Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hay Allah razı olsun. Buzlukta ayıklanmış hamsi var. Aklıma bu yediğim düştü ama adını da bilmediğimden bulamamıştım tarifi. Akşam deniyeyim bari.

Sabah 6:30klasik karatay kahvalti
14:00domates çorbası salata
Aksamida corbayla kapamayi dusunuyorum canim pek bisi istemiuo.
Kizlar bu arada kaskodan haber geldi araba perte cikcakmis kaza esnasinda
Sanziman kilitlenmisuf uzulsemmi sevinsemmi bilemedim

merhaba bayanlar öğlen 1 tabak dolusu taze fasülye ve 1 küçük kase mercimek çorba hüplettim.yanındada yoğurtşimdi fırında kaşarlı mantar yapcam akşama kahvaltılık çay falan seviyorum ben öptüm görüşürüz.bu arada mesajımı beğenenlere teşekkür ederim.çok vaktim yok tektek cevp yazamadımsevgiler saygılar efenim:)

aksam yemegim

2 adet fırında kızartılmıs tavuk budu
1 tabak zeytınyaglı pırasa yemegi
10 adet yesil erik

spoooorrrruummmm

5.5 km
303 kalori
5.5 hız
60 dk

Hatay yazacaktım hayat yazmışım. Aslında doğru yazmışım hatayda hayat çok zor şuan ordaki hayata da canım sıkkın
hataya canı sıkılmaz mı insanın canım..hepimiz üzüntüden mahfolduk
geçmiş olsun canım..umarım en kısa sürede düzelir değerlerin

bayıldım bu tarife pampişim..ben de yapıcam ayyy..çok lezizdir mutlaka

yemeğimi yaptım yedim bile.gerçi yemek sayılmaz aperatif şeyler:)mantarı fırında değil doğrayıp tavada suyunu çekene kadar kavurdum.sonra biber doğradım kavurdum.1 kasede 2 yumurta az biraz süt çırptım mantarın üzerine döktüm.piştikten sonra kaşar rendesi yapıp kapağını kapadım.kaşarlar eridi mmmmmmmmmm nefis oldu yani.baharat olarak,kekik ,tuz ve pulbiber kullandım.yanına çay ve peynir,zeytin,domates,salata akşama 80ler keyfi.seviyorum salı günlerini hepinizie iyi akşamlar

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım benim kilo çizelgesi göstermiyo yazı şeklinde oluyo niye acaba

afiyet olsun canım benim kilo çizelgesi göstermiyo yazı şeklinde oluyo niye acaba

Filiz, sayfanın en üstünde kullanıcı kontrol paneli var. oraya gir. Sayfanın sol tarafında profil düzenle var. Oraya gir. Sayfanın aşağısına doğru in. Solunda çizelge yazan bir kutu var. Bu http... yi oraya yapıştıracaksın.

canım 1. sayfada ayrıntılı yazdım..oradaki tarife göre yaparsan olur
ben de bayılırım 80 lereafiyet olsun
2.öğünüm

mercimek çorbası
yaprak sarma
karnıyarık
afiyet olsun kuzum
sersumum kesınlıkle dene mıkemmel bırsey cıkıyo ortaya

actifrayda kızarttım..

3. öğünüm

yarım çipura
1 kefal
3 çinekop
bol salata

biraz abartmışım yarına da kaldı ..kızarmışken birkere koksun ev dedim..

2. öğünümü de yazayım

yayla çorbası
patlıcan oturtma
3 yeni dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…