Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu sabah ictim ama bi faydasi olmadi bugünlük eger direnci de kiriyorsa cifte fayda saglar iste süper

iyi geceler canlarım..tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

ooo yine karsilasamadik yaaa iyi geceler canim

oyyyy ben yarin yandim yaaa

Herkesler yatmış galiba...

Eşimin doğumgünü için yemeğe gittik. İşin kötüsü, toplantısı uzun sürdüğü için 8de gelebildi. Bari namazı kılıp çıkalım dedik, 8:30 oldu. Yemek yememiz 9:30-10:00 oldu. Neyse, yediklerimi de yazayım bari

Çok çok et
Gavurdağı salata
avuçiçi kadar lavaş ekmek(X)
1 dilim de karpuz(X)

Sabah sorsanız, yarın kesin kilo vermiş olurum derdim ama artık emin değilim. Amaaaaaan... Sabaha Allah kerim

Geçmiş olsun canım dikkat et kaymak bozuk falan değildir umarım. Bi son kullanma tarihini falan kontrol et

İşte bu ya işte bu. Sen herşeyi çok iyi özetlemişsin zaten. Senin enerjini kendine ayrıman lazım. Yuvana ayırman lazım. Hiç uğraşma seni mutsuz edenlerle. Hep mutluluğu dile Allahtan. Neyi umud edersen veriyor Allah. Çok şükür dua ettikçe güzelleşiyor hayatımız.

Canım çok üzüldüm ya. Gerçekten önemli bir süreç yaşıyorsunuz. Zaman zaman artsa da umarım şifa verecek Allahım. Umudunuzu yitirmeyin. Hep birlikte dua ediyoruz canım eşine.

ooooyyyyyyyyy kizlaaaaaarrrr ne yesem ne icsem icimde kaliyo yaa su an 4-5 aylik hamile gibiyiiiimmmm ben yarin tartida kim bilir kac cikicam yaa

Tartıııı :18::18::18: Ben bu hafta kesin +++ yım Hem kaçamaklarım oldu hem de regl olmama 1-2 gün var Bu pazar bekliyorum keratayı illa sınav günü gelecek yani

kizlar bu arada konumla ilgilendiginiz coooooooooooooooooooooooookkk tesekkür ederim, gercek hayatta arkadas dedigim insanlardan daha arkadasca davranip vaktinizi ayirip destek oldunuz, iyiki varsiniz

Bazen reelde bulamadığın sıcaklığı burda buluveriyorsun. Burada olmak bile bir lütuf bence

evet yaaa valla allah istedikce veriyo, mutsuzluk düsünür onun üstüne yogunlasirsan o geliyo basina, ama tam tersini yaparsan iyi düsünürsen bütün güzellikler gelip seni buluyo.. bazen bu tarz aksilikler de olumlu gelismelerin parcasi diye düsünüyorum, mesela arkadasim kötü davrandi, belki de hayatindan cikmasi lazim, bu da iyi bi gelisme dogal olarak... biraz bakis acisini degistirmek de gerekli..

canim adet önüyse zaten arti cikiyo, vücut su topluyo, staj yaptigim yerdeki dr kadin da söyledi.. adet döneminde ödem döktürücü kürler mi denesek acep :44::44::44: benim de önümüzdeki hafta öyle olcak iki hafta kilo veremicem yani...

evet canim bir de bu topik cok sevecen yani sanal da olsa iyisine denk gelmek lazim, sansliyiz biz yaa

Kesinlikle canım her şerde bir hayır her hayırda da bir şer var demişler

Amaaaaannn hiç kür mür deneyemem haftaya gider nasılsa Bende tam 64 ü görecem derken regl girdi aksine aldım da olsun iki ileri bi geri vericez Allahın izniyle

Hakkaten sanalın da hayırlısı

ya kızlar irade ve şevk problemi yaşıyorum.
bugün babamlarda kaldım babamın evinde diyet ürüne veya listemdeki ürünlere dair hiçbir şey yok mecburi tost gibi şeyler yaptım dedim bozmuşken gideyim bir çikolata aman nasılsa bozdum diye gece yemesi.. durduk yere yedim de yedim. normalde dahi böyle yemem ama nasıl bir tırmışsam diyetten zorlasan yemiyeceğimi de yedim yani. yarın her halukarda bozmayacağım kendi kendime söz veriyorum ama beni şevklendirecek kontrolümü sağlayacak bir şey yapmak, bir motto edinmek istiyorum ne yapmalı ?

