iyi pazarlar canlarım
yaz geldi her tarafta taze meyveler,kavun karpuzlar,dondurmalar görüyoruz
özellikle haftasonları sanırım çoğumuz hep dışarılardayız ve açık havada kahvaltılar,gezmeler yapılıyor
irademiz sınanıyor ve maalesef yenik düştüğümüz durumlar oluyor..olmaması mümkün değil zira robot değil insanız..sosyal ortamlarımız ev gezmelerimiz,günlerimiz filan zaten diyetimizi sekteliyor..esasen o kadar iradeli olsaydık bu kadar şişmanlamazdık
bunu asgariye indirmek için ben kendi adıma günde 1 taze meyveyi her gün,dondurma gibi kaçamak sayılan şeyleri ise haftasonu çoluk çocuk dışarı gezmesi yaparken sadece 1 kez yemeyi düşünüyorum...böyle planlı kaçamak yapınca abartmadığımı ve suçluluk duygusu yaşamadığımı farkettim..
sevgili muhtarım ve değerli aza arkadaşlarım
görüyorum ki hepiniz yukarıda bahsettiğim sosyalleşme faaliyeti içindesiniz
bugün amerikada bir üniversitede öğretim görevlisi olan eşimin bir çocukluk arkadaşı geçerken uğrayacakmış,15-20 yıldır görüşmemişler,beraber kahvaltı yapacaklar,ben de evde kalıp iş yapacağımdan bu saatte buradayım
içimden hiçbirşey yapmak gelmediğinden takılıyorum bakalım...fikrime değerli yorumlarınızı esirgemezseniz bahtiyar olacağım
sıcaklar şişiriyor beni kızlar kesinlikle farkettim,size de oluyor mu,ellerim ayaklarım hep şiş valla:26: dolunay etkisinden fazla bişey bu yani
kusura bakmayın sıkıntıdan çenem düştü tabii
kahvaltımı 11.30 da tamamladım
2 yumurtalı kaşarlı omlet,3 zeytin,yarım kase menemen,3 kuru kayısı, sütten topladığım kaymaktan azıcık,üstüne çayın yanında 1 su bardağı çiğ tuzsuz çekirdek..
bi de kahve yapayım da eskileri okuyayım..çok işim var ama öğleden sonra başlayacağım sıcak şimdi..