Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar aklıma takılan bazı şeyler var ..diğer topikte sordum fakat cevap alamadım kimseden.
belki saçma gelebilir ama şekersiz sakız çiğnemek insülin salgısını etkiler mi sizce?
sıkıntı olur mu yani..
birde limonlu su içmek çok önemlimi ben hiç içmiyorum..
diyete bir faydası oluyor mu yoksa su içemeyenler için bir önerimi bilginiz varmı bu konularda ?

Son düzenleme:
Şimdi giyinmeye ve sonra tıkınmaya gidiyorum hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyom sağlıcaklı kalın yarın akşam gene gelcem
iyi tıkınmalar..haftaya ağlama sakın
bizde seni seviyoz sarfoşum

merhabalar çıtır hatunlar...
ben diğer karatay topiğine yazıyordum fakat sizide taip ediyordum.
muhabbetiniz çok güzel Allah artırsın inş.
izin verirseniz arada sizede selam vermek isterim.
hoşgeldin..tabisi yazabilirsin..biz zaten o topiğin eski azalarıyız..burayı daha rahat muhabbet etmek için açtık..hem eğlenip hem zayıflıyoruz..
sersumum geldin ama yazmıyon bacım?nedendir acep recep
cicim filme dalmışım

şekersiz sakız serbest canım..limonlu su çok faydalı hem yağ yakımına yardımcı hem de metabolizmayı hızlandırır..
ama benim mideme dokunuyo maalesef ben de içemiyorum..bol bol su içiyorum

Son düzenleme:

canım bu soru karatay hocamıza sorulmuştu.leptini bozmayacağını yazmıştı.şekersiz olduğu sürece sorun yok yani
ben de başladığımdan beri pek içmedim limonlu suyu,belki faydası vardır bilemiyorum ama üşeniyorum galiba

cicim filme dalmışım

çok heyecanlı sanursam

Teşekkür ederim canım menümu" bildirmeye başlayayım:))
sabah
2 kk yumartayla Kk
akşam
az mantar sote
2,5 kase mercimek çorbası:)
biraz çok olduÇorba ama
herkese iyi geaeler

şekersiz sakız serbest canım..limonlu su çok faydalı hem yağ yakımına yardımcı hem de metabolizmayı hızlandırır..
ama benim mideme dokunuyo maalesef ben de içemiyorum..bol bol su içiyorum

teşekkürler kızlar çok makbule geçti inanın..ben sakızı çok severim ama leptin ve insülin konusunda emin olamıyordum.
limonlu suyuda ihmal etmeyip içeyim o zaman..

selam kızlar

akşam biraz patlıcan yemeği 3 mercimekli köfte yogurt

yürüyüşüde yaptım şimdide çay içiyorum

abartmadan ev tursusu yiyebiliyoruz canım ..hoşgeldiniz bu arada

kesin dolunay kesin yoksa biz masumuz ya la

biraz önce 3 km yürüdüm geldim..

Sorma canim cok ani oldu

hakkınızda hayırlısı olsun canım

teşekkürler kızlar çok makbule geçti inanın..ben sakızı çok severim ama leptin ve insülin konusunda emin olamıyordum.
limonlu suyuda ihmal etmeyip içeyim o zaman..

ben 2 senedir içiyorum limonlu suyu,bi fazyadı var mı takip etmedim ama hocca önerdigine göre vardır
ama birde soguk olursa acayıp frahlatıyor

bence de değer..her an havuza gitmeye hazırsın mesela..ohh keyfe bakben düşündüm ki oyaya takılayım biraz,bi espiri patlatır buna...amma ve lakin ciddiye almış yavvyok canım yarışmak sevimsiz bişey,hele bu yaştan sonra

biraz önce 3 km yürüdüm geldim..

ellerine sağlık canım,çaba gösteren herkesi kutluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…