• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:7::7::7::7:
bulamamıştım smileyi :9::9::9::9: videodaki kadının kolları çok çirkin omuzlarıda o kadar yapma sakın kaslı kaslı olmuş kadına yakışmıyor:52::52:

Ay yoook nerdeeee ben hiç skı değilim canım. Acayip gevşeğim. Yani demekki vucudumun çogu yağ benim :9::9: Birde düzenli spor yapmıyorum. Kardiyo ağırlık mağırlık çalışmıyorum. O yüzden kilo versem bile fitnes ya da pilates gibi bişeylere başlıcam batıda. Az kaldı bu yaz dönmüş olucaz zaten. Bende sevmem kadın dediğin belli belirsiz bi kas yapmalı azıcık yani :34: Öyle hoş oluyor :33:

Bi okuyum ben bunu :68::68: Nasılsa senden çay da geldi oh :7:

günaydınn :16::16::16::16:

kahvaltımı yaptım gayet güzeli klasik kahvaltı

bugün sınavım var herkese iyi günler diliyorum akşam hürremden sonra gelirim belki yarında sınavım var ama hürremciğimi izlemeliyim :23::23::23::23:

günaydınlar...

dün öğle yemeğinde tavuk suyu çorba, enginar yemeği, ve salata yedim.

İş çıkışı anneme gittim. orda 1 adet salatalık yedim.
eve gelince saat 10 du. Biliyorum çok geçti ama 4-5 kaşık taze fasulyeyle, iki kase ev yoğurdu yedim. Leptin meptin kaçtı tabi...

Sabah tartıldım 79,8 :53: :53: hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda :43: :43: :43:

neyse moral bozmak yok devam... :4: :4: :4:

Bu sabah:
1 bardak elma sirkeli su,
yarım tatlı kaşığı polen
2 omega 3
1 b kompleks
1 incir
1 avuç fıstık badem ceviz
1 avuçta kabakçekirdeği
en üstünede 2 çaykaşığı kuru kahve yedim . Ne kadar güsel ne kadar güsel içime işledi tadı:52:

şu ana kadarda 1 litre su 1 fincanda adaçayı...
Birazdan öğle yemeğine gideceğim kısmetse... köfte ve yoğurt var...
Akşamı ayranla geçiştirebilirim inşallah...

bugün sınavım var herkese iyi günler diliyorum akşam hürremden sonra gelirim belki yarında sınavım var ama hürremciğimi izlemeliyim :23::23::23::23:

Başarılar canım umarım iyi geçer sınavın :16::16::16:

günaydınlar...

eve gelince saat 10 du. Biliyorum çok geçti ama 4-5 kaşık taze fasulyeyle, iki kase ev yoğurdu yedim. Leptin meptin kaçtı tabi...

Sabah tartıldım 79,8 :53: :53: hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda :43: :43: :43:

Bu sabah:
yarım tatlı kaşığı polen
2 omega 3
1 b kompleks
1 incir
1 avuçta kabakçekirdeği
en üstünede 2 çaykaşığı kuru kahve yedim . Ne kadar güsel ne kadar güsel içime işledi tadı:52:

Bazen kendimizi üzemek için yer arıyoruz :27: Olsun düzeltirsin canım cumaya kadar :16:
Kuru kahveli müsli olmuş :9: Ya bende değişik bişiler istiyyoooommm :52:

Muzlu kakao muydu o güzel olan neydi. Onu mu yapsamki :52:

başarılar canım sınavda

NuruDilara
günaydınlar...

Sabah tartıldım 79,8 hayal olmuş kocaman bir 80,7 vardı karşımda

neyse moral bozmak yok devam...

