Hep Birlikte Birbirimize Salavat-ı Tefriciye Okuyalım mı ?

Nedir bu erkeklerden cektiğimiz kızlar. Bi güzel dövmek lazım hepsini. Şımarık bunlar.

1. perican55 -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

2. ilknur46 -> 404 oknacak , 404 okundu , BİTTİ

3. Emily_bostonci -> 4o4 okunacak , 404 okundu BİTTİ

4. ademelmas33 -> 404 okunacak , 404 okundu , BİTTi

5. tolin -> 404 okunacak , 404 okundu , BİTTİ

6. yedinoktabes -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

7. Hellowomen -> 404 okunacak 404 okundu BİTTİ

8. Kelebekcim - > 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

9. Nara87 -> 404 okunacak , 404 okundu , BİTTİ

10. DeryaDeniz28 -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

11. MissCherryBlossom -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

12. DoLmA -> bu tur okudukları eksik olanlara eklenecek, diğer tur bize katılacak. Okuduğu 200 tefriciyeyi bitirenler hariç herkese pay ettim.

Okunan Sayımız : 4444 Kalan Sayımız : 0

EY YÜCE YARABBİM PERİCAN ARKADAŞIMIZIN SEVDİĞİYLE EVLENİP YUUVA KURMASI İÇİN SANA EL AÇTIK AÇILAN ELLERİMİZDEN DÖKÜLEN DUALARIMIZI YA MUCİB İSMİNLE KABUL EYLE YA RABBİ, PEYGAMBER EFENDİMİZİN YUZU SUYU HÜRMETİNE BİZİ HELALİMİZ OLMAMIZ İÇİN KAVUSTUR YA RABBİ, SEN KUDRET SAHİBİSİN YOKTAN VAR EDENSİN SENİN GÜCÜN HERŞEYE KADİRDİR BİZ SANA SIĞINIR SENDEN İSTER SENDEN DİLERİZ , İSTEĞİMİZE İCABET ET YA RABBİİ .. AMİN.

Arkadaşlar okuyan herkesten Allah binlerce kez razı olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ..

evet canım inşallah daha kısa sürede bitip herkese bir an önce sıra gelmiş olur, allahım kabul etsin dualarımızı inşallah şimdiden ..

Amin canım. Allah senden de razı oldun. Hayırlu haberler verirsin inşallah 😊

Ay bi an 4000 görünce gözlerim pörtledi yerinden Allah razı olsun canım süpersin 600 tane okudun hepimizden fazla daha okuma bebem çok sağol fazlasıyla okudun sen Allahım kabul etsin inşallah

Keşke 4000 okumuş olsaydım da bir an evvel bitmiş olsaydı
İnşallah perim Allah senden de razı olsun
Olsun sizlerden fazlası azı yokki bunun, okuma imkanım olduktan sonra niye olmasın hiç gocunmadan okurum

aaaaaa bitti mi
hay maşşallah bittiğine çok sevindim hadi bakalım perim inşallah hayırlısıyla dileğin gerçekleşir

pericim ben şu dersimi bi ayarlıyımda üzerime düşen sayıyı en tez zamanda okurum ve bildiririm
inşallah ilknur arkadaşımızın dileklerini gerçekleşir dualarımız yerini bulur

aaaaaa bitti mi
hay maşşallah bittiğine çok sevindim hadi bakalım perim inşallah hayırlısıyla dileğin gerçekleşir

Keşke 4000 okumuş olsaydım da bir an evvel bitmiş olsaydı
İnşallah perim Allah senden de razı olsun
Olsun sizlerden fazlası azı yokki bunun, okuma imkanım olduktan sonra niye olmasın hiç gocunmadan okurum

Amiiin canım çok sağolasın inşallah yakında mutlu haberimi paylaşırım sizlerle

pericim ben şu dersimi bi ayarlıyımda üzerime düşen sayıyı en tez zamanda okurum ve bildiririm
inşallah ilknur arkadaşımızın dileklerini gerçekleşir dualarımız yerini bulur

tamam canım sıkıntı etme elimde fazladan niyetsiz okuduklarım var takviye ederim sana ben

Nedir bu erkeklerden cektiğimiz kızlar. Bi güzel dövmek lazım hepsini. Şımarık bunlar.

Ah sorma bacııı sorma artık yolda gördüğüm her erkeğe kafa atasım geliyor sen de kesin bi kızın canını yakmışsındır diye Allah nasip eder de benim hergele geri dönerse zaten ahdım var o bıyıklarını yolacağım

1. perican55 -> 341 okunacak

2. ilknur46 -> 352 okunacak

3. Emily_bostonci -> 341 okunacak

4. ademelmas33 -> 341 okunacak

5. tolin -> 341 okunacak

6. yedinoktabes -> 341 okunacak

7. Hellowomen -> 341 okunacak

8. Kelebekcim - > 341 okunacak , 100 okundu

9. Nara87 -> 341 okunacak

10. DeryaDeniz28 -> 341 okunacak

11. MissCherryBlossom -> 341 okunacak

12. DoLmA -> 341 okunacak

13. berirem -> 341 okunacak

Okunan : 100 Kalan : 4344

Arkadaşlar ilknurumuz da aynı dertten muzdarip, okumamızı onun niyetine hayırlısıyla sevdiğiyle eski günlere dönüp musmutlu bir yuva kurmaları için okuyoruz. Allah şimdiden kabul etsin inşallah

perican duan bitmis hadi insallah tez zamanda dularin kabul olurda dileklerine kavusursun cnm

Bitti çok şükür canım benim, Allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah. Tam da defteri gönderme tarihime denk geldi duanın bitişi

Emin değilim ama sayılarda ecücük hata payım olabilir, Allahım eksiğimle fazlamla doğrusuyla yanlışıyla kabul etsin inşallahh

amin cnm insallah :) hadi bakalim guzel haberlerin tez zamanda gelir insallah

1. perican55 -> 341 okunacak , 100 okundu

2. ilknur46 -> 352 okunacak

3. Emily_bostonci -> 341 okunacak

4. ademelmas33 -> 341 okunacak

5. tolin -> 341 okunacak

6. yedinoktabes -> 341 okunacak

7. Hellowomen -> 341 okunacak

8. Kelebekcim - > 341 okunacak , 100 okundu

9. Nara87 -> 341 okunacak

10. DeryaDeniz28 -> 341 okunacak

11. MissCherryBlossom -> 341 okunacak

12. DoLmA -> 341 okunacak

13. berirem -> 341 okunacak

Okunan : 200 Kalan : 4244

Arkadaşlar ilknurumuz da aynı dertten muzdarip, okumamızı onun niyetine hayırlısıyla sevdiğiyle eski günlere dönüp musmutlu bir yuva kurmaları için okuyoruz. Allah şimdiden kabul etsin inşallah

canım siz şimdi hedef olarak 3 günde bitirmeye çalışıyosunuz dimi ay bende katılsam mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…