maşallah 1 yılı devirdiniz darısı bizlere( 1 yıl dedinizde bozdunuzmu 1 yıl içinde karatayı yoksa aynen uyguladınızmı)
kahvaltımı ettim baya acıkmıştım akşam yemeyince çay keyfiyle devam
Ben bozdum. Arada 1 ameliyat ve tedavi dönemleri geçirdim. En son 77ye kadar inmiştim, sonra 84e çıktım. Şimdi 1 yıl sonra tekrar başladım diyebiliriz.
bak bu konuşma bana çok tanıdık geldi..yine böyle bir gündü oyam liste yapacaktı..bak toparlanın ben liste yapıcam ona göre dedi. .
bütün eski azalar +++ çıkmıştı..ne gündü be..
sırasıyla..Bugun senin bayramın kıs bayramın Çok tebrik ederim canım valla insan acayip motive oluyor değil mi sakın misafir falan çağırma aman dyim çok etkiliyor. Dün bende arkadaş vardı akşam haliyle kaçtı
Ama inan senin adına çok sevindiiimmm
Ohhhh kahvaltın da çok güzelmişŞiştin dimi O kaaa simitten nolcak kız ödülün o senin
Bende bir değişiklik yok eyyy kür sahibi (akasya) hala +++ dayım. Hala şişim. Ama reglye 2 gün var
inşallah canım 70 leri görecekmiyiz bakalım 75 olsam yeterli olur bana istediğim kiloya gelincede bozmak yok dışarı bile çıkınca yemek istemiyorum uygun bişeyler yiyebileceğim bir yerlere gidiyoruz
Evet, çok tutarlı bir listeydi. HERKES kilo almıştı:))))))))))
O kadar da uyarmıştım. Artık lafı neresinden anladıysanız:))))))
Muhabbet sardı, yürüyüşe gidemiyorum. Hadi bu sefer gerçekten gittim. İyi ki varsınız. Neşem yerine geldi valla
sırasıyla..
sağol bebişş..darısı başına
şiştim kıss şişmem mi..simit değil de meyveyi özlemiştim o şişirdi..amaann olsun
Rumuz:habercice
Baş.tarihi:24 Subat 2013
Baş.kilo:87.0kg
Geçen hafta kilo:bilmiyorum tatilamadim onceki hafta 75,8
Bu hafta kilo:74.9
fark:
Yüzde:
toplam fark:12.1
beden:42-44
spor:yok
Selam papadiya gecen hafta evde degildim tartilmadim. bu liste girermi bilmiyorum ama yinede motivasyon olsun die bildirim yaptim, Cunku 1 haftadir nerdeyse hergun kacamak yapiyorum. Moralim bozuldu.
Dunku menumu bildireyim
sabah 10.30
1 yumurta
5 zeytin
1 avuc ceviz
1 avuc erik
15.30
2 bardak ayran
20.30
1 tabak hamsi
mayonezli salata
4-5 kk helva
gece 11 de 1 kk cikolata
surekli acikiyorum. regl de olucam ama bu kadarda istah olmazki bir insanda
lakolay gelsin canim
Aman diyim bende bayram yaparken tartıda gördüğüm rakama şok geçiriverdim
Maşallah diyim de sana bişi olmasın bariValla ben simiti aşırı özledim yaaaaa Banane işte yicem
Sen gelsen seni de yerim aynen ben de o moddayım hiiiiç sıkma canını canavar halimizden haftya kurtuluciiiizz
Aman diyim bende bayram yaparken tartıda gördüğüm rakama şok geçiriverdim
Maşallah diyim de sana bişi olmasın bariValla ben simiti aşırı özledim yaaaaa Banane işte yicem
:
Selam papadiya gecen hafta evde degildim tartilmadim. bu liste girermi bilmiyorum ama yinede motivasyon olsun die bildirim yaptim, Cunku 1 haftadir nerdeyse hergun kacamak yapiyorum. Moralim bozuldu.
surekli acikiyorum. regl de olucam ama bu kadarda istah olmazki bir insanda
lakolay gelsin canim
yeme canım ya canın bişeyler istediğinde kayısı ye kesiyor inanki
olsun haftalar bitmiyo nasılsa..şaka biyana bu hafta sıkı tut bence
o simiti 1 aydır buzlukta sakladım be..1 tane daha var duruyor..-- oldukça çeyrek çeyrek ödülüm olacakbugün de ye sonra yok..
selam kızlarrr
gecmısı fazla okuyamadım bıldırımlerı aldım sadece,bırdyım bıyerlere gıtmıs yolu acık olsun gule gule gıdıp gelsın,sersumum 75i gormus 70 i gormeye ne kaldı cok tebrıkler canımcımleylakım hıc uzulme bız neler basardık yıne basarırız
bıldırımapadiya
gecen hafta:72.5
bu hafta:72.5
alma eferimÜşendim kıs kim gidip alacak şimdi. Önceden olsa üşenmez giderdim valla demekki insülin direncim kırılmaya başlamış
Miiissss ggibi karatay kahvaltısı hazırlıyorum kendüüümeeeZaten mecburum canım zaman daralıyor :18::18: Çok stres yapmıyormuş gibi şaapıyorum vıcıdıma o da sal gitsin diyo şeytanla işbirliği içindeler Anlayacağın baya sıkmam lazım bu hafta ancak gider yaptığım kaçamaklar
özlemim..neettin kıss...valla ++ 800 le iyi kurtarmışsın bencekızlar itiraf edeyim haftasonu misafirim vardı ve ben bunu bahane ederek cumadan pazartesiye kadar sayısını bilmediğim dondurma,çiğköfte,kır pidesi,fıstık,simit ne bulduysam yedim,pazartesi tartılmadım ama salı sabahı tam 91.1 idimbugün ise ancak bu rakama kadar çekebilmişim bana bilumum çantaları atabilirsiniz hatta sınırsız hırpalayınız...hem de bu hafta sporu bırak akşama kadar oturdum akşam evde rutin işler dışında da hep yattım
Üzülmüyorum tatlım bu hafta çokkk çalışıcamve dönüşüm muhteşem olacak
Bildirim:10.05.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:88.7
Bu hafta:89.5
Fark:+800
Fark yüzdesi:%0.901
Toplam fark:-3.500 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta sıfır hareket
kızlar itiraf edeyim haftasonu misafirim vardı ve ben bunu bahane ederek cumadan pazartesiye kadar sayısını bilmediğim dondurma,çiğköfte,kır pidesi,fıstık,simit ne bulduysam yedim,pazartesi tartılmadım ama salı sabahı tam 91.1 idimbugün ise ancak bu rakama kadar çekebilmişim bana bilumum çantaları atabilirsiniz hatta sınırsız hırpalayınız...hem de bu hafta sporu bırak akşama kadar oturdum akşam evde rutin işler dışında da hep yattım
Bildirim:10.05.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:88.7
Bu hafta:89.5
Fark:+800
Fark yüzdesi:%0.901
Toplam fark:-3.500 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta sıfır hareket
kızlar itiraf edeyim haftasonu misafirim vardı ve ben bunu bahane ederek cumadan pazartesiye kadar sayısını bilmediğim dondurma,çiğköfte,kır pidesi,fıstık,simit ne bulduysam yedim,pazartesi tartılmadım ama salı sabahı tam 91.1 idimbugün ise ancak bu rakama kadar çekebilmişim bana bilumum çantaları atabilirsiniz hatta sınırsız hırpalayınız...hem de bu hafta sporu bırak akşama kadar oturdum akşam evde rutin işler dışında da hep yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?