Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım kaçamak ve yürüyüş yapmamamın sonucu bu malesef(

sersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindimsakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun
sağol canım..yok yokk bugünlüktüü
iyi mesailer canım kolay gelsin

sağol canım..darısı hepimizin başına..

bence sütlü tatlı yap ki kaçamak yaparsan çok kaçmasın..
kolay gelsin.

canim hoca dediki, iste 2-2,5 lt kaliteli su icilmeli idrar rengi de acik sari olmali, benden burdan sunu cikardim, benim ictigim su iyi su degil, yediklerim ortada hergün bildirim yapiyorum, sabah idrarim bile koyu renkli oluyor.. siz de takip etsenize bi ne renkte sey ediyosunuz acaba protein agirlikli oldugu icin mi sari, öyle olsa hoca rengi konusunda yorum yapmazdi :44::44::44:

senin de iyi gitmiş canım..maşallah

++ çıkmadın ya canım..haftaya gider bence

ben de onun icin seviniyorum canim yaa.. bi arkadas msj yazdi az önce, bi haftadir diyet yapiyo kalori sayiyo veee 2,5 kg vermisss dedim biraz fazla degil mi, benim icin normal diyo

yani koyu renkli oluyor cicim hem de ikinci ögüne yakinken yani kahvaltiyi iyice sindirip 5 saat sonra ictigim suyun idrarina ciktigimda bile koyu renkli oluyor.. hani hep denir ya, sabah idrariniz acik renkliyse kilo vermeye yatkin vücudunuz diye, benim öyle olmuyor iste yaaa bu hafta da veremedim zatiiii

tabiki uzatcan cicim konunun uzmani sensin yani o genel bi ifadeyle söyledi, e simdi dogruyu söylemek gerekirse kadin neden her seyi detayiyla anlatsin ki, kitap yazmis sonucta yani onun demek istedigi besini kesmek yoluyla yasanan kas kaybi, hastaliklardan dolayi degil yanlis anlamadiysam :44:

Bugunkü kahvaltım bu akşama karar vermedim henüz

Çayımın dumanı üstünde beeee hadi gelin hepinize yeşil çay ısmarlıyoum sersumun 75 e düşmesi benim ise 700 gram almamın şerefineeee

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 69.000 gr
Bu hafta kilo : 68,700 gr
Fark : - 0, 300 g
Fark yüzdesi : -0,434
Toplam Fark: -2,500gr
Spor: yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

O kaaa yemeye yine iyi vermişsin fazlalıkları canımcım.. Sakın üzme kendini bu hafta sen ben bütün +daki arkadaşlar sporu ve karatayı tam anlamıyla yapıp haftaya patlatalım bomboları ne dersin?
canım ben kaçamağa başlayınca önünü alamıyorum ve o kadar hızla kilo alıyorum ki..eşim bana senin kadar iyi kilo alan görmedim der hepbugün öğle arasında saçımı kestiricem aslında rötuş boyası da var ama vaktim yok onu sonraya bıraktım,yarın günüm de var..bunu atlattıktan sonra pazar veya pazartesi yürüyüşlerime başlarım..valla patlatmazsak biz patlıcaz sorma
özlemim..neettin kıss...valla ++ 800 le iyi kurtarmışsın bence..bak bu haftalık affediyom 91 den düştüğün için..haftaya olmaz çantayı yersin..topla bacım kendini
topluyorum canım,şu günü de atlatayım da..fazla kaçırmamaya çalışıcam ama insanlara anlatamıyosun ki..

evet kaçamak motivasyonu da artırıyo güzel tespitkız ben lesli yapmayı denemedim hiç..günde 1 saat dışarıda yürüyüş yaparım ben haftaya...

Olur olur geçici sen bu akşama hafif yaz tatlılarından yap sütlü mütlü geçiştir gitsin hemen yemekte ikramm et bence Sonra kalkıp çaylarını içsinler ya da sen yemekten sonra ye canın çekerse ara öğün yapmamış olursun kız

Evet ama yinede sınırladırmasaymış iyiymiş. Neyse yahu biz zaten kas kaybetmiyoruz. Dengeli besleniyoruz

Benimde sabahları koyu oluyor ya. Bakarım ki hep. Okulda kehribar rengi olacak dendiğinden beri bakarım
Ama gün içinde yeterince su içersem açıklaşıyor. Eğer uzun süre su içmez beklersem yine koyu oluyor yani yudum yudum güne yayarsam açık bekletip bir bardağı gümlete gümlete içersem de koyu oluyor. Bana bak ya yine çok uzattım ne analiz etmişim

yumurtalar nerde yumurtalar göremedim ben

Yiyemeyeceğim kadar cıvık pişirmişim istersen resmini çekip koyayım da yumurtadan soğu

yumurtalar nerde yumurtalar göremedim ben
ben de onu diyecektim..sen benden önce davranmışsın
ben de şeyyttiğimde bakiim..ama açık renkti benim kii öyle hatırlıyorum:44:..

