Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eyvallah muhtarım , buyur gel beraber yiyek
Ne diyyossuuunnnnn , acayip bişi deseneeee Ohh adamları zengin edicen , her gün gidersin artık ama git muhtarım sen 5M Migrosları , Realleri , Kipaları , Carefourları hakeden güzide bir insansın.A101 senin köpeğin olsun
Bunlar Cumaya hazırlık bab'ında saç kestiriyo bence
Hoşgeldin Kardelenim , afiyet olsun , bulgur pilavını ben de çok özledim , çoktandır yapmadım...

harikasın daha ne olsun
nooldu EMG işi aldınız mı randevuyu canım

Ben bol bol bol limon sIkIyorum canim super oluyor ve varsa biraz da taze maydonoz .. Afiyet leptinn olsun gerisi artik cok harika super oluyor ..

maydanoz yakışır canım

TAVUK ÇIĞIRTMASI

Bu malzemelerimle 3 kişi rahatlıkla doyacaktır.

MALZEMELER:
-1/2 kg tavuk göğüs(dilimlenmiş,inceltilmiş)
-1 orta boy soğan
-3 yumurta(sabah yediyseniz 1 tam yumurtaya 3 yumurta akı olarak da yapabilirsiniz.)
-2-3 dilim çemensiz pastırma
-arzu ettiğiniz baharatlar
-1 tutam maydanoz

Soğanlar piyazlık doğranır ve kendi suyunda kavrulur.(ben biraz yakmışım:))

Tavuk parçaları üzerine yerleştirilir ve pişmeye bırakılır.

Tersi çevrilir ve dilimlenmiş pastırmalar eklenir.İyice suyunun salıp çekene dek pişirilir.

Yumurtalar çırpılır ve tavukların üzerine dökülür.Üzerine kapak kapatılarak iyice pişirilir.
Maydanozla servis edilir.

Kizceler bu bir yemek oluyor ki sormayin gitsin benden bir tavsiye kori cok yakisiyor ve pismeye yakin da ustune biraz susam serperseniz tadindan balindan yenmez :109:

Son düzenleme:
seni burdaki A101 e alalım kasiyer olarak kayınçom..kıss bulunmaz fırsat bak benden demesii..ben hergün gelirim hiiiç sıkılmazsın
Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririm Amma bağlama çektim de mi

Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo

Hoş geldin canım bir kaç sayfa önce senden alıntı yapıp yazdım bende 3 parçaya bölünmüş durumdayım rabbimiz sağlık ve sabır versin tüm iyi insanlara

E ev işi noldu ki baydı hala bakamadınızmı yoksa gönlünüze göre bulamadınız mı ? sıcaklarda iyice bastırmadan halledin şu işi yaff

İş için yazları daha kolay bulunuyo diyolar dı şimdide öylemi bilmiyorum ama part time belki daha kolay bulunur

gelirim kayınçom gelmem mii..koy bi tabak

acayyip anlatamam anlatılmaz yaşanır yanee okaa diyyim ben sağa

ben de bi hayınlık seziyorum bu saç kestirme olayında yasaklasam mı naapsam mıhtar olarak nediyonuz

tarif güzelmiş deneyelim ama gezen tavukla yaparım bir daha marketten almam tavugu :26::26::26::26:

Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririm Amma bağlama çektim de mi

Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo

yok vazgeçtim..tavsiye etmiyorum senii

çok üsüldüm beyaa..

alemsin altıma edicem şimdii.. enişten yeğenin yıkıldık yorumuna..

teşekkürler canım tüm hastalara acil şifalar versin rabbim banada bolca sabır

almazmıyım canım cumaya aldım tanıdık doktor vardı saolsun halletti cumaya yaptıracagız bakalım acırsa diye korkuyo şimdide

Canım şimdi görünce baktım ben de EMG neymiş diye , ilk kez duydum bu vesileyle...İnşallah çok güzel sonuçlar alacaksınız , herşey çok yolunda gidecek , dualarımdasınız , eniştem ferah tutsun içini ...

bu enişte için değil canım annem için hastalar arasında sıkıştım kaldım

almazmıyım canım cumaya aldım tanıdık doktor vardı saolsun halletti cumaya yaptıracagız bakalım acırsa diye korkuyo şimdide

hadi hayırlısı..iğne batırıyolar ben de çektirdim ama el bileğime..kısa sürdü..ama acımadı..onun ki nasıl olur bilemiycem..:26::26:

Eminim mamografi çektirmemişler ki ayak emg sinden tırsıyolar alem bunlar ya

Bak bunu hiç bilmiyodum haytımda tavuk ve pastırmayı bir arada pişirmedim yemedim de ilginç köri tavuklarda çok kullanırdınmda susamı börek ve tahinli yufka tatlısından başka kullanmayı bilmiyodum etti 2 bu gecenin kazancı

Haaaa şok güzel fikir kıssss , hergün seni görüceksem üstüne para bile veririm Amma bağlama çektim de mi Duygucum bu gece otele gidiyo , senin Bennu da saçlarındaki bitleri ayıklıyo

Şook yağlamacısın şook ne iş listeyi k,m yapıyo bu hafta Sersum mu yoksa ?

bitl mi

vallahi canim kavrulmus susam kizarmis tavuk olsun , firinda tavuk olsun hepsine cok yakisiyor citir citir oluyor canim .. Ve cekirdek ici ve firinda tavuk harika super bir davet yemegi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…