ooo yine karsilasamadik yaaa iyi geceler canim

oyyyy ben yarin yandim yaaa

orası hiç belli olmaz canım

afiyetler olsun ..hayırlı yaşlar olsun canım eşine de..
amaaann oyam ya okaa şeyle ++ olmazsın sen..

motivasyon için ne mi lazım..buraya daha sık gelmek lazım canım

rumuz:sersum (regl gelmek üzre.)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.5 kg
bu hafta kilo: 75.6 kg
haftalık yüzde:---%1.176
fark:---900
toplam fark:9.4kg
beden:bilmiyorum
spor:yok

:87::87::87::87::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

kızlar valla abarttı demeyin noolur..aylardır bu kiloyu bekliyorum veeee kavuştumm..şimdi daha motive daha umutluyum..
ilk hedefime ulaştım çok şükür..darısı hepinizin başına...oleyyyy gitsin kilolar....yaşasın KARATAYYYYY

Son düzenleme:

harikayım bugün tabiii...enfes bir de kahvaltı yaptım..
kahvaltım bitince baskülün fotosunu çekmeyi unuttuğumu farkedip tüüüü dedim ama nasılsa daha düşük kiloları çekerim
sorun değil

sabah

çeyrek kaşarlı domatesli tost simit(X) 1 ay önce vandan aldığım simitin çeyreği bugün ödülümbu simidi ne bekledim bee
peynir zeytin
ceviz
pastırmalı omlet
roka maydanoz
2 dilim potakal
5 erik
omega 3

çok doydum beyaaa

Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen haftaki kilo :65,000 gr
Bu hafta kilo :65,000 gr
Fark : 0 gr
Fark yüzdesi : %0
Toplam fark :-15.300gr
Spor: 6. kata merdivenle inip çıkma ( günde enaz 3 kere )bu hafta ki sporuma k olarak bol bol geceli gündüzlü misafir ağırlama, konsere çocuk yetiştirme, yeni iş yeri kurup temizliğini yapma ve bu durumda kırk parçaya bölünmeyi de ekliyorum
Boy:1,59 cm
Beden : Galiba 40 bedenim

Tebrikler Sersumum .Sonunda 75 i gördün .Yubiiii kim tutar seni.

geçmişler olsun fsevgi :) kendine dikkat et bu ara hakikaten salgın vr gibi. benim ve oglumun birinde de benzer durumlar vardı.

Ağlama kız daha bu regl başlangıcın bir de Sen haftaya nasıl verecen daha ohhhhhhhh valla ohhhh.

haftaya umurum değil kıss...ama heralde öyle olucak...ben bunu 2 gün üst üste akşam yemeği yerinesadece ayran ve yoğurt yememe bağladım..2 öğün + yoğurt ayran..dayanabilirsem haftaya da öyle yapıcam birkaç gün..aslında çok da zor değil..

geçen hafta hem yoğurt kürü hem pro yaptığım halde ++ daydım..bilmem ki onların etkisi de yeni mi çıktı acep:44::44::44:

sen de çok iyi gittin tatlım yaa o kadar yorgunluk düzensiz beslenmeye rağmen her hafta verdin maşallah..

Hayırlı sabahlar kızçeler ben geldim...
İş yerindeki malum yoğunluk bu gün itibariyle bitmiş durumdadır.Artık hergün bildirim yapabileceğim.Şimdi kilo bildirimimi yaparak geçmişi okumaya dönüyorum. Sevgiler...

Rumuz: NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 84,4 kg
Bu hafta : 83,0 kg
Fark : 1,4 kg
Toplam fark : 6,2
Yüzde: 1,658
Beden : 44 (alt) - 46 (Üst)
Boy:1,63...
Hedef:62 kg

Spor neyin yok....

hayirli cumalar kizlar,cocuklari okula götürmeden kilo bildirimini yapip kacayim,umarim herkesin yüzü güler ins..

rumuz:MuMu85
baş.tarihi:30 nisan 2013
baş.kilo:75.5 kg
geçen hafta kilo:74.1 kg
bu hafta kilo:72.5 kg
fark:1.6
yüzde:%2.16
toplam fark:3 kg
beden:üst 40-22 alt 44,46
sporlates + b fit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…