Eyvallah muhtarım , buyur gel beraber yiyekellerine sağlık..oh vitaminli vitaminli yarasın kayınçom..
söğğlemesi ayıpp apla şöölee yeşil siyah büyyük bi tabelası var.. arabaları var..şok güsel şok..
oh herkeşler saç kestirmiş hafiflemiş cumaya hile mi yapıyonuz kısss
Hoşgeldin Kardelenim , afiyet olsun , bulgur pilavını ben de çok özledim , çoktandır yapmadım...İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim
harikasın daha ne olsunİyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim
Ben bol bol bol limon sIkIyorum canim super oluyor ve varsa biraz da taze maydonoz .. Afiyet leptinn olsun gerisi artik cok harika super oluyor ..
harikasın daha ne olsun
nooldu EMG işi aldınız mı randevuyu canım
maydanoz yakışır canım
Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririmseni burdaki A101 e alalım kasiyer olarak kayınçom..kıss bulunmaz fırsat bak benden demesii.. ben hergün gelirim hiiiç sıkılmazsın
İyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan yazıyorum annemin yanına gittim teyzemde kalıyor mecburen orda yemek zorunda kaldım ama bozmadım karatayı zeytinyaglı fasulye 2 kaşık bulgur pilavı salata yedim eve gelincede yürüyüş duş falan derken anca gelebildim
Valla çok bi haber yok bugün canımcım.Pazara gittik eniştenle.Bu yani , bu kadar...Çok boş yaşıyorum valla...Sigaradan sonra hayatım çok boşaldı.Geçmezse part ya da pırt time bi işe kanalize etmeye çalışıcam kendimi.Bu yıl sigaradan sonra baydı beni bu ev muhabbetiİşte deminde enginar pişirdim , bi de ilk kez taze iç bakla aldım , onu pişirdim , hadi koca gün bitti.Ne yapmışım , hiçbişey
Sen nasılsın , keyfin nasıl hayatım ?
Eyvallah muhtarım , buyur gel beraber yiyek
Ne diyyossuuunnnnn , acayip bişi deseneeeeOhh adamları zengin edicen , her gün gidersin artık ama git muhtarım sen 5M Migrosları , Realleri , Kipaları , Carefourları hakeden güzide bir insansın.A101 senin köpeğin olsun
Bunlar Cumaya hazırlık bab'ında saç kestiriyo bence
.
TAVUK ÇIĞIRTMASI
Bu malzemelerimle 3 kişi rahatlıkla doyacaktır.
MALZEMELER:
-1/2 kg tavuk göğüs(dilimlenmiş,inceltilmiş)
-1 orta boy soğan(atakta küçük bir parçaya izin var)
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-2-3 dilim çemensiz pastırma
-arzu ettiğiniz baharatlar
-1 tutam maydanoz
Soğanlar piyazlık doğranır ve kendi suyunda kavrulur.(ben biraz yakmışım:))
Tavuk parçaları üzerine yerleştirilir ve pişmeye bırakılır.
Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.
Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.
Maydanozla servis edilir.
Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:
Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririmAmma bağlama çektim de mi
Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo
Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayımrabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara
E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff
İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur
almazmıyım canım cumaya aldım tanıdık doktor vardı saolsun halletti cumaya yaptıracagız bakalım acırsa diye korkuyo şimdide
Canım şimdi görünce baktım ben de EMG neymiş diye , ilk kez duydum bu vesileyle...İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız , herşey çok yolunda gidecek , dualarımdasınız , eniştem ferah tutsun içini ...
almazmıyım canım cumaya aldım tanıdık doktor vardı saolsun halletti cumaya yaptıracagız bakalım acırsa diye korkuyo şimdide
TAVUK ÇIĞIRTMASI
Bu malzemelerimle 3 kişi rahatlıkla doyacaktır.
MALZEMELER:
-1/2 kg tavuk göğüs(dilimlenmiş,inceltilmiş)
-1 orta boy soğan
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-2-3 dilim çemensiz pastırma
-arzu ettiğiniz baharatlar
-1 tutam maydanoz
Soğanlar piyazlık doğranır ve kendi suyunda kavrulur.(ben biraz yakmışım:))
Tavuk parçaları üzerine yerleştirilir ve pişmeye bırakılır.
Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.
Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.
Maydanozla servis edilir.
Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:
Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririmAmma bağlama çektim de mi Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo
hadi hayırlısı..iğne batırıyolar ben de çektirdim ama el bileğime..kısa sürdü..ama acımadı..onun ki nasıl olur bilemiycem..:26::26:
hadi hayırlısı..iğne batırıyolar ben de çektirdim ama el bileğime..kısa sürdü..ama acımadı..onun ki nasıl olur bilemiycem..:26::26:
amiin canımteşekkürler canım tüm hastalara acil şifalar versin rabbim banada bolca sabır
demedim zaten duysa asla gitmez ki
amiin canım
neyse gidince geri çıkamaz zaten yapçak bişey yok
emg elektro magnetik görüntüleme değilmiydi ne iğnesi yapıyolar bende çok biliyomuş gibi dalga geçiyorum bide :26:
Eminim mamografi çektirmemişler ki ayak emg sinden tırsıyolar alem bunlar ya
Bak bunu hiç bilmiyodum haytımda tavuk ve pastırmayı bir arada pişirmedim yemedim de ilginç köri tavuklarda çok kullanırdınmda susamı börek ve tahinli yufka tatlısından başka kullanmayı bilmiyodum etti 2 bu gecenin kazancı
Şook yağlamacısın şook ne iş listeyi k,m yapıyo bu hafta Sersum mu yoksa ?
bitl mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?