Makbuş , Çiğdem uyumadınız mı kızlar hala ? Hadi ben boş adamım oturuyorum....
uyumayan çok bugün galiba
Arkadaştaydık canım ya bna uygun bunlar vardı. Akşam yemeğini birlikte yedikFarkındayım az oldu. Bideeee niye canım istiyor bu ara, çünkü miktarları azalttım. Kilo veremiyorum diye. Belki bununla da alakalı. Bakalım artık. Atlatmaya çalışıyorum :18::18:
Valla menü bildirriimi yapamadım ya görev edindim gelip geçmişi okuyup menü bildiriyim dedim
AAslında uykum var birazdan da uyucam. Bende sıpamı bekliyorum ya. Adam eve geldi bide işe gitii tekrar çok sinirliyim çoookk
böyle devam edersen kilo vermen zorlaşır facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi grup var orayı takip et az yemeyin diyor kesinlikle karataycı onlarda
iyi geceler birdy
böyle devam edersen kilo vermen zorlaşır facede sağlıklı yaşıyoruz diye bi grup var orayı takip et az yemeyin diyor kesinlikle karataycı onlarda
iyi geceler birdy
Sabah geç kalmıştım Kardelenim , anca geldi uykum...Senin durumun nedir ?
"Nöbetteyim" diyosun ...Hastaya mı gitti ?
Bırdycim ben yatıyorum canım gözler küçüldü. Onları uyutup da büyütücem sabaha müsadenleİyi geceler canım [/QUOTE
kalanlara iyi geceler bende kaçayım uyuyabilirsem allah rahatlık versin
kişiye göre değişir..birkaç hafta bile sürebilir..sabır gerekiyor.ne zaman tekrar vermeye başlarımm
öfff yedim de yedim yedim de yedim gıtlıktan çıkmış gibi abur cubura dadandım şimdi midem bulanıyor ara ara bu yeme krizlerine giriyorum ne yapacağımı bilemiyorum off bilenler bişi söylesin bana yaaönce yiyorum sonra pişmanlıklar yaşıyorum artık psikolojik sağlığımdan şüphe ediyorum iğneoyam sence napiim ben psikiyatra gitmek istemiyorum bunun için
Çok gaza geldim kısBende varıııım
Valla bende karbeyazım ama tüyler hafif sarımsı yaa jiletleyeceksin bir iki ay dediydi de ondan ertelediydim bende yazın nası jiletliyim beeeeArtık sonbahar-kış sezonu başlatacam
Ay bende diyom ki bi kutu olsa içine girip çıksak acısız sızısız kıl mıl kalmasa3-5 seansa da razıyım kız
Hatta kocalara da uygulasak da belki evi daha az süpürürüz
GizliceAğdaaa Kız bana da anlat nası olcak bu gizli ağda işi
Valla adam sağlam yatar deli kalkar
:
alla senii..Ne hastası kıs suçluya gitii
günaydın kızlar ben geldim.haftasonu çok güzel gezdim ama çok cozuttum.diyet miyet kalmadı.yasaklı ne varsa yaptım.kardeşim abla kırk yılda bi geliyon boşver nolur ye diyince dayanamadım.samsunun en güzel yerinde kahvaltılar falan mutluyum ama pişmanımgeçen cuma +800 deydim ya.bir kısmı ödemdir diyodum ya,bence artık hepsi kilodur
şuan yumurtasız karatay kahvaltısı yapıyorum.herkese iyi günler
ayyy çok güldüm ilahii..o sen miydinHavaalanından teyzemleri alıcaktım. Anneme arabasız gittiğim için, annemin arabasını alıp gittim havaalanına. Uçak inmiş. Plan şu: Teyzemler bavulları alıp dışarı çıkınca beni arayacak, ben de hemen çıkışa yanaşıp onları alacağım. Bu arada da sağda sağda, polisten kaça kaça parkedip oyalanıyorum. Bir ara parkettiğim yerde makyaj malzemelerimi çıkarttım, makyaj yapmaya başladım. Bu arada bir polis anonsu var ama ben hiç üstüme alınmıyorum. Çünkü plaka benim değil! Sonunda dibimden gelen bir polis anonsuyla yerimden zıpladım resmen! Soluma kafayı çevirdim. Yanımda bir polis arabası, polis elinde telsiz, sinirle bana bakıyor ve telsizden şöyle bağırıyor: "EKB 54... MAKYAJ YAPMAYI BIRAK. DEVAM ET" Meğer ben annemin arabada olduğumu unutmuşum, plakayı hiç üstüme alınmamışım canlarım. Polisi sinir etmişim bilmeden:)))
Canım ya... İnşallah gönlüne göre olur. Geçen yılki kafa hallerin geldi gözümün önüne.
Kafa hallerin değil tabii... Kafa karışıklığı hallerin diyecektim
buarada kızlar gece vardiyası yapmışınız..tabee hepiniz şimdi fosur fosur uyuyosunuzdur..
topla kendini canım..geçmişe bakma..günaydın sersumum valla canım hiç sorma tam bir yeme krizi gibiydi kusana kadar yedimsonra da kustum zaten midem bulandı bu bana ara ara alıyo intikam alır gibi püf bilmiyorum işte
ama neyse bu sabah iyiyim
şimdi kahvaltımı hazırlıcam kaçamak yok inşallah bundan sonra tutcam kendimi yaa
Sen öyle san cin gibi uyandımBöööööööööööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?