• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:9:
Heee hep kardelenn canımı istetti :9::9::9::9: İyi ki de istetti oh :9::9::9::9:

Hoşgeldin doğru yolu buldun sonunda demek he herkese nasip olmuyor bu :9::9::9::9:

Can sıkmak yok :20::20::20::20: Ben başta nasıl sabırsızdım yaramaz çocuklar gibi yerimde duramıyordum bak hepimiz verdik :kkk:

İlk sayfayı baştan sona bi oku canım öncelikle az çok fikrin oluşsun. Ondan sonra aklında kalan detay sorulara hepimiz yanıt veririz :16:

oh ne güzel yapmışım pek güzeldi :56::56::9::9::9::9:

Son düzenleme:
09:00 İlaç

1 ceviz
8 tane çekirdekli siyah üzüm

13:00 Kahvaltı

2 kk peynir
6 siyah zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 avuç yer fıstığı
4 erik
3 yenidünya
1 muz

17.30

1 tabak keşkek
2 bardak ayran

:56:

annemi de yürüyüşe heveslendirdim:52::52: 45 dk da 2 km yürüdük,annemle eccük yavaş oldu ama neyse allah bereket versin:27::27:
bugün yürüyüş manyağı oldum heee:23::23::27::27:

Kııııız nereli senin ananeeee :52::52: Benim kaynana da tuman der o şalvar gibi bişeymiş :23::23::23:

Kayseriliyiz biz. Ama ben İst da doğduğum için bazen anlamıyordum ne dediğini. Mesela bir seferinde "süüsünüm gicişti" demişti. Ben de mal mal bakmıştım. Kızmıştı bana. Meğer ense kökü kaşınmış:)))

hoş buldum.. ne kadar iyi olunursa o kadar iyyiim kilom yüzünden çok canım sıkkın malesef.. bu kadar kiloyu nasıl vereceğimi düşünüyorum düşündükçede sıkılıyorum

Hoşgeldin Rose. Benim çizelgemi görüyor musun bak. Ben 93 kiloyla başladım. Artık 80 kiloyum. Karatayla karşılaşmasam belki 100 e yaklaşmıştım.

Öncelikle Karataya, diğer diyetlerden kalan önyargılarınla yaklaşma. Benim için Karatayın en önemli özelliği sürdürülebilir olması. Ben bunu tüm hayatımca yapacağım inş. Benim için 2 önemli sebebi var:

1-Asla aç kalmıyorsun
2-Kendine ayrı yemek yapman gerekmiyor

Şimdi uzatıp seni sıkmak istemem.Hele bir İlk sayfayı oku, hatta ilk fırsatta kitaplardan birini (bence 2.yi) oku. Bu arada soruların olursa da hepimiz cevaplamaya çalışırız.:34:

Yalnız burda bolca muhabbet olur, hazırlıklı ol:9:

Ben bugun disardaydim. Sabah dedigim gibi arkadasimla bulustuk. yemege gittik. bende 2 cocuk onda 1 cocuk. 3 Cocukla disarda yemek bir felaket.:emir_bebek::emir_bebek::55::55:
Biri yemez digeri oturmaz. oburu kalkmaz vs. derken. Bizde saat 15te yemek yedik.:56::56:
dana pirzola
birkac patates kizartmasi
az salata
soda

cok yuruduk cocuklarla ilgilendim derken eve 18.30da geldim
19.30 gibi aciktigimi hissettim
Bende gece kacamak yapmamak icin
3 yumurtadan omlet
3kk peynir
biraz badem
5-6 zeytin
yedim

Bugun cok yedim. yarin umarim arti olmam,
Kizlar istahliyim ne yapayim.:17::17:
Bu gidisle ben bridynin parmaklarini cok yicem:1::1::1::1::1:

Bu arada soda cismi kizlar

Bugun cok yedim. yarin umarim arti olmam,
Kizlar istahliyim ne yapayim.:17::17:
Bu gidisle ben bridynin parmaklarini cok yicem:1::1::1::1::1:

Bu arada soda cismi kizlar

Kız iyice baksaydın parmaklara. Çok tiksinç! Yenicek gibi değil... Iyyyk:37:

Menülerin o kadar da kötü değil. Sakın koyverme. Devam!:34:

Son düzenleme:
Anacım, bugün heveslendim rahaaat rahat sizle takılıcam diye. Benim büyükleri, babalarıyla beraber Duman konserine göndermiştim. Konser iptal olmuş! Geri geliyorlarmış! Şansıma tüküreyim.

Kardelen, seninle pek karşılaşamıyoruz, muhabbet edemiyoruz. Seni yakalamışken sorayım:

Bacım, sen gerçek misin? Yoksa prototip misin? Hani tüm anne-babalar, kocalar, çocuklar hepsi ideal kadını anlattı da sen mi çıktın meydana??? Bu ne hamaratlık???:nazar::nazar::nazar::nazar:

Geldiler işte... Hadi görüşürüz canlarım. Sersum gııı... Seni de gördüm ama gidiyorum aklım sizde:43:

içimi rahatlattın kız sen benim yaşam koçumsun sersum :16::9:
:34::34::16::16::16:
Bu ara muhabbetler uzak kalıyorum. Sinir oldum!

1 saat pilates.

Akşam yemeğine keşkekler, yaprak sarmalar yapılıyor maşallah. Kendimden utandım yav. Neyse ki benim etrafımda bu kadar hamarat kimse yok da kocam "elalemin karısı bunları bunları pişiriyormuş" demiyor . Garibim herkesi böyle san, ıyor:9::9:

Bu don muhabbetini okuyunca aklıma geldi: Benim anneannem tüman derdi. Ficansım, sen duymuşsundur belki. Belki başka bir kelimenin farklı okunuşudur. Mesela, "billasede geldim" derdi. Yıllar sonra anladım ki " bir lahzada geldim" demekmiş:)))

Hurma olayı ve lahmacun küründen sonra yarın tartı için tek ümidim saçımı kestirmiş olmam:9::9:
evet çok uzak kaldın..:20::20:dün çok güldük bisss:1::1::1:

birdynin donları ve ayaklarıı :60::60::60:

zaten izin almadan kestirmişin saçını çok bozuldum çookk:ssz::ssz:

hoş buldum.. ne kadar iyi olunursa o kadar iyyiim kilom yüzünden çok canım sıkkın malesef.. bu kadar kiloyu nasıl vereceğimi düşünüyorum düşündükçede sıkılıyorum
hoşgeldin ..burada kalırsan nekadar doğru bir karar verdiğini görürsün.:34:.başarılar..:16::16:
Bilerek yapmamıştır ama sonuçta mağdursunuz :37:

Neyse inşallah yedirirsin kız :21::21:

bence de bilerek yapmamıştır.oldu bikere..:31::31:

yedirdim kıss yedirdim hem de çok güzel olmuş dedi:52::52::60::60::60:kakaladım yanee:27::27:

Kayseriliyiz biz. Ama ben İst da doğduğum için bazen anlamıyordum ne dediğini. Mesela bir seferinde "süüsünüm gicişti" demişti. Ben de mal mal bakmıştım. Kızmıştı bana. Meğer ense kökü kaşınmış:)))

Hoşgeldin Rose. Benim çizelgemi görüyor musun bak. Ben 93 kiloyla başladım. Artık 80 kiloyum. Karatayla karşılaşmasam belki 100 e yaklaşmıştım.

Öncelikle Karataya, diğer diyetlerden kalan önyargılarınla yaklaşma. Benim için Karatayın en önemli özelliği sürdürülebilir olması. Ben bunu tüm hayatımca yapacağım inş. Benim için 2 önemli sebebi var:

1-Asla aç kalmıyorsun
2-Kendine ayrı yemek yapman gerekmiyor

Şimdi uzatıp seni sıkmak istemem.Hele bir İlk sayfayı oku, hatta ilk fırsatta kitaplardan birini (bence 2.yi) oku. Bu arada soruların olursa da hepimiz cevaplamaya çalışırız.:34:

Yalnız burda bolca muhabbet olur, hazırlıklı ol:9:
:1::1::1: anlamaman doğalmış bence de.:9::9::9:

:kkk::kkk::kkk:

Aha da yukarı yazdım nasıl olduğumu.

Annemle yürüdüm demişsin ya... Aklıma geçen yıl dualar ettiğin geldi. Geçen yıl hayaldi böyle annenle gezmeler. Canım ya. Tadını çıkart.

tüh ya ne güzel muhabbet edicektik,şu duman ı oldum olası sevmem zaten:1::1:
aynen ya,hala inanamıyorum biliyomusun oyam..çıkartıyorum inan ki,ve hep şükrediyorum:21::21:

Son düzenleme:
Kız iyice baksaydın parmaklara. Çok tiksinç! Yenicek gibi değil... Iyyyk:37:

Menülerin o kadar da kötü değil. Sakın koyverme. Devam!:34:

Bakmammi kizo parmaklara :53::53::53: bakmasam daha neler vardi masada makarna tatli ardindan dondurmaci sirf o parmaklar icin bu digerlerini yemedim.
Neyse ak koyun kara koyun yarin cikacak ortaya:30::30::30:

kocişim köfteyi yedi ve çakmadı.:33:.ohh çok sevindim:52::52:..bana gelince:42:

akşamı 2 köfte(tadına bakmam lazımdı kokuyo mu diye:25::25:)
2 büyük bardak ayranla kapattım..:42::42::42:

iş çıkışı 1.5-2 km kadar biraz önce de 3 km daha yürüdüm..:8::8::8:

dujumu aldım:12::12: çayı demledim geldim:7::7::7:

oyam yine kaçmış mecburen:ssz::ssz::ssz:.leylakım annişinle yürümüşsün ne güzel..:46::46::46:darısı başıma..oyamın dediği gibi hayallerindeydi annenin yanına taşınmak..ayynen tadını çıkar bebişim:52::52::52::16::16:

iyi aksamlar kizlar .. nasilsininiz ??
Ben dun giremedim gercekten cok cok yorgundum..
yarin free gunum . bildirim yapacagim kardesim giderken tartildim 72 kiloydum simdi gercekten bilmiyorum hocbirfikrim yok .. dun kacamak yapmadim.. Bugunde

yediklerim :

sabah:Saat 6 gibi
2 kuru erik
1 domates
1 salatalik
1 minik biber
bir avuc ici kdr beyaz peynir
omega 3 , multivitamin , d vitamini

ogle;saat 12.00 gibi
2 yumurta , 1 kase yogurt

Aksam : saat 5 gibi
Firinda kiymali karnibahar