1 haftada 2.5 kilo verir sonra 5 kilo geri alır..tabii 100 kilonun üstündeyse gitmesi normal

Afiyet olsun canım bol bol leptin olur inşallah

Sağol canımmm Olsun ya kerata hiç bana uğramıyor bu ara

evet kaçamak motivasyonu da artırıyo güzel tespitkız ben lesli yapmayı denemedim hiç..günde 1 saat dışarıda yürüyüş yaparım ben haftaya...

Artırmazmı. :18: Korkudan korkudan : 60: Dene ya zevkli 15 dakka falan yürüyüver gitsin beya

Sağol canımmm Olsun ya kerata hiç bana bu ara

Artırmazmı. :18: Korkudan korkudan : 60: Dene ya zevkli 15 dakka falan yürüyüver gitsin beya

Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım bu arada hayırlı cumalar herkese azıcık ortalık toparlayım sonrasında cıss mamalar yapıp anneme gidecem 2 evi idare ediyorum çok yoruldum ama artık

Kilo veren veremeyen herkesi kutlarım bu arada hayırlı cumalar herkese azıcık ortalık toparlayım sonrasında cıss mamalar yapıp anneme gidecem 2 evi idare ediyorum çok yoruldum ama artık

Kıyamam kuzum ya sen şampiyonsun ya. Valla ben bir evi bile idare etmeyi beceremiyorum. Kolay gelsin çalışırken leptin hiç yanınndan eksik olmasın

selam kızlar kilo bildirimi yapayım geciktim kusura bakmayın.
rumuz:elifce
başlangıç kilo:67,5
geçen hafta:65,2
bu hafta:65,2
fark:0
toplam fark:2,3

bu kabızlığa rağmen iyi bence kesin vermişimdir aslında

merhaba guzel ve ozel karatay kizlari
nasilsiniz ??
ben bugun de evdeyim yani free yim .. gec yattim gec kalktim gec ve guzel ve ayni zamanda kaliteli bir karatay kahvaltisi yaptim..
Yediklerim:
1 kase kabuklu fistik,
kasarli yumurta,
2 hurma,
3 ,4 dilim kasar peyniri,
yarim salatalik
omega3
multi vitamin
d vitamini
bol bol su

kahvaltidan sonrada 1 bardak elma sirkeli limonlu ilik su

Aaa kizlar bugun tarti gunu herkeze basarilar dilerim .. Giden kilolariniz bol bol olsun

alemsın oyam yaa

He kızzz... Kendimize dürüst olalım di mi ya

Efsane listeyi haziranda ben yapıcam. 1 ay önceden söylüyorum bakın, kendinize çeki düzen verin haziranda:)
vermez olurmuyuz o hafta karbonhıdrat kürü yapcaz

tsk ederım datlummm

kızlar bırazdan cıkıp sacımı kestırıp fön cektırecem kaşları orman modundan cıkarttıracam gelecem 15 gıbı lısteyı yayınlarım o zamana kadar bıldırım yapmayan kalmasın yok efendım duymadım yetısemedım elektrık kesıldı tartının pılı bıttı komsu kahveye geldı lafa tuttu kaynanam telde oyaladı yan yattı çamura battı seklındekı mazeretler ıstemıyorum

ayy çok güseelll fikirr...

okaaaa

Bildirim:10.05.2013
Rumuz:GÜLERYÜZ2011
Başlangıç T.:16 OCAK 2013
Başlangıç kilo:75
Geçen hafta:73.3
Bu hafta:72.2
Fark:---1.100 GR
Fark yüzdesi:----%1.500
Toplam fark:------2.800 GR
Beden:44-42
Boy:1.50
Spor:HER GÜN 60 DK YANİ 5 KM YÜRÜYÜS ayrıca 2 GÜNDÜR PİLATES YAPIYORUM
Su: 3 LİTRE

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…