Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar. karatay kahvaltısı ile güne başladım. bir de dün regl oldum. bir karın ağrısı var ki sormayın gtsin. kıvranıp duruyorum iş yerinde

sabah

ceviz ve 3 günkurusu

öğlen

4-5 çiğköfte(arkadaşım yapmış)
fırında tavuk
yayla çorba (tanesiz)
3 yenidünya

sabah soğuk öğlen sıcak ne giyeceğimizi şaşırdık..

Selam...Kınamız Düğünümüz şok ama şok güzel oldu.... Bende güze oldum... herkescikler bayıldı kıyafetlerime...Zayıfladığımı söylediler... Çok mutlu oldum... Cumartesi akşamı bir dilim pazar günüde bir dilim olmak üzere iki kaçamağım var... :18: :18: :18: miktarı çokucuk hem cumartesi hemde pazar dut ve erik yedimmm... onun dışında her şey normal...

Bu sabah:
yarım tatlı kaşığı polen
1 bardak süt
3 incir

Öğle:
tavuk ızgara
yarım kase çorba
2 küçük dilim karpuz
Akşama Allah Kerim...

bu arada kilo bildirimi yapamamıştım ya ama yine de cuma günkü kilomu yazayım... Önümüzdeki cumaya alacak verecek belli olsun...
80,3
100 gr almışım yani...
Bakalım bu cuma ne olacak kısmet...

Son düzenleme:
Kahvaltımı yazayım:
1 yumurtadan peynirli omlet
Pastırma
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık

Kahvaltıdan önce 5,5 km,öğleden sonra da 2,5 km yürüdüm
Bugün tartıda da baya bi - gördüm inşallah cumaya kadar değişmez

Allah yardımcınız olsun canım..

Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah

Afiyet olsun canım,degişmesin hatta daha da eksi görürsün inşallah canım

Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak inşallah

Rabbim acil şifalar versin canım benim. dualarm seninle

çok sevindim canım,inşallah en kısa zamanda daha da iyi olur tatlım

sağol canım,inşallah daha da vermiş olurum cumaya kadar

öğlen koca bi tabak salata üzerine 2 kaşık barbunya koydum(yemek içinden seçip)

şimdi türk kahvesi ve ceviz+badem+fındık yiyorum

hala kitabı alamadım.......

selam kızlar hava bozdu.sabahki havadan eser yok,yağmur,şimşek...
okulda kahvaltı vardı bugün sonradan hatırladım evdeki kahvaltımı yapmayıp kaydırdım.yalnız dolma ve yarım simit yedim.ben artık kendimi tanıyamıyorumyiyorum pişman oluyorum.sinirim bozuldu.nerde eski elif offf.şimdide 3 ev yapımı çiğ köfte ve bir kase çorba içtim.dükkanı kapattım.o kadar yürü sonra da ye

iyi akşamlar kızlar iyisinizdir umarım..
ben yine çok yoğun bir haftayla başladım..o yüzden pek gelemiyorum,kusura bakmayın nolur...sanırım pazartesine kadar bu böyle olacak,perşembeden pazara kadar il dışında olacağım zaten..bi yandan da bavul hazırlama telaşındayım...bu düzensizlikler beni de diyetimi de çok zorluyor ama elimden geleni yapıyorum,şöyle sakin ve düzenli olarak diyetimi yapmayı inanın çok istiyorum..görüşmek üzere canlarım

Allah kolaylık versin özlemim

2.öğünüm;
1 kase işkembe çorbası(unlu ama yapacak bişey yok çok canım çekmişti)
3 tane biber dolması
Yoğurt

Kızlar herkese selam ,
Bikaç gündür yoktum , bi durumumu arz etmek istedim : Cumartesiden beri ateşim var , bi düşüyo-bi çıkıyo , midem ve bağırsaklarım rezalet durumda.Leylakım inanmazsın ama "İŞTAHIM YOKKKKK" :18::18::18::18::18::18: Anlayın yani ne haldeyim...Öööle yatıyorum mal gibi ...
Ficansım bu sayfada gördüm , hastanız varmış , durumu iyiye gidiyormuş , inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun canımcım.
Yediklerimi hazmedemiyorum , ki hazmı kolay olduğu için hep karbonhidrat yiyorum ( Karatay Teyze duymasın valla) ...Yediklerim peynir-kızarmış ekmek , muz , bisküvi gibi şeyler , biraz da yoğurt ...Bu mide olayı gebertti beni valla...
Kızlar şimdilik bu kadar yazabildim.Sonra yine gelmeye çalışırım.
Hepinizi çok özledim...

Geçmiş olsun kujum hafta sonu pek kimse yoktu topikte gelenlerde bildirim yapıp çıkmış bende giremedim zaten.

Hazır iştahsızken yemeseydin cıssları bari

O kadar üzülecek bi kaçamak yok canım yine yürür yakarsın bişey kalmaz merak etme

Sağol sersumum,an itibariyle solunumu normale dönmüş cihazdan çıkarmışlar canım,bilinci de yerinde Allaha şükür,yoğun bakımda tedaviye devam ediyorlar,daha iyi olacak işallah

Canım çok sevindim bu habere umarım en kısa zamanda daha iyi olup yavrularına kavuşur halacığın

Geçmişi daha önce okumaya çalışıp cevap yazamamıştım şimdide dönüp okumak çok zor ama hatırladığım kadarıyla yeni gelen bi arkadaş kansızlık çektiğini ama ilaç almak istemediğini söylüyordu karaciğer çekirdekli siyah üzüm gibi doğal yolla al bari, bide brisi kilo veremediğini zor verdiğini söylüyordu hocamız eğer tiroid yada menopoz gibi bi rahatsızlık yoksa 4 sebebi var diyor.

1.insülin direnci (yani insülinünüz 5 ve üstündeyse)

2.D vitamini kışın 50 yazın 100 olmalı

3.Demir eksikliği

4.Gizli besin alerjisi (anca york denen pahalı bi testle anlaşılır)

sevindim canım senin adına..insanın kilo verişinin onaylanması ve farkedilmesi gibi güzel birşey yok..
Kahvaltıdan önce 5,5 km,öğleden sonra da 2,5 km yürüdüm
Bugün tartıda da baya bi - gördüm inşallah cumaya kadar değişmez

regl krizleri canım en az kaçamakla atlatmaya bak
valla çok şanslısın canım mis gibi deniz havasıı

kolay gelsin canım..kısa bir tatil sana iyi gelecek bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…