Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

muhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize
iyi geceler.canım
gezen tavuguna bayıldım

teşekkürler canım mecbur güçlü olmam lazım neyse karamsarlık yok yıkılıyorum tavuga
sen idolüm oldun canım..maşallah harikasın..
He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdiden
....
:44::44::44:ala ala benim de haberim yok..
iyi yapmışın kayınçom..korkutmak lazım bazen..ben de sapıklar gibi eli donunun içinde yatmaktan sıkıldım sonra farkettim ki geçmişş

He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdiden

Ben de bu yöntemle vücuttaki çok çeşitli sorunları tesbit edebiliyorlar sandım ....

İkimis bi fidanıııs güller açar..yok bu daha uygun iki cahil bir oluncaa samanlık seyraaan oluurmuş

gercekten gezeni buluyorum pek sık gelmiyor buldugumda 2-3 tane alıp atıyorum dolaba birazcık pahalı ama olsun

ben köylü pazarında bi kez sipariş verdim geçen sene küçük ama derisi çok kalın bi tavığa 30 tl verdim sonra bi ara markete geldi ama bayağı küçüktü ama gerçek köy tavuğu idi vee kilosu 3 liraydı dip frizi doldurmuştum sonrad bidaa gelmedi zati fakat çok az et çıkıyor

aklıma ne geldi benim kız bebekken ellerini çırparken tırnakalrıyla yüzünü çizip yemek kaşığına çarpmasın diye pijamasının içine sokuyoduk ne komikti ama

valla ben uyuyana kadar fır döndü gibi dönerim sonrada ellerim yastık altında sağ yanıma dönük bi bacak yanımdaysa eniştenin üstünde (belime iyi geliyo da tavsiye olunur) yoksa yorgan bacak arasında yatarım

allah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten

sen ne zaman geldin kıs hogeldin geçmiş olsun güle güle kirletsin annenler

muhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize

İyi geceler canım

Seninki de büyük dertmiş muhtarım . Ne çektik bu parmaklarımızdan be çocuğum

hee kıss bende kızım yemek yerken eliyle mamayı suratıma yapıştırmasın diye pijamasına sokardım ellerini...

ayy sen de benim gibisin..ben de kocişimi bi yastıkla aldatıyorum..sabah bi kalkıyoz ben enişte ve yastığım..bel fıtığı var ya bende de..
bazen kocişim diyo..al şu sevgilini öte tarafaa

He valla amma uydurmuşuz.Ama ben bi de okudum , iğneyle vücuttaki anomalilere bakılır diye görünce kafamda nasıl bi cihaz yarattıysam artık , vay be dedim iğneyle herşeyi tesbit ediyo tıp...Oyyyyy o içtiğim neyse bi daha içmek istiyom ben ondan
Bütün paranızı tavuğa dökmüşünüz

bunlar gibii...

ay evet yaa otel şok fena güzeldii..ama ben ağlayanlara da sinir oluyom..bi tuhafım ben galiba sanursam:44::44:

Son düzenleme:

Quervain ne kıs internette bakiim bi ara

ne kadar karamsarsın be yaa kendindeki cevheri görmüyosun bide bu kadar etkiliyosa iç kısım şu mereti alla allaaa

Çocukları uyuttum geldim,nerdeyse sızacaktım ben de ,tekrar size bakayım dedim,sayfalar uçmuş tabii

verelim verelim

sağol canım..görmemişin A101 i olmuşş

Ben de bim yakına geldi diye çok sevinmistim

Hadi bakalim canimHepimize hayirli ugurlu olsun ^5 leri hep birlikte gorelim insallah

Inşallah canım

Çok leziz görünüyor

Ben çok yürüdüğüm için bacaktan da bayağı incelmiştim ama tempolu olacak hatta koşsan daha iyi olur

Ellerine sağlık canım,

niye öyle diyosun ki,benim bugün hiç bişey yapasım gelmedi,asıl ben oyleyim

Kaçamak yapmadığın için bravos canım

teşekkürler canım tüm hastalara acil şifalar versin rabbim banada bolca sabır

Senin de tüm yakınlarına Allah acil şifalar versin canım

Eki Görüntüle 717315

bunlar gibii...

ay evet yaa otel şok fena güzeldii..ama ben ağlayanlara da sinir oluyom..bi tuhafım ben galiba sanursam:44::44:
Hah o tam benim valla , lakayttttt , tam ben
Sen herkese sinir oluyosun muhtarım , ben o bakımdan çok seviyorum seni
Quervain ne kıs internette bakiim bi ara

ne kadar karamsarsın be yaa kendindeki cevheri görmüyosun bide bu kadar etkiliyosa iç kısım şu mereti alla allaaa
O da başparmak-tendon hastalığı , saçma-sapan bişey ama gel gör ki adamı zıplatıyo
Cevher parlayamadan sönecek bu gidişle
Ah tatlım , hayatım S.Ö. S.S. şeklinde iki ana bölüme ayrıldı resmen...Arada-sırada içiyorum valla

Ficansım sen bugün , ben hergün....Du bakalım nereye kadar gidecek bu böyle....

Kızlar ben yavaş-yavaş kaçiiim , acıktım , bişiler hazırliim kendime...

vayy üçlü uyuyosunuz yanee
valla hiç baktırmadım ama benimde bel fıtı olma ihtimalim yüksek saursam galba

Eki Görüntüle 717315

bunlar gibii...

Ağlayanlarda sinirden ağlıyo zati bide sen sinir olma boşuna

ha bide okumuşsun ben direk kafadan açılım yapmıştım ama tutturamamışım

yanında ki de ben... gayet sinir olan bi tip..hatalarımla sev benii

çok fena ağrır o da heeeneyse ki korkmuş ta kaçmışş

ben-yastıım-enişteen

elektrosu tutmuşş

Okudum , anladım , analiz ettim , senteze ulaştım
yanında ki de ben... gayet sinir olan bi tip..hatalarımla sev benii

çok fena ağrır o da heeeneyse ki korkmuş ta kaçmışş

Evet o sensin , sürekli herkese uyuz olan Yoda şeklinde

Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…