• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yavaş yavaş kaç ama :23::23:iyi geceler kayınçom..rüyamızda A101 de buluşalım..:27::27:

2 no.lu kasaya gel , ordayım ben :52::52::52:
Yeterince yavaş olduğu kanaatindeyim :52::52::52:
Gittim ben ,
Öptüm cümleten ,
En sevdiğim taş traverten ,
Benden niye kaçıyorsun ki Nurten ...

diye de dörtlük yazdım şuan , gidiyorum Don Juan... Ayyy biri beni durdursun :52::52::52:

Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:

iç me kıss..leptin kaççakk..:53::53:

Nasilsiniz gecmisi okudum ama pc de olmadigimdan topluca alintilayamiyorum idare ediverin. Su survivordeki canavarlar yuzunden canim kahve cektii. Sutlu turk kahvesi yapcaktim ama tirsiyore bu saatte icersem uykum kacar mi ki diye :18:

Kaçmaz yavlucum , iç...

Gittim ben ,
Öptüm cümleten ,

diye de dörtlük yazdım şuan , gidiyorum Don Juan... Ayyy biri beni durdursun :52::52::52:

anlaşıldı stopp:51::51:..bence de çıkmalısın artık stop..midenin gurultusu dörtlüğe yansıdı stop..ben de saçmaladım ısstoopp:30::30::30:

Ficans Çiğdoo hoşgelmişiniz :3: Birdy san afiyet olsun anacım bari ayran iç yat be yaw iyi geceler :54:

Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.

Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi :60:

Hepiniz öptüm :54: :10:

günaydın kızlar bugün tam dönüş yaptım sayılır.geçmişi çok okuyamadım ama sanırım sıkıyönetim ilan edilmiş:)sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım.şimdide klasik karatay kahvaltımı yapyorum.öptüm hepinizi güzel günler...

:53::53:one karmaşa o..geçmişler olsun canım..hadi koş kıss.:52:.kocişleri yakaladın mı bırakmıycan:27::27:
karmaşa bizim işimiz:27::27::27::27:
yok kıss:31:..benim kadar kaçamak yapanlar yine ben de iyi veriyo.:1::1:.benim ki yanar dönerli atarlı..bazen sapıtıyo birden veriyo.:53::53:.amaaannn arkadaşım olsun beyaa.:16::16:.gr gr da olsa veriyoz buna da şükür..:52::52:
koş koş enişteyi bekletme:9::9:
sen de mi atarlısın kız:52::52:enişteyle akşam 1 saat yürüdük serin havada oohhh miss,yürüyüş ayakkabısı aldı da kendisi ona heves etti:9::9::9:
Özlemim okurken yoruldum canım ne çok şey yapmışsın:32:
canım benim hayatım hep böyle ..ama bazen tembelliğe vurduğum da oluyo..eskiden devamlı kadınım vardı rahattım,şimdi hem ben hem çocuklar kadın istemiyolar çok sıkışırsam alıyorum:24:

çiğdeeemmm,dilaraaaa,naber fıstıklar:16::16:gününüz güzel geçsin kaçamak yapmayın inşallah:kkk:
canım acayip çay istedi,söyliyim hemen kızlar size de içelim:7::7:
lakin çıkmam lazım:50:haydi abbas vakit tamam:52::52:

çiğdeeemmm,dilaraaaa,naber fıstıklar:16::16:gününüz güzel geçsin kaçamak yapmayın inşallah:kkk:
canım acayip çay istedi,söyliyim hemen kızlar size de içelim:7::7:
lakin çıkmam lazım:50:haydi abbas vakit tamam:52::52:

Günaydıııııııııııınnnnn :16::16::16::16::16::16: Senin de hem güzel hem bol leptinli hem kaçamaksız geçsin :16::16::16::16:

Abbasa selam ben de geçmişi okumaya :1::1::1::1:

ohhh ohh sen ne diosun regenim poponda falan hissediyosun hep alt karın mide üst bacak direk benim bugun 5. gün beyaz pantolon giydim açılışı yaptım bugun hiç sallanmadı bacağım desem yeridir yanii :53:

OOOOO :52::52::52: Demek o kaaa etkili heeeeee

hahahahahha menunu okuyorum oh oh süper dedim içimden salatalık domates birden papates kızartması geldi hahahahaha CISSSSS bugun hemen yürüyüş vs başka bişey yak onları CISSSSSSS :20::20:

