sersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindimsakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun
papadiyam kolay gelsin bebişimkilo veren,alan,sabit kalan arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
birdycik bozcaadaya gitmiş,güle güle gitsin gelsin
leylakım sen de mi kaçamak kurbanısın bacım
kardelen canım eşine acil şifalar diliyorum,dualarıma katıyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruz..
kızlar bu cuma işim çok biraz okudum geçmişi ama alıntıyla cevap veremedim...görüşmek üzere
sağol canım.sersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindimsakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun
selam kizlar tekrar. biraz gecmisi okudum okumak bile beni motive etti.
Oncelikle sersumcum sanatebrikler insallah devami da bu azinle hizlica gioder.
saol cigdemcim hakikaketen icimde bir canavar var bir turlu doymuyor/ ozellikle ogleden sonralari dahada istahim aciliyor. bugun onu durdurucam
isin kotusu yarin aksam yemege misafirim olucak. buaksam tatli yapicam,insallah bu gece o canavar yine uyanmaz.
stres mi yaptim ne bir turlu regl de olamadim.
Henuz kahvaltimi yapmadim simdi yapicam hepinizi opuyorum.
valla ben kas verdiğimize inanmıyorum zaten..yavaş yavaş giden ve duraksayarak verilen kilodan korkmayacaksın..hocamız da diyor zaten bu kilolar yağlar tavada erir gibi erimez..
kıss o senin yediklerinle ilgilidir bence..4 litre su yetmez mii
kesinlikle..boşuna secret demiyoruz..
sana baklava feda olsun cicim..ama geçen hafta niye etkilemedi acep..ama dedim ya 2 gündür akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim ve ayran içtim..onun da etkisi var bence..
her ne olursa olsun şu 75 i gördüm ya daha ne olsun
senin de iyi gitmiş canım..maşallah
++ çıkmadın ya canım..haftaya gider bence
Bugun senin bayramın kıs bayramın Çok tebrik ederim canım valla insan acayip motive oluyor değil mi sakın misafir falan çağırma aman dyim çok etkiliyor. Dün bende arkadaş vardı akşam haliyle kaçtı
Ama inan senin adına çok sevindiiimmm
Ohhhh kahvaltın da çok güzelmişŞiştin dimi O kaaa simitten nolcak kız ödülün o senin
Bende bir değişiklik yok eyyy kür sahibi (akasya) hala +++ dayım. Hala şişim. Ama reglye 2 gün var
Yoğurdum bittii yaaa yiyememekteyim
Açık sarıdan kasıt idrar renginin koyu olmaması canım. Berrak ve açık sarı olması gerekiyorBöyle olmuyor derken nasıl oluyüüürr
Diğer soruya gelinceee kasın erimesi 60 gün gibi bi süreyle sınırlandırılamaz canım. Çünkü bir çok sebebi vardır kas erimesinin. Kas hastalıkları olabilir fıtıkta bile kas erimesi görülebilir ama hocamız sanırım kilo vermeyle ilişkili olanını söylemiş. Yine de eşlik eden diğer hastalıkların olabileceği varsayılarak sınırlandırılamaz. Çok genel geçer bi cümle kurmuş malesef.
Karbonhidrat tüketimini tamamen kesip sadece protein ağırlıklı beslenmek evet metabolizmayı hızlanrıyır ama yağsız doku oluşturuyormuş. Yani karatay hoca gerçekten herşeyden dengeli ve eşit beslenmemizi önermiş bak. Sağlıklı karbonhidratlar alarak kilo vericez. Kas erimesi hemen olmuyor ama 60 günden önce olmuyor demesi yanlış yani amaaaannn ne ççok uzattım yine
Bazen oluyor bana da ağzını sürdüğün ana gerisi geliyor o yüzden ilk aklına geldiğinde git bir bardak limonlu su iç hemen geçer zaten.
Eki Görüntüle 707786
Bugunkü kahvaltım bu akşama karar vermedim henüz
Çayımın dumanı üstünde beeee hadi gelin hepinize yeşil çay ısmarlıyoum sersumun 75 e düşmesi benim ise 700 gram almamın şerefineeee
Eki Görüntüle 707786
Çayımın dumanı üstünde beeee hadi gelin hepinize yeşil çay ısmarlıyoum sersumun 75 e düşmesi benim ise 700 gram almamın şerefineeee
canım ben kaçamağa başlayınca önünü alamıyorum ve o kadar hızla kilo alıyorum ki..eşim bana senin kadar iyi kilo alan görmedim der hepO kaaa yemeye yine iyi vermişsin fazlalıkları canımcım.. Sakın üzme kendini bu hafta sen ben bütün +daki arkadaşlar sporu ve karatayı tam anlamıyla yapıp haftaya patlatalım bomboları ne dersin?
topluyorum canım,şu günü de atlatayım da..fazla kaçırmamaya çalışıcam ama insanlara anlatamıyosun ki..özlemim..neettin kıss...valla ++ 800 le iyi kurtarmışsın bence..bak bu haftalık affediyom 91 den düştüğün için..haftaya olmaz çantayı yersin..topla bacım kendini
Üzülmeeeee o da senin motivasyyonun oldu şimdi daha bi sarılırsın. Spor da eklersin leslie abla özlemiştir biziBende kahvaltımı yaptıktan 2 saat sonra yürüyeceğim. Akşam da hava güzel olursa çıkar yürürüm. Bu hafta sıkıya aldım
selam kizlar tekrar. biraz gecmisi okudum okumak bile beni motive etti.
