selam kızlar
hepınıze guzel bır hafta dılıyorum.
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş ..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun kızım okuldan gelince o da hissedince baktım nete..onlar da bayaa korkmuş..
geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun
sersumum gecmıs olsun canım
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş ..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun kızım okuldan gelince o da hissedince baktım nete..onlar da bayaa korkmuş..
Gecmis olsun canim.
Neyse artik ben regl oldum. Insallah bu siskinlik ve istah gider artik.
sersum kaçar hatunlar..akşama görüşürüz...
deneme yanılma yöntemi canım..hangisi metabolizmana iyi geliyorsa sen keşfedeceksin
evet canım..bu hafta kaçamaksız güzel sonuçlar elde edeceğiz inşallah
Hı hı kaçamaklar motive etti seni mıhtarım
Evet ya kaçamak yapmak gerçekten duraksatıyor şşuan belki 62 lere görebilirdim ve ben hala 66 ile uğraşıyorum kaybım koskoca 2 hafta. Benim de lanetli rakamım 64 ya
Maydonoz suyu dğil de maydonoz yiyorum. Kahvaltılarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?