aliskanlik yapacagini sanmiyorum aslinda bu birazda bizim elimizde mesela 15 gun her sabah icersin sonra 3 4 gun ara verirsin sonra yine icersin .. boylece aliskanlik haline gelmis olmaz ve insulin direncini kirmaya karsi iyi bir yardimci oldugunu biliyorum..
iyi geceler canlarım..tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
harika fikir canım..bol bol yapalım..
bravo canım..aç kalmadan kilo verme daha ne olsun değil mi..
sana acil form çay lazım canım..yarına başka çözüm yok..
stres tartıya yansır kızlar..dikkat..
Dün yediklerimi yazamamıştım pek de bir şey yiyemedim zaten
Çünkü sabahtan normal bir kahvaltı yaptım. kaymak vardı sofrada üzerine bal sürsüm yedim 1-2 lokma ekmek de yedim,ceviz,peynir zeytin ....öğlene doğru midem pek iyi değildi ....pek birşey yemedim
akşam eve gittim ıspanak yemeği vardı yumurtalı tabağıma doldurdum 3-4 kaşık yeryemez ani ve şiddetli bir mide bulatısı ve takiben şiddetli bir kusma ile günü noktaladım. Bir şeymi dokundu midemi mi üşüttüm bilmiyorum...daha sonra toparlayınca kendimi biraz fındık ve lebelebi atıştırdı.
Bu sabah uyandığımda ise midem yine çok iyi olmadığında biraz yoğurt ve yulaf ezmesi yedim okadar.ş Bol su içmeye çalıştım.. Şimdiye kadarda başka bir şey yemedim.Akşam olunca artık ne yaparım bilmiyorum belki hafif bir kahvaltı yaparım..
herkese sağlık ve sıhhat dilerim. Her şeyin başı sağlık....
valla canim su koyu yaptigim cümleyi yazacaktim aslinda durumu anlatirken ama, bu da ne kendini begenmis diye düsünülmesin diye yazmadim ama gercekten öyle.. boyum felan uzun, simdi biraz da kilo verdim, o epeyce topludur kilo vermeye calisiyo da zaten.. hepi topu 4 kilo verdim diye konu acilinca tipi bile degiiyo.. tamam tamam kilo verdim diye ne hava atip duruyosun diyo.. ben de karatayi anlatmaya calisiyorum kendimi yirtiyorum resmen o da bilsin ögrensin diye.. ne gerek var dimi?? ver bi tane yoyo efektli diyeti ben bunu yapiyorum cok ise yariyo diye, yuvarlansin dursun
acikca konusmaya gerek yok cünkü o kapasitede biri degil.. zaten her konuda kendini merkezde gören biri, isine gelmeyince neler yapabilir bilmiyorum, en iyisi (sorarsa tabi neden soguksun diye) yok bisey sana öyle geliyor der gecistiririm...
komusuluk iliskileri zayifladi o dogru, özellikle büyük yerlerde.. bu konuda ben de almanlarin tavirlarini aslinda yapici bulmuyor degilim. yabancilar biye bütünleme yapamam cok tanimiyorum cünküama hani laf vardir ya, alman usulü diye, hesabini herkes kendisi öder, her alanda herkes kendinden sorumlu olsa ve sInIrlarini bilse sorun kalmiyor.. biz bi kere aman da aman misafir gelmis yemek yapalim, yok kafedeyiz hesabini ben ödeyim yok aman gidip yardim edeyim ya da bütün bunlari karsidaki yapsin, diyerek, karsimizdakinin durmasi gerektigi yeri ögretemiyoruz. ayse diye baska bi arkadasim var, onun en yakin arkadisini da görünüsten biliyorum.. bu arkadasi gelip buna kaliyor iste evinde arayip bulup tost makinesini cikariyor kahvalti hazirliyor, bu da aysenin cok sinirne dokunuyor neden evimi karistiriyor diye... birincisi en yakin arkadasini bana cekistirmesi cok garipti ikincisi evine almis yatirmissin bi kere o sInIrI sen kaldirmissin ortadan, sonra olan bitenden sikayetlenmeye gerek yok bence... gercekten belli bi zamandan sonra insanlari hayatinin icine cok sokmana gerek yok