Oncelikle sersumcum sanatebrikler insallah devami da bu azinle hizlica gioder.
saol cigdemcim hakikaketen icimde bir canavar var bir turlu doymuyor/ ozellikle ogleden sonralari dahada istahim aciliyor. bugun onu durdurucam
isin kotusu yarin aksam yemege misafirim olucak. buaksam tatli yapicam,insallah bu gece o canavar yine uyanmaz.
stres mi yaptim ne bir turlu regl de olamadim.
Henuz kahvaltimi yapmadim simdi yapicam hepinizi opuyorum.
canim hoca dediki, iste 2-2,5 lt kaliteli su icilmeli idrar rengi de acik sari olmali, benden burdan sunu cikardim, benim ictigim su iyi su degil, yediklerim ortada hergün bildirim yapiyorum, sabah idrarim bile koyu renkli oluyor.. siz de takip etsenize bi ne renkte sey ediyosunuzacaba protein agirlikli oldugu icin mi sari, öyle olsa hoca rengi konusunda yorum yapmazdi :44::44::44:
yani koyu renkli oluyor cicim hem de ikinci ögüne yakinken yani kahvaltiyi iyice sindirip 5 saat sonra ictigim suyun idrarina ciktigimda bile koyu renkli oluyor.. hani hep denir ya, sabah idrariniz acik renkliyse kilo vermeye yatkin vücudunuz diye, benim öyle olmuyor iste yaaabu hafta da veremedim zatiiii
tabiki uzatcan cicim konunun uzmani sensinyani o genel bi ifadeyle söyledi, e simdi dogruyu söylemek gerekirse kadin neden her seyi detayiyla anlatsin ki, kitap yazmis sonucta yani onun demek istedigi besini kesmek yoluyla yasanan kas kaybi, hastaliklardan dolayi degil yanlis anlamadiysam :44:
yumurtalar nerde yumurtalar göremedim ben
Eki Görüntüle 707786
ben de onu diyecektim..sen benden önce davranmışsınyumurtalar nerde yumurtalar göremedim ben
ben de şeyyttiğimde bakiim.canim hoca dediki, iste 2-2,5 lt kaliteli su icilmeli idrar rengi de acik sari olmali, benden burdan sunu cikardim, benim ictigim su iyi su degil, yediklerim ortada hergün bildirim yapiyorum, sabah idrarim bile koyu renkli oluyor.. siz de takip etsenize bi ne renkte sey ediyosunuzacaba protein agirlikli oldugu icin mi sari, öyle olsa hoca rengi konusunda yorum yapmazdi :44::44::44:
ben de onun icin seviniyorum canim yaa.. bi arkadas msj yazdi az önce, bi haftadir diyet yapiyo kalori sayiyo veee 2,5 kg vermisssdedim biraz fazla degil mi, benim icin normal diyo
Afiyet olsun canım bol bol leptin olur inşallah
evet kaçamak motivasyonu da artırıyo güzel tespitkız ben lesli yapmayı denemedim hiç..günde 1 saat dışarıda yürüyüş yaparım ben haftaya...
Sağol canımmmOlsun ya kerata hiç bana bu ara
Artırmazmı. :18: Korkudan korkudan : 60: Dene ya zevkli 15 dakka falan yürüyüver gitsin beya
Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım bu arada hayırlı cumalar herkese azıcık ortalık toparlayım sonrasında cıss mamalar yapıp anneme gidecem 2 evi idare ediyorum çok yoruldum ama artık
Ulan doğduğu gün bile kıçına bi şaplak vurup kenara koydular da, 40 yıl sonra niye bu kadar kutladık bilmiyorum ki...
Önümüzdeki hafta evlilik yıldönümümüz. Peşin peşin söyledim. Ben dışarı çıkmam diye... Ben çıkmak istiyorum dedi. İyi o zaman sen çık, kendi evlilik ydönümünü dışarda kutla, ben benimkini evde kutlayacağım dedim
vermez olurmuyuz o hafta karbonhıdrat kürü yapcazHe kızzz... Kendimize dürüst olalım di mi ya
Efsane listeyi haziranda ben yapıcam. 1 ay önceden söylüyorum bakın, kendinize çeki düzen verin haziranda:)
tsk ederım datlummmsersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindimsakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun
papadiyam kolay gelsin bebişimkilo veren,alan,sabit kalan arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
birdycik bozcaadaya gitmiş,güle güle gitsin gelsin
leylakım sen de mi kaçamak kurbanısın bacım
kardelen canım eşine acil şifalar diliyorum,dualarıma katıyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruz..
kızlar bu cuma işim çok biraz okudum geçmişi ama alıntıyla cevap veremedim...görüşmek üzere
vermez olurmuyuz o hafta karbonhıdrat kürü yapcaz
kızlar bırazdan cıkıp sacımı kestırıp fön cektırecem kaşları orman modundan cıkarttıracam gelecem 15 gıbı lısteyı yayınlarım o zamana kadar bıldırım yapmayan kalmasın yok efendım duymadım yetısemedım elektrık kesıldı tartının pılı bıttı komsu kahveye geldı lafa tuttu kaynanam telde oyaladı yan yattı çamura battı seklındekı mazeretler ıstemıyorum
Bildirim:10.05.2013
Rumuz:GÜLERYÜZ2011
Başlangıç T.:16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen hafta:73.3
Bu hafta:72.2
Fark:---1.100 GR
Fark yüzdesi:----%1.500
Toplam fark:------2.800 GR
Beden:44-42
Boy:1.50
Spor:HER GÜN 60 DK YANİ 5 KM YÜRÜYÜS ayrıca 2 GÜNDÜR PİLATES YAPIYORUM
Su: 3 LİTRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?