- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Günaydın kızlar hepinize
Herkesler iyidir umarım, bende durumlar aynı, bi değişiklik yok, inşallah daha iyi olacak, elden bişey gelmiyor dua ediyoruz, inşallah
Sana da canım
Afiyet olsun
Sana da günaydın canım
, ellerine sağlık, afiyet olsun
Allah yardımcınız olsun canım..
Kahvaltımı yazayım:
1 yumurtadan peynirli omlet
Pastırma
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Kahvaltıdan önce 5,5 km,öğleden sonra da 2,5 km yürüdüm
Bugün tartıda da baya bi - gördüm inşallah cumaya kadar değişmez
Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah
Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah
Afiyet olsun canım,degişmesin hatta daha da eksi görürsün inşallah canım
iyi akşamlar kızlar iyisinizdir umarım..
ben yine çok yoğun bir haftayla başladım..o yüzden pek gelemiyorum,kusura bakmayın nolur...sanırım pazartesine kadar bu böyle olacak,perşembeden pazara kadar il dışında olacağım zaten..bi yandan da bavul hazırlama telaşındayım...bu düzensizlikler beni de diyetimi de çok zorluyor ama elimden geleni yapıyorum,şöyle sakin ve düzenli olarak diyetimi yapmayı inanın çok istiyorum..görüşmek üzere canlarım
Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...
selam kızlar hava bozdu.sabahki havadan eser yok,yağmur,şimşek...
okulda kahvaltı vardı bugün sonradan hatırladım evdeki kahvaltımı yapmayıp kaydırdım.yalnız dolma ve yarım simit yedim.ben artık kendimi tanıyamıyorumyiyorum pişman oluyorum.sinirim bozuldu.nerde eski elif offf.şimdide 3 ev yapımı çiğ köfte ve bir kase çorba içtim.dükkanı kapattım.o kadar yürü sonra da ye
Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak işallah
sevindim canım senin adına..insanın kilo verişinin onaylanması ve farkedilmesi gibi güzel birşey yokSelam...Kınamız Düğünümüz şok ama şok güzel oldu....Bende güze oldum... herkescikler bayıldı kıyafetlerime...Zayıfladığımı söylediler... Çok mutlu oldum... Cumartesi akşamı bir dilim pazar günüde bir dilim olmak üzere iki kaçamağım var... :18: :18: :18: miktarı çokucuk hem cumartesi hemde pazar dut ve erik yedimmm... onun dışında her şey normal...
.
Kahvaltıdan önce 5,5 km,öğleden sonra da 2,5 km yürüdüm
Bugün tartıda da baya bi - gördüm inşallah cumaya kadar değişmez
regl krizleri canım en az kaçamakla atlatmaya bakbiraz meyve yedim veeeee bomba 1 adet magnum yedimçantayı hak ettim en kötüsüde barmağı yemiş oldum ama o sıcakta o kadar iyi gittiki kızlar anlatamam neyse yarın pazartesi kendimi toparlıcam kızlar ama regl olucam 3-4 gün sonra kilomu korusam onada razıyım hadi kızlar öpüldünüz
valla çok şanslısın canım mis gibi deniz havasııgünaydın şekerler.sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım sahilde mis gibi hava ohhhhh içime çektim.gelincede duş aldım zıpkın gibiyim:)
2 erik ve 1 avuç kiraz yedim hararet bastı çünkü,şimdi peynirli zeytinli,domateslı salatalıklı bir kahvaltımı yapcam.öptüm hepinize hayırlı günler diliyorum...
iyi akşamlar kızlar iyisinizdir umarım..
ben yine çok yoğun bir haftayla başladım..o yüzden pek gelemiyorum,kusura bakmayın nolur...sanırım pazartesine kadar bu böyle olacak,perşembeden pazara kadar il dışında olacağım zaten..bi yandan da bavul hazırlama telaşındayım...bu düzensizlikler beni de diyetimi de çok zorluyor ama elimden geleni yapıyorum,şöyle sakin ve düzenli olarak diyetimi yapmayı inanın çok istiyorum..görüşmek üzere canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?