Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşallah 1 yılı devirdiniz darısı bizlere( 1 yıl dedinizde bozdunuzmu 1 yıl içinde karatayı yoksa aynen uyguladınızmı)

kahvaltımı ettim baya acıkmıştım akşam yemeyince çay keyfiyle devam

Ben bozdum. Arada 1 ameliyat ve tedavi dönemleri geçirdim. En son 77ye kadar inmiştim, sonra 84e çıktım. Şimdi 1 yıl sonra tekrar başladım diyebiliriz.

bak bu konuşma bana çok tanıdık geldi..yine böyle bir gündü oyam liste yapacaktı..bak toparlanın ben liste yapıcam ona göre dedi..
bütün eski azalar +++ çıkmıştı..ne gündü be..

Evet, çok tutarlı bir listeydi. HERKES kilo almıştı:))))))))))

O kadar da uyarmıştım. Artık lafı neresinden anladıysanız:))))))

Muhabbet sardı, yürüyüşe gidemiyorum. Hadi bu sefer gerçekten gittim. İyi ki varsınız. Neşem yerine geldi valla

sırasıyla..

sağol bebişş..darısı başına

şiştim kıss şişmem mi..simit değil de meyveyi özlemiştim o şişirdi..amaann olsun

inşallah canım 70 leri görecekmiyiz bakalım 75 olsam yeterli olur bana istediğim kiloya gelincede bozmak yok dışarı bile çıkınca yemek istemiyorum uygun bişeyler yiyebileceğim bir yerlere gidiyoruz

görücez canım..başka yolu yok..hepberaber başaracaz..onun için buradayız..

belli kurallara uyduktan sonra kiloların çok fazla geri geleceğini de düşünmüyorum..

neremizden neremizdenn
gitme beyaa..ben bu sabah burdayım sonra gidersin...

sen de iyi ki varsın arkadaşım..

Rumuz:habercice
Baş.tarihi:24 Subat 2013
Baş.kilo:87.0kg
Geçen hafta kilo:bilmiyorum tatilamadim onceki hafta 75,8
Bu hafta kilo:74.9
fark:
Yüzde:
toplam fark:12.1
beden:42-44
spor:yok

Selam papadiya gecen hafta evde degildim tartilmadim. bu liste girermi bilmiyorum ama yinede motivasyon olsun die bildirim yaptim, Cunku 1 haftadir nerdeyse hergun kacamak yapiyorum. Moralim bozuldu.

Dunku menumu bildireyim
sabah 10.30
1 yumurta
5 zeytin
1 avuc ceviz
1 avuc erik
15.30
2 bardak ayran

20.30
1 tabak hamsi
mayonezli salata
4-5 kk helva
gece 11 de 1 kk cikolata
surekli acikiyorum. regl de olucam ama bu kadarda istah olmazki bir insanda
lakolay gelsin canim

sırasıyla..

sağol bebişş..darısı başına

şiştim kıss şişmem mi..simit değil de meyveyi özlemiştim o şişirdi..amaann olsun

Aman diyim bende bayram yaparken tartıda gördüğüm rakama şok geçiriverdim

Maşallah diyim de sana bişi olmasın bari Valla ben simiti aşırı özledim yaaaaa Banane işte yicem

Sen gelsen seni de yerim aynen ben de o moddayım hiiiiç sıkma canını canavar halimizden haftya kurtuluciiiizz

yeme canım ya canın bişeyler istediğinde kayısı ye kesiyor inanki

Aman diyim bende bayram yaparken tartıda gördüğüm rakama şok geçiriverdim

Maşallah diyim de sana bişi olmasın bari Valla ben simiti aşırı özledim yaaaaa Banane işte yicem
:

olsun haftalar bitmiyo nasılsa..şaka biyana bu hafta sıkı tut bence

o simiti 1 aydır buzlukta sakladım be..1 tane daha var duruyor..-- oldukça çeyrek çeyrek ödülüm olacak bugün de ye sonra yok..

canım üzülme regliden..ama kendini toparla biraz..kaçamakları azalt yaza ne kaldı

Son düzenleme:
yeme canım ya canın bişeyler istediğinde kayısı ye kesiyor inanki

Yok canım yasak yok artık aldıklarım yerleşmeden veriyim bari. Nötr olayım. Sonuçta az kaldı tatile gitmemize. Farketmelerini istiyorum kilo verdiğimin yaa 7 kilo verdim aslında ama eşim hala farkedemiyo Demekki her yerden az az verdim ya da hep eşofman modunda gezdiğim için farkedemiyor

olsun haftalar bitmiyo nasılsa..şaka biyana bu hafta sıkı tut bence

o simiti 1 aydır buzlukta sakladım be..1 tane daha var duruyor..-- oldukça çeyrek çeyrek ödülüm olacak bugün de ye sonra yok..

Üşendim kıs kim gidip alacak şimdi. Önceden olsa üşenmez giderdim valla demekki insülin direncim kırılmaya başlamış

Miiissss ggibi karatay kahvaltısı hazırlıyorum kendüüümeee Zaten mecburum canım zaman daralıyor :18::18: Çok stres yapmıyormuş gibi şaapıyorum vıcıdıma o da sal gitsin diyo şeytanla işbirliği içindeler Anlayacağın baya sıkmam lazım bu hafta ancak gider yaptığım kaçamaklar

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi: 05 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:65.3
bu hafta kilo:66.0
fark: +700
yüzde:% 1.071
toplam fark: 6.5 kg
beden:38-40
spor: bu hafta hiç yapmadım sayılır cumartesi pazar 2 gün yürüdüm. Sonra tık yok.

Neyse regl şişkinliği diyip vucudumu relaksiye ediyorum. Haftaya da o beni etmezse pis gericem haber gönderdim vıcıdıma

Bildirim:10.05.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:88.7
Bu hafta:89.5
Fark:+800
Fark yüzdesi:%0.901
Toplam fark:-3.500 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta sıfır hareket

kızlar itiraf edeyim haftasonu misafirim vardı ve ben bunu bahane ederek cumadan pazartesiye kadar sayısını bilmediğim dondurma,çiğköfte,kır pidesi,fıstık,simit ne bulduysam yedim,pazartesi tartılmadım ama salı sabahı tam 91.1 idimbugün ise ancak bu rakama kadar çekebilmişimbana bilumum çantaları atabilirsiniz hatta sınırsız hırpalayınız...hem de bu hafta sporu bırak akşama kadar oturdum akşam evde rutin işler dışında da hep yattım

Üzülmüyorum tatlım bu hafta çokkk çalışıcamve dönüşüm muhteşem olacak

alma eferim

he kıss yap mis gibi kahvaltını..

özlemim..neettin kıss...valla ++ 800 le iyi kurtarmışsın bence..bak bu haftalık affediyom 91 de düştüğün için..haftaya olmaz çantayı yersin..topla bacım kendini
Üzülmüyorum tatlım bu hafta çokkk çalışıcamve dönüşüm muhteşem olacak

Üzülmeeeee o da senin motivasyyonun oldu şimdi daha bi sarılırsın. Spor da eklersin leslie abla özlemiştir bizi Bende kahvaltımı yaptıktan 2 saat sonra yürüyeceğim. Akşam da hava güzel olursa çıkar yürürüm. Bu hafta sıkıya aldım

sersum sonunda 75 i görmüşsün canım inan çok sevindimsakın ödül işine fazla girme sonra ayar kaçıyo tutamıyosun

papadiyam kolay gelsin bebişimkilo veren,alan,sabit kalan arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum
birdycik bozcaadaya gitmiş,güle güle gitsin gelsin
leylakım sen de mi kaçamak kurbanısın bacım
kardelen canım eşine acil şifalar diliyorum,dualarıma katıyorum ve iyi haberlerinizi bekliyoruz..
kızlar bu cuma işim çok biraz okudum geçmişi ama alıntıyla cevap veremedim...görüşmek üzere

O kaaa yemeye yine iyi vermişsin fazlalıkları canımcım.. Sakın üzme kendini bu hafta sen ben bütün +daki arkadaşlar sporu ve karatayı tam anlamıyla yapıp haftaya patlatalım bomboları ne dersin?

selam kizlar tekrar. biraz gecmisi okudum okumak bile beni motive etti.
Oncelikle sersumcum sana tebrikler insallah devami da bu azinle hizlica gioder.

saol cigdemcim hakikaketen icimde bir canavar var bir turlu doymuyor/ ozellikle ogleden sonralari dahada istahim aciliyor. bugun onu durdurucam
isin kotusu yarin aksam yemege misafirim olucak. buaksam tatli yapicam,insallah bu gece o canavar yine uyanmaz.
stres mi yaptim ne bir turlu regl de olamadim.
Henuz kahvaltimi yapmadim simdi yapicam hepinizi opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…