine vurmuşun..
ben bu haftayı 1 dondurma kaçamağımla kapatmayı hedefliyorum..umarım
buarada küçük bir ayrıntı..geçen yılki kaprilerim bol geliyor...lay lay looommm....
ama daha çok yolum var..
Sorma valla tüm kaçamaklarım bunlardı ama cumartesi akşam yürüdüm pazar günü bütün gün ayaktaydım haftalık yemekler ütü ve kızımala alışverişe yürüyerek gidip geldik ve toplam 5 saat dışarda yürümüş olduk umarım işe yarar. bu arada benim mide şişliğim pazar inmişti ama bu sefer göğüslerime dokunamıyorum o derece acıyor geçen ayki sürpriz adetin devamı mı geliyor acaba :44: 2 gündür belimde çok ağrıyor
sabah=2 yumurta fındık peynir zeytin 3tane günkurusu
öğlen =tavuk salatası 1 ayran
akşam =tereyağlı omlet peynirli domates salatalık fındık
bugün doktordaydım kızlar yoğun bi gündü eczaneye uğradım
biraz tişört falan baktım alt bakmak hiç istemiyorum daha fazlam var
giydiğim yakışmıyor gibi geliyo önü kısa arkası uzun eteklerden almak istedim lastikliydi
üstüne askılı tişörtle giyerim diye düşündüm ama baseni olduğundan enli gösterdi
vazgeçtim kızlar birazda geçmişe bakayım 2 gündür bakamadım gine
bence de devamı geliyor canım..benim de belime vurur ilkönce..
iyi yürümüşsün ama maşallah..
ben de de wc sorunu var ..bakalım cumaya noolacak
Öğünlerin gayet güzel kaçamak yok
Geçmiş olsun dr a ne için gitmiştin ?
Anladığım kadarıyla senin fzalalıklar altta kilo bol bol yürüyerek bacaklardaki insülin direncini daha hızlı kırarsın canımbelden aşağısı dökümlü kumaştan uzun elbise giyerek geçiştir ideal kilona gelince gönlünce giyersin işallah
bu sıralar topik çok sessiz..yaz geldi herkesler dışarıda tabii ..ama kaçamaklarımız da artıyor..
kendi adıma umarım şu 1-2 ayı güzel değerlendiririm ve ailemin yanına onları şok edici bi görüntüyle giderim..
bunu hiç bukadar çok istememiştim..hayırlısı..
Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...
sağol canım yüzümde güneş lekesi vardı tedaviye gidiyorum bir buçuk ay oldu dondurma diye bi yöntem varmış ondan sıkıyor
2 hafta aryla gidiyorum aslında çok fazlalık yok balık etlisin diyorlar burda 4-5 kilo verdim ama daha vericem inşallah yürümek zor geliyo
dışarda yürümeyi sevmiyorum ondan evde leslie yapmaya çalışıyom böle işte
Evet ya hadi hafta sonu neyse de millet hafta içide yürüyor galiba hadi bizde çıkalım yürüyüşe Sersumum hırs yaptım şimdiii
İnşallah kaçamaksız bol yürüyüşlü ve sağlıklı 1-2 ay geçirip aileni şok edip gururlandırırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?