Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Makbuş , Çiğdem uyumadınız mı kızlar hala ? Hadi ben boş adamım oturuyorum....

Valla menü bildirriimi yapamadım ya görev edindim gelip geçmişi okuyup menü bildiriyim dedim

AAslında uykum var birazdan da uyucam. Bende sıpamı bekliyorum ya. Adam eve geldi bide işe gitii tekrar çok sinirliyim çoookk

böyle devam edersen kilo vermen zorlaşır facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi grup var orayı takip et az yemeyin diyor kesinlikle karataycı onlarda

iyi geceler birdy

"Nöbetteyim" diyosun ...Hastaya mı gitti ?

böyle devam edersen kilo vermen zorlaşır facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi grup var orayı takip et az yemeyin diyor kesinlikle karataycı onlarda

iyi geceler birdy

Denemek istedim canım bi. Ama yok bana göre değil. Zorlanıyorum. Yarın yine doyarak kalkıcam sofradan. Tabi şişmeden o çizgiyi iyi çekmek gerekiyor işte. Bide bazen durabiliyorum tabiki bu ara iyiydim gerçi

Bırdycim ben yatıyorum canım gözler küçüldü. Onları uyutup da büyütücem sabaha müsadenle İyi geceler canım

günaydın kızlar ben geldim.haftasonu çok güzel gezdim ama çok cozuttum.diyet miyet kalmadı.yasaklı ne varsa yaptım.kardeşim abla kırk yılda bi geliyon boşver nolur ye diyince dayanamadım.samsunun en güzel yerinde kahvaltılar falan mutluyum ama pişmanımgeçen cuma +800 deydim ya.bir kısmı ödemdir diyodum ya,bence artık hepsi kilodur
şuan yumurtasız karatay kahvaltısı yapıyorum.herkese iyi günler

ne zaman tekrar vermeye başlarımm
kişiye göre değişir..birkaç hafta bile sürebilir..sabır gerekiyor..hocamızın dediği gibi(bu lafta şıhımızın dediği gibi oluyo çok komiğime gidiyo yazınca )tavada eridiği gibi erimez bu yağlar canım..
ne konuştuk cozutmuşun iyice..bak bugün yok döğeriimmmbol su iç canım..

ah keşke yaww..

kesinlikle

evettt gizli operasyon yapıciiz çaktırma:82::82::82::82:

valla ondan sonra saklancak yer aramamız lazım bence

Ne hastası kıs suçluya gitii
alla senii..birdy benim kocayla karıştı galiba sanursam

ooo hanfendüüü hoşgeldinüzz... o ödemler kilo oldu diyosunn
neyse kardeşin yüzünden diyelim unutalım..sıkıyönetim ilen ettik sen de katıl bence

ayyy çok güldüm ilahii..o sen miydin..nihat sırdar da söylemişti radyoda bi hatunu..abowww...
bekleme yapma ayy pardon makyaj yapmaa...

amin canım..inşallah

Kafa hallerin değil tabii... Kafa karışıklığı hallerin diyecektim

kafa hallerim..çok kafayımdır..arada karıştırdığımda oluyor tabee

güzel bir gün diliyorum..

ve kocişimi işe yollayıp 40 dk yürüdüm dujumu aldım kahvaltımı yaptım geldimm:86::86::86::86:

çayımı içiyorum..

sabah

pastırmalı omlet
peynir
yoğurt

kızlarr unutmayın kaçamak yok..söz verdiniz..

Son düzenleme:
buarada kızlar gece vardiyası yapmışınız..tabee hepiniz şimdi fosur fosur uyuyosunuzdur..

günaydın sersumum valla canım hiç sorma tam bir yeme krizi gibiydi kusana kadar yedim sonra da kustum zaten midem bulandı bu bana ara ara alıyo intikam alır gibi püf bilmiyorum işte

ama neyse bu sabah iyiyim
şimdi kahvaltımı hazırlıcam kaçamak yok inşallah bundan sonra tutcam kendimi yaa

topla kendini canım..geçmişe bakma..bak hepimizin silkinmesi lazım..yoksa kalıyor hatta geliyor kilolar..
Sen öyle san cin gibi uyandım Böööööööööööööööö

korkulur senden caduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…