güvenebilmek güzel bir sey canim, cok insanda olmayan bi özellik ve insan olmamizin bi parcasi. ama yine de zarar görünce bu sefer kendimle celiskiye düsüyorum ve kendi hatam diye düsünüyorum.. ya da belki de sorun güvenmemde degil de, kendime verdigim degerde.. bi insan kendine nasil davraniyorsa, kendini nasil görüyorsa, karsidaki de aynen öyle yapiyor.. ben belkide kendime yeteri kadar özen göstermiyorum, herkesten önce ben kendime hoyrat davraniyorum ki, karsimdaki insana bu izni veriyorum.. bilemiyorum sorun nerdeyse onu bulup cikarmam lazim cünkü basima gelen ilk arkadas sorunu degil bu
beklenti konusunda da coooooook haklisin, belki egoistce bi tabir olcak ama herkes ben degil, olamaz da zaten.. artik kimseleri kendim gibi görmek, onlaran cok sey beklemek yokinsanlari yüzde yüz olarak düsünüp, hata yaptikca bu degerden düsürdüm bu zamana kadar.. ama bundan sonra sifir olarak düsüncem, iyi bir sey yaptikca degerlerinin üstüne koycam ve belli bi seviyeye geldiklerinde arkadasim dicem. baska türlü yipranan ben oluyorum.. yeter artik, enerjimi yogunlastirmam gereken baska yerler var biliyosun
Selam kızlar
sabah klasik karatay kahvaltısı saat 2 gibi ıspanaklı kaşarlı köfte yogurtlu semizotu akşam canım bişey istemedi 2-3 gün kurusu yedim şimdide çay içiyorum çok yoruldum salı günü sonuçları alıp doktorumuzla görüşeceğiz peti çeken bayan doktor metastazlar artmış dedi baya canım sıkıldı
ooooyyyyyyyyy kizlaaaaaarrrr ne yesem ne icsem icimde kaliyo yaasu an 4-5 aylik hamile gibiyiiiimmmm ben yarin tartida kim bilir kac cikicam yaa
kizlar bu arada konumla ilgilendiginiz coooooooooooooooooooooooookkk tesekkür ederim, gercek hayatta arkadas dedigim insanlardan daha arkadasca davranip vaktinizi ayirip destek oldunuz, iyiki varsiniz
Geçmiş olsun canım dikkat et kaymak bozuk falan değildir umarım. Bi son kullanma tarihini falan kontrol et
İşte bu ya işte bu. Sen herşeyi çok iyi özetlemişsin zaten. Senin enerjini kendine ayrıman lazım. Yuvana ayırman lazım. Hiç uğraşma seni mutsuz edenlerle. Hep mutluluğu dile Allahtan. Neyi umud edersen veriyor Allah. Çok şükür dua ettikçe güzelleşiyor hayatımız.
Canım çok üzüldüm ya. Gerçekten önemli bir süreç yaşıyorsunuz. Zaman zaman artsa da umarım şifa verecek Allahım. Umudunuzu yitirmeyin. Hep birlikte dua ediyoruz canım eşine.
Tartıııı :18::18::18: Ben bu hafta kesin +++ yımHem kaçamaklarım oldu hem de regl olmama 1-2 gün var Bu pazar bekliyorum keratayı illa sınav günü gelecek yani
Bazen reelde bulamadığın sıcaklığı burda buluveriyorsun. Burada olmak bile bir lütuf bence
evet yaaa valla allah istedikce veriyo, mutsuzluk düsünür onun üstüne yogunlasirsan o geliyo basina, ama tam tersini yaparsan iyi düsünürsen bütün güzellikler gelip seni buluyo.. bazen bu tarz aksilikler de olumlu gelismelerin parcasi diye düsünüyorum, mesela arkadasim kötü davrandi, belki de hayatindan cikmasi lazim, bu da iyi bi gelisme dogal olarak... biraz bakis acisini degistirmek de gerekli..
canim adet önüyse zaten arti cikiyo, vücut su topluyo, staj yaptigim yerdeki dr kadin da söyledi.. adet döneminde ödem döktürücü kürler mi denesek acep :44::44::44: benim de önümüzdeki hafta öyle olcakiki hafta kilo veremicem yani...
evet canim bir de bu topik cok sevecenyani sanal da olsa iyisine denk gelmek lazim, sansliyiz biz yaa
ooo yine karsilasamadik yaaaiyi geceler canim
oyyyy ben yarin yandim yaaa
afiyetler olsun ..hayırlı yaşlar olsun canım eşine de..Herkesler yatmış galiba...