Bu sabah:
yarım tatlı kaşığı polen
2 omega 3
1 b kompleks
1 incir
1 avuçta kabakçekirdeği
en üstünede 2 çaykaşığı kuru kahve yedim . Ne kadar güsel ne kadar güsel içime işledi tadı

sanada günaydın canım elma sirkesini ben pek tavsiye etmiyorum böbreklerinde ilerde sorun çıkabilir canım hocada kullanıl diyor ama sadece salatalarda moral bozmaya gerek yok elbet gidecek bu kilolar

Son düzenleme:
$Refleksoloji-Ayak-Masaji.jpg

Kızlar facede paylaşmıştım Buraya da yazayım

Refleksoloji deniyor buna ayak tabanında vucudun orgnlarını etkileyen sinirler. Kabızlığı olanlar sindirim sisteminin olduğu yerlere bi uyarı yapsın bakalım. İşe yarayacak mı :44:

Bacaklarımı aldım ohhh kaymak gibi oldu açtım müziğimide :9::9:
sabah : peynirli omlet , cherry domates , zeytin , bi avuç fındık , 2 gün kurusu , bi bardak süt , yeşil çay

dün akşam cilyınımıda yaptım ama yazamadım buraya spordan sonra yıkanıp hemen tumba yatak :9: bugun 6.günüm cilyında olleeeey :8: 4 gün sonra level 1 bitiyo yuppiler olsun :8::8:

Bacaklarımı aldım ohhh kaymak gibi oldu açtım müziğimide :9::9:
sabah : peynirli omlet , cherry domates , zeytin , bi avuç fındık , 2 gün kurusu , bi bardak süt , yeşil çay

dün akşam cilyınımıda yaptım ama yazamadım buraya spordan sonra yıkanıp hemen tumba yatak :9: bugun 6.günüm cilyında olleeeey :8: 4 gün sonra level 1 bitiyo yuppiler olsun :8::8:

Çok zorlandım ben çoookk :50: Nefesim kesilcek sandım ilk gün sana da oldu mu :53::53:

dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata

sabahta klasik karatay kahvaltısı

bir aydır dizlerimin alt tarafı çok kötü ağrıyodu. 5 dk yol yürüsem kitlenip kalıyordum resmen. işe gidip gelmek işkence olmuştu o derece. artık bugün de yolda aynısını yaşayınca doğru hastanye gittim. kas gevşelticiyle magnezyum verdi bakalım inş işe yarar :(

dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata

sabahta klasik karatay kahvaltısı

bir aydır dizlerimin alt tarafı çok kötü ağrıyodu. 5 dk yol yürüsem kitlenip kalıyordum resmen. işe gidip gelmek işkence olmuştu o derece. artık bugün de yolda aynısını yaşayınca doğru hastanye gittim. kas gevşelticiyle magnezyum verdi bakalım inş işe yarar :(

geçmiş olsun canım...

ayy sen de benim gibisin..ben de kocişimi bi yastıkla aldatıyorum..sabah bi kalkıyoz ben enişte ve yastığım..bel fıtığı var ya bende de..
bazen kocişim diyo..al şu sevgilini öte tarafaa:60::60::60:[/I][/B][/SIZE][/COLOR]

Yatağın bir ucunda ben, bir ucunda Hacı yatıyor. Hele ki yaz gelince! Lüzum halinde ortada buluşuyoruz:9::9::9:
Meşhur dörtlükteki gibi:

El ele,
Diz dize,
Göz göze
..t ..te,
Git öte

Biz 15 yıl sonunda git öte kıvamına geldik:37:

Muhtarım, bu yazıdan sonra ihtar vermeyesin bana:17:

:60::60::60:

Quervain ne kıs internette bakiim bi ara :1:

Hatunun hastalıkları bile egzotik... Oysa ben, olsam olsam fıtık olurum, basur olurum...

Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.

Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi :60:

Hepiniz öptüm :54: :10:

:60::60::60: Tam zamane çocuğu

Ay yoook nerdeeee ben hiç skı değilim canım. Acayip gevşeğim. Yani demekki vucudumun çogu yağ benim :9::9: Birde düzenli spor yapmıyorum. Kardiyo ağırlık mağırlık çalışmıyorum. O yüzden kilo versem bile fitnes ya da pilates gibi bişeylere başlıcam batıda. Az kaldı bu yaz dönmüş olucaz zaten. Bende sevmem kadın dediğin belli belirsiz bi kas yapmalı azıcık yani :34: Öyle hoş oluyor :33:

