ıyım bende canım kapalı bır ıst gununde evde takılıyorum
ayy mıkemmel bırseydır o adı ''kaygana''
bırkac dal taze sogan
bırkac dal maydanoz,nane
ayıklanmıs hamsı(olmasada olur)
2 subardagı su
mısırunu,azda normal un
tuz cırpılır 3 tanede yumurta
eklenıp az daha cırpılır
hamur kek kıvamında olacak
tavaya yag koyup kızdırılır
bu hamurdan yeterınde koyulup
altlı ustlu kızartılır afıyet olsun:)))
Hay Allah razı olsun. Buzlukta ayıklanmış hamsi var. Aklıma bu yediğim düştü ama adını da bilmediğimden bulamamıştım tarifi. Akşam deniyeyim bari.
Ficans sabah girdim ama bakamadan kapattım. Kusura bakma canım.
Teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için.
hataya canı sıkılmaz mı insanın canımHatay yazacaktım hayat yazmışım. Aslında doğru yazmışım hatayda hayat çok zor şuan ordaki hayata da canım sıkkın
geçmiş olsun canım..umarım en kısa sürede düzelir değerlerinSelam herkese kıslar,
Regen iyiyim sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
Geçmişi cok okuyamadım. Kızla ben de bir sorun cıktı. Seker problemim var. Aslında daha onceden yoktu bu. Ancak ben de yan etki oldu sanırımbir sureligine Karatay'a ara verip endokrin uzmanının dedigi sekilde beslenme yapmam lazım. Ozellikle de cevizi ve kayısıyı muzu ve cilegi cıkarttı. Karataydan onceki tahlillerim daha duzgundu. Seker seviyem kuru meyvelerle bayagı bir artmış. Oncelikle onları kesti. Cevizi de dolayısı ile bir sureligine karatay yapamayacagım. aralarda menuleri paylasırım gene de. Umarım daha iyi olup bir duzene girer.. Bence aralarda detaylıca bir kan tahlilini yaptırın ihmal etmeyin derim :) cunku ben de o kadar egzersiz yapıp dikkat etmeme ragmen kilo veremeyişimin sebebi sanırım bu ustelik buna her gun oglen 45 dklik olanlar da dahil degil.
Neyse içinizi baymayayım.
Bugun aslında yine klasik kk kahvaltısı yaptım ceviz olmadan kayısı da :)
herkese iyi günler
ıyım bende canım kapalı bır ıst gununde evde takılıyorum
ayy mıkemmel bırseydır o adı ''kaygana''
bırkac dal taze sogan
bırkac dal maydanoz,nane
ayıklanmıs hamsı(olmasada olur)
2 subardagı su
mısırunu,azda normal un
tuz cırpılır 3 tanede yumurta
eklenıp az daha cırpılır
hamur kek kıvamında olacak
tavaya yag koyup kızdırılır
bu hamurdan yeterınde koyulup
altlı ustlu kızartılır afıyet olsun:)))
yemeğimi yaptım yedim bile.gerçi yemek sayılmaz aperatif şeyler:)mantarı fırında değil doğrayıp tavada suyunu çekene kadar kavurdum.sonra biber doğradım kavurdum.1 kasede 2 yumurta az biraz süt çırptım mantarın üzerine döktüm.piştikten sonra kaşar rendesi yapıp kapağını kapadım.kaşarlar eridi mmmmmmmmmm nefis oldu yani.baharat olarak,kekik ,tuz ve pulbiber kullandım.yanına çay ve peynir,zeytin,domates,salataakşama 80ler keyfi.seviyorum salı günlerini hepinizie iyi akşamlar
yemeğimi yaptım yedim bile.gerçi yemek sayılmaz aperatif şeyler:)mantarı fırında değil doğrayıp tavada suyunu çekene kadar kavurdum.sonra biber doğradım kavurdum.1 kasede 2 yumurta az biraz süt çırptım mantarın üzerine döktüm.piştikten sonra kaşar rendesi yapıp kapağını kapadım.kaşarlar eridi mmmmmmmmmm nefis oldu yani.baharat olarak,kekik ,tuz ve pulbiber kullandım.yanına çay ve peynir,zeytin,domates,salataakşama 80ler keyfi.seviyorum salı günlerini hepinizie iyi akşamlar
afiyet olsun canım benim kilo çizelgesi göstermiyo yazı şeklinde oluyo niye acaba
canım 1. sayfada ayrıntılı yazdım..oradaki tarife göre yaparsan olurafiyet olsun canım benim kilo çizelgesi göstermiyo yazı şeklinde oluyo niye acaba
ben de bayılırım 80 lereyemeğimi yaptım yedim bile.gerçi yemek sayılmaz aperatif şeyler:)mantarı fırında değil doğrayıp tavada suyunu çekene kadar kavurdum.sonra biber doğradım kavurdum.1 kasede 2 yumurta az biraz süt çırptım mantarın üzerine döktüm.piştikten sonra kaşar rendesi yapıp kapağını kapadım.kaşarlar eridi mmmmmmmmmm nefis oldu yani.baharat olarak,kekik ,tuz ve pulbiber kullandım.yanına çay ve peynir,zeytin,domates,salataakşama 80ler keyfi.seviyorum salı günlerini hepinizie iyi akşamlar
afiyet olsun kuzum2.öğünüm
mercimek çorbası
yaprak sarma
karnıyarık
sersumum kesınlıkle dene mıkemmel bırsey cıkıyo ortaya
Eki Görüntüle 711638
actifrayda kızarttım..
3. öğünüm
yarım çipura
1 kefal
3 çinekop
bol salata
biraz abartmışım yarına da kaldı..kızarmışken birkere koksun ev dedim..
2. öğünümü de yazayım
yayla çorbası
patlıcan oturtma
3 yeni dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?