Eşimin doğumgünü için yemeğe gittik. İşin kötüsü, toplantısı uzun sürdüğü için 8de gelebildi. Bari namazı kılıp çıkalım dedik, 8:30 oldu. Yemek yememiz 9:30-10:00 oldu. Neyse, yediklerimi de yazayım bari
Çok çok et
Gavurdağı salata
avuçiçi kadar lavaş ekmek(X)
1 dilim de karpuz(X)
Sabah sorsanız, yarın kesin kilo vermiş olurum derdim ama artık emin değilim. Amaaaaaan... Sabaha Allah kerim
Kesinlikle canım her şerde bir hayır her hayırda da bir şer var demişler
Amaaaaannn hiç kür mür deneyemem haftaya gider nasılsa Bende tam 64 ü görecem derken regl girdi aksine aldım da olsun iki ileri bi geri vericez Allahın izniyle
Hakkaten sanalın da hayırlısı
ya kızlar irade ve şevk problemi yaşıyorum.
bugün babamlarda kaldım babamın evinde diyet ürüne veya listemdeki ürünlere dair hiçbir şey yok mecburi tost gibi şeyler yaptım dedim bozmuşken gideyim bir çikolata aman nasılsa bozdum diye gece yemesi.. durduk yere yedim de yedim. normalde dahi böyle yemem ama nasıl bir tırmışsam diyetten zorlasan yemiyeceğimi de yedim yani. yarın her halukarda bozmayacağım kendi kendime söz veriyorum ama beni şevklendirecek kontrolümü sağlayacak bir şey yapmak, bir motto edinmek istiyorum ne yapmalı ?
rumuz:sersum (regl gelmek üzre.)
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.5 kg
bu hafta kilo: 75.6 kg
haftalık yüzde:---%1.176
fark:---900
toplam fark:9.4kg
beden:bilmiyorum
spor:yok
:87::87::87::87::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
kızlar valla abarttı demeyin noolur..aylardır bu kiloyu bekliyorum veeee kavuştumm..şimdi daha motive daha umutluyum..
ilk hedefime ulaştım çok şükür..darısı hepinizin başına ...oleyyyy gitsin kilolar ....yaşasın KARATAYYYYY
Tebrikler Sersumum .Sonunda 75 i gördün .Yubiiii kim tutar seni.
Dün yediklerimi yazamamıştım pek de bir şey yiyemedim zaten
Çünkü sabahtan normal bir kahvaltı yaptım. kaymak vardı sofrada üzerine bal sürsüm yedim 1-2 lokma ekmek de yedim,ceviz,peynir zeytin ....öğlene doğru midem pek iyi değildi ....pek birşey yemedim
akşam eve gittim ıspanak yemeği vardı yumurtalı tabağıma doldurdum 3-4 kaşık yeryemez ani ve şiddetli bir mide bulatısı ve takiben şiddetli bir kusma ile günü noktaladım. Bir şeymi dokundu midemi mi üşüttüm bilmiyorum...daha sonra toparlayınca kendimi biraz fındık ve lebelebi atıştırdı.
Bu sabah uyandığımda ise midem yine çok iyi olmadığında biraz yoğurt ve yulaf ezmesi yedim okadar.ş Bol su içmeye çalıştım.. Şimdiye kadarda başka bir şey yemedim.Akşam olunca artık ne yaparım bilmiyorum belki hafif bir kahvaltı yaparım..
herkese sağlık ve sıhhat dilerim. Her şeyin başı sağlık....
sağol bebişim...ağlamak istiyorum sayın seyirciler ...
geçmişler olsun fsevgi :) kendine dikkat et bu ara hakikaten salgın vr gibi. benim ve oglumun birinde de benzer durumlar vardı.
Ağlama kız daha bu regl başlangıcın bir deSen haftaya nasıl verecen daha ohhhhhhhh valla ohhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?