:17::17::17: Eşime yapmıştım dayanamadım ne zamandır da yemiyore :27::27: Bi da olmaz aplaa :9::9::9:

bu yaz bissürü kurutucam valla:52::52::52:
he kıss napalım böyle küçük şeylerden mutlu oluyoz bizde:1::1::1:

sağol bebemm..gurur duydum kendimle bugün valla:52::52:

selam canım:48:
inşallah..:52::52:

yok kıss 58 iyi bence:34::34: herkesin verilecek 5 kilosu var ne hikmetse..:60::60: verelim de kurtulalım beyaaa.:kkk::kkk::kkk:.sonrası Allah kerim:23::23::23:

Valla bu karışıklıkta bende kurutabilsem keşke :1::1::1: Olmadı kaynanama kurutturucam yine :60: :60: Evdekiler de onn mamülü:9:

Yalnız çok küçük bunlar valla kaşık zor giriyor bir lokmalık. Büyük kurut dicem :ssz::ssz:

Valla benim 5 te yetmez 7 kilom var verilecek :9::9::9::9:

Bende katlanamıyorum o tip programlara, hoş modayı takip etmem hoşlanmam zaten :20: ama genç kızlığımda severdim o ayrı :34:

Ben de önceden katlanamazdım ama şimdi tiyolar almak için izliyorum :27::27::27:

selam kızlar,nasılsınız:16::16::16:

geçmişe hiç bakamadım...akşamüstü benim ergenyus ile kardeşi olan ön ergenyus anahtarlarını yanlarına almadıklarından okuldan gelince kapıda kalmışlar..beni aradılar acele taksiyle eve geldim..tam kapıya geldik ki anahtarımı temizlikçi kadına bıraktığımı yani yanımda olmadığını farkettim...mecbur eşimi bekledik...şu ana kadar yemek hazırla,yedir,topla,yarının yemeğini yap koy,kadının yerini değiştirdiği eşyaları tekrar yerleştir,çamaşır topla yenisini as gibi sevimli işlerle uğraştım...hala ütüyü yapamadım..şimdi kocişle yürüyüş yapıciiizz..

menüm de şöyle:56::56:
kahvaltı 08.00 peynirli omlet,domates,1 ceviz,3 kuru kayısı
öğle 13.00 kuru köfte ve salata,1 hurma(ikram kahve yanında)
akşam 18.30 4-5 kaşık fırında patlıcan musakka,1 kase cacık ve 1 avuç çiğ fıstık(bayılıyorum)

canlarım iyi akşamlar hepinize,eşim vazgeçmeden yürüyüşee:10:

Ayyyy çok sinir olunası bir durum yani :37::37: Geçmiş olsun :21:
Hurmayı ne kaa zaman önce yedim ya. Ramazanda yicem çok severim :16::16::16:
Hamarat kadınsın vallaaa :16::16::16:

1 saat yürüyüş yaptım,geldim:8:

:46::46::46::46::46:

:60::60::60::60::60:

Formatı halletmişim yine :44:
Senin metobolizma niye yavaş bi türlü çözemedik yaff eğer başka bi sağlık prob. yoksa 4 şey diyo Karatay hocamız (sende biliyosun ama yeni gelen vede kitabını okumayan arkadaşlar için bu vesileyle yaziim dedim )
1-İnsülin 5 in üstündeyse
2-D-vitamini kışın en az 50 yazın 100 olmalıymış
3-Gizli besin alerjisi varsa (York testiyle anlaşılıyo biraz tuzlu b test)
4-Demir eksikliği varsa kilo vermek zormuş

Valla bunlara bende baktırmadım ya o kadar uzan zaman oluyor ki baktırmayalı :44: Çok merak ediyorum. Buralardaki testlere güvenmiyorum yıllık izinde memlekette falan bi ölçtürücem :16::16::16:

Valla o york da azıcık ucuzlasa topicçe yaptırıcaktık ama nerdeeeeeeeee :27::27::27:

Kalmaz 3 güne bişey,sen onları halledersin:34:

İnşallah valla kafaya takınca gitmiyo saldım gitii bende ben doğru besleniyim de buna rağmen şişlik mişlik olur da inmezsem en çok yemiveririm bidaha :16::16:

TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)
[Pin on Pinterest]

MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz

[Pin on Pinterest]
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.

Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)

Afiyet olsun.

:53::53::53::53::53::53: Ayyyyy köy tavuğuyla nasıl lezzetli olur bu nasıllllllll :52::52::52: Teşekkürler tarif için canım :16::16:

bu aralar pek giremiyorum sayfalar baya birikti
ama okucam bi ara şimdilik menüm
1. öğün=2 yumurta tulum peyniri
fındık tere roka zeytin günkurusu yeşil çay
2. öğün =pirzola 1 but yoğurt çay fındık
3. öğün =2 adet dolma 4 kaşık yoğurt salata
çay bugün çok koşturdum iş güç bi ara vakit buldum saçlarımı da kestirdim
baya hafifledim
iyisinizdir inşallah kızlar hepinizi öptüm byeeee:16:

Güle güle kullan canım saçlarını :16:
Menün de çok hoş :16:

TAVUK ÇIĞIRTMASI

Bu malzemelerimle 3 kişi rahatlıkla doyacaktır.

MALZEMELER:
-1/2 kg tavuk göğüs(dilimlenmiş,inceltilmiş)
-1 orta boy soğan
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-2-3 dilim çemensiz pastırma
-arzu ettiğiniz baharatlar
-1 tutam maydanoz

Soğanlar piyazlık doğranır ve kendi suyunda kavrulur.(ben biraz yakmışım:))

Tavuk parçaları üzerine yerleştirilir ve pişmeye bırakılır.

Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.

Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.
Maydanozla servis edilir.

Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:

Leziz bişeye benziyor. Kaneel sen çok değişik yemekler yapıyorsun ya nerelisin. Bayılıyorum tariflerine :16:

emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26: :1:

Elektomiyografi demek canım:16: Kasların kasılmasını sağlayan elektriksel aktivite incelemesidir.

Enjektör iğnelerinin içine elktriksel iletiyi sağlamak için bir tel yerleştirilmiş. Onu da senin Emg çekilecek bölgene sabitleyip yapıyorlar. Biraz ağrılı tabiki. Ama dayanılmaz değil. Basit minik bi uyuşma gibi düşün. Normalde 30 dakikada bitiriyorlar ama 2 saati bulan EMG ler de olabiliyor. Bulgulara ve hastanın rahat durmamasına bağlı olarak. Sabredip kısa zamanda işi bitirmek en iyisi :16::16::16:

Allah şifa versin Kardelenciğim :16::16:

dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii:ssz::ssz:
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa:kkk::kkk::kkk:

Bende kestiricem baaaaneeee :1::1::1: Ama ben bütün kilolarını verdikten sonra kestiricem sersumum :5: Kahkül kestiricem de kendüme :9:

Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun :ssz::ssz::ssz:

Valla yarısı onun sayesinde götürdüler bide elediler dün gece sümüklü Irmak hiç bişi yapamıyor :30:

Ünlüler çöküş döneminde Gönüllüler yükseliş :1::1: Of ödüller de değişti :1: Valla sırf ödüller için bile izlerim yane :60: :60:

Ama favorim Doğukancığım. Hem babasından hem orda da çalışkan, yarışlarda da elinden geleni yapıyor e daaa nooolsun :16::16:

Aaa geçmiş olsun muhtarım . Bende de "de Quervain" (amma çok de yazdım ama hepsi de (bu da ) gerekli ) olmuştu , neler yaptım geçmedi sonra çok sıkıldım , "ulan de Quervain geçmezsen geçme , daha da uğraşamam seninle dedim ve tedaviyi reddettim , o da korktu tabe ve iyileşti"...

