Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar arada süt eşliğinde çilek ve erik yedim.
2.öğünümü az önce yedim.nemi yedimtıkabasa çiğköfte yedim yalancısından.abarttım biliyorum ama yanına ayran süper oldu.ama marula sarıp yedim lavaş yemedim yani:)şiştiiiiiim.neyse bugün anneler günü tek kaçamağım bu olsun dimi ama

ben de çok seviyorum hazır çiğköfteyi ama içine patates koyduklarını duyduğumdan beri almadım..

geldim ve taşlarımı döküyorum tikkkatttt

5 adet mercimek köfte
yarım poğaça(X)
1 kk kadar börek(X)
2 kaşık arpa şehriye salatası(X)
1 dilim tiramisu (X)

işte böyle..

yarın toparlanıyorum...bu arada nihayet regl oldum..karnım çok ağrıyiii

çok güzel bir paylaşım canım sağol..
Kardelencim yaaa ben baktım tatlı kısmında şekerleme gördüm hemen kapattım yanlışlık olmasın bacım nassı karatay menüleri öyle :44:

:

canım onlar tatlıların yasaklı olan bölümü...

Ayyyyy çok sevindim canım senin adınaaaaaaaaaaaaa Darısı bana bana bana bana

Valla öylee kıs Geldim bugunden itibren kendime. Sabah sadece cıs olarak bir kaç tane patates kızartması yedim. Yedüklerimi paylaşıcam. :26:
Akşamki menümde kaçamk yok

Kız sersum sen niye hep kaçamak yapıyon bakim. Sende regl aşamasındasın ondan mı kıs noliii bize yeterince yemiyormuyuz da kaçamak yapıyoruz :44::44::44:

Seninde benden aşağı kalır yanın yok yani

Bu arada ben hala olamadım ya :18::18::18:

misafirliğe gittim...öfff...napiim yavvvv..yarından tezi yok toparlıycam..

hanımlar mehabaa

çiğdem sana inanamıyorum kıs sınava girilmez mi verdiin paraya acı bari hoş ben girdim de noldu diceksin 2 alemim bi silgim bi de kalemtraşım oldu şekerleri de yemedim diyetteyim diye Bu kadar şeye 50 lira verdiğimle kaldım sınav fena sayılmazdı türkçe sıkıcıydı say 1 48 soru işaretledim umarım hepsi doğru gelir öyle umuyorum say 2 20 soru görebildim geçen sınavda ilk sınavım olmasına rağmen 35 görmüştüm neyseki ea olunca say 1 ve türkçe puan getiriyo say 2 pek etkilemiyo sonuç olarak en kötü 85 en iyi 88 bekliyorum artık sersumcumun yanına giderim öypyle Gidemezsem de umurumda değil ya daha napim be bıktım sınavlardan şimdi yeni bir kursa başlıyorum ingilizce için ama bu konuşma kursu pratik yapcem dili konuşabilmeyi çok istiyorum bakalım

Bu arada kendimi alkışlıyorum bugün kaçamak yapmadım ve yeni başlangıç ilan ediyorum başlangıç kilom 67,5kilo almak ne kolay ya neyse önümüzdeki maçlara bakcez

sabah kahvaltım Saat 7 gibiydi
2 yumurta 3-4 çeri domates salatalık 1 çb kuruyemiş 10 zeytin

2. öğün Saat 3 gibiydi
1 koca tabak kısırçok oldu biliyom emme canım çekti bi de reglim

Akşam yemicem inşallah ama tabi iki haftadır insilüni zıplatınca acıktım ayranla geçiştirmeyi düşünüyorum
Nasıl da özlemişim sağlıklı beslenmeyi karbonhidrat yiyince mal gibi oluyom ya artık cıs yok

bugün fire verme günü galiba, ben de hemen itiraf edeyim, mutvagi düzenlerken, esimin cantasindan (kendisi işe beslenme cantasi götürür) 3 tane gofret asirdim , ama sabah kahvaltim cok güzeldi.. aksam yemegine de mercimek corbasi ve patlican-biber kuru var.. gidip simdi onlari pisircem, mutvaktaki isleirme devam etcem.. siz beni fircalarken ben de isime bakayim bari...

Son düzenleme:

benim yanıma niye geliyon kıs:44::44:

eferim kendine çeki düzen vermişin

sen de mi brütüsss

sahalara geri döndükten sonra ilk çanta benden olsun

benim yanıma niye geliyon kıs:44::44:

eferim kendine çeki düzen vermişin

canım öyp puanı hakkari 76
ağrı 78 sonra hatay 81 diyye devam ediyor benim şu an elimdeki puanlarla ales az daha yüksek gelmezse puanım 79 e bu puanlada işte yanına geliyom

evet evet ya bıraktım mı hoop iki haftada 2 kilo 300 grm yazık ne kaaa çok uğraşmıştım halbuki bu iloları vermek için yaf

canım öyp puanı hakkari 76
ağrı 78 sonra hatay 81 diyye devam ediyor benim şu an elimdeki puanlarla ales az daha yüksek gelmezse puanım 79 e bu puanlada işte yanına geliyom

:
abowwww gel gel bekliyom o zaman...
ciddimisin bilmiyordum o zaman büyük bir kaçamak yapmış sayılıyorum

evet canım..ficans söylemişti..ben de bu işi yapan bir arkadaşım var dı ona sordum o da doğruladı..maalesef..çok seviyodum bende

sen de mi brütüsss

sorma sersumum yaa, bende hep böyle oluyor iste az bi kilo verince simariyorum, ama bi türlü 68in altini görememisimdir, ah bi kirabilsem seytanin bacagini, düssem 68in altina inaniyorum gerisi gelecek neysee yaaa yarindan itibaren daha düzenli günler basliyor benim icin, esim ise gec gidiyor bu iyi oldu, bir de tamamen vaktim bana kalcak, ev isinden sonra hergün 1er saat yürüsem var ya bomba olur .. gerci regl geliyor,10 günü kaldi yaklasik, sanirim cuma günü tartildigimda cok sis olacagim, simdiden gögüslerim sis zaten.. bakalim insallah cumaya biraz daha hafif cekersem tatida regl bitimi epeyce hafiflemis olurum

sahalara geri döndükten sonra ilk çanta benden olsun

ay hakettim galiba sanirsam yaaa neyse canim bugün pazar izin günü

saka bi kenara kizlar teker teker fire vermeye basladik, silkelenip kendimize gelelim yaaaa olmuyor böyle yaza ne kaldi, siz basladiniz bile sicak havalari yasamaya, haydi tempoooooo

hangi bölüme gitmek istiyorsun sorabilir miyim ??
van varsa hakkarıdense vanı tercih edebilirsin burası cok fena sayılmaz

sersumda desteklicektir bunu diye düşünüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…