Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayımrabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara
E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff
İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur
Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindirgelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak
acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa
ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayındayasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz
Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavuktarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26:
Hangi yoruma yıkıldınız muhtarım ?yok vazgeçtim..tavsiye etmiyorum senii
çok üsüldüm beyaa..
alemsin altıma edicem şimdii..enişten yeğenin yıkıldık yorumuna..
Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...bu enişte için değil canım annem için hastalar arasında sıkıştım kaldım
aynen öyle olacak çokmu fenayım yada acımasız mecbur yapılacak
Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:
Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindir
Ben bööle güzel bir A101 görmedim diyosun yane
Yasakla muhtarım , herkes kafasına göre gidip saç kestirirse sen nasıl yöneteceksin bu asiler topluluğunu
Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavukAyyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmm
Hangi yoruma yıkıldınız muhtarım ?
Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...
gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak
acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa
ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayındayasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz
tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26:
hayır canım sen MR la karıştırdın..bunda çok ince iğneler batırıyolar bazenbazen de az elektrik veriyorlar. .sinirler için
He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdidenEminim mamografi çektirmemişler ki ayak emg sinden tırsıyolar alem bunlar ya
Bak bunu hiç bilmiyodum haytımda tavuk ve pastırmayı bir arada pişirmedim yemedim de ilginç köri tavuklarda çok kullanırdınmda susamı börek ve tahinli yufka tatlısından başka kullanmayı bilmiyodum etti 2 bu gecenin kazancı
Şook yağlamacısın şook ne iş listeyi k,m yapıyo bu hafta Sersum mu yoksa ?
bitl mi
Ben de bu yöntemle vücuttaki çok çeşitli sorunları tesbit edebiliyorlar sandım ....emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26:
Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:
Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindir
Yasakla muhtarım , herkes kafasına göre gidip saç kestirirse sen nasıl yöneteceksin bu asiler topluluğunu
Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavukAyyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmm
.
Bence haksızlık olmasın diye herkes kazıtmalı
Gerçek gezentiden bulursan bizede haber ver canım
açılımı neymiş bi ara internetten bakarımKardelenim pardon özürlerimi kabul et senin için kendi saçımı bide çimdik attım
gezen tavuguna bayıldım
teşekkürler canım mecbur güçlü olmam lazım neyse karamsarlık yok yıkılıyorum tavuga
Ellerine sağlık canım.Menün de gayet hoş. Akşamki menüne ayrıca bayıldım söylemeden edemiiiciiim
Ellerine sağlık canım,tertemiz olmuştur,spor yerine de geçer
daha ne sporu bebişim..temizlik yetmiştir..
senle ben pastırma canavarıyız
Ben de kendi latifeme o kadar güldüm ki gül gül bayılayazdım
çok sıcak olucekmişş çokkk
dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa
allamm yareppim..o muydu özgür tavıkk..bende yapıcam bundan sonra..
bennucuğumaa yaptığın haksız ithamların yıktı beni kayınçomm
Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun
Bence haksızlık olmasın diye herkes kazıtmalı
açılımı neymiş bi ara internetten bakarımKardelenim pardon özürlerimi kabul et senin için kendi saçımı bide çimdik attım
valla seninle olan yaşlanmaz enerjin muhteşemmm
vallahi canim kavrulmus susam kizarmis tavuk olsun , firinda tavuk olsun hepsine cok yakisiyor citir citir oluyor canim .. Ve cekirdek ici ve firinda tavuk harika super bir davet yemegi oluyor
Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...
dimi ama temizlik de yeter sersumum
he kıss pastırmayı çok seviyom ben,tok tutuyo beni
ben barış manço manyağıydım gençliğimde ondan ötürü doğukandan ötürü yanee.Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun
Hah , bak çamurdan pasta yapmışlar , hamurdan yapılmıyo muydu o muhtarım
iyi fikir bak bu
elektromiyografi canım..kasları ve sinirleri ölçüyor..ben 2-3 yıl önce el serçe parmağımda uyuşma vardı onun için yaptırdım..ben hep soluma yatarım kolumun üstüne yatınca kaslarda ve sinirlerde ezilme olmuş ondan uyuşuyormuş..birkaç ay elimi pijamamın içine sokup yattım iyimi düz olması ve dirseğimin kırık olmaması için.. tedavisi oydu..geçmezse gel dedi geçti ama..
Hehe kazıtalım , hepimiz Budist rahip gibi takılırızoy anam ben anca emeklilikte deneyebilirim farklı yemekleri ve daha bir çok ertelediğim bilimum işleri
evet ya bende çok tırsıyorum şimdiden başım çatlamaya başladı temmuz ağustosta napcaz yaff :18:
bence kazıtsın herkes en adili o
çok komiksin jiddenben sana demiştim Gülse Birsel'e iyi rakip olursun elinin altında her daim bi defter kalem olsun bunları yazıya dök al sana sitcom yada alası
Hehehe şok komik şakalar yaptım ben bu gece Leylakımallah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten
İyi geceler hayatımmuhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize
İyi işte ne güzel , bizim analar salya-sümük ağlıyolar banal banal:13::13:
ben barış manço manyağıydım gençliğimde ondan ötürü doğukandan ötürü yanee..bennu çatlak yaa..dün konuştu çocuklarıyla hiiç tık yok..özlem yok..tam amerikalı olmuş o
yazık gidemedi ki otelee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?