:1::1::1::1::1: Hastlaığını da korkutup kaçırdın ya helal sana :1::1::1:

iyi yapmışın kayınçom..korkutmak lazım bazen..:ssz::ssz:ben de sapıklar gibi eli donunun içinde yatmaktan sıkıldım sonra farkettim ki geçmişş:23::23::23:

:60: :60: :60: :60: :60: :60:

:60::60: hee kıss bende kızım yemek yerken eliyle mamayı suratıma yapıştırmasın diye pijamasına sokardım ellerini...:9::9:

ayy sen de benim gibisin..ben de kocişimi bi yastıkla aldatıyorum..sabah bi kalkıyoz ben enişte ve yastığım..bel fıtığı var ya bende de..
bazen kocişim diyo..al şu sevgilini öte tarafaa:60::60::60:

Çocuğa eli donunda yemek mi yedirdin :47::47: O kaaa zor mu yaa :14::14:

Demek yastıkla aldatıyosun he :60: :60:

Gittim ben ,
Öptüm cümleten ,

:60::60::60::60::60::60::60:

Şairane komik kıs :1::1::1::1:

iç me kıss..leptin kaççakk..:53::53:

Kaçmaz yavlucum , iç...

kızın aklı karıştı..alt alata iki zıt yorum..:60::60::60:

İçiyim mi içmiyim mi :44: İçiyim mi içmiyim mi :53: İçiyim mi içmiyim mi :52:

En sonunda eğer kahve içersem uykum kaçar => Uykum kaçarsa leptin kaçar = vazcaydım :60:
Ficans Çiğdoo hoşgelmişiniz :3: Birdy san afiyet olsun anacım bari ayran iç yat be yaw iyi geceler :54:

Gecenin son komik hikayesini anlatıp pc yi devrediyim bende.

Annem ananeme gidince ben 78 yaşında hafif bunak orta sağır ileri sabit fikirli babama ve yeğenime bakmak için anneme geldim yiğenim bu sabahki macerasını anlattı sabah babam evden çıkarken kapıyı çekmiş ama çift kilitlerde biri yamulmuş olsa gerek kapı kapanmamış
babamda arkasına bakmadan gitmiş tabii kapı açık yeğende artık kaç saat sonra bilmiyorum apartman merdiveninden inenlerin patır patır ayak seslerine uyanmış bi bakmış kapı açık sonra ilk işi ıphone bilgisayarını ve kendi cüzdanını kontrol etmiş sonra çıkmış gitmiş evladım bizim eşyalarıda kontrol etseydin ya dedim ne dese beğenirsin sizinkilerin modası geçmiş hırsız napsın dedi :60:

Hepiniz öptüm :54: :10:

Annesini nasıl tasvirledi ya :1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9: Yiğen çok fenaymış hee :23::23::23:
Ama bende yeni geldiğimizde bi kere anahtarı dışarda unutmuştum hem de doğuda :53::53:
Eşim de korkutmuştu bak çok dikkat et falan filan diye :53::53:

Ayyyyy sabaha kadar kalmış. Eşimde görevdeydi geldi anahtarla açıp girmeye çalışıyor. Bende bişeyler yiyorum işe gidicem mutfaktayım. Onda anahtar olmadığını da bliyorum. Ayyyy o refleksle elime bi cam vazo alıp koştum hemen kapıya üst kilitleri kilitlemeye çalışıyorum bide elimde vazo elim ayağıma dolaştı gücüm kalmadı. Neyse o ara buda kapıyı açtı (Kapı tutukluk yapıyordu bazen ) kapı açık o ittiriyo ben ittiriyorum. En son açsana hayatım diyince benim bacaklar tutmaz oldu :9::9::9::9:

Bana bir kızdı bir kızdı anlatamam. Sonra ne olur ne olmaz diye kilidi değiştirdik :33:

Selam kızlar çiğdem ne yaptın öyle canım al al bitmiyor dimi geçmiş :9::9::9::9::9::9:

kahvaltı

tereyagda peynirli dereotlu omlet 1 domat 1 salat ceviz kırmızı közlenmiş biber pastırma gün kurusu omega 3 ve çay çay çay

Selam kızlar çiğdem ne yaptın öyle canım al al bitmiyor dimi geçmiş :9::9::9::9::9::9:

kahvaltı

tereyagda peynirli dereotlu omlet 1 domat 1 salat ceviz kırmızı közlenmiş biber pastırma gün kurusu omega 3 ve çay çay çay

Heeee napim birinci bölüm 2. bölüm yaptım artık :9::9::9:

Of menüne maşallah canım :nazar:

Bu arada Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube yaptım ama nefesim kesildi ne kadar çok zorlandım kalbim 250 attı be (Abartıya bak:1: )

Buna başlıyorum bakalım zaten anca 10 günde alışırsın be bunu yapmaya bide 2. videosu varmış :18::18::18:

Back