Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kizlar
cok sukur bugunde kacamaksiz bitti...40 dk da sabah yurumustum...

yine olmadı galba

Aboovv çok güsel olmuş ellerine sağlık bitenem ellerin dert görmesin

Valla keyifsizliğim geçici biliyorum ve en önemli şey sağlık onuda biliyorum ama yinede henüz taze olduğundan olsa gerek daha atamadım üstümden ruhen yoruldum ama Allah beterinden saklasın cümlemize amiin

noolcak datlum..güle güle kullan..sen kilo ver ben yine yaparım..

amin canım..iyi düşünelim iyi olsun inşallah

kızlar iyi geceler..kaç gündür gelemedim..okuyamadım bile..işyerinde çok yoğunluk var..sanırım haftaya hafifler..akşama kadar başka bişey yapamıyoruz..akşam da pestil halde eve gelince ancak yemek bulaşık filan yatağa zor atıyorum kendimi..haber verecektim ama olmadı işte..biraz önce uyandım..bilgisayarı açık unutmuşlar kapatayım diye geldim,yav bi topiğe bakayım dedim..sersumum ve leylakımın mesajlarını görünce dayanamadım..canlarım cumaya kadar idare edin beni..bildirim yaparım..haftaya inşallah daha çok gelirim..geçmişi hiç okuyamadım inşallah iyisinizdir..inanın hep aklımdasınız..dostlarımsınız..şimdi yatmaya gidiyorum tekrar,hepinizi öpüyorum...

canımcım..kalp kalbe karşıymış demek ki..sen iyi olda önemli değil..kolay gelsin talım..öpüyorum seni
Çok sağol canım iyi bak kendine takmayalım tokadan başka bişey kafaya yarın mesaide ve evde kolay gelsin tatlım
takmayalım canım..sana da kolay gelsin..
İyice sapıttım anacım 62.7 yazcaktım 63.7 yazmışım hoş ilk kez 62 li kilo telaffuzu olcaktı ondandır
62 ye ne kaldı..ayy ne kaa güzel..:32:
İyi geceler canım ben geç saatte çok çay içtim vede kaçamak yaptım uyuyamıycam sanırsam film indircem

Bende kaçtım

iyi seyirler canımm..

yok aslında cok da yemiyordum sabahları en fazla uc tane idi :) kayısıdan incir 1 tane ..
neyse umarım bir yola girer..

Bence girer de başka testler falan da yaptır karatayı zaten şekeri olanlar uyguluyor ve kurtulan bile oldu. :44::44:

Dikkat et canım

hataya canı sıkılmaz mı insanın canım..hepimiz üzüntüden mahfolduk

Bide reglyim her okuduğumda ağlıyorum ya

Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim

sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık

Canım belli oldu mu sonuçlar İnşallah iyisinizdir gülüm. Merak ettik. Dualarımızı hiç eksik etmiyoruz inan inşallah kavuşacak sağlığına Allahın izniyle....

yok aslında cok da yemiyordum sabahları en fazla uc tane idi :) kayısıdan incir 1 tane ..
neyse umarım bir yola girer..

Bence girer de başka testler falan da yaptır karatayı zaten şekeri olanlar uyguluyor ve kurtulan bile oldu. :44::44:

Dikkat et canım

hataya canı sıkılmaz mı insanın canım..hepimiz üzüntüden mahfolduk

Bide reglyim her okuduğumda ağlıyorum ya

Selam kızlar geçmişi okumadan yazıyorum sabah klasik kahvaltı 2 de pidesiz iskender akşam bişey yemek istemedim yogurt ceviz gün kurusu keten tohumu ve tarçın yedim

sonucu ne siz sorun nede ben diyim allaha kaldık

Canım belli oldu mu sonuçlar İnşallah iyisinizdir gülüm. Merak ettik. Dualarımızı hiç eksik etmiyoruz inan inşallah kavuşacak sağlığına Allahın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…