Heee hep kardelenn canımı istettiİyi ki de istetti oh
Hoşgeldin doğru yolu buldun sonunda demek he herkese nasip olmuyor bu
Can sıkmak yokBen başta nasıl sabırsızdım yaramaz çocuklar gibi yerimde duramıyordum bak hepimiz verdik
İlk sayfayı baştan sona bi oku canım öncelikle az çok fikrin oluşsun. Ondan sonra aklında kalan detay sorulara hepimiz yanıt veririz
oh ne güzel yapmışım pek güzeldi
Oh oh Afiyet olsun canım
sanada canım cümle düşüklüğü olmuş birazcık yukarda ohhhh iyi yapmışım sanada yaptırdım ya
Anladım ben anladımİyi oldu kociş gelecek yoksa yemek yapacağım yoktu
Kııııız nereli senin ananeeeeBenim kaynana da tuman der o şalvar gibi bişeymiş
hoş buldum.. ne kadar iyi olunursa o kadar iyyiim kilom yüzünden çok canım sıkkın malesef.. bu kadar kiloyu nasıl vereceğimi düşünüyorum düşündükçede sıkılıyorum
Bugun cok yedim. yarin umarim arti olmam,
Kizlar istahliyim ne yapayim.
Bu gidisle ben bridynin parmaklarini cok yicem
Bu arada soda cismi kizlar
Leylakkkkk ım, naaabıyon beyaa?
iyiyim oyam sen napıyon beyaa
içimi rahatlattın kız sen benim yaşam koçumsun sersum
evet çok uzak kaldın..Bu ara muhabbetler uzak kalıyorum. Sinir oldum!
1 saat pilates.
Akşam yemeğine keşkekler, yaprak sarmalar yapılıyor maşallah. Kendimden utandım yav. Neyse ki benim etrafımda bu kadar hamarat kimse yok da kocam "elalemin karısı bunları bunları pişiriyormuş" demiyor . Garibim herkesi böyle san, ıyor
Bu don muhabbetini okuyunca aklıma geldi: Benim anneannem tüman derdi. Ficansım, sen duymuşsundur belki. Belki başka bir kelimenin farklı okunuşudur. Mesela, "billasede geldim" derdi. Yıllar sonra anladım ki " bir lahzada geldim" demekmiş:)))
Hurma olayı ve lahmacun küründen sonra yarın tartı için tek ümidim saçımı kestirmiş olmam
hoşgeldin ..burada kalırsan nekadar doğru bir karar verdiğini görürsün.hoş buldum.. ne kadar iyi olunursa o kadar iyyiim kilom yüzünden çok canım sıkkın malesef.. bu kadar kiloyu nasıl vereceğimi düşünüyorum düşündükçede sıkılıyorum
Bilerek yapmamıştır ama sonuçta mağdursunuz
Neyse inşallah yedirirsin kız
Kayseriliyiz biz. Ama ben İst da doğduğum için bazen anlamıyordum ne dediğini. Mesela bir seferinde "süüsünüm gicişti" demişti. Ben de mal mal bakmıştım. Kızmıştı bana. Meğer ense kökü kaşınmış:)))
Hoşgeldin Rose. Benim çizelgemi görüyor musun bak. Ben 93 kiloyla başladım. Artık 80 kiloyum. Karatayla karşılaşmasam belki 100 e yaklaşmıştım.
Öncelikle Karataya, diğer diyetlerden kalan önyargılarınla yaklaşma. Benim için Karatayın en önemli özelliği sürdürülebilir olması. Ben bunu tüm hayatımca yapacağım inş. Benim için 2 önemli sebebi var:
1-Asla aç kalmıyorsun
2-Kendine ayrı yemek yapman gerekmiyor
Şimdi uzatıp seni sıkmak istemem.Hele bir İlk sayfayı oku, hatta ilk fırsatta kitaplardan birini (bence 2.yi) oku. Bu arada soruların olursa da hepimiz cevaplamaya çalışırız.
Yalnız burda bolca muhabbet olur, hazırlıklı ol
Aha da yukarı yazdım nasıl olduğumu.
Annemle yürüdüm demişsin ya... Aklıma geçen yıl dualar ettiğin geldi. Geçen yıl hayaldi böyle annenle gezmeler. Canım ya. Tadını çıkart.
Kız iyice baksaydın parmaklara. Çok tiksinç! Yenicek gibi değil... Iyyyk
Menülerin o kadar da kötü değil. Sakın koyverme. Devam!
yedirdim kıss yedirdim hem de çok güzel olmuş dedikakaladım yanee [/B][/I][/COLOR][/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?