- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Aaaa Özlemim ilk kez kendim gibi seni duydum.Demek sende de oluyo tatlı sonrası çarpıntı...Küllüm kesmemiz lazım şekeri...
Valla tatlım bişey okudum , sen de sigarayı bıraktığın için seninle paylaşayım : Sigara metabolizmayı hızlandıran bir unsurmuş.Kalbin dakikada 10-20 kez daha hızlı atmasına neden oluyomuş , sigarayı bırakınca kalp normal atış hızına geri dönüyomuş , tabi bu da metabolizmanın ciddiş bi şekilde yavaşlamasına sebep oluyomuş.Netice itibariyle sigarayı bırakanlarda otomatik olarak %10 luk bir kilo artışı oluyomuş.Acaba bendeki durumda bundan mı diye düşünüyorum...
Kızlar internetim çok yavaşladı.Sonra yine uğrarım...
aynen canım ellerim şiş,bazan işyerinde otururken ayakkabımı çıkarıp arkasına basıyorum şiş yani ...aynı şeyi ben de yaşıyorum canım.normalde pek su içmem ben ama birkaç gündür 2 lt kadar su içiyorum ama wc ye de az gidiyorum.normalde çıkmamam gerek dediğin gibiayrıca ellerim ayaklarım çok şiş,bol gelen yüzüklerim sıkıyo.ödem var galiba bizde:26::26:
bu puan işlerine fransızım biraz ama umarım senin için en iyisi ve hayırlısı olur canım
oya bişey soracağım sana..özellikle çok acı duyduğun bir bölge oldu mu..(iç ses=özelden mi sorsaydım acaba:26:)bi deee.. birisiyle yarışmak isterdim..nedense gözüme seni kestirdim
selam muhtarların en güzelisabah tartıyla baya bi cebelleştik sanırım 10 kez tartılmak zorunda kaldım,muhtelif rakamlardan sonra bir rakamda karar kıldı da pes ettirdim onu...tafsilat aşağıda...
Gunaydin kizlar nasilsiniz ??
Ben gune biraz uzgun basladim.:2::2::2::2::2: Tartildim tam 73 kiloyum.Verecegime almaya basladim galiba bende bruxles gibimiyim neyim daha cozemedim. Ama en son oldugum kortizon ignesinin de etkisi oldugunda bu gecici siskinlige aldirmiyorum.. Olabilir ..Aksama tablomu degistirecegim .. Ama soyle bir durumum da var tum kiyafetlerim yikadigim makinede kuruttugum halde bol bol oluyor bu muammayi cozemedim,, ama olsun Durmak yok karataya devam ! Son br ayda kalan 5 kilo gidecek !!!
Bu arada kilo verebilen ve benim gibi ugrasalar bile veremeyen herkezi tebrik ediyorum .. Er yada gec gidecek bu kilocuklar !!
Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
regen : % 0.14
Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00
Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44
regen canım düzenleme yapıcakmısın biraz geç oldu bildirimim kusura bakma
Aaaaooooo haftanın birincisi olmusum ustelik regl oncesi ..)ama cok calıstım hakettim bunu ben :)
yasasın yasasın
kilo veren kilo veremeyen aynı kalan herkesi tebrik ederim :)
herkese benden bitki çayııı :)
Kilo Verenlerimiz
sea : %1.58
iğneoyası :%1.24
Ficans : %1.18
cigdemklcsn : % 1.09
_Kardelennn_ : %0.74
habercice : %0.67
borayse : %0.56
sersum : %0.39
filiztoprak : %0.27
regen : % 0.14
Sabit Kalanlarimiz
papadiya : %00
Kilo Alanlarimiz
özlemkartal : +++ %1.00
adigegupse : +++ %0.87
makbule007 : +++ %0.75
leylak84 : +++ %0.68
elifce : +++ %0.50
birdy : +++ %0.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?