günaydın kızlar sabah 6 da 2 kayısı ve 10 tane badem yedim eşorfmanları çektim.sahilde 1 saat yürüdüm.eve geldim duşumu aldım,kahvaltı hazırladım ve yedim:)
sabaheynir,zeytin,domates,salata,5 tane erik ve çayyyyyyy.ohhhhhhhspor yapınca üzerimden büyük bir yük kalkıyo ya çok enerjikim
gunaydin guzelleer...
dunden beri karatayima dondum..ve hemen etkisini gordum..bu defa birakmicAm ins..sizleri okuyup cok motive oluyorum...iyiki varsiniz..
harikasın sahilde yürüyüş..süpperrr
evet canım normale dönelim..
enemmm
evet sahilde yürümek çok güzel ama sis rüzgarı hiç bitmiyor.akşamları evde donuyoruz.sabah da kat kat giyindim çıktım artık yağmur yağmadıkça yürüycem.havanın ısınmasını beklersem burda ohooooooooooooooooo:)küçükşirin denizkenarı bir ilçe.bahar ve yaz ayları harika ama kışın nemle birlikte ayazı içine işler adamın
Ayyyy fenalardayım. Hallerim geldi
avatarın tam seni yansıtıyor desene..hadi gözünaydın bebişş..
olur olur çal şimdilik davulunuOlamadım kıs hala davul gibi gerildi karnım vuruyom pampam da pam pam diye resmen gerginDavul gibi ses çıkıyo.
Gunsydin kizlar
Sabah kiymali 2yumurtami yedim.
Ogleyin yemem aksamada F irinda yogurtla yumurtaya bulanmis kabak yicem ayarladim fikir olur belki size die yaziyorum.
Hepimizin haftasi guzel gecsin.bu hafta bolca yuricem malum arabamda yok:) guluyorum artik napim:))
olur olur çal şimdilik davulunu
canım daha iyi olmana sevindim zor bişi tabi ama en kısa zamanda rabbim yine nasip eder sana çocuğuna bişi olmadı ya allah korusun en önemlisi buGunsydin kizlar
Sabah kiymali 2yumurtami yedim.
Ogleyin yemem aksamada F irinda yogurtla yumurtaya bulanmis kabak yicem ayarladim fikir olur belki size die yaziyorum.
Hepimizin haftasi guzel gecsin.bu hafta bolca yuricem malum arabamda yok:) guluyorum artik napim:))
Vur davula vur davula güm güm gümlesiiiiinnn
günaydın hanımlar sabah kalktım ilk iş tartıldım 68.0 olmuşum ne yemişim beneyse napak vercez artık
ticker deiştirdim kilo hedefimi biraz daha çektim 58 oliim en azından ilk hedef olsun yav
günaydın hanımlar sabah kalktım ilk iş tartıldım 68.0 olmuşum ne yemişim beneyse napak vercez artık
ticker deiştirdim kilo hedefimi biraz daha çektim 58 oliim en azından ilk hedef olsun yav
ne çektim beeee
hadi bakalım.makbuşş hadi bakalım.
katılıyorumHepimiz şımardık hpimiz gelsin börekler gitsin çöreklerHerkes bi silkelensin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?