Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne yaşıyorsak onu paylaşıyoruz burada Kardelen. Tabii ki bize anlatacaksın yaşadıklarını. Duygusuzlaşmak değil de, sanırım sorunlarla başetme yöntemi bu. Bence işe de yarıyor.

Var canım var dışa atmak seni rahatlatır

Ara sıra, bağıra çağıra ağlamak da iyi gelebiliyor doğrusu. Soruna çare olmasa da, deşarj oluyor insan.

Tüm alıntılara katılıyorum hepsi doğru

1 saattir kızımın saçlarını örüyorum, yarısında uyuya kaldı, ben de yattığı yerden ördüm ama belim de gitti, gidip yatayım bende , hepinize iyi geceler, bol leptinler

İyi geceler canım bende kaçıyorum pc kotamı çoktan doldurdum bol leptinler hepinize

Amiin canım amiin

Pekii mıhtarim paşa gönlün nassı isterse öyle de

Bahaneler bol bakıyorum yok hava kötü yok sıkıcı eee... o zaman hergün dip köşe temizlik yap bak nasıl oliii..

evet yaa.. bugün bi ablam da dedi, yapmak isteyen yapar, yagmur gecirmez spor kiyafetlerini giyip yine cikar diye, dogru alsinda.. neyse ben o zaman vereyim temizligin gözüne, benim de isime yarar

Ben arada böyle komik olsun diye boşboğazlılık yapıyorum.Kusurabakma.Niyetim azda olsa gülümsetmek.Yanlışım varsa uyar canım benim.Seni kırmak incitmek istemem.Bu dertli halimden anlamıyorlar düşüncesine girme sakın.İnan bana eminim hepimiz bir tuhaf olduk.İnsanın ne diyemeyeceği haller olur ya o haldeyiz işte.

Herkes kaçmış.Kendi kendime iyi geceler diliyorum ve de gidiyorum bu diyardan.Kim bilir ne zamana kavuşuruz.Öptüm hepinizi.

Arkadaşlar, hepinizin özeline bir mesaj atıcam. Sizlerden bir ricam olacak. Eşimin kardeşi bir alışveriş sitesi açtı. Haziranda alışveriş başlayacak ama şu anda üye sayısının artmasına ihtiyaçları var. Size göndereceğim linkten üye olursanız çok sevinirim. Üyelik ücretli değil tabii ki...

Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

iyi aksamlar kizlar,

bu aralar cok yogunum ,okul tatili yaklasti yogunluk var,bu hafta sonuda kermesimiz var,diyetim iyi gidiyor ama gelip yazamiyorum,

sersum ne yapayim canim cuma günleri gelip kilo bildirsem yeterli olurmu,olmaz diyorsan ben bi kac hafta izine ayrilayim suan gözlerim kapaniyor

Bu saate kimsecikler kalmadı sanirsam bende kizi uyuturken biraz gecmise baktim birazda kendimden yazayim dedim.Annemler geldi biraz yogun geciyor hemde nişan icin hazirlik ve memlekete gitmek icin bavul hazirligi derken gunler ucuyor.karatayimi bozmuyorum 2 öğün besleniyorum her günde yürüyüşümu yapiyorum 1saat kilolar gidiyor yani kizlar perşembe yola cikcaz ben kilo bildirimimi o gun yapsam olur mu sirasi gelen arkadasinda ozeline msj atarim tamam mı kizlar nedersin sersum uyar dimi öptüm hepinizi iyi geceler bol leptinli geceler.

Günaydın kızlar hepinize

Selam sersum, İğneoyası

Şu andan itibaren ben de sıkıyönetime giriyorum kızlar, cumaya kadar kaçamak yok inşallah

ahh ahh benim de şu belediye otobüslerini unuttuğum günler gelcek mi acep her gün okula otobüsün kapsıyla bitişik gidiyorum dışardan görenler beni kapı sanıyolar
ah o öğrencilik yılları hepimiz o zamanlarda kapı zannedildik üzülme makbuşum..normaalllben mesela 15F nin kapısı oluyordum 7 arabasını kaçırırsam
kız daha karpuz keseceğdik.Nireyeee .?

bu sürede cumaları gelip kilonu bildir canım..sonra düzene girersin menü bildiriminde noolcak..

olur canım neden olmasın..ben liste yapan arkadaşa da hatırlatırım merak etme sen..kilolar gitsin de

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım, tabii ki üye oluruz

gününüz güzel olsun

kahvaltım

pastırmalı yumurta
peynir
yoğurt

şimdi de çayımı içiyorum..hepinize afiyet olsun

sonunda mappuss yatçaz mıı hemen oliimmm..hani benim yarışma olayımdaki gibi

şaka bir yana hayırlı olsun canım..tabiisi oluruz..

günaydın tatlım..he şöölee..toparlanalım hep beraber..

Hep beraber Mayıs ayının kalan yarısını kaçamaksız geçirelim inşallah, hedefi aşağı çektim ama bi türlü 65 i bile göremedim, oysa 64 e kadar düşmüştüm ama Karatayı tamamen bıraksaydım verdiğimin fazlasını geri alırdım eminim, Karatay a devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…