- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.701
bulantım oldu ama eşim sıcak su yapıp getirdi bana onu içeren mıdem almadı kusacak gıbı oldum kusamadım yumurtalıgım agırıyo ama daha yukarısı degıl bakalım beklıyroum su anda bırseyım yok ama ınsallah kötu bısey olmamıstırgeçer gibi olur tekrar başlar
bulantın oldumu
karnım da şiştigeçmiş olsun canım allah şifa versin
Hayirlisi olsun cnm ne diyelim heveslenmistim bende insallah bask bisey degil normal fiziksel agridir ne testi yaptirdin kan mi idrar miTEST YAPTIM ÖĞLE ARASI SONUÇ NEGATİF.... AMA NEDEN AĞRIYO KARNIM OZAMAN.. İNŞ BAŞKA BİŞİYİM YOKTUR..KORKTUM ŞUAN.. EŞİMDE ÜZÜLDÜ.
İDRAR,,ECZANEDEN GEBELİK TESTİ ALDIM 4 LİRAYA...Hayirlisi olsun cnm ne diyelim heveslenmistim bende insallah bask bisey degil normal fiziksel agridir ne testi yaptirdin kan mi idrar mi
Adetine bir gun kala genelde cikar ama insallah vardir cnm zamani gelmistir insallahİDRAR,,ECZANEDEN GEBELİK TESTİ ALDIM 4 LİRAYA...
ee ne olcak şimdi... iyi bişimi kötü bişimi.Drdan ciktim kizlar kistim patlamis
Dr kotu demedi sivisi icrrde agri yaparmis agri kesici verdi kotu bisey yok adet olunca gel dediee ne olcak şimdi... iyi bişimi kötü bişimi.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.İNSALLAH BİRAN ÖNCE ŞU KİSTEN KURTULURSUN TEDAVİYE BASLARSINIZDrdan ciktim kizlar kistim patlamis
ERKEN CANIM DAHA CIKMAYABİLİR BİRKAÇ GÜN DAHA BEKLETEST YAPTIM ÖĞLE ARASI SONUÇ NEGATİF.... AMA NEDEN AĞRIYO KARNIM OZAMAN.. İNŞ BAŞKA BİŞİYİM YOKTUR..KORKTUM ŞUAN.. EŞİMDE ÜZÜLDÜ.
KAÇ HAFTALIK OLDUN CANIMgünaydın canım iyiyiz çok şükür teyzesiiyi olmana sevindim canım
Dr iyi kist yok dedi kaybolmus baska bi engel cikmassa tabiGEÇMİŞ OLSUN CANIM.İNSALLAH BİRAN ÖNCE ŞU KİSTEN KURTULURSUN TEDAVİYE BASLARSINIZ
11.haftadayım canım sen nasılsın ne yapıyorsun yerler buz işe zor geldim ya memurlara tatil bende hamileyim özele yok nasıl adalet yaKAÇ HAFTALIK OLDUN CANIM
geçmiş olsun canım nasıl oldunDrdan ciktim kizlar kistim patlamis
Su anda iyiyi.m cnm agrim kesildi ama boynum tutulmustu gecen hafta gecmisti bu sabah yine tekrar etti simdi de onun agrisi var hadi bakalim yarin ne cikacak diye bekliyorumgeçmiş olsun canım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?