• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tencereye fincanların çeyreğine gelecek kadar su koyup kaynamaya bırakın.Su kaynadığında içine yumurta kırdığınız fincanları tencereye yerleştirin ve kapağını kapatın.
Beyazı katı sarısı sulu istiyorsanız 3dk yeterli.Daha katı seviyorsanız süreyi uzatabilirsiniz.

[Pin on Pinterest]

Soyma derdi yok,ayrı tabakta servis etme derdi yok,soyduktan sonra süpriz yaşama, katı isterken sulu,sulu isterken katı yumurtayla karşılaşma riski yok.Üstelik sunumu da çok şık.

Afiyet olsun:))

Selam karatayın güzelleri,
Uzun süredir aklım sizde ama tam emin olmadan yazmak istemedeim.
En son buraya yazarken 69 dan 72 ye çıkmıştım, veremiyorum dertlendim spora yazıldım 15 gün spor diyet bende tık yok gitmior üstüne alyorum. Buraya da yazmıştım bir gariplik var diiye. Sonraaaa bir test yaptım ve çift çizgi yani hamileymişim :) sevgili dr 2,5 hafta sonra randevu verince ancak biraz önce dr gelince emin oldum ve size haber veriyorum.İşte böyleeeee, Rabbim, isteyen herkese hayırlısını versin, ve siz de inş. tez zamanda sağlıkla istediğiniz kg ulaşırsınız canlar... ben de doğumdan sonra inş. karataya devam edebilirim..

canım hayırlı olsun sağlıkla kavuş bebişine inşallah:16::16:..doğumdan sonra burdasın:kkk:..arada gel de muhabbete katıl çok ayrı kalma canım..:16::16::16:

Tencereye fincanların çeyreğine gelecek kadar su koyup kaynamaya bırakın.Su kaynadığında içine yumurta kırdığınız fincanları tencereye yerleştirin ve kapağını kapatın.
Beyazı katı sarısı sulu istiyorsanız 3dk yeterli.Daha katı seviyorsanız süreyi uzatabilirsiniz.

[Pin on Pinterest]

Soyma derdi yok,ayrı tabakta servis etme derdi yok,soyduktan sonra süpriz yaşama, katı isterken sulu,sulu isterken katı yumurtayla karşılaşma riski yok.Üstelik sunumu da çok şık.

Afiyet olsun:))

aaa süpermiş deniycem en kısa zamanda kaneelim

canım çok geçmiş olsun.:26::26:.Acil şifalar versin Allahım:5::5:nedeni ne acaba..yaşlımıydı..sürekli bir hastalığı varmıydı:26::26:

Sağol sersumum, âmin , akciğerleri rahatsız, bronşektazi idi, bir de zatürre olmuş, evde fenalaşıyor, nefes alamıyor, hastaneye geldiğinde bilinci kapalıymış, o andan beri de solunum cihazına bağlı, genç canım ya ,58 doğumlu, Allah çocuklarına bağışlar inşallah

Bruxelles canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin .. Sira bende Insallah :6:
Darisi benim ve tum bebis isteyenlerin basina Insallah :66::66::70:

Son düzenleme:
En son buraya yazarken 69 dan 72 ye çıkmıştım, veremiyorum dertlendim spora yazıldım 15 gün spor diyet bende tık yok gitmior üstüne alyorum. Buraya da yazmıştım bir gariplik var diiye. Sonraaaa bir test yaptım ve çift çizgi yani hamileymişim :) sevgili dr 2,5 hafta sonra randevu verince ancak biraz önce dr gelince emin oldum ve size haber veriyorum.İşte böyleeeee, Rabbim, isteyen herkese hayırlısını versin, ve siz de inş. tez zamanda sağlıkla istediğiniz kg ulaşırsınız canlar... ben de doğumdan sonra inş. karataya devam edebilirim..

canim senin adina cok sevindim. Allah kucagina aldigin gunleride gormeyi nasip etsin, Insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin.

Selam kızlar, nasılsınız

Son yazdığım mesajı bulayım dedim, sanki üstünden çok geçmiş gibi ama dün yazmışım, benim günüm iyi değildi,dün bütün gün hastanedeydim, halamı hastaneye kaldırmışlar, yoğun bakımda, inşallah iyi olacak

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim:16:

Anacım, bugün heveslendim rahaaat rahat sizle takılıcam diye. Benim büyükleri, babalarıyla beraber Duman konserine göndermiştim. Konser iptal olmuş! Geri geliyorlarmış! Şansıma tüküreyim.

Kardelen, seninle pek karşılaşamıyoruz, muhabbet edemiyoruz. Seni yakalamışken sorayım:

Bacım, sen gerçek misin? Yoksa prototip misin? Hani tüm anne-babalar, kocalar, çocuklar hepsi ideal kadını anlattı da sen mi çıktın meydana??? Bu ne hamaratlık???:nazar::nazar::nazar::nazar:

Geldiler işte... Hadi görüşürüz canlarım. Sersum gııı... Seni de gördüm ama gidiyorum aklım sizde:43:

pek denk gelemiyoruz canım ya gerceğim iş başa düşünce inan herşey yapılıyor canım ya

1.30 saat yürüdüm geldim totomdan sular aktı:9::9::9::9::9:

Sağol sersumum, âmin , akciğerleri rahatsız, bronşektazi idi, bir de zatürre olmuş, evde fenalaşıyor, nefes alamıyor, hastaneye geldiğinde bilinci kapalıymış, o andan beri de solunum cihazına bağlı, genç canım ya ,58 doğumlu, Allah çocuklarına bağışlar inşallah

inşallah en kısa zamanda iyileşir canım benim,daha çok genç allah sevdiklerine bağışlasın.....

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

eyvah ficans gelmiş parmak gelecek bana kesin yediğin hurmalar dötünü tımalar nerden yedim çiz kek naget ben yaptım sen yapma ficansım::53::53::43::43:

Hayırdır canım anlamadım

kızz o ficans değil birdyyy..alla sen..:60::60::60::60:

Derken sen yazmışsın, Birdy ne yapıyorki kaçamaklara ceza mı veriyor:44:

Selam kızlar, nasılsınız

Son yazdığım mesajı bulayım dedim, sanki üstünden çok geçmiş gibi ama dün yazmışım, benim günüm iyi değildi,dün bütün gün hastanedeydim, halamı hastaneye kaldırmışlar, yoğun bakımda, inşallah iyi olacak

çok geçmiş olsun canım rabbimden acil şifalar dilerim tüm hastalara ve halanada

:26::26:gençmiş canım yaa..çok üzüldüm.:26::26:.Allahım yavrularına bağışlasın inşallah:5::5:

gözün aydın canım arada uğra

inşallah en kısa zamanda iyileşir canım benim,daha çok genç allah sevdiklerine bağışlasın.....

Sağol leylakım, âmin

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim:16:

Sağol Filizcim,

hayırlı olsun canım tekrar ficansla birdy karıştırıyom hep çok benziyo ismler yani çok fena yaa kıllı kıllı inan rüyama çıkacak
:53::53:

Ben görmedim, geçmişe gidebilirsem bakarım

Derken sen yazmışsın, Birdy ne yapıyorki kaçamaklara ceza mı veriyor:44:

canım dün çiğdoş iğğrenç bi ayak resmi paylaştı kaçamak yapanın ağzına bunun parmağı girsin dedi.:9::9:.sonra birdyy de bunlar benim ayaklarımm diye sahiplendi.:29::29:.bi ayak parmağı muhabbetidir gidiyo topikte anlıyacağın..onu hayal eden kaçamak yapmıyor..okaa iğrençç:25::25::25:

Back