• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Son düzenleme:
Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....

İyi geceler canım.

Hacı bozuk atıyor, ben de kaçıyorum.

Hadi bakim, siz de dağılın artık. Herkes yataklara... Sonra aklım sizde kalıyor:16::16:

Hepinize iyi geceler.

kızlarçok hızlısınız kaç sayfa okudum bi türlü bitiremedim ..
bu arada 2 km yürüdüm tempolu.1 km de bisiklet sürdüm...leslie ablaya gücüm kalmadı onu yarına bıraktım.

Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....
:16::16::16:
İyi geceler canım.

Hadi bakim, siz de dağılın artık. Herkes yataklara... Sonra aklım sizde kalıyor:16::16:

Hepinize iyi geceler.

:16::16::16:

kızlar benim de eşim geldi,hepinizi öptüm,oyama katılıyorum,yatın hadi aklımız kalmasın bilelim ki herkes uykuda:10:

İyi geceler canım.

Hepinize iyi geceler.

iyi geceler canım:16::16:

kızlarçok hızlısınız kaç sayfa okudum bi türlü bitiremedim ..
bu arada 2 km yürüdüm tempolu.1 km de bisiklet sürdüm...leslie ablaya gücüm kalmadı onu yarına bıraktım.

:46::46::46::46::nazar::nazar:

kızlar benim de eşim geldi,hepinizi öptüm,oyama katılıyorum,yatın hadi aklımız kalmasın bilelim ki herkes uykuda:10:

iyi geceler özlememim:16::16:

:38::38::38:öpem de geçsin...

:38::38::16::16:

$526649_388050727917384_214234129_n.jpg

:3::3::3::3::3::3::3::16::16::16:

selam kızlar az gecmısı okuyam dedım bır saatten fazla oldu amanın ne kaynatmıssınız oyle supersınız gulmekten öldüm allah agzımızın tadını bozmasın:16::16::16:

Dolunaydan olsa sabah normal 3 saat sonra wc lere rağmen anormal olması ne kadar normal sizce? :27:

Birdy ve çiğdoş sigara kesinlikle metabolizmayı hızlandırıyor ben ve eskiden sıgara içen annemden biliyorum özellikle yemeklerden sonra ve kahve ile acayip barsak çalıştırıp wc ye koşturuyor :34: hatta ben bi ara bırakmaya çalışıp içmedim sonra içtiğim ilk sıgara çarpıntı ve baş dönmesi yapmıştı ! Tabi bu benim bünye herkeste aynı olmayabilir ? :34:

Çiğdoş annemi değil babamı tasvir etmiştim canikom annemi tek cümleyle tarif et dersen ''çile bülbülüm çile'' derim :23:

Valla ben hiç kullanmadım kıs :53::53::53: Başlyım da hızlansın madem verince yine bırakırım :60: Şaka bi yana nefret ediyorum sigoştan :37:

Dolunaydan diyorum kimse baaaa inanmiyiii :9: Herkesin yiyip içip işeyememesi tesadüf olamaz dimi :9::9::9::9: Sizin için bilimsel bi araştırma şeettik şurda :17:

Çile bülbülüm çile mi :5: O derece mi kıs :1::1:

Sorma canim cok ani oldu

Eşinin görevi neydi ki aniden tayin oldunuz :53:

kesin dolunay kesin yoksa biz masumuz ya la:52::52::52:

Dolunay diye kaçmakları yapın yapın sonra dolunaya atın suçu yok öyle :9::9::9::9: Sabırla bekleyin 2 gün sonra 2 kilo işeyeceksiniz :9::9::9::9::9::9::9: Bu benim teori fos çıkarsa başka araştırma yapacaz artık neeedem :9::9::9::9:

Ben regl olucam herhal. Karnım doymuyor bir türlü:( Yoksa bu da mı dolunay yüzünden?

Bugün sistit oldum sandım. Ödüm koptu. Çünkü ben hamile kalınca sistit olurum. Daha reglim gecikmeden sistit olduğumdan anlarım hamile kaldığımı. Bir an NAYIIIIIIR diye bağırasım geldi. Sonra sakinleştim. Ekipman tahliyesi yaptırdığımı hatırladım. Derin bir oh çektim:))

Sistit çok sıvı tüketmediğin zamanlarda da olabiliyorsun cnm. Şahsen ben de kolay sistit olabilen sanşssız kadınlardanım. PO gün suyu ihmal etsem hemen oluveririm.

Bir itirafta bulunucam:

Ben 1 saat kadar önce 1 tane karnıyarık ve birkaç püskevit yedim:17:

Ama ayaklardan bahsetmek yok tamam mı? Sakın ha! Herkes sussun! TIP!

Bir ayak mı dedi :60: :60: :60:

işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...

En az seninkiler kadar iddialı :ssz::ssz:

ne dolunaymış kıss..ben de uzatıp geriyorum da kaskatı oluyo bacaklarım filan..merak ediyorum ay küçülürken nolucaz biz:52::52:

Siz de küçülceniz :1::1::1::1: Ay bende cilyını yapayım dediydim iki gündür "seni gidi topal" gibi yürüyorum :1::1::1::1:

Back