• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkes sosyalleşmede galiba sanursam..:ssz::ssz:

evi temizledik..büyük bir yük gitmiş oldu tabee 1 haftalık:37::37:..sadece çamaşırlar kaldı o da sorun değil..:32::32::32:

canım nar ekşisi işlenmiş ama nasıl işlem görmüş bilemiyorum ama ben de kullanıyorum.:34:.diyete engel değil bence..ama çiğköfte hazırsa yasak içine patates koyuyorlarmış hazır olanların :30:..ben de yememeye gayret ediyorum..dün eşim almış almış getirmiş yedim dayanamadım..ama birdaha uzun süre yemem..:50::50:ancak kendim yaparsam yerim..çiğköfte yoğurma tepsisi aldım bakalım yapabilecek miyim..:1::1::1:

yapabilirsen tarifini isteriz :)))
evet bende duydum patates koyduklarını ama bayaqı güvenilir bir yerdi..bizim komşu esnaf..
tabi bu yeterli değil patates olmadıqını ispatlamaya :1:
öğlen yemek yapmaya üşendimmi diyimm zamanımmı olmadı diyimmm..
dükkana gitmiştim yan taraftan çiğ köfte alalım dedik eşimle..
bende uzun bir süre yemem zaten
onun yerine mercimek köftesi yaparım :))))

bu arada sabah 1,5 saat ev işi sonrada 5 mil leslie nin 4 milini yaptım..dükkana giderkende bisiklet sürdüm dönüşte yürüdüm.
şimdi mekik çekecem akşamada yürüyüm leslienin 3milini yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Eccük sosyalleştim geldim bende:1::1:
Sabah yürüyüşe gitmedim ama alışverişte bol bol yürüdüm....
Sersumum,tebessüm sizler nasılsınız bacılar:52::52:

Afiyet olsun canum,güzel menü:52::52:
:38::16::16:lavaş harici.:18:.napiim yaa :17:yürüycem sözz:kkk::kkk:

oh oh sosyalleşme tamam yürüme tamam..:nazar::nazar:
iyiyim canum sen nasılsın..:16:hava yine nane molla:37:..sıcak ama yağacak gibi.:ssz::ssz:.bugün yürüyüşe kocişimi de götürücemm:27::27:

yapabilirsen tarifini isteriz :)))
evet bende duydum patates koyduklarını ama bayaqı güvenilir bir yerdi..bizim komşu esnaf..
tabi bu yeterli değil patates olmadıqını ispatlamaya :1:
öğlen yemek yapmaya üşendimmi diyimm zamanımmı olmadı diyimmm..
dükkana gitmiştim yan taraftan çiğ köfte alalım dedik eşimle..
bende uzun bir süre yemem zaten
onun yerine mercimek köftesi yaparım :))))

bu arada sabah 1,5 saat ev işi sonrada 5 mil leslie nin 4 milini yaptım..dükkana giderkende bisiklet sürdüm dönüşte yürüdüm.
şimdi mekik çekecem akşamada yürüyüm leslienin 3milini yapmayı düşünüyorum.

yapabilirsem veririm canım.:34::34:.insan kokusunu duyunca dayanamıyo.:56::56:.anlıyorum seni..neyse çok yemiyoruz nasılsa.:31:.leslie de yapmışın erimiştir..:46::46:

wuwww sosyallikk heee :))) yakışırrrrr..:16::16:
iyiyim canım saqolasın senide pek iyi gördüm maşallahhh..
bizde pazara çıkacaz birazdan herifle..

:38::16::16:lavaş harici.:18:.napiim yaa :17:yürüycem sözz:kkk::kkk:

oh oh sosyalleşme tamam yürüme tamam..:nazar::nazar:
iyiyim canum sen nasılsın..:16:hava yine nane molla:37:..sıcak ama yağacak gibi.:ssz::ssz:.bugün yürüyüşe kocişimi de götürücemm:27::27:

Hımmm hem lavaş hem kısır çok olmuş datlum,bence de yürü sen....
Bende iyiyim canım,gezdim geldim iyi geldi.burası da sıcak ama rüzgarlı....

3 km kocişle yüründü:8::8: duj alındı:12: şimdi dinlence film izlemece..:52::52::52:

Kıslarrrr yarim geldi pek giremedim kusura bakmayın :16::16: Hemen bildirimimi yapayım

Sabah : 2 yumurta , keçi peyniri , sütaş süzme peynir , tulum peyniri , 5 zeytin , bi avuç fındık , yeşil çay , normal çay , domates

öğlen : 30 day shred 9. günüm bugun :51:

Akşam : 1 tabak bulgur pilavı bol biberli , yoğurt , soda , 5 cherry domates

günaydın bu aralar çok yoğun geçiyor giremiyorum menü deseniz artıkın sizden de utanıyorum bu iradesizlilğin sonu nereye gidecek onu da bilmiyorum sürekli yiyip sonra pişmanlık sonra aynı kısır döngü bi garibim kendimden nefret etmeye başladım neyse gelirim gene öptüm

bu arada sabahki soruma cevap alamadım.hepiniz omega3 kullanıyormusunuz.bende demireksikliği de var(epeydir baktırmadım ama kabızlık ve zor kilo verme beni şüphelendiriyor)demir ilacı kullanıyormusunuz.[/QUOTE]

kızlar dün yine cevap alamadım0:50:kimse beni okumuyomu ühühühühühü:43:
sabah:1,5 saat sahilde tempolu yürüyüş yaptım.klasik karatay kahvaltımı da bitirdim saat 10 gibi.birazdan ütü ve temizlik:37:

bu arada sabahki soruma cevap alamadım.hepiniz omega3 kullanıyormusunuz.bende demireksikliği de var(epeydir baktırmadım ama kabızlık ve zor kilo verme beni şüphelendiriyor)demir ilacı kullanıyormusunuz.

sabah:1,5 saat sahilde tempolu yürüyüş yaptım.klasik karatay kahvaltımı da bitirdim saat 10 gibi.birazdan ütü ve temizlik:37:[/QUOTE]

ben kullanmıyorum canım ama kilo verebiliyorum.
tahlillerimi yaptırmadım fakat 9 ay önce sezeryan oldum doktor kan hapı almamı söylemişti fakat ben kullanmadım.
ordan kalma bir eksiklik varsa bilemiyorum.açıkcası artık doktorlarla uqraşmak iğne görmek ve kan aldırmakta istemiyorum:18:

bende hamileyken kan serumu yemiştim.o derece kansızdım.gerçi karatayda dengeli besleniyorsun,kanım artmıştır muhtemelen ama benim artmış halim milletin en düşük hali oluyo genelde.ben omega3 almayı düşünüyorum.hangi marka almalıyım.

bu arada sabahki soruma cevap alamadım.hepiniz omega3 kullanıyormusunuz.bende demireksikliği de var(epeydir baktırmadım ama kabızlık ve zor kilo verme beni şüphelendiriyor)demir ilacı kullanıyormusunuz.

sabah:1,5 saat sahilde tempolu yürüyüş yaptım.klasik karatay kahvaltımı da bitirdim saat 10 gibi.birazdan ütü ve temizlik:37:[/QUOTE]

Selam canım,
Gunaydın herkese bu arada.
bu tip sorunların var ise bence tam kan tahlili yaptırıp doktor kontrolunde olmak gerekir. Neticede hiç birimiz hekim degiliz :) sadece ufak bilgilendirmeler yapabiliriz. Omega3 ben de kullaıyorum.

Omega 3 ve Antioksidan Takviyesi

bu sitede gereken bilgilendirmeler bulunmakta.
Demir konusunda ne yazık ki bilgim yok.
Ben de KK yaparken bazen cok fazla ani acıkma bas donmelerim olurdu. Ogrendim ki genetik olarak seker yatkınlıgım varmış. Su an Karatay'ı biraz degistirerek ver,len diyeti takip ediyorum. Karatayda zaman zaman yasadıgım ani acıkma ve bas donmesi yasamıyorum. Sonuc olarak bir gorunmen faideli olacaktır..

Back