Ben pilatese başladım ama 1 saatlik ders boyunca homurdanıyorum. Ahlayıp, ofluyorum. Sonunda kadın beni kovacak...Diğerlerinin de motivasyonunu düşürüyorum diye... En son dün" Allahım sana geliyorum" demişim. Millet hareketi bırakıp gülmeye başladı:37:

Dün öğlen artık yemekleri yedim yazmıştım ya... Akşam 18:30 da evden çıktım. Yemek için erken oldu, yiyemedim. Oğlumla Iron Man e gittik. Eve 21:30 da geldik. Bu sefer de geç oldu:( Sonuçta aç kaldım!

Sabah da 10:00 da arkadaşlarımla kahvaltı ettim. Jaddeye gittik. Klasik kahvaltımı ettim. Yalnız kaçamağım oldu. Kızarmışkabak-biber üstüne yoğrt dökmüşler. 1 kaşık ondan yedim:17: Ama yenilebilecek börek, kek, profiterol ve tatlı çeşitlerinin arasından bu kadarla yırttım diye düşünüp kendimi avutuyorum.

Düşündüm de dün ne sosyetik bir gün geçirmişim ayol: Pilates, masaj, kuaför, sinema... Peh peh...

Kocama da posta koyuyorum bu arada... Evlilik ydönümümüzde bir çiçek getirmedi diye.

Melexin canım sen Avrupa yakasından "kutup ayusu "diye bağırıyosun ya bazen. Benimki Anadolu yakasından "Mevcuuut diye ses veriyor sana:60::60::60:

Son düzenleme:
Ficans Çiğdoo hoşgelmişiniz :3: Birdy san afiyet olsun anacım bari ayran iç yat be yaw iyi geceler :54:

Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.

Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi :60:

Hepiniz öptüm :54: :10:
:60::60::60: ah bu gençlik..:51:biz de öptük safroşum :54::54:
Gunaydın kızlar,hepinizin günü çok güzel geçsin inşallah:16::16:
:16::16::16::16:
karmaşa bizim işimiz:27::27::27::27:

sen de mi atarlısın kız:52::52:enişteyle akşam 1 saat yürüdük serin havada oohhh miss,yürüyüş ayakkabısı aldı da kendisi ona heves etti:9::9::9:
:1::1::1::1:he atarlı mtabolizmaa..:60::60:

yeniyken bol bol yürüt enişteyi..benimkine de aldığımız da yürüdü..şimdi eskidi gelmiyo:60::60::60:

Bende kestiricem baaaaneeee :1::1::1: Ama ben bütün kilolarını verdikten sonra kestiricem sersumum :5: Kahkül kestiricem de kendüme :9:

Valla yarısı onun sayesinde götürdüler bide elediler dün gece sümüklü Irmak hiç bişi yapamıyor :30:

Ama favorim Doğukancığım. Hem babasından hem orda da çalışkan, yarışlarda da elinden geleni yapıyor e daaa nooolsun :16::16:

Çocuğa eli donunda yemek mi yedirdin :47::47: O kaaa zor mu yaa :14::14:

Demek yastıkla aldatıyosun he :60: :60:

İçiyim mi içmiyim mi :44: İçiyim mi içmiyim mi :53: İçiyim mi içmiyim mi :52:

En sonunda eğer kahve içersem uykum kaçar => Uykum kaçarsa leptin kaçar = vazcaydım :60:

Ama bende yeni geldiğimizde bi kere anahtarı dışarda unutmuştum hem de doğuda :53::53:
Eşim de korkutmuştu bak çok dikkat et falan filan diye :53::53:

Ayyyyy sabaha kadar kalmış. Eşimde görevdeydi geldi anahtarla açıp girmeye çalışıyor. Bende bişeyler yiyorum işe gidicem mutfaktayım. Onda anahtar olmadığını da bliyorum. Ayyyy o refleksle elime bi cam vazo alıp koştum hemen kapıya üst kilitleri kilitlemeye çalışıyorum bide elimde vazo elim ayağıma dolaştı gücüm kalmadı. Neyse o ara buda kapıyı açtı (Kapı tutukluk yapıyordu bazen ) kapı açık o ittiriyo ben ittiriyorum. En son açsana hayatım diyince benim bacaklar tutmaz oldu :9::9::9::9:

Bana bir kızdı bir kızdı anlatamam. Sonra ne olur ne olmaz diye kilidi değiştirdik :33:
sadece kahkülse kestir tamam:ssz::ssz:tutsa tutsa gr tutar..:27:

bence de bennu oyunları alıyodu..ırmakla vay hallerine:1::1:

aynen doğukan MANÇO olduu için..:52::52::52:

hee zor tabee..hele 6-7 aylıkken çok hareketli oluyo bızdıklar..tam mama kaşığını ağzına sokucan sevinçten bi şaplak atıyo kaşığa ya suratına ya etrafa:27::27::1::1::1:

okaa şaşırtmacaya leptini kaçırmamışın aferin:46::46:

alla seni kıss insan unutur mu hiçç.:53::53:.iyi gece gelmemiş birileri ziyaretine:53::53::53::1::1:

harika paylaşım canım.:16:.

başarılar canım.:16::16:.ayy ben hürreme de gıcık oluyom beyaa..:60::60::60: ama izliyom:27::27:
günaydınlar...

.
aaa hemen de bozma moralini:20::20:..okaa iyi sonucun üstüne olur bazen..:34::34::34:

:60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
Yatağın bir ucunda ben, bir ucunda Hacı yatıyor. Hele ki yaz gelince! Lüzum halinde ortada buluşuyoruz:9::9::9:
Meşhur dörtlükteki gibi:

El ele,
Diz dize,
Göz göze
..t ..te,
Git öte

Biz 15 yıl sonunda git öte kıvamına geldik:37:

Muhtarım, bu yazıdan sonra ihtar vermeyesin bana:17:

Hatunun hastalıkları bile egzotik... Oysa ben, olsam olsam fıtık olurum, basur olurum...

Ben pilatese başladım ama 1 saatlik ders boyunca homurdanıyorum. Ahlayıp, ofluyorum. Sonunda kadın beni kovacak...Diğerlerinin de motivasyonunu düşürüyorum diye... En son dün" Allahım sana geliyorum" demişim. Millet hareketi bırakıp gülmeye başladı:37:
:60::60::60::60::60::60::60:.

saçını kestirmezsen sorun yok:ssz::ssz:

kızım hastalık bile adam seçiyoo:60::60::60::60::60::60::60:

ayy seni görmek isterdim plates yaparkene..:60::60::60::60::60::60::60:

Sabah da 10:00 da arkadaşlarımla kahvaltı ettim. Jaddeye gittik. Klasik kahvaltımı ettim. Yalnız kaçamağım oldu. Kızarmışkabak-biber üstüne yoğrt dökmüşler. 1 kaşık ondan yedim:17: Ama yenilebilecek börek, kek, profiterol ve tatlı çeşitlerinin arasından bu kadarla yırttım diye düşünüp kendimi avutuyorum.

Düşündüm de dün ne sosyetik bir gün geçirmişim ayol: Pilates, masaj, kuaför, sinema... Peh peh...

Kocama da posta koyuyorum bu arada... Evlilik ydönümümüzde bir çiçek getirmedi diye.

Melexin canım sen Avrupa yakasından "kutup ayusu "diye bağırıyosun ya bazen. Benimki Anadolu yakasından "Mevcuuut diye ses veriyor sana:60::60::60:
sende sosyete ben de sosyete:52: ..ben de dün A101 e gittim kızııımmm ne diyon seeennn:32::32::32::52:
yemediğin şeyler için bravoss:46::46::nazar:
adam dışarı gidelim dedi gitmedin şimdide posta koyuyon:ssz::ssz:

avrupa anadolu hattı :60::60::60::60:

Son düzenleme:
kimsecikler yok..:51::51:

sabah
:56::56:
ceviz 2 günkurusu
:56::56::56:

öğlen
:56::56:
3 kaşık patlıcan oturtma