Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canikom biz o kadar uyuz bir çiftiz ki ancak bugün popolarımızı kaldırabildik ev için.Bi emlakçıyla konuştuk , okullar kapanınca çok boşalan ev olacak ben sizi arıcam dedi.Bikaç kere daha gidip bakmamız lazım , inşallah kafamıza göre biyer bulabiliriz.Bu akşam TV'de "bu yaz son 50 yılın en sıcak yazı olacak" dediler , tırsmaktayım :18::18::18:
gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak

acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa

ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz
Gel muhtarım ayıp ediyosun , sizin ev halkı sevmez bu yemekleri , o bakımdan sen özlemişsindir
Ben bööle güzel bir A101 görmedim diyosun yane
Yasakla muhtarım , herkes kafasına göre gidip saç kestirirse sen nasıl yöneteceksin bu asiler topluluğunu
tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26:
Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavuk Ayyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmm
yok vazgeçtim..tavsiye etmiyorum senii

çok üsüldüm beyaa..

alemsin altıma edicem şimdii.. enişten yeğenin yıkıldık yorumuna..
Hangi yoruma yıkıldınız muhtarım ?
bu enişte için değil canım annem için hastalar arasında sıkıştım kaldım
Ohhh teyzem de ferah tutsun kendini , ben ona da dua ederim.Sana da Allahım sabırlar-güçler versin ....Yalnız var ya inanılmaz derecede güçlü bi kadınsın , çok ama çok takdir ediyorum ben seni...

gezen tavuguna bayıldım

teşekkürler canım mecbur güçlü olmam lazım neyse karamsarlık yok yıkılıyorum tavuga

gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak

acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa

ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz

Bence haksızlık olmasın diye herkes kazıtmalı

tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26:

Gerçek gezentiden bulursan bizede haber ver canım

hayır canım sen MR la karıştırdın..bunda çok ince iğneler batırıyolar bazen bazen de az elektrik veriyorlar..sinirler için

açılımı neymiş bi ara internetten bakarım Kardelenim pardon özürlerimi kabul et senin için kendi saçımı bide çimdik attım

He liste kimde haberim yok ama ben bağladım muhtarı şimdiden
emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26:
Ben de bu yöntemle vücuttaki çok çeşitli sorunları tesbit edebiliyorlar sandım ....

çok sıcak olucekmişş çokkk

dimi yaa ..bişeyler yapmazsam olmaz disiplin lazım..ölee kendi bildiğine izin almadan ne saç kestirmesii
zinhar yasaklıyorum..bundan sonra izin alınacak okaaa

allamm yareppim..o muydu özgür tavıkk..bende yapıcam bundan sonra..

bennucuğumaa yaptığın haksız ithamların yıktı beni kayınçomm

gercekten gezeni buluyorum pek sık gelmiyor buldugumda 2-3 tane alıp atıyorum dolaba birazcık pahalı ama olsun

Ellerine sağlık canım. Menün de gayet hoş. Akşamki menüne ayrıca bayıldım söylemeden edemiiiciiim

sağol bebeğem

Ellerine sağlık canım,tertemiz olmuştur,spor yerine de geçer

sağol canııım,kesinlikle geçer çok yoruldum çünkü

daha ne sporu bebişim..temizlik yetmiştir..
senle ben pastırma canavarıyız

dimi ama temizlik de yeter sersumum
he kıss pastırmayı çok seviyom ben,tok tutuyo beni

Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun

Bence haksızlık olmasın diye herkes kazıtmalı

açılımı neymiş bi ara internetten bakarım Kardelenim pardon özürlerimi kabul et senin için kendi saçımı bide çimdik attım

iyi fikir bak bu

elektromiyografi canım..kasları ve sinirleri ölçüyor..ben 2-3 yıl önce el serçe parmağımda uyuşma vardı onun için yaptırdım..ben hep soluma yatarım kolumun üstüne yatınca kaslarda ve sinirlerde ezilme olmuş ondan uyuşuyormuş..birkaç ay elimi pijamamın içine sokup yattım iyimi düz olması ve dirseğimin kırık olmaması için..tedavisi oydu..geçmezse gel dedi geçti ama..

vallahi canim kavrulmus susam kizarmis tavuk olsun , firinda tavuk olsun hepsine cok yakisiyor citir citir oluyor canim .. Ve cekirdek ici ve firinda tavuk harika super bir davet yemegi oluyor

oy anam ben anca emeklilikte deneyebilirim farklı yemekleri ve daha bir çok ertelediğim bilimum işleri

evet ya bende çok tırsıyorum şimdiden başım çatlamaya başladı temmuz ağustosta napcaz yaff :18:

bence kazıtsın herkes en adili o

çok komiksin jidden ben sana demiştim Gülse Birsel'e iyi rakip olursun elinin altında her daim bi defter kalem olsun bunları yazıya dök al sana sitcom yada alası

Canikom , ben tavuğu marketten alıyorum sonra eve gelince onu paketinden çıkartıp kucağıma alıp bütün evi gezdiriyorum , oluyo sana özgür gezen tavuk Ayyyy bayıliciiim çok komiiiiiiiimmmm

allah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten

dimi ama temizlik de yeter sersumum
he kıss pastırmayı çok seviyom ben,tok tutuyo beni
:13::13:
Hahahaha Bennu de mi , bayılıyorum ben ona aslında , 4 çocuk doğurmuş yaww valla Amazon gibi kadın , helal olsun
ben barış manço manyağıydım gençliğimde ondan ötürü doğukandan ötürü yanee..bennu çatlak yaa..dün konuştu çocuklarıyla hiiç tık yok..özlem yok..tam amerikalı olmuş o
Hah , bak çamurdan pasta yapmışlar , hamurdan yapılmıyo muydu o muhtarım

yazık gidemedi ki otelee

Aaa geçmiş olsun muhtarım . Bende de "de Quervain" (amma çok de yazdım ama hepsi de (bu da ) gerekli ) olmuştu , neler yaptım geçmedi sonra çok sıkıldım , "ulan de Quervain geçmezsen geçme , daha da uğraşamam seninle dedim ve tedaviyi reddettim , o da korktu tabe ve iyileşti"...

Hehe kazıtalım , hepimiz Budist rahip gibi takılırız
Kafamı toparlayamıyorum ki hayatım , konsantrasyon "SIFIR" , hiç yok ....Olmaz benden Gülse-Mülse bu saatten sonra
allah seni ne yapmasın kıss öldüm gülmekten
Hehehe şok komik şakalar yaptım ben bu gece Leylakım
muhabbetinize doyum olmaz ama kardelen kaçar azıcık eşimle oturayım iyi geceler hepinize
İyi geceler hayatım
İyi işte ne güzel , bizim analar salya-sümük ağlıyolar banal banal
Otel de güzelmiş valla , Survivor olasım geldi bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…