o uyuyup kalmaya bi örnek veriim ben sana. .geçen yıl izmirde işe gidiyorum minübüsle aynı durakta iş arkadaşım bindi yanımda yer dolu arkaya oturdu neysee ineceğimiz durağa geldik bi kalabalık indi ben bekliyorum bizim kız insin diye yok..dedim heralde daha önce indi işi falan vardı diye düşündüm..işe geldim bi 15 dk sonra bizimki geldi nefes nefese abla aşkolsun uyumuşum sen de inmişsin son durağa kadar gittim dedi..tabii biz kriz geçirdik gülmekten..dedim bende seni bekledim ne bileyim bukaa derin uyuyacağını
ucuz atlatmışsın yine.artık yeme bak
Muhtarım çizelgemi yapmaya çalışıyom ama çizelge yazılımınız uygun formatta diil yazıyo :44:
o uyuyup kalmaya bi örnek veriim ben sana. .geçen yıl izmirde işe gidiyorum minübüsle aynı durakta iş arkadaşım bindi yanımda yer dolu arkaya oturdu neysee ineceğimiz durağa geldik bi kalabalık indi ben bekliyorum bizim kız insin diye yok..dedim heralde daha önce indi işi falan vardı diye düşündüm..işe geldim bi 15 dk sonra bizimki geldi nefes nefese abla aşkolsun uyumuşum sen de inmişsin son durağa kadar gittim dedi..tabii biz kriz geçirdik gülmekten..dedim bende seni bekledim ne bileyim bukaa derin uyuyacağını
naapıyon beyaa..
iyiyim beya sen nabıyon sersumum
Bu arada kısaca günümün keyifsiz geçtiği öğle yemeği fırsatım olmayınca kocaman bi simit,akşamda yarım saat önce lavaşlı döner ve 2 lokma tatlı çörek yidim yani bu sabah iyiydim ama sonrası mecburiyetten fena oldunapiim sağlık olsun :44:
Sersum evet ilk sayfadaki maddeleri sırasıyla yaptım olmadı bbCode peşpeşe 2 tane http li cümle ve aralarında (img) var diye ben sadece birini kopyaladım acaba ondanmı ? :44:
özlemim kartalım uğramıyo kaç gündür kızlar yavv..:44::44:
bb code da url ile başlayan değil [/img] ile başlayanı kopyalayacaksın ama [/img] yi kopyalamayacaksın http ile başlayıp png ile bitecek
ortadaki kırmızı bölümü kopyalayacaksın canım..
Sağol muhtarım sen cevap yazarken ben de bir daha ayrı ayrı kopyaladım şimdide böyle başlangıç ve hedef kilom çıkmadı :44:
Neyse sonra bidaha denerim
ben çıkıyorum kısslar herkese iyi geceler bol leptinler:80::80::80:
özeline baksana cicimmm..
okudum ve yazdım canım teşekkür ederim
ben çıkıyorum kısslar herkese iyi geceler bol leptinler:80::80::80:
şuanda kaçsın onu yazmamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?