Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar sabah 6 da 2 kayısı ve 10 tane badem yedim eşorfmanları çektim.sahilde 1 saat yürüdüm.eve geldim duşumu aldım,kahvaltı hazırladım ve yedim:)

sabaheynir,zeytin,domates,salata,5 tane erik ve çayyyyyyy.ohhhhhhhspor yapınca üzerimden büyük bir yük kalkıyo ya çok enerjikim

kocişi gönderdim kızımı da yolcu etmek üzereyim..sonra gelsin kahvaltı..ama canım bişey istemiyor..bakalım..

harikasın sahilde yürüyüş..süpperrr

gunaydin guzelleer...
dunden beri karatayima dondum..ve hemen etkisini gordum..bu defa birakmicAm ins..sizleri okuyup cok motive oluyorum...iyiki varsiniz..

gunaydin guzelleer...
dunden beri karatayima dondum..ve hemen etkisini gordum..bu defa birakmicAm ins..sizleri okuyup cok motive oluyorum...iyiki varsiniz..

günaydın canım..hoşgeldin..ayrılma artık kıss..yaza ne kaldı..

harikasın sahilde yürüyüş..süpperrr

evet sahilde yürümek çok güzel ama sis rüzgarı hiç bitmiyor.akşamları evde donuyoruz.sabah da kat kat giyindim çıktım artık yağmur yağmadıkça yürüycem.havanın ısınmasını beklersem burda ohooooooooooooooooo:)küçükşirin denizkenarı bir ilçe.bahar ve yaz ayları harika ama kışın nemle birlikte ayazı içine işler adamın

kahvaltım Pro Pro

pastırmalı omlet
peynir
yoğurt
2 adet omega3
çay çayy

aman dikkat et kendine..neyse ki kat kat giyiniyormuşsun..nemin soğuğu çok daha etkili olur bilirim

Gunsydin kizlar
Sabah kiymali 2yumurtami yedim.
Ogleyin yemem aksamada F irinda yogurtla yumurtaya bulanmis kabak yicem ayarladim fikir olur belki size die yaziyorum.
Hepimizin haftasi guzel gecsin.bu hafta bolca yuricem malum arabamda yok:) guluyorum artik napim:))

Olamadım kıs hala davul gibi gerildi karnım vuruyom pampam da pam pam diye resmen gergin Davul gibi ses çıkıyo.
olur olur çal şimdilik davulunu

canım daha iyi olmana sevindim..herşey daha iyi olacak üzülme..bununla gelsin geçsin ..Allah birdaha göstermesin..

günaydın hanımlar sabah kalktım ilk iş tartıldım 68.0 olmuşum ne yemişim be neyse napak vercez artık

ticker deiştirdim kilo hedefimi biraz daha çektim 58 oliim en azından ilk hedef olsun yav

canım daha iyi olmana sevindim zor bişi tabi ama en kısa zamanda rabbim yine nasip eder sana çocuğuna bişi olmadı ya allah korusun en önemlisi bu

günaydın hanımlar sabah kalktım ilk iş tartıldım 68.0 olmuşum ne yemişim be neyse napak vercez artık

ticker deiştirdim kilo hedefimi biraz daha çektim 58 oliim en azından ilk hedef olsun yav

Hepimiz şımardık hpimiz gelsin börekler gitsin çörekler Herkes bi silkelensin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…