senin de iyi gitmiş canım..maşallahSelam kızlar 1.5757
rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo: 82.5 kg
bu hafta kilo:81.2 kg
yüzde:%1.575
toplam fark: 9.3 kg
beden:44
spor: yürüyüş
rumuz: regen
baş.tarihi: 8 nisan 2013
baş.kilo: 72 kg
geçen hafta kilo: 68 kg
bu hafta kilo: 68 kg
fark: 00
yüzde: %0
toplam fark: 4 kg
beden: üst 36-38, alt 38-40
spor: bu hafta yok...
bu hafta sabit kaldim kizlar, demekki az hareket ettim ve kacamaklar da üstünün tuzu biberi oldu.. ay allahtan almadim
saçmalama yaaa.Rumuz:iğneoyası
Baş.tarihi:21 mart 2012
Baş.kilo:93,1kg
Geçen hafta kilo:80,8kg
Bu hafta kilo:80,4kg
fark:-0,4kg
Yüzde:-%0,5
toplam fark:-12,7kg
beden:44-46
spor:5 gün 4km yürüyüş, 1 gün pilates
Çok moralim bozuldu kızlar ya(((((((( Çok daha iyi bir sonuç bekliyordum bu hafta. Dün akşam yüzünden mi bilmiyorum ama motivasyonum çoooooooooook bozuldu. Gidip bunu hazmedip, yoluma devam etmem lazım. Yarına toparlanırım sanırım. Umarım siz benden iyi durumdasınızdır. Şimdi bakıcam.
sana baklava feda olsun cicim..ama geçen hafta niye etkilemedi acep..ama dedim ya 2 gündür akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim ve ayran içtim..onun da etkisi var bence..
her ne olursa olsun şu 75 i gördüm ya daha ne olsun
selam kızlarrr
gecmısı fazla okuyamadım bıldırımlerı aldım sadece,bırdyım bıyerlere gıtmıs yolu acık olsun gule gule gıdıp gelsın,sersumum 75i gormus 70 i gormeye ne kaldı cok tebrıkler canımcımleylakım hıc uzulme bız neler basardık yıne basarırız
bıldırımapadiya
gecen hafta:72.5
bu hafta:72.5
saçmalama yaaa...dün hem geç yedin hem de kaçamak yaptın..kızdırma benii..
haftaya daha iyi olucak ikimizinde inşallah..
Sersuuuuuuuuum, tebrik ederiiiiiiiiiimBana da moral oldun bacım yaaa... Bravo sana
Akşam listeye bakıciiim. Şimdi gidip yürüyüş yapayım bari. Belki ödem falandır da yürüyerek atarım
vericez tatlım başka yolu yok ..tam 1 yıl 1 ay oldu kıss başlayalı..
yürü bakalım..
yaniii.Aynı anda yazmışız birbirimize
Perşembe sabahı tartılmıştım çok daha iyi bir sonuç vardı tartıda. 1 akşamda bu kadar farkedince sinirim bozuldu, gramla verip, kiloyla alıyorum diye. Yapacak bişey yok. Senin dediğin gibi, önümüzdeki maçlara balıyoruz
ıgneoyam kıs artı olmadıgına sukret dun gece leptını kendı ellerınle yollamıssın:))yogurt ve ayranla gecıstırseydın kesın super bır sonuc alırdın ama olsun sonucta esın hergun dogmuyo senede bir:)))
Veririm di mi? Yaparım di mi? Tamam! Ben bu gazla yürümeye gideyim
Evet ya... 1 yıl oldu. Geçen yıl bu zamanlar 90 kiloydum!
Papadiyam kolay gelsin canım. Şöle janjanlı bi liste patlatıver. Birdy ninki gibi iğrenç olmasın
vericez tatlım başka yolu yok ..tam 1 yıl 1 ay oldu kıss başlayalı..
yürü bakalım..
ıgneoyam kıs artı olmadıgına sukret dun gece leptını kendı ellerınle yollamıssın:))yogurt ve ayranla gecıstırseydın kesın super bır sonuc alırdın ama olsun sonucta esın hergun dogmuyo senede bir:)))
maşallah 1 yılı devirdiniz darısı bizlere( 1 yıl dedinizde bozdunuzmu 1 yıl içinde karatayı yoksa aynen uyguladınızmı)
kahvaltımı ettim baya acıkmıştım akşam yemeyince çay keyfiyle devam
rumuz:sersum (regl gelmek üzre.)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.5 kg
bu hafta kilo: 75.6 kg
haftalık yüzde:---%1.176
fark:---900
toplam fark:9.4kg
beden:bilmiyorum
spor:yok
:87::87::87::87::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
kızlar valla abarttı demeyin noolur..aylardır bu kiloyu bekliyorum veeee kavuştumm..şimdi daha motive daha umutluyum..
ilk hedefime ulaştım çok şükür..darısı hepinizin başına ...oleyyyy gitsin kilolar ....yaşasın KARATAYYYYY
Eki Görüntüle 707584 Eki Görüntüle 707586
harikayım bugün tabiii...enfes bir de kahvaltı yaptım..
kahvaltım bitince baskülün fotosunu çekmeyi unuttuğumu farkedip tüüüü dedim ama nasılsa daha düşük kiloları çekerim
sorun değil
sabah
çeyrek kaşarlı domatesli tost simit(X) 1 ay önce vandan aldığım simitin çeyreği bugün ödülümbu simidi ne bekledim bee
peynir zeytin
ceviz
pastırmalı omlet
roka maydanoz
2 dilim potakal
5 erik
omega 3
çok doydum beyaaa
haftaya umurum değil kıss...ama heralde öyle olucak...ben bunu 2 gün üst üste akşam yemeği yerinesadece ayran ve yoğurt yememe bağladım..2 öğün + yoğurt ayran..dayanabilirsem haftaya da öyle yapıcam birkaç gün..aslında çok da zor değil. .
geçen hafta hem yoğurt kürü hem pro yaptığım halde ++ daydım..bilmem ki onların etkisi de yeni mi çıktı acep:44::44::44:
kizlar ben dün sersumun verdigi linkten canan karatayin baska programlarini izledim, bikac dedigi dikkatimi cekti. fikirlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum
birincisi: kas öyle hemen erimez, 60 günlük ölüm orucuyla kaslar erir dedi, ynai biz hani kilo veriyoruz ya, kas kaybi felan deniyo, e bu baglamda biz yag kaybediyoruz öyle mi??
ikincisi: idrariniz acik sari limonata rengide olmali dedi, günlük 2-2,5 ltlik su icimiyle.. ben 3 lt bitirmeme hatta bazen 4 lt bitirmeme ragmen böyle olmuyor.. o zaman benim ictigim su kaliteli su olmuyor mu???
ya kızlar irade ve şevk problemi yaşıyorum.
bugün babamlarda kaldım babamın evinde diyet ürüne veya listemdeki ürünlere dair hiçbir şey yok mecburi tost gibi şeyler yaptım dedim bozmuşken gideyim bir çikolata aman nasılsa bozdum diye gece yemesi.. durduk yere yedim de yedim. normalde dahi böyle yemem ama nasıl bir tırmışsam diyetten zorlasan yemiyeceğimi de yedim yani. yarın her halukarda bozmayacağım kendi kendime söz veriyorum ama beni şevklendirecek kontrolümü sağlayacak bir şey yapmak, bir motto edinmek istiyorum ne yapmalı ?
kızım hatırlamıyonmu ben sana yetişemiyodum bi türlü..sen solladın..onları başkası mı verdi..yine vericeksin ve bu sefer kalıcı olacak..
bu yaz bizim yazımız..bekle 38 beden geliyoruzz...
iğrenç listee...disiplinli ve akılcı liste
ama hiçbiri senin efsane listenin yerini tutamaz..
Ulan doğduğu gün bile kıçına bi şaplak vurup kenara koydular da, 40 yıl sonra niye bu kadar kutladık bilmiyorum ki...
Önümüzdeki hafta evlilik yıldönümümüz. Peşin peşin söyledim. Ben dışarı çıkmam diye... Ben çıkmak istiyorum dedi. İyi o zaman sen çık, kendi evlilik ydönümünü dışarda kutla, ben benimkini evde kutlayacağım dedim
bozdum canım yaa..ama mecburen benim taşınma durumum oldu ..e zaten yavaş veriyordum..ama önemli olan sonuç. .darısı başınıza canım
Efsane listeyi haziranda ben yapıcam. 1 ay önceden söylüyorum bakın, kendinize çeki düzen verin haziranda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?