leylakım ozlemım selam kızlarrr
canım sana yazdıktan sonra gittim yatak odasına bazayı açtım hurçları açtım yazlıkları çıkardım kışlıkları tıktım..şimdi yazlıklar makinede yıkanıyo..geldim..daha yatağın üzeri yerleştirileceklerle dolu..offf nefret ediyorum bu yazlık kışlık muhabbetinden.hayır kaldırırken yıkıyorum bide çıkarınca bidaha yıka..ne zor iş beyaaa.atılacaklar ayrılacak daha. .işte böylee...yemeğe karar vermedim daha
pampişim leylakım selam kızlar....
buarada küçük bir ayrıntı..geçen yılki kaprilerim bol geliyor...lay lay looommm....
ama daha çok yolum var..
vala iyi geldi bu sözler karpuzu zprla bitirttim çocuklara yoksa akşam bi kaçamak daha kesin olurdu..neyse karpuzdan kurtuldum ...
eşim benimle diyete başladı evet leslie de yapıyo :)))..hiç ihtiyacı olmamasına raqmen (67kiloydu 64 oldu benimle :)) ) sırf bana deste olmak için ekmeqi kesti çok nadir bir dilim çavdar yiyor sadece..benimle yrüyor ve spor yapıyor.3 kilo verdi oda benimle beraber :))
o olmasa bu kadarbaşaramazdım bayaqı kaçamaqım olurdu çünkü..iyi ki var :))
Arkadaşlar ben sizleri 15 aydan beri takip ediyorum.15 aydır karatay diyeti yapıyorum.28 kilo verdim ama 3 aydan beri hiç veremiyorum.Bu sürede hiç kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım.Sanki hepinizi yakından tanıyor gibiyim.Bilgisayarda pek başarılı değilim oyüzden şimdiye kadar hep okumakla yetindim.Hepinizharikasınız...
1 saat yürüyüş tamamdır..
1 saat yürüyüş tamamdır..
Selam kızlar iyi güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum
klasik kahvaltı
Herkese günaydın ve iyi haftalar canlarım
Yürüyüşümü yaptım,evi temizledim şimdi de kahvaltımı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?