Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canım,internet yavaştı bugün göremefim yazdıklarınızı canım sende kusura bakma

Senin kociş de benimki gibiymiş canım,ne yapsam uyar bana

Eveeet gelelim bugün yediklerime
Sabah:
Kavurmalı yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık

2.öğünde piknikteydik
Izgara köfte ve salata yedim

Akşama acıkırsam ayran içerim artık...

2. öğünüm

pidesiz iskender
yoğurt
şalgamsuyu

şimdi de yürüyüş zamanı

Arkadaşlar ben sizleri 15 aydan beri takip ediyorum.15 aydır karatay diyeti yapıyorum.28 kilo verdim ama 3 aydan beri hiç veremiyorum.Bu sürede hiç kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım.Sanki hepinizi yakından tanıyor gibiyim.Bilgisayarda pek başarılı değilim oyüzden şimdiye kadar hep okumakla yetindim.Hepinizharikasınız...

hoşgeldin canım..teşekkürler kendi adıma..ama sen de bir harikasın 28 kilo müthiş bir başarı..ama durağanlık ta olacaktır üzülme..
sevgiler..

şu an ben varım sitedeniye kimse yok yaaaaaaa
dünkü ve bugünkü menülerimi bildireyim
dün akşam yazacaktım tam girdim müsafirim geldi yazmıştım gönderemedim
bu arada hepinizi çok özledim 2 gün girmeyince çokkkkkkk özlüyorum sizleri
dün pazara gitmiştim çok yorucuydu eve gelince patates salatası yaptım birde yayla çorbası
kendime göre bişey yapamadım üşendim
sabah karatay kahvaltı
öğlen yemedim
akşampatates salatası 1tabak yayla çorbası 1 adet mısır
eşim dondurma almış onuda yedim tabiii
zaten yorgundum birde müsafirim geldi onlarla çay iştim sadece leptinimi engellemedim
gelelim bugüne
sabah sadece zeytin peynir fındık çay
mangal keyfi yapalım dedik o yüzden sabah az yedim
köfte tavuk yaptık 1 adet patlıcan 3 bardak ayran çok az ekmek unutmuşum yiyesim bile gelmedi
biraz meyve yedim veeeee bomba 1 adet magnum yedim çantayı hak ettim en kötüsüde barmağı yemiş oldum ama o sıcakta o kadar iyi gittiki kızlar anlatamam neyse yarın pazartesi kendimi toparlıcam kızlar ama regl olucam 3-4 gün sonra kilomu korusam onada razıyım hadi kızlar öpüldünüz

günaydın şekerler.sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım sahilde mis gibi hava ohhhhh içime çektim.gelincede duş aldım zıpkın gibiyim:)
2 erik ve 1 avuç kiraz yedim hararet bastı çünkü,şimdi peynirli zeytinli,domateslı salatalıklı bir kahvaltımı yapcam.öptüm hepinize hayırlı günler diliyorum...

günaydın iyi haftalar herkese...

c.tesi ve pazar günü misafirliklerdeydim ama yine de önüme gelenlerin en sadesini seçip yemeye çalıştım.hiç ekmek yemedim 2 gün boyunca.

ctesi sabah:
2 yumurtalı omlet peynir domates salatalık ile kahvaltı

ctesi öğleden sonra:
3 dilim börek ve salata

pazar kahvaltı:
malesef yarım simit

pazar öğleden sonra
keşkek,et vs... düğünde idik düğün yemeklerinden yedim.

pazartesi sabah kahvaltım
1 yumurtalı omlet peynir domates yeşillik ile kahvaltı.
az sonra çay ve ceviz yiyeceğim.

Herkese günaydın ve iyi haftalar canlarım
Yürüyüşümü yaptım,evi temizledim şimdi de kahvaltımı yapıyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize

Herkesler iyidir umarım, bende durumlar aynı, bi değişiklik yok, inşallah daha iyi olacak, elden bişey gelmiyor dua ediyoruz, inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…