iyi geceler.canımmuhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize
sen idolüm oldun canım..maşallah harikasın..gezen tavuguna bayıldım
teşekkürler canım mecbur güçlü olmam lazım neyse karamsarlık yok yıkılıyorum tavuga
:44::44::44:ala ala benim de haberim yok..He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdiden
....
iyi yapmışın kayınçom..korkutmak lazım bazen..Aaa geçmiş olsun muhtarım . Bende de "de Quervain" (amma çok de yazdım ama hepsi de (bu da ) gerekli ) olmuştu , neler yaptım geçmedi sonra çok sıkıldım , "ulan de Quervain geçmezsen geçme , daha da uğraşamam seninle dedim ve tedaviyi reddettim , o da korktu tabe ve iyileşti"...
He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdiden
Ben de bu yöntemle vücuttaki çok çeşitli sorunları tesbit edebiliyorlar sandım ....
gercekten gezeni buluyorum pek sık gelmiyor buldugumda 2-3 tane alıp atıyorum dolaba birazcık pahalı ama olsun
iyi fikir bak bu
elektromiyografi canım..kasları ve sinirleri ölçüyor..ben 2-3 yıl önce el serçe parmağımda uyuşma vardı onun için yaptırdım..ben hep soluma yatarım kolumun üstüne yatınca kaslarda ve sinirlerde ezilme olmuş ondan uyuşuyormuş..birkaç ay elimi pijamamın içine sokup yattım iyimi düz olması ve dirseğimin kırık olmaması için.. tedavisi oydu..geçmezse gel dedi geçti ama..
allah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten
muhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize
iyi geceler.canım
sen idolüm oldun canım..maşallah harikasın..
:44::44::44:ala ala benim de haberim yok..
iyi yapmışın kayınçom..korkutmak lazım bazen..ben de sapıklar gibi eli donunun içinde yatmaktan sıkıldım sonra farkettim ki geçmişş
aklıma ne geldi benim kız bebekken ellerini çırparken tırnakalrıyla yüzünü çizip yemek kaşığına çarpmasın diye pijamasının içine sokuyoduk ne komikti ama
valla ben uyuyana kadar fır döndü gibi dönerim sonrada ellerim yastık altında sağ yanıma dönük bi bacak yanımdaysa eniştenin üstünde (belime iyi geliyo datavsiye olunur) yoksa yorgan bacak arasında yatarım
:
İkimis bi fidanıııs güller açar..yok bu daha uygun iki cahil bir oluncaa samanlık seyraaan oluurmuş
ben köylü pazarında bi kez sipariş verdim geçen sene küçük ama derisi çok kalın bi tavığa 30 tl verdim sonra bi ara markete geldi ama bayağı küçüktü ama gerçek köy tavuğu idi vee kilosu 3 liraydı dip frizi doldurmuştum sonrad bidaa gelmedi zatifakat çok az et çıkıyor
aklıma ne geldi benim kız bebekken ellerini çırparken tırnakalrıyla yüzünü çizip yemek kaşığına çarpmasın diye pijamasının içine sokuyoduk ne komikti ama
valla ben uyuyana kadar fır döndü gibi dönerim sonrada ellerim yastık altında sağ yanıma dönük bi bacak yanımdaysa eniştenin üstünde (belime iyi geliyo datavsiye olunur) yoksa yorgan bacak arasında yatarım
sen ne zaman geldin kıshogeldin geçmiş olsun güle güle kirletsin annenler
İyi geceler canım
Hehe kazıtalım , hepimiz Budist rahip gibi takılırız
Kafamı toparlayamıyorum ki hayatım , konsantrasyon "SIFIR" , hiç yok ....Olmaz benden Gülse-Mülse bu saatten sonra
İyi işte ne güzel , bizim analar salya-sümük ağlıyolar banal banal
Otel de güzelmiş valla , Survivor olasım geldi bi an
Aaa geçmiş olsun muhtarım . Bende de "de Quervain" (amma çok de yazdım ama hepsi de (bu da ) gerekli ) olmuştu , neler yaptım geçmedi sonra çok sıkıldım , "ulan de Quervain geçmezsen geçme , daha da uğraşamam seninle dedim ve tedaviyi reddettim , o da korktu tabe ve iyileşti"...
Hehe kazıtalım , hepimiz Budist rahip gibi takılırız
Kafamı toparlayamıyorum ki hayatım , konsantrasyon "SIFIR" , hiç yok ....Olmaz benden Gülse-Mülse bu saatten sonra
Hehehe şok komik şakalar yaptım ben bu gece Leylakım
İyi geceler hayatım
İyi işte ne güzel , bizim analar salya-sümük ağlıyolar banal banal
Otel de güzelmiş valla , Survivor olasım geldi bi an
Seninki de büyük dertmiş muhtarım . Ne çektik bu parmaklarımızdan be çocuğum
sen ne zaman geldin kıshogeldin geçmiş olsun güle güle kirletsin annenler
araya kaynak yapıp sıvıştım bi yerlerden canumcum
hoşbuldum sağolasın datlum
verelim verelim
sağol canım..görmemişin A101 i olmuşş
Hadi bakalim canimHepimize hayirli ugurlu olsun ^5 leri hep birlikte gorelim insallah
TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]
MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz
[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.
Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)
Afiyet olsun.
insallah yaa... yavas farkediyo ama maalesefacaba ic organlardaki yaglardan mi kilo veriyorum ki basen bacak vs sona kaliyo dersin :44::44::44:
oooooooo süper vallao zaman bize de spor yolu gözüktü mecburen, sIkI bi göbek kendiliginden olmuyo
gelip gidiyorum canimvakit oldukca kaciyorum yaniniza
Geldi geldim , yemek yapıyodum muhtarım , pazara gittik bugün , bazı sebzeleri bekletmeden pişireyim dedimdiydi
Oyyy A101 mü gördün wayyyyy , nassı bişey kısss anlat bakalım hele
Ben de iyiyim Ficansım sağol , işte her zamanki gibi uyuz uyuz yaşamaya çalışıyorum
İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim
teşekkürler canım tüm hastalara acil şifalar versin rabbim banada bolca sabır
Hah o tam benim valla , lakayttttt , tam benEki Görüntüle 717315
bunlar gibii...
ay evet yaa otel şok fena güzeldii..ama ben ağlayanlara da sinir oluyom..bi tuhafım ben galiba sanursam:44::44:
O da başparmak-tendon hastalığı , saçma-sapan bişey ama gel gör ki adamı zıplatıyoQuervain ne kıs internette bakiim bi ara
ne kadar karamsarsın be yaa kendindeki cevheri görmüyosun bide bu kadar etkiliyosa iç kısım şu mereti alla allaaa
Çocukları uyuttum geldim,nerdeyse sızacaktım ben de ,tekrar size bakayım dedim,sayfalar uçmuş tabii
Ben de bim yakına geldi diye çok sevinmistim
Inşallah canım
Çok leziz görünüyor
Ben çok yürüdüğüm için bacaktan da bayağı incelmiştim ama tempolu olacak hatta koşsan daha iyi olur
Ellerine sağlık canım,
niye öyle diyosun ki,benim bugün hiç bişey yapasım gelmedi,asıl ben oyleyim
Kaçamak yapmadığın için bravos canım
Senin de tüm yakınlarına Allah acil şifalar versin canım
hee kıss bende kızım yemek yerken eliyle mamayı suratıma yapıştırmasın diye pijamasına sokardım ellerini...
ayy sen de benim gibisin..ben de kocişimi bi yastıkla aldatıyorum..sabah bi kalkıyoz ben enişte ve yastığım..bel fıtığı var ya bende de..
bazen kocişim diyo..al şu sevgilini öte tarafaa
Eki Görüntüle 717315
bunlar gibii...
ay evet yaa otel şok fena güzeldii..ama ben ağlayanlara da sinir oluyom..bi tuhafım ben galiba sanursam:44::44:
He valla amma uydurmuşuz.Ama ben bi de okudum , iğneyle vücuttaki anomalilere bakılır diye görünce kafamda nasıl bi cihaz yarattıysam artık , vay be dedim iğneyle herşeyi tesbit ediyo tıp...Oyyyyy o içtiğim neyse bi daha içmek istiyom ben ondan
Bütün paranızı tavuğa dökmüşünüz
yanında ki de ben...Hah o tam benim valla , lakayttttt , tam ben
Sen herkese sinir oluyosun muhtarım , ben o bakımdan çok seviyorum seni
O da başparmak-tendon hastalığı , saçma-sapan bişey ama gel gör ki adamı zıplatıyo
Cevher parlayamadan sönecek bu gidişle
Ah tatlım , hayatım S.Ö. S.S. şeklinde iki ana bölüme ayrıldı resmen...Arada-sırada içiyorum valla
vayy üçlü uyuyosunuz yanee
valla hiç baktırmadım ama benimde bel fıtı olma ihtimalim yüksek saursam galba
Ağlayanlarda sinirden ağlıyo zati bide sen sinir olma boşuna
ha bide okumuşsun ben direk kafadan açılım yapmıştım ama tutturamamışım
Kızlar ben yavaş-yavaş kaçiiim , acıktım , bişiler hazırliim kendime...
Okudum , anladım , analiz ettim , senteze ulaştımvayy üçlü uyuyosunuz yanee
valla hiç baktırmadım ama benimde bel fıtı olma ihtimalim yüksek saursam galba
Ağlayanlarda sinirden ağlıyo zati bide sen sinir olma boşuna
ha bide okumuşsun ben direk kafadan açılım yapmıştım ama tutturamamışım
yanında ki de ben...gayet sinir olan bi tip.. hatalarımla sev benii
çok fena ağrır o da heeeneyse ki korkmuş ta kaçmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?