Kıslaaar müjde reglim bitti ve bu sabah 63.2 çıktıminanamadım regl olmak o kadar etkiliyormuş yanii inşallah devam eder de bende hedefime daha çabuk varırım
:
Ben yemek işine girişiyim sonra banyo fasılları sonra kalan birkaç ütü beni bekler yarın akşam görüşmek üzere
selam kızlar arada süt eşliğinde çilek ve erik yedim.
2.öğünümü az önce yedim.nemi yedimtıkabasa çiğköfte yedim yalancısından.abarttım biliyorum ama yanına ayran süper oldu.ama marula sarıp yedim lavaş yemedim yani:) şiştiiiiiim.neyse bugün anneler günü tek kaçamağım bu olsun dimi ama
çok güzel bir paylaşım canım sağol..akşam
zeytinyaglı enginar domatesli köfte yogurt
kahvaltı
1 yumurta ceviz tulum peyniri 5 gün kurusu biraz çilek kiraz omega3 çay
birazdan anneme gideceğiz akşama görüşürüz sevgiyle kalın
Karatay Menüsü bakmanızda fayda var
Kardelencim yaaa ben baktım tatlı kısmında şekerleme gördüm hemen kapattım yanlışlık olmasın bacım nassı karatay menüleri öyle :44:
:
Kıslaaar müjde reglim bitti ve bu sabah 63.2 çıktıminanamadım regl olmak o kadar etkiliyormuş yanii inşallah devam eder de bende hedefime daha çabuk varırım
Kıs Allah iyiliğini versin emi sınava bile gidemiyecek kadar şişmişsin pessilkelen kendine gel bugünden itibaren başla artık regl gelsin gelmesin yada geciksin boşver ona bğlayıp saldıkca salma artık yaw bak gençlikte daha kolay sonra daha zor biliyosun.Gerçi senin BKI normal birazda ondan demii
geldim ve taşlarımı döküyorum tikkkatttt
5 adet mercimek köfte
yarım poğaça(X)
1 kk kadar börek(X)
2 kaşık arpa şehriye salatası(X)
1 dilim tiramisu (X)
işte böyle..
yarın toparlanıyorum...bu arada nihayet regl oldum..karnım çok ağrıyiii
Kız sersum sen niye hep kaçamak yapıyon bakim. Sende regl aşamasındasın ondan mı kıs noliii bize yeterince yemiyormuyuz da kaçamak yapıyoruz :44::44::44:
Seninde benden aşağı kalır yanın yok yani
Bu arada ben hala olamadım ya :18::18::18:
hanımlar mehabaadayakkolik tavırlar filan iyice sıyırdım ben
He kıs valla eşim kızdı dün o kadar uğraşıyosun hepsi boşuna gidiyo bırak dedi elimden aldı kıs cipsiBakakaldım uzaktan uzaktan
Ohhh iyi saydırmışsın valla iyi geldiBugun olacam az kaldı ha geldi ha gelecek
Valla ya çok haklısın. Sporu bıraktım atıştırdıkça da atıştırdım e haliyle hemen aldım. Regl megl bahane ya banane geçen ay regl olmama ragmen vermiştim ben o hafta
Taile de az kaldı zaten. Böyle gitmek istemiyorummm
He 80Ya ben öyp ya da öğretim görevliliği kadrosu için uğraşıyorum da. Yüksek olursa tabisi daha bi avantajlı oluyor. şansını yükseltmiş oluyorsun ama geçti artk. Sınava giriş belgemi çıkarttınmı diye sordu eşim dün gece 23:00 sularıydı Anaaaa dedim. Güldü. Senin hobin mi sınava her türlü belgeyi hazırlayıp başvuru yapıp girmemek diyo Neyse bu sabah gidecektik işte çıkartmaya o da bende uyuya kaldık. E sınav yarım saat sonra başlamış olcak millet içeri girdi sularını koydu masanın üstüne ben hala tavuk gibiyim evde yetişemem sınav belgem olsa giderdim tabi ama stresten işte bacım napıcan Anlayacağın başka bahara kaldı yükseltmeye girmem Makbuştan alırız haberleri sınav nasılmış zevklimiymiş soru çözmek
Dimek öyle ha
hanımlar mehabaa
çiğdem sana inanamıyorum kıs sınava girilmez mi verdiin paraya acı bari hoş ben girdim de noldu diceksin 2 alemim bi silgim bi de kalemtraşım oldu şekerleri de yemedim diyetteyim diyeBu kadar şeye 50 lira verdiğimle kaldım sınav fena sayılmazdı türkçe sıkıcıydı say 1 48 soru işaretledim umarım hepsi doğru gelir öyle umuyorum say 2 20 soru görebildim geçen sınavda ilk sınavım olmasına rağmen 35 görmüştüm neyseki ea olunca say 1 ve türkçe puan getiriyo say 2 pek etkilemiyo sonuç olarak en kötü 85 en iyi 88 bekliyorum artık sersumcumun yanına giderim öypyle Gidemezsem de umurumda değil ya daha napim be bıktım sınavlardan şimdi yeni bir kursa başlıyorum ingilizce için ama bu konuşma kursu pratik yapcem dili konuşabilmeyi çok istiyorum bakalım
Bu arada kendimi alkışlıyorumbugün kaçamak yapmadım ve yeni başlangıç ilan ediyorum başlangıç kilom 67,5 kilo almak ne kolay ya neyse önümüzdeki maçlara bakcez
sabah kahvaltımSaat 7 gibiydi
2 yumurta 3-4 çeri domates salatalık 1 çb kuruyemiş 10 zeytin
2. öğünSaat 3 gibiydi
1 koca tabak kısırçok oldu biliyom emme canım çekti bi de reglim
Akşam yemicem inşallah ama tabi iki haftadır insilüni zıplatınca acıktım ayranla geçiştirmeyi düşünüyorum
Nasıl da özlemişim sağlıklı beslenmeyikarbonhidrat yiyince mal gibi oluyom ya artık cıs yok
bugün fire verme günü galiba, ben de hemen itiraf edeyim, mutvagi düzenlerken, esimin cantasindan (kendisi işe beslenme cantasi götürür) 3 tane gofret asirdim, ama sabah kahvaltim cok güzeldi.. aksam yemegine de mercimek corbasi ve patlican-biber kuru var.. gidip simdi onlari pisircem, mutvaktaki isleirme devam etcem.. siz beni fircalarken ben de isime bakayim bari...
sahalara geri döndükten sonra ilk çanta benden olsunbugün fire verme günü galiba, ben de hemen itiraf edeyim, mutvagi düzenlerken, esimin cantasindan (kendisi işe beslenme cantasi götürür) 3 tane gofret asirdim, ama sabah kahvaltim cok güzeldi.. aksam yemegine de mercimek corbasi ve patlican-biber kuru var.. gidip simdi onlari pisircem, mutvaktaki isleirme devam etcem.. siz beni fircalarken ben de isime bakayim bari...
ben de çok seviyorum hazır çiğköfteyi ama içine patates koyduklarını duyduğumdan beri almadım..
benim yanıma niye geliyon kıs:44::44:
eferim kendine çeki düzen vermişin
ciddimisin bilmiyordum o zaman büyük bir kaçamak yapmış sayılıyorum
canım öyp puanı hakkari 76
ağrı 78 sonra hatay 81 diyye devam ediyor benim şu an elimdeki puanlarla ales az daha yüksek gelmezse puanım 79 e bu puanlada işte yanına geliyom
:
ciddimisin bilmiyordum o zaman büyük bir kaçamak yapmış sayılıyorum
sen de mi brütüsss
sahalara geri döndükten sonra ilk çanta benden olsun
canım öyp puanı hakkari 76
ağrı 78 sonra hatay 81 diyye devam ediyor benim şu an elimdeki puanlarla ales az daha yüksek gelmezse puanım 79 e bu puanlada işte yanına geliyom
evet evet ya bıraktım mı hoop iki haftada 2 kilo 300 grmyazık ne kaaa çok uğraşmıştım halbuki bu iloları